Search This Blog

🔥Top 25 most beautiful movie actors🔥


Pozdrav moje drage gospođice. What’s up? Kao što sam obećala u ženskoj verziji ove liste danas imam top listu najlepših filmskih glumaca. Da ne bude zabune radila sam TV verziju i taj post možete pročitati klikom OVDE. Žensku verziju možete čitati klikom OVDE. Kada sam pisala ovaj post htela da ograničim na 20 ali isuviše je dobrih frajera među glumcima pa ih ima 25. Imala sam par pravila tokom pisanja:

1.Moraju biti živi (Hit Ledžer, River Finiks i ostali lepi glumci koji su nas prerano napustili se en računaju)
2.Samo glumci koji su relativno mladi (sa tim da sam to pravilo omašila sa jednim glumcem koji nije star ali nije ni realtivno mlad, njega obožavam nisam mogla da odolim). Tako da i ako smatram da su Al Pacino, De Niro, Džef Bridžiz a više do svih Džek Niklson bili frajeri svog vremena oni nisu u postu
3.Birala sam glumce koji su pretežno orjentisani na film sa tim da ima par koji rade i serije ali su meni poznatiji na filmskom platnu
4.Lepota nije nužno presudna, ovo su više glumci koji se meni kao kompletna pojava dopadaju
Da napomenem da je ovo samo moj ukus, poštujem da vam se ni jedan glumac ne dopadne, jer zaista lepota je u oku posmatrača. Na kraju vas čekaju i top 5 zlatne ere, a sada ućivajte i  bez većeg odugovlačenja,
Let’s go 😉

💙25. Ralph Fiennes💙

Ralf je jedan od onih frajera stare škole, i uvek mi se dopadalo njegovo držanje i stas. Međtuim, on mi uvek deluje kao da je ljut na nekog, previše ozbiljno i to mi se ne dopada.


💙24. Jeremy Renner💙

Dok nisam gledala „The Avengers“ nisam verovala da je Rener dobar frajer. Ali jeste, osim prelepih plavih očiju (videćete da volim plavooke muškarce), on ima najelpše ruke na planeti zemlji, ozbilnjno gledati tog čoveka kako sa lukom i strelom  je čast.


💙23. Vincent Cassel💙

Ovde će većina gledati sa nevericom, ako je valjao Moniki, valja i meni, ovaj šalim se. Ozbiljno on nije lep čovek ali energija koja izlazi iz njega, harizma ... on je kao Šon Pen (eto njega sam zaboravila) sva lepota koju ne poseduje mu je nadoknađena harizmom, hodajući seksipil.


💙22. Johnny Depp💙

Džoni Dep je kada sam bila mlađa bio moj broj 1 crush, ali nekako zadnjih godina nije isti onaj koji je bio. On je boemski princ to je činjenica i kod njega nije samo lepota već i način na koji se kreće i kako se oblači, kompletira ga.



💙21. Joaquin Phoenix💙

Ono što se meni dopada kod Hoakina je misterioznost, on je neko kog moraš dobro da gledaš da vidiš šta misli, ja jako volim njega u „najobičnijem izdanju“ već preduga kosa i brada i varijacije sa težinom (koje su više za uloge) mi se ne dopadaju.  Međutim ja sam visoka za žensko (175cm da preciziram) i volim da vidim i visokog muškarca, nekako mi građa uvek odvlači pažnju.




💙20. Benedict Cumberbatch💙

Devojke se dele na dve vrste –one kojima je Benedikt kompletno ružan, i one koje smatraju da je prelep. Ja sam u ovoj drugoj kategoriji. Kada sam ga prvi put videla izgledao mi je kao hibrid čoveka i pauna (bukvalno mi je bio jeziv) međtuim kako sam gledala Šeloka oslobodila sam se toga jer u pokretu je skroz druga priča,  ima on nešto definitivno.



💙19. Leonardo DiCaprio💙

Većina devojaka, posebno moje generacije je i dan danas zaljubljena u „mladog Lea“, hajde da vas šokiram –meni se mladi Leo nikada nije dopadao. Leo kakv je od filma The Departed do danas je Leo koji se meni dopada.  Sada izgleda više kao muškarac nego kao dečak a opet je zadržao nešto dečačko u sebi, zato je na ovoj listi.


💙18. Chris Evans💙

Oh Kapetane, moj Kapetane...Amerika. Ozbiljno ne znam da li ste gledali prvi film o Kapetanu Amerika kada on završi transformaciju, e ta scena kada otvore kapuslu je scena koju ja redovno premotavam, da uživam u pogledu znate, šta da radim čovek sam od krvi i mesa. Kris Evans je lep kao plavi Stiv Rodžers, a kada ima svoju pririodnu boju kose i bradu - još je lepši.


💙17. Jude Law💙

Od kada znam za ovog čoveka, smatram da ga priroda nije štedela kada mu je davala lepotu, on je nešto poput idela lepog muškarca.



💙16. Tom Hiddleston💙

Da meni neko da da opišem kako ja vidim tipičnog engleskog čoveka, ja bih mu pokazala sliku Toma Hidlsona. On je srž onoga što ja zamislim kada mi neko spomene UK. On je užitak kako za gledanje tako i za slušanje jer je jako obrazovan (Kembridž) i dodaj akcenat –divan je (sa tim da mi se ogadio malo od veze sa T.S).



💙15. Robert Downey Jr.💙

RDJ je kao vino, što više godina ima to sve bolje izgleda. Ja volim Daunija, njegov ironičan smisao za humor pa mi je možda zato i atraktivan pojma nemam ali meni se dopada.



💙14. Jared Leto/ Joel Edgerton💙

Nisam mogla da se odlučim pa sam podelila. Što se Džareda tiče sa dugom kosom izgleda kao Isus –tako ja zamišljam Isusa. Ali mi se dopada i sa kratkom, on ima najlepše plave oči koje sam ja ikada videla to je činjenica.


Džoel deluje kao dobar momak,  a opet ima snagu i ima neku ozbiljnost koja mu daje na ličnosti. Pomalo me podseća na zemljaka Razela Kroua.  Kompletirano sve to mi se jako dopada.


💙13. Gael García Bernal💙

On je glumac čiju sam lepotu tek skoro počela da uviđam, šta ja znam nikada me nisu privlačili Meksikanci, ja volim bledu kožu, ali ay dios mio on je prelep.


💙12. Viggo Mortensen💙

Kada sam rekla da sam samo jednog glumca koji je više star nego mlad mislila sam na Viga. Ja ću večito biti zaljubljena u Aragorna (inače  fun fact u toku čitanja serijala „Pesma leda i vatre“ kao Aragorna sam zamišljala i Brendona Starka, ne Brena da ne bude zabune) ali čak i sa ovoliko godina čak i kada od Aragorna vidim samo oči on je idalje prelep.


💙11. Daniel Craig💙

Priznajem kriva sam. Ja strašno volim Denijela Kreiga, i on je meni jedan od najboljih frajer ikada, ujedno moj omiljeni Bond. Stvar sa njim je da ne vidiš koliko je on dobar frajer dok ga ne gledaš, moja sestra npr. je imala trip da je on užasno ružan par scena filma Spectre već je bila „zaljubljena“  u njega.



💙10. Luke Evans💙

Da su Antonio Banderas i Geri Odlman imali sina on bi bio Luk Evans, to nije lep čovek to je čudo.



💙9. Eddie Redmayne💙

Ja inače nisam neko ko se oduševi kada vidi „dečački izgled“ osim kod Edija, kod Edija mi je teško da verujem da ima više do 20 a on ima preko 30. Ja volim svetle i pegave i blede ljude on je nešto kao muška verzija Džulijen Mur. A sama njegova priroda deluje kao suprotnost –izgleda kao dečak zvuči kao muškarac i ima najlepši glas koji sam ikada čula u mjuziklu.


💙8. Jake Gyllenhaal💙

Jao ja volim Džejka, on nije nužno tip koji bi se meni dopao ali dopada mi se. Posebno volim sa puštenom bradom i velikim osmehom tada mi je najlepši.


💙7. Cillian Murphy💙

Silijana sam imala i u TV postu a pošto ga ja prvenstvno znam sa filma smatrala sam da je ok i da ga ovde stavim,  jer je toliko lep da kad god ga gledam teško se fokusiram na ono što igra.


💙6. Chris Hemsworth💙

Kada god pomislim da je na ovom svetu stvarano mnogo ružnih i užasnih stvari setim se da je negde u Australiji stvoren i postoji Kris Hemsvort i odmah demantujem sebe.



💙5. Tom Hardy💙

Tom Hardi je jedan od onih muškaraca koji se svima dopadaju, nema tu zaista šta da ti se ne doapda. Ja se sećam još negde 2010-e ili 11-e da sam znala da će postati ovolika zvezda. Sećam se te slike na kojoj drži psa i koliko mi je bilo teško da skinem pogled sa iste. Lep je u bilo kojem izdanju a u odelu je još lepši.



💙4. Oscar Isaac💙

Već ste naučile da ja imam salbosti na Oskara Ajzaka. Ovo je Oskar koji da ja mogu  žarko bih  želela da osvojim.



💙3. Christian Bale💙

Ja jako volim dugogokse muškarce, ozbiljno volim. A kad god vidim Beila sa dugom kosom ja ne mogu pogled sa fotografija da skinem, mada mi je lep i sa kratkom, lep mi je čak bio i ekstremno mršav u filmu „Borac“. Beil je divan čovek.


💙2. Mads Mikkelsen💙

Isprva je ovo bilo moje prvo mesto ali sam uključila malo objektivnosti. Za mene Mads Mikelsen je idealan muškarac –savršenstvo. Ne postoji stvar u vezi njega koja mi se ne dopada (moje slabosti su u Danskoj budimo realni 😉).




💙1.Michael Fassbender💙

Retko se dešava da se moja sestra i ja složimo iste skunde kada nas neko nešto pita ali ptajte nas koji je najlepši muškarac na svetu i dobićete isti odgovor –Majkl Fasbender. Što dosta govori o tome da on to zaista i jeste.



Za kraj da pređem top 5  najlepših glumaca „Zlatne ere Holivuda“ neću pisati objašnjenja da vam ne bih oduzimala vremena.

💚5.Frank Sinatra💚


💚4.Clark Gable💚



💚3.Marlon Brando💚


💚2.Tony Curtis💚


💚1.Paul Newman💚


To je sve za ovaj post. Ko su vama najlepši glumci? Sa kojim izborima na mojoj listi se slažete? Sve što vam je na umu pišite mi dole 😉

Hvala na čitanju,
With love, S.

5 коментара:

  1. Super lista.:)
    Jedino bih malo preformulisala ovo "najlepši" u "najprivlačniji", jer iako je "lepota u oku posmatrača", mislim da postoje objektivno ružni muškarci, koji su vrlo privlačni i harozmatični, kao npr. Vensan Kasel ili Mads ili Vilijem Defo, onda imaš Pola Betanija, Ralfa Fajnsa, Viga Mortensena, koji realno nisu lepi, ali imaju šmek, tu bih ja svrstala i Hoakina, Hidlstona, Danijela Krega, Klarka Gejbla...
    A imaš i one koji su bukvalno božanski, savršeno lepi, npr. Džoni Dep ili Bred Pit ili River Finiks, to su ljudi sa onim klasično izražajnim crtama lica, koje naprosto ne možeš da ne smatraš zgodnima, čak i ako nisu baš po ličnom ukusu.:)
    Slažem se sa svime na tvojoj listi, samo bih definitivno izbacila Benedikta - kapiram njegov šarm, ali on je meni baš ružan, liči mi na nekog gmizavca. :)
    Leo mi se više sviđao u mladosti, kao mršaviji, šta mogu - volim dečački izgled.
    Na mojoj listi bi Džoni definitivno bio mnogo bolje rangiran, kao i Džared Leto (koji je em prelep, em neshvatljivo mladolik), ubacila bih Kolina Farela, Džejmsa Franka, Gerija Oldmana, Kijanua Rivsa, sve lepi likovi. Džonatan Ris Mejers je isto prelep, barem meni,
    Bred Pit je lep, iako nisam od onih što padaju u nesvest za njim, ne mogu da osporim, divan muškarac. Džordž Kluni je objektivno lep i zgodan tip takođe. Bez njih lista nijedna definitivno ne može da postoji.
    I u zlatnoj eri, nedopustivo, fali Džejms Din.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesi upravu pogrešnu sam reč iskoristila, realno ja ne volim preterano ovakve liste da pišem jer uvek nešto zaboravim ap se posle nerviram strašno i da čoveka često kao sklop čini nešto više od lepote dok postoje lepi koji su samo to kao npr. Kristijano Ronaldo koji je lep i samo je to :)
      Leo ima obe varujente za svakog po jednu :) Džonatansa m imala na TV listi on jeste prelep (nikada ga na filmu nisam gledal). Bred je kao Šanel torba -koliko god da nije tvoj stil ne možeš da osporiš da je lepa :) A Kluni jeste lep međutim ima nešto iritanno pojma nema on je meni kao maneken za Gucci npr. :)
      Meni je Kolin Farel uvek pre bio šarmantan seksipilan nego lep, Oldmana sam zamenila Lukom Evansom (rekoh ko njegov i Banderasvo sin). Kijanu mi se nikada nije dopadao a ni Franko ne znam zašto cenimd a su objetivno lepi muškarci ali meni lično ne, izgleda da ja više volim harizmatičnije ljude (što pada u vodu pored činjenice da mi je prvo mesto pre svega lep muškarac, ali tako je) :) E kad god pomislim da Džared ima skoro 50 hvatam se za glavu taj čovek je ka Bred Pit imaju neki eliksir mladosti pojma nemam :)

      Избриши
  2. Ćale se nije izlogovao, pa tek sad vidim da nisam komentarisala sa svog naloga.
    Da ne bude zabune, ja sam :) i, opet ću reći, ODLIČNA LISTA:))*
    Imala sam sličnu davno (2010), samo o muzičarima:
    http://alittlerunaway.blogspot.rs/2010/10/ultimate-rock-n-roll-hot-stuff.html
    Nikad dosta "muškije lepotinje"!:)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne brini ništa nikakva to niije greška :) Sad ću da čitam e jeste vala sve što oku prija ne može da škodi :)

      Избриши
  3. Ćale se nije izlogovao, pa tek sad vidim da nisam komentarisala sa svog naloga.
    Da ne bude zabune, ja sam :) i, opet ću reći, ODLIČNA LISTA:))*
    Imala sam sličnu davno (2010), samo o muzičarima:
    http://alittlerunaway.blogspot.rs/2010/10/ultimate-rock-n-roll-hot-stuff.html
    Nikad dosta "muškije lepotinje"!:)))

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor