Search This Blog

❤️Who run the world? Girls! ❤️~Top 20 most beautiful girls from small screen~❤️



Hej vi siroti đavoli, šta ima? Dakle subota je (vi čitate u nedelju) meni sviraju omiljene pesme iz mjuzikla i trenutno mi Ketrin Zita Džouns peva o „svom tom džezu“, zanimljiva stvar je  da nikako ne podnosim onaj deo gde se Rene Zelvilger ubaci, naježim se majke mi. No da se vratim na temu zbog koje sam ovde a to su –najlepše žene u serijama.
Ovo je planirano da bude top 10, ali imala sam negde 15 pa sam rešila da zaokružim na 20. Prvobitni plan je bio da nema ponavljanja iz serija-jedna serija, jedna glumica(da nebiste čitali top listu najlepših žena iz GOT i Once upon a time). Međutim imala sam 18 serija pa sam rešila da moram da iz dve serije stavim po dve glumice, tako da pominjano pravilo manje-više idalje važi. Sledeće nedelje vas čeka i muška edicija, međutim ne garantujem da će biti u nedelju jer može da se desi da mi ispit zakažu tad u tom slučaju čitaćete u ponedeljak, dok vas u četvrtak čeka još jedna kritika.
Pre no što (i zvanično) počnem, moram da napomenem da je ovo samo moje lično mišljenje i da ovo nije lista mojih omiljenih po uloga već samo najlepših, i da rangiram njih u ulogama ne glumice i ako ću vam ostaviti po neki podatak o ženama koje ih igraju ispod.Krećemo




20. Beti Draiper
Serija: Mad men 
Glumica: January Jones
Datum rođenja:5. januar 1978. godine (38)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 168cm



I ako njen lik u seriji ne volim ni najmanje, ne mogu da poreknem da je ona jako lepa žena. Ime tu neku Grejs Keli lepotu i ume da nosi to vreme u kojem je. Ima pravilne crte lica i lepo oblik očiju uz to je harizmatična. 




19.Lorna Morelo
Serija: Orange is the new black 
Glumica: Yael Stone
Datum rođenja: 6. mart 1985. godine(30)
Nacionalnost: Australijanka
Visina: 152m



Da ovde rangiram omiljene likove, ona bi bila top 10 minimum, pa eto jedne informacije da znate kada budete čitali tu listu. Ja volim taj Natali Vud stil koji nosi Lorna u seriji, volim način na koji je našminkana uz to jako je harizmatična i ima pravilne crte lica.



18.Pejton Sojer
Serija: One tree hill
Glumica: Hilarie Burton
Datum rođenja: 1. jul 1982. godine(33)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 171cm



Bukvalno sam je iz naftalina izvukla. Kad dođe do devojaka iz serije „one tree hill“ sve su one meni tu manje-više isto mesto-tančnije nijedna mi nije da padneš u nesvest. Ali Pejton ima nešto što mi pogled najduže zadržava na njoj. Ona je između preobične Hejli i presavremene Bruk neki lep kompromis i zrači nekom tugom. 




17.Rejna Džejms
Serija: Nashville
Glumica: Connie Britton
Datum rođenja: 6. mart 1967. godine(48)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 173cm


Ona je možda najstarija na listi, ali i ako tek od skoro gledam Nešvil, ja imam ženski crush na nju. Ima neku mladalačku liniju idalje ali ne neprirodnu. Prelepa žena. Kako vam nisam pričala o novim serijama koje gledam evo prilike da vam kažem da sam iste skeunde nju zavolela a da sam Džulijet  omrzla. 



16.Fibi Halivel
Serija: Charmed
Glumica: Alyssa Milano
Datum rođenja: 19. decembar 1972. godine(43)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 157cm


Opet vađenje iz naftalina, i povratak nekih 10-15 godina unazad kada sam ja bila klinka. I ako u seriji više volim Pejdž, ne mogu da poreknem da je Fibi najlepša od svih njih. Kažu da je mala sirena rađena po liku Alise Milano pa eto još jednog razloga zašto je ona ovde. 


15. Džejn Viljanueva
Serija: Jane the virgin 
Glumica: Gina Rodriguez
Datum rođenja:30. jul 1984. godine (31)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 161cm



Ako vas ona ne osvoji pri prvom pojaviljivanju niko neće. Ne samo da ima evidtntno urođenu portorikansku lepotu, već i neverovatno zrači. Bilo da je full sređena ili u haosu moraš da je gledaš. Volim Džejn i kao lik a harizma i šarm koji joj Džina donosi igrajući je čini je meni još dražom 



14.Lemon Balard
Serija: Hart of Dixie 
Glumica: Jaime King
Datum rođenja: 23. april 1979. godine(36)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 174cm



Ista situacija kao i sa likom Dženuari Džouns, njen lik u seriji ne podnosim (mada realno nisam neki fan serije), ali ona je jako lepa žena. Ima pravi taj barbika izgled, izgleda kao prava dama, ja to volim da vidim.


13.Aleks Vause
Serija: Orange is the new black
Glumica: Laura Prepon
Datum rođenja: 7. mart 1980. godine(35)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 178cm



Ova lista ispada kao lista likova iz serija koje ja zapravo ne volim. Međutim volela ja Aleks ili ne ona je jako lepa žena. Nije tip lepote koji ja volim, ona je tip lepota gde je seksipil više izražen, ja više volim tip Lemon, elegantne lepotice. Međutim ona odiše harizmom i boja glasa joj ide u prilog.

  
12.Šarlot Jork
Serija: Sex and the city
Glumica: Kristin Davis
Datum rođenja: 24. februar 1965. godine(50)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 168cm



Upravo demantujem sebe, ovo je najstarija žena sa liste. Sve žene iz serije su osrednje lepe, međutim Šarlot je prava dama i njeno držanje je najlepše. Uz to ona kao da ne stari identično izgleda od kad sam je videla prvi put. 



11.Olivija „Liv“ Mur
Serija: iZombie
Glumica: Rose McIver
Datum rođenja: 10. Oktobar 1988. godine(27)
Nacionalnost: Novozelanđanka
Visina: 162cm



Da rangiram samo glumicu koja je igra nebi bila na listi uopšte. Međutim i ako mi je bilo prvo teško da gledam nju sa kožom boje mog lap topa i bledom kosom postala mi je nekako simpatična i drži mi pažnju. Ima jako lepe krupne oči i sviđa mi se kako joj stilizuju kosu, sve u svemu lepa devojka.


10. Ledi Meri Kroli
Serija: Downton Abbey
Glumica: Michelle Dockery
Datum rođenja: 15.decembar 1981. godine (34)
Nacionalnost: Engleskinja
Visina: 173cm



Nije ona neka lepotica da padneš u nesvest. Međutim, dovoljno je lepa da je oko hvata a dovoljno šarmantna da pobije mnoge lepše žene. Sviđa mi se i njena boja glasa, kad je pogledaš na fotografiji nemaš isti osećaj kao kada je gledaš kad glumi.


9. Bler Valdorf
Serija: Gossip girl 
Glumica: Leighton Meester
Datum rođenja: 9. april 1986. godine(29)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 164cm



Nisam nešto luda oko njenog lika, ali ona je lepa žena. Ima pravilne crte lica, a i delovi koji joj nisu perfektni poput visokog čela, ne idu protiv nje kao mana već je upotpunjuju.


8.Olivija Poup 
Serija: Scandal 
Glumica: Kerry Washington
Datum rođenja: 31. januar 1977. godine(38)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 163cm


Želim da izbegnem hashtag da je moja lista tako bela, i mogući bojkota, tako da je ovo bilo nužno zlo. Šalim se nema to veze sa tim zaista ja Oliviju obožavam i ne samo da je prelepa- to je žena kakva bih ja volela da budem. 


7.Megi Grin
Serija: The Walking dead
Glumica: Lauren Cohan
Datum rođenja: 7. januar 1982. godine (34)
Nacionalnost: Amerikanka-Britanka
Visina: 170cm


U seriji gde se preživljava zombi apokalipsa, ne očekuje se da neko  može da ti fizički zadrži pažnju (osim Derila, ali o njemu sledeće nedelje), ali Loren koja igra Megi je jako lepa devojka i ona može. Ima lep ten nije bleda nije ni tamna, i ima prelepe zelene oči. Odiše seksipilom i harizmom i gledljiva je i ako generalno nisam neki fan njenog lika.


6.Deneris Tajgerian
Serija: Game of thrones 
Glumica: Emilia Clarke
Datum rođenja: 26. Oktobar 1986. godine(29)
Nacionalnost: Engleskinja
Visina: 157cm


Ne moram mnogo da pričam zašto se ona nalazi na listi, pa nerealno je lepa. Sama glumica nema toliki efekat, ali kada igra Deni to je druga priča. I ako mi postaje muka od njenog lika, ne mogu da poreknem da je magično lepa.



5. Ketrin Prajs
Serija: The Vampire diaries
Glumica: Nina Dobrev
Datum rođenja: 1.januar 1989. godine (27)
Nacionalnost: Bugarka-Kanađanka
Visina: 170cm



Ako ste ikad bacili pogled na seriju, znate ista glumica  igra i glavnu junkinju Elenu. Ali ja Elenu ne volim i iako je ista glumica sama promena frizure čini je daleko lepšom. Dakle Elena ne-Ketrin veliko da.



4. Sersi Lanister
Serija: Game of thrones
Glumica: Lena Headey
Datum rođenja: 3.oktobar  1973. godine (42)
Nacionalnost: Engleskinja
Visina: 166cm


Verovatno primećujete da sam ponovila glumicu iz serije, tačnije da imam dve iz igara prestola (i dve iz orange is the new black), a razlog tome je što zaista imaju lepe žene.Nebih pogrešila ni da sam stavila Sansu Stark ili Majdžori. Međutim i ako mi glumica nije lepotica, ta duga plava kosa joj doprinosi mnogo. Generalno meni su ona i Deneris tu negde sutra bih možda rekla da je Deni lepša, ali danas je ovako. Sviđa mi se takođe i njen mek glas to mnogo doprinosi celokupnom izgledu i naravno njene poznate jagodice.


3.Kraljica Meri Stujart 
Serija: Reign
Glumica: Adelaide Kane
Datum rođenja: 9. avgust 1990. godine (25)
Nacionalnost: Australijanka
Visina: 163cm


Mislim da je na ovoj listi ona najmlađa, zapravo. Dok nisam sela da sastavljam i dok nisam skinula sve slike, ona nije bila ni u planu za top 10, međutim kako sam prolazila kroz slike, tako sam kapirala koliko je ona lepa. Prelepa je.


2.Pegi Karter
Serija: Agent Carter
Glumica: Hayley Atwell
Datum rođenja: 5. april 1982. godine (33)
Nacionalnost: Britanka
Visina: 170cm


Donekle, nisam uspela da isključim svoju prisnost po pitanju Pegi. Ja nju zaista obožavam. Ali ruku na srce ne pravim neku grešku jer ona je zaista lepa žena i prava dama, pa na kraju moraš da budeš savršena da bi bila Kapetanova draga.


1.Redžina Mils
Serija: Once upon a time 
Glumica: Lana Parrilla
Datum rođenja: 15. jul 1977. godine(38)
Nacionalnost: Amerikanka
Visina: 168cm


Kada sam rekla sestrama šta je novi blog post, one su rekle-dosadno Redžina je prva. Svako ko me zna zna da mi je ova žena veliki ženski crush. Mislim da ne postoji ni jedna žena u serijama koja može da se meri sa njom. I ako je i Ema lepa, i Snežana, Redžina je harizmatična, lepa i izuzentno gledljiva u isto vreme. Uz to oblače je boli glava i sve ume da nosi savršeno, posebno kožu.


To je sve za danas moji siroti đavoli, sledeći četvrtak čitate pa..jednu netipičnu kritiku koju posebno posvećujem tinejdžerima. Ako imate bilo šta da mi kažete u vezi ovog posta, pišite dole, voljna sam da čujem i pozitivno i negativno.



With love S.

2 коментара:

  1. Jao, kako si se setila Pejton, svaka čast....:)))
    Sve su ove žene divne, podsetila si me i na "Charmed", zaista je Alisa bila najlepša od sestara, mada je meni Shannen Doherty kraljica.
    Meni je isto među najlepšima Katie McGrath, u "Merlinu" igra Morganu - tako zamišljam Lyannu Stark i bude li nekog novog kastinga za flashback scene u GOT, navijam za nju.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nju nikad nisam gledala, inače htela sam da dodam i Kejtlin Stark jer je mnogo lepa žena :)
      A Pejton, odrasala sam bukvalno na toj seriji i pošto imam sve te neke liste po sveskama eto tu je nađoh :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor