Search This Blog

7 arts of 7th art #11 ❤❤❤



Hej vi siroti đavoli, kako ste danas?
Što se mene tiče, ja tražim razlog da ustanem iz kreveta, jer je dan toliko depresivan da me ubija. Danas sam ustala u šest ujutru kako bih na neki način promenila dinamiku svog sumornog dana, međutim nakon nekih sat-dva baka je zaključila da sam hodajući zombie i naterala me da se vratim u krevet uz reči da se “ništa ne birnem” probudiće me u 11, tih jedanaest pretvorilo se u dva popodne, no nema veze.
Volim  da počnem tekst o mom danu i ako tekst nema veze sa tim, danas je (konačno) došao dan kada vam predstavljam 7/8 filmova odgledanih u januaru, dok 8. ostaje za nedelju kao posebna kritika. Moram da kažem da je ovo bio ok mesec, 5/7 filmova su jako dobri i kvalitetni filmovi dok i poslednja dva prolaze, tkaođe komedija dominira ovog meseca. Trudila sam se da se bazuiram na kritičkom stavu i ako je generalno ovo većinom samo moje viđenje filmova.
P.s uvodni deo je napisan još u petak i ovom prilikom se izvinjavam što kasnim

7. Vacation (2015)
Rotten tomatoes: 27% (4,1/10)
IMDB: 6,2/10
Uloge: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth
Režija: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Rasti Grisvold vodi poprodicu na putovanje u “Veli svet” kako bi začinio stvari sa ženom, i izgradio odnose sa sinovima.

“I just wanted to sing Seal with my family like normal people.”


Ovo je jedan od filmova koje će te mrzeti što volite. Znate one glupe komedije gde apsolutno nema ništa smisla, i sve fore su “izlizane” ali vama je ipak neverovatno smešno? E to je upravo ovaj film. Sve ste to već mnogo puta čuli, gledali, ali vas to neće sprečiti da se smejete konstantno. 


Vacation je nastavak kultnog  filma (koji ja nikada gledala nisam) iz 1983. godine-  National Lampoon's Vacation. Priča prati sina Klarka Grilvolda, Rastija koji sada želi da povede svoju porodicu u Veli svet, gde je i njega otac vodio. Kao pilot male kompanije Rasti, videvši da ni žena ni sinovi nisu zadovoljni životom odlučuje da je vreme da odu na zasluženi odmor. 


Ed Helms igra Rastija, ukoliko ste gledali The Hangover serijal znate da je upitanju sjajn komičar. On je ono što lik zahteva-šmokljan, smotan ali dobar u duši. On je onaj tip naivne dobrice koja misli da sve može da ispravi na neki drugi način, vrlo često se čini glup, ali Ed mu donosi jaku humorističnu notu pa je neizbežno da se smejete.


Njegovu ženu igra Christina Applegate, ok je ona nešto nisam zapamtila njen perfomans i sam lik ne bi imao nikakv pečat da nije scene sa njenog bivšeg fakulteta. 


U ostalim ulogama možete videti i Lesllie Mann u ulozi Rastijeve sestre i Krisa Hemsvorta kao Rastijevog zeta. Jedna stvar u vezi njega, svi znaju koliko ja volim njega kao Tora, i da je on lep kao lutka i sav taj džez, međutim gluma mu je jako slaba, akcenat kao da nije ni pokušao da promeni- ništa, on je lep i to je dovoljno. Beverly D'Angelo i Chevy Chase, repriziraju svoje uloge Elen i Klarka.


Ovaj film nema pravu priču za pričanje. Ne, ovo je splet smešnih okolnosti potkopčanih već bajatim forma pout toga da mali monstrum maltertira starijeg brata, što je smešno 30 sekundi ali nakon toga više nije zanimljivo. 


Da zaključim priču, ovaj film nije remek delo savremene umetnosti. Ovaj film ima tendenciju da vas nasmeje što će, hteli ili ne i uraditi. Ovo je onaj tip filma uz koji “pustite mozak na otavu” i smejte se.


6. The Duchess (2008)
Rotten tomatoes: 61% (6,3/10)
IMDB: 6,9/10
Uloge: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, Hayley Atwell
Režija: Saul Dibb

Hronološki život, aristokratkinje 18. veka Džordžiane, vojvotkinje od Devonšira i otrkrivanje njenog politkičkog i ljubavnog života.

“Of all the women in England, you had to throw yourself on her. I have never objected to any of your affairs. I have accepted whatever arrangement you have proposed. But this... I have one single thing of my own. Why couldn't you let me keep Elizabeth for myself? What kind of man are you? She is my sole comfort in our marriage. You have robbed me of my only friend. What is wrong with me?”


Mnogo sam očekivala od ovog filma, verovatno ga je to dovelo na ovu poziciju. Čućete mnogo o Keira Knightley, ali nikada ne treba sumnjati da je ona sjajan glumac- jer jeste. Baš zato što ovaj film u glavnim ulogama ima Keiru i Ralfa Fainsa očekivala sam da ću ga obožavati. No jedno su očekivanja, a drugo realnost.
Film prati život vojvotkinje Džeordžiane od Devonšira žene koja je kako se tada radilo po ugovorenom braku postala vojvotkinja ali nije molga vojvodi sina da da. 


Film prati jedan brak u kome su tri osobe, svako od njih je povezan sa svakim i za svakog je taj brak delimična patnja. To je priča o uništenim životima koji zacele nekon nekog vremna i ljudima koji se adaptiraju situacijama bili srećni ili ne.


Keira Najtli  igra Gregorijanu. Ona se moćno uvlači u lik žene koja pokušava da predstavi javnosti život kakav javnost vidi u  kraljevskim porodicama. Keirin performans je zero i ni u jednom trenutku ne istupa od savršeno korektnog. Ona daje telo ženi koja je zatvorena u zlatnom kavezu, i na njenom licu odlično se oslikava spektar emocija od sreće, zadovljstva do tuge i bola. Džordžijana nije svetica, ali svakako nije neko ko je zalsužio patnju. Njena svrha bitisanja kao Vojvotkinje je da ostavi naslednika i sve dok Vojvoda to ne dobije njena vrednost ne postoji, opet ona je samo čovek, a kada je čovek nasilnički uzet on ne može da se oseća ponosnim na sebe ma šta uradio. Ona razvija osećaj slobode koju želi na neki način kontrirajući Vojvodi-ako možeš ti mogu i ja.


Ralf Fains igra Vilijama, Vojvodu od Devonšira. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem posvećenost glume kojom ovaj glumac prilazi u svakoj ulozi u kojoj sam ga gledala, i ova nije izuzetak. Njegova vanvremenska pasivna agresija drži lik 18-ovekovnog vojvode tako moćno i jako da će te zaboraviti ko ga zapravo igra dok ga obožavate i prezirete u isto vreme. Vojvoda je ono što se od čoveka tog vremena očekivalo, on drži do dužnosti i daje sebi daleko veću slobodu, no i ako kada gledate nećete moći da ga ne opsujete on je samo tipičan primer “zatucanog” čoveka, kakvi su u to vreme ljudi i bili. Njegov lik voli obe žene i ako deluje da on zapravo voli samo Elizabet, on nikada ne pušta Džordžianu i deo njega je uvek voli, jako kompleksan lik i nema diskusije Fains je odradio sjajn posao.


Hejli Atvel daje zavodljiv performans. Priznajem, daleko joj bolje leži luckasta Pegi, ali i ovim performansom ona uspeva da nam donese ulogu. Elizabet je treći lik, lik koj je konekcija i razdor bračnog para. Ona nije samo Vojvodina ljubavnica, već indirektno i Džordžijanina. Ona je ta jedna stvar koju je Džordžijana mogla da ima samo za sebe. Elizabet je diferencijalna paralela u odnosu na Džordžijanu, ona je neko ko se bori da preživi, ona opstaje pa makar to bilo po cenu izdaje one koja ju je nahranila.



Hemija između Keire i Ralph-a je fantastična, njih dvoje savršeno drže hladan odnos šaljući sitne interekcije jedno drugom. Sa druge strane još bolju hemiju imaju Keira i Hejli čiji odnos je potkopčan daleko moćnijim strastima od onih koje postoje u drugim situacijama u ovom filmu. Keririn lik kao i lik Dominika Kupera, Čarls imaju romantičnu i finu interakciju, deluju zaljubljeno ali to nije ni blizu onog što je između Keire i Hejli.




Film je pristojna kostimirana drama. Međutim, on zaista ima previse nepotrebnih scena i traje predugo. Postoji određeni osećaj kod mene kada gledam film što me često odbije, a to je osećaj kao da je maglovit dan- samo želim da prođe, sivilo mi je i depresivno, spava mi se. Taj osećaj ja imam gledajući ovaj film, prosto naiđe scena koja mi drži pažnju ali vrlo brzo mi dosadi i želim da prođe.  Moja preporuka za ovaj film je- ako vas privlači, nije za svakog da ne volim taj period bio bi mi kompletno dosadan tako da ako volite dinamične radnje, onda ovo treba da preskočite, u suprotnom ok je.


5. The DUFF (2015)
Rotten tomatoes: 71% (6,1/10)
IMDB: 6,6/10
Uloge: Mae Whitman, Bella Thorne, Robbie Amell
Režija: Ari Sandel

Maturantkinja podstiče svoju revoluciju u društvenoj hijerarhiji kada otkrije da je obeležena kao DUFF (dežurna, ružna, debela drugarica) od strane svojih daleko lepših vršnjaka.

“In the end, it isn't about popularity or even getting the guy. It's about understanding that no matter what label is thrown your way, only you can define yourself.”


Ako razmišljate o tome kako bi izgledao skup filmskih najvećih teen kišea, centriranih na 21. vek i moderne tinejdžere, i ako u svojoj glavi imate film zbog kojeg bi ste prevrtali očima, onda moram da vam kažem dve stvari: Prva je –ovo je baš takav film i druga je-obožavaćete ga.
The Duff je moderni tinejdžerski film koji (kao i svaki takav) govori i devojci koju niko ne primećuje, ali onda  se pojavi bolesno zgodan momak kome ona (naravno) treba jer je (naravno) ona štreber i mozak, i on reši da je transformiše u labuda. 


Dakle imamo kliše priču, sa svim mogućim kliše elemntima (neprimetna devojka, zgodan momak, plastično zgodna devojka koja iz nekog razloga ne podnosi glavnu junakinju, glavna junakinja je štreber koji je aktivan svuda, njen blam se proširi celom školom, onda se razočara u momka koji joj se sviđa….) međtuim ovaj film je odlično upakovan i zapravo ne smeta toliko jer priča ima tok i uz šarmantne glumce dobija dubinu.


Mae Whitman glumi Biancu Piper, devojku koja je harizmatična, pametna ali naspram svojih drugarica neprimetna. Devojke je gledaju kao prijatelja, momci je ne primećuju. Ona je zaljubljena u Tobija Takera kome nikako ne sme da priđe. Mae je jako lepo iznela ovu ulogu, gledljiva je i komična. Za nju neprijatnost ne postoji, ona drži verno lik čak i kada su scene takve da bi i najvećem profesionalcu bilo neprijatno. Ono što je ujedno vrlina i mana nje je što u realnom životu takava persona nebi mogla da ostane po strain, bez obzira što nije neka lepotica, harizmatična je i prosto i pored najlepših glumica kraj nje drži pažnju. Njeni dijalozi su sigurni i jaki sa čestim nedostatkom emotivnosti u glasu i ekspresijama lica.


Robi Amel je  Ves, Biancin prvi komšija i momak koji je suoči sa njenom “titulom” u školi. On je momak sa ožiljcima na srcu koji ih vešto krije iza savršeno izvajanog tela i popularnosti. Sa 26, Robi više liči na mladog profesora no to ga ne sprečava da iznese pobednički performans u ovom filmu. On je sve ono što se zahteva od njegove uloge-bolesno zgodan mladić koji ispod mišiča krije dobrog momka. Komičan je kaada to najmanje očekuješ, samouvereno drži ulogu, naprosto uspeva da vas fascinira.



Tu je i Bela Torne koja glumi Medison, i zaista nemam mnogo da kažem o njoj, naprosto je dosadna i ne gledljiva. Ton glasa joj je kao da je smorena ceo film, i ako je jako lepa i ima je dosta u filmu vrlo lako je zaboravljiva.



Konekcija koju su Robi i Me imali je fantastična, kako film teče ne očekuješ da ćeš videti išta od njih dvoje ali način na koji oni komuniciraju nateraće te da najvijaš za njih iz sve snage jer eto toliko su simpatični.



Dugo je trebalo mojoj srednjoj sestri da me ubedi da sedem i pogledam ovo, naprosto delovalo je kao kliše koji mi je već dosadio. Međutim i ako ovo jeste kliše, ovo je sjajan film, ovo je film u kojem se svako da prepoznati jer svi smo prošli kroz tu džunglu zvanu srednja škola. Ovo je film kojem ne treba sudiiti. Budimo realni nećete gledati neku ozbiljnu dramu, ali svakako je odlična razonoda. 



4. Noah (2014)
Rotten tomatoes: 76% (6,7/10)
IMDB: 5,8/10
Uloge: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins
Režija: Darren Aronofsky

Čovek izabran od stane kreatora sveta za misiju pre velikog potpa koji će očistiti svet.

“Fire consumes all. Water cleanses. It separates the foul from the pure. The wicked from the innocent. And that which sinks from that which rises. He destroys all, but only to start again.”


Kada je ovaj film izašao ljudi su bili podeljeni na dve strane, prva strana delila se na one koji smatraju da je ova priča o potopu apsolutna glupost i da nema veze sa onim što je ispirčano, i drugi koji su je videli kao istorijski spektakl 21. veka. Ono što sam ja videla ja jedan pristojan film koji je na momente umeo da me stavi u poziciju da se zapitam da li je Daren Aronofki zapravo pri zdravoj pameti. 



Za sve vas koji ne znate priču o potopu da skratim -priča je o Noi, čiji je predak bio Adam i koji je izabran od strane Boga kao jednini čovek koji treba da preživi poptop,  koji Bog šalje  kako bi očistio svet od ljudi. Bog je Noi poslao znak kakvu arku treba da sagradi i spasi svoju porodicu i životinje. Dakle, priča je jako interesantna i progulajete po ntu za malo više o njoj. Priča koju ovaj film priča uvodi pak elemente fantazije poptu svetlosti koja je pretvorena u ogromna čudovišta jer su pomagali Adamu i Evi i koji štite svet od zla. 


Razel Krou igra Nou, iskusni glumac kojeg često upoređuju sa Čarltonom Hestonom, nije uradio ništa loše što nas ne časti još jednim fantastičnim  performansom. Razel je rođen da igra likove starog veka. Impresioniraće vas svojom čvrstinom koja često izaove nežnog muškarca koji peva devojčici, a koji se vremnom pretvara u čoveka koji gubi razum i pada u depresiju mireći se sa sudbinom. On ne razočarava ni u jendom trenutku, i nosi lik kao da je srastao sa njim.


Dženifer Korneli igra Nameh, Noinu ženu. Razel i Dženifer su ljudi koji su obeležili deo filmske umetnosti ulogama u filmu Blistav um, e sad on je idalje (manje više) ono što je nekada bio, ali ona…ona je samo lepa. Talenat žene koju sam gledala u Rekvajemu za snove i Blistavom umu nije talenat žene koju sam ovde gledala. Ona je zaboravljiva i  njen lik je tu kao potpora da nisu izostavili Noinu ženu. 


Entoni Hopkins… a šta pisati o legendarnom glumcu. Moćno samouvereno i iako nema mnogo prostora u filmu jako dobro i pamtljivo. Priznajem nije ono što bi se očekivalo od Hanibala Lektora  (ma ni blizu) ali da ono što mu je napisano odigrao- je sjajno.


Ostatak čine Rej Vinston kao Tubal-cain, Noin neprijatelj (glavni negativac) i on zalužuje sav respect za fino odrađen posao. Ema Votson koja igra Alju, Semovu ženu. Ne znam šta da kažem o njoj, ok je ništa spktakulatrno. Moje generalno mišljenje je da ona samo Herminou zna da glumi sve ostalo mi je nešto neubedljivo. Onaj ko je vredan velikog divljenja je Logan Leman koji igra Hama, Noinog srednje sina. Njegov lik prolazi kroz najveću bitku on je taj koji će da ostane sam dok njegov brat ima ženu. On je rastrzan između mržnje i poštovanja prema ocu i njegov lik je drugi lik (pored samog Noe) koji prelazi najveći emocionalni put. Logan je toliko moćno odigrao da se svaki segment njegovog performansa osetio-mržnja, bol, odanost, poštovanje…sve. 


Noa je istorijski spektakl koji postavlja granice baratanja sa efektima. Veoma mračni, divlji, i prekomeren u svojim dodacima Aronofksi je postanak predstavio kao biblijksu priču za godine koje tek prestoje. On vodi računa o detaljima efekata filma ali često zaboravlja važne segmente koji potom ostaju nedorečeni ili nedovršeni, poput toga da se svi menjaju fizički samo Dženifer Korneli ostaje ista. Razel Krou od početka do kraja filma prelazi veliku transformaciju, momcima rastu brkovi… ne Korneli od početka do kraja ista (čak se čini da je i odeća na njoj ista). Film raste sa smislom za čuda koje vuče inspiraciju od savremene biblijske veličine i prepoznatljivosti, beleži prepoznatljivost da je postojao svet u kome se činilo da su božanske i ljudske stvari integrisane. 


Ono što je mene oduševilo je što Aronofki Boga oslovljava sa “Tvorac”. Mnogo puta kada gledate filmove sa bibiljskom tematikom, čujete kako Boga oslovljavaju sa “Bog” ali ono što je pravilno je “Tvorac” jer je daleko logičnije za to vreme
Postoji određena adolescentska iskra iza Noe no ona je daleko od toga da bude prepreka ili zamka, već postaje centralna vrlina ovog filma. 


Ono što je velika mana je kostimografija, jer ne znam u kom dobu će te dobiti osećaj da ste, ali definitivno ne u bibilijkoj priči, ljudi moji Razel Krou je u farmericama. U farmericama u vreme kada su pantalone bila misaona imenica, rekoh već specijalni efekti umeju da preteraju a likovi poput Kornelinog ostanu zapostalvjni. Ono što je sjajno je što ovaj film ipspravlja jednu od najvećih biblijskih grešaka, prema legendama Sem je imao puno sinova ni jendu kćer. Ovde Semi ma kćerke, dve jer ako pogledaš logiku, na koji način bi svet danas opstao da nije bilo žena, ovaj film ispravlja jednu od najvećih grešaka i za to Darenu svaka cast. 


Ono što ja u ovom zaključku mogu da kažem je da je Noa nije remek delo u pogledu istorijskih priča, ali daleko od toga  da je propast. Ovo je jedan film sa odličnom fotografijom i sjajnom glumom od strane Razela i Logana koji je svakome ko voli istorijate, mitove ili legende veliki užitak za gledanje, pa sad ako ste jedni od tih uživajte u ovom filmu.



3. The Wizard of Oz (1939)
Rotten tomatoes: 99% (9,4/10)
IMDB: 8,1/10
Uloge: Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger 
Režija: Victor Fleming

Doroti Geil se nakon čudne oluje nađe u magičnoj zemlji u kojoj pokušava da pronađe Čarobnjaka koji će da joj pomogne da se vrati kući.

“Why, anybody can have a brain. That's a very mediocre commodity. Every pusillanimous creature that crawls on the Earth or slinks through slimy seas has a brain. Back where I come from, we have universities, seats of great learning, where men go to become great thinkers. And when they come out, they think deep thoughts and with no more brains than you have. But they have one thing you haven't got: a diploma.”


Ovaj film važi za najgledaniji film ikada. Sada zvanično i ja sam među tim ljudima. Nikad mi nije prijatno da pišem krtiku za nešto što je toliko odolelo vremenu, zato to neću da radim ni sada. Kako kritikovati nešto što je toliko odolelo vremnu, snimljen je pre 77 godina i ostavio veliki pečat na film, zato odbijam da pišem kritiku, on sam za sebe govori.



Ono što ću da vam kažem je da je ovo film za sva vremena. Ovo je priča koja će vas naučiti onoliko koliko će vam i vratiti magiju koju svi mi nosimo u sebi, potkovano jednim nevinim dobom, film odlično uspeva da pravi balans izmeđ Dorotine bezbojne realnosti i njenog obojenog sveta kada ode u Oz. Razlog zašto nije prvi je smao zato što sam u sledeća dva malčice više uživala



2. Jurassic World (2015)
Rotten tomatoes: 71% (6,7/10)
IMDB: 7,1/10
Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard
Režija: Colin Trevorrow

Novi park izgrađen na originalnomj mestu Parka iz doba Jure. sve ide dobro dok nova atrakcija parka ne pobegne iz dobro čuvanog mesta, ubijajući svako ko joj se nađe na putu.

“Don't worry. It's gonna be just like taking a walk in the woods... 65 million years ago.”


Ovaj film i ja imamo duugu priču. Naime postoje dani kada ti prosto ne ide i misliš-svet se urotio protiv mene. E ja kad mi se dese takvi dani volim da budem mazohista i da forisiram dalje. Tako je dan kada sam pogledala ovaj film bio baš takav dan. Nakon što sam shvatila da je otišao…tamo de sve ide kad ti ne ide, rešila sam da nateram sebe da gledam film koji u životu ne bih pogledala. Budimo realni dinosaurusi me nikada nisu privlačili ali takav dan je došlo da se gleda ovaj film. Život je sklop ironije okolnosti u kojima se nalaziš, zato da mi je neko pre dva meseca rekao da će film o dinosaurusima da mi bude drugo mesto rekla bih mu da sačuva tu šalu za prvi april, no evo mene i evo Sveta iz doba jure i evo ga u samom vrhu liste. 


Pre svega fotografija i efekri čini samu srž ovog filma, toliko je čista i jasna slika, toliko su moćni efekti da i kada gledate na lap topu osećaćete se kao da gledate 3d film. Ono što sam čitala je da je ovo potpuno nova priča o odnosu na Park iz doba Jure (koji nisam gledala) i da su likovi poptpuno drugi ljudi. 


Bris Dalas Houard igra Klari, njeni sestrići dolaze na raspust kod nje ali ona je menadžer parka i večito je zauzeta. Dalas Hauard na početku filma će vam odati bled, neprimetan gotovo dosadan utisak. Od momenta kada se udruži sa Pratovim Ovenom ona postaje jako interesantna. Drži lik kako treba i izuzetno je jasna i direktna u dijalozima. Ona prolazi put od žene koja živi za karijeru do žene koja je spremna da da život za svoje sestriće. Često joj nedostaje emocionalnosti, nekad mi se čini da ne birne mnogo za njih, ali generalno je gledljiva i jaka u svojoj interpretaciji.


Kris Prat igra Ovena. Kris Prat. Ja moram da kažem da je on meni kada sam ga videla na slikama bio krajnje prosečan čovek. Međutim imam zadatak za vas-gledajte ga pet minuta i sve čestitke ako se na zaljubite u njega. On zrači harimom, on je tolika sila da svi ostali likovi su senka naspram njega. Šarm, ubedljivost, ironičnost…sve je tu. Ako vam film ne bude držao pažnju, verujte mi na reč on hoće, jedva čekam drugi deo samo zbog njega.


Već sam pominjala da su Bris i Kris odličan par (ovde) zaista sve među njima deluje jako prirodno,  sa po nekim peckanjem tu i tamo njih dvoje deluju kao da su ceo život radili zajendno.


Ako ste od onih koji ne vole dinosauruse, i sav taj džez o pričama sa njima ne sudite ovom filmu jer verujte mi da je ovo iznad svega jedan avanturistički film sa elementima akcije. Ima odlično urađene kadrove, glumačka postava je jako dobra ali film idalje uspeva da drži fokus na radnji. Sve preporuke imate za ovaj film, odličan je da se gleda sa porodicom (nema nikakvih scena za ne videti) ja sam ga gledala sa mlađim sestrma i jako im se dopao.



1. Some Like It Hot  (1959)
Rotten tomatoes: 96% (8,9/10)
IMDB: 8,3/10
Uloge: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon
Režija: Billy Wilder

Kada se muzičar nađu u sred mafijaškog obračuna, odlučuju da se maskiraju u žene kako bi se pridružili ženskom bendu.

“I don't care how rich he is, as long as he has a yacht, his own private railroad car, and his own toothpaste.”


Ponovo još jedan klasik. Uvek kažem i sad evo ponovo, nije mi prijatno da komentarišem filmove sa tolikim stažom. Nebi bili antologijski da nisu valjali takav je i ovaj film.



Biću isrena-nikada nisam volela Merlin Monro, ja sam odrasla u kući u kojoj se Žaklin Kenedi jako poštovala samim tim nisam mogla da volim Merlin. Međutim ona očarava u ovom filmu, ona pravi “Šećer” i jasno je zašto su i Džo i Džeri zaljubljeni u nju. Film je izuzetno slobodan za to vrme, odlazi u elemente transeksualizma, čak na blic i homoseksualizma. Otvara mnoga vrata koja su bila skandalozna za to vreme. 


Oduševiće vas Džek Lemon i Toni Kurtis u uklogama Dafni i Džozefin, u jednom momentu će te čak i verovatni da su žene. Film je odlično upakovana komedija koja dodiruje razne elemente ali nikad ne prelazi granicu u vulgarnost. Ovo je preteča današnjih romantičnih komedija i zaista ovo su sjajno uložena dva sata jer ono što dovijate za uzvrat je iskren smeh, šalama koje nisu prljave i dosadne.



To je sve za ovaj post, moji siroti đavoli. Da li ste gledali neki od ovih filmova i koji vas je zainteresovao da pogledate, pišite dole. U četvrtak ide top 10 omiljenih ženksih likova iz GOT (kao što sam i obećeala), dakle radimo top 10, pa filmska kritika, pa one nedelje nakon toga opet top 10 muškaraca iz GOT, još jedna filmska kritika radi dinamike, ali otom potom obaveštavaću već.
Konačno pet ujutru je (staviću da post ide u 11 i ako aj tada neću biti budna)  i mrtva sam gladna, i šaljem vam veliki pozdrav

With love S.

278 коментара:

  1. Odlično kao i uvek!
    Obožavam Čarobnjaka iz Oza, tu priznajem samo taj prvi. Original.
    Što se tiče The Duff, mislila sam da ameri ne mogu veći shit da smisle, ali film je zaista fenomenalan. Da ga gledam hiljadu puta uvek ću se smejati.
    Duchess sam davno gledala, sve je to zbog Rejfa. Njega ću gledati gde god bio.

    P.S. Slatko me nasmeja ovo ''pet je ujutro''
    Znači da nisam jedina kojoj mozak u sitne sate radi.. Još uvek se trudim da ne prenesem laptop do kreveta inače nas niko neće rastaviti. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :)
      Ja dtuge verzije carobnjaka nisam gledala a ova mi je savrsena :D
      The DUFF me vrati u srednjoskolske dane i slatko me nasmeje :)
      I ja Ralfa gledam gde god da je, izvanredan glumac ❤
      Inace sam pravi vampir, daleko bolje nocu funkcionisem ;)

      Избриши
    2. Izgleda da sam samo ja ranoranilac. :P
      Kad god da zaspim, nepogrešivo se budim u 7 i nema sile da nastavim da spavam. Kao u kasarni. Uveče mi koncentracija pada i mogu samo da gledam nešto ili čeprkam po Netu. :)

      E, ovako, da te pohvalim što si vredna, zatim za raznovrsnost u odabiru filmova, za svaki ukus ponešto, žanrovsko i decenijsko šarenilo.
      "Vacation" nisam gledala, jesam originalne verzije iz osamdesetih (ima i "Christmas vacation" koja je još luđa), ali volim Kristinu Eplgejt još od serije "Married...with children" (jedne od mojih omiljenih), vrhunska je komičarka..)
      "Dutches" gledala odavno, sećam se da mi se svideo.
      "Some like it hot" i "Wizzard of Ozz", klasici, divno si ih predstavila i odlične slike izabrala.
      "Noah" me intrigira, kao i "Mojsije" sa Bejlom, odlična ekipa, al ne znam šta očekivati - tvoj prikaz mi je baš koristan.:)
      Ostala dva nisam gledala, nešto me i ne privlače.

      Избриши
    3. E, da, gledala sam kao klinksa sve delove "Parka iz doba Jure", plus "Izgubljeni svet", plus "Godzilu"....:))) Moj mlađi brat je bio opsednut dinosaurusima, imali smo plastične reptile po čitavom stanu, tako da me valjda zato sad ne interesuju te teme toliko...

      Merilin je kod mene deo "must love" nasleđa, mama je oduvek obožavala, imala njene slike zalepljene na unutrašnjim vratima ormara i još uvek je smatra idealnom lepote, umiljatosti, stila. Tako da je i ja volim, mada mi je od tih glumica iz "zlatne ere" najdraža Brižit Bardo.

      Избриши
    4. ja sam inače veliki fantaik biblijskih priča ovog meseca mi je exodus u planu baš zbog toga jer se velika prašina digla što Mojsija igra beli čovek :) Noa je dobar i ako ništa drugo Razel krou je dao jedan odličan performans zaista se čovek rodio da igra likove iz tog perioda, potom ni malo ne vuče na Maksimusa.
      Svet iz doba Jre je dobar, park nisam gledala jer ja sam odrasla u baš ženskoj porodici, ni jedno muško nemam sve sestre i onda nikad se nije dalo.
      Glumice poput Merlin jesu nasleđe, moja baka je obožavala Žaklin Kenedi (mama mi se zvala Žaklina po njoj) i onda je Merlin uvke bila suprotan tabor i ako genralno ona je jako tragična ličnost. Ja najviše volim Ketrin Hepburn i Beti Dejvis, one su mi bile uvek žene ispred svog vremena :)

      Избриши
    5. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    6. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

      Избриши
    7. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

      Избриши
    8. Ne mogu dovoljno zahvaliti dr. EKPEN TEMPLE-u što mi je pomogao vratiti radost i duševni mir u mom braku nakon puno problema koji gotovo dovode do razvoda. Danas vam mogu reći da je dr. EKPEN TEMPLE rješenje tog problema u vašem braku / vezi, s ljubavnom čarolijom dr. EKPEN-a TEMPLE sigurno ćete se ponovno nasmiješiti u svojoj vezi. Kontaktirajte ga na (ekpentemple@gmail.com)

      Избриши
    9. Želim obavijestiti svijet o Dr.ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. Bila sam trudna kad me suprug ostavio zbog druge žene. Dr ODION je koristio svoju snažnu čaroliju kako bi mi vratio osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primim ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati doktor Dr.ODION jer je on Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? kontaktirajte Dr.ODION danas kako bih vam dao 100% garanciju da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. možete mu se obratiti (drodion60@yandex.com) krajnjim čarobnjakom putem adrese e-pošte: ili WhatsAPP na njegov broj mobitela +2349060503921

      Избриши
  2. Greška u kucanju, pa obrisah prethodni komentar.:)

    Ti prigovori oko "Exodus"-a su me prilično iznenadili, pošto Mojsije nije bio crnac, već Jevrejin. Istina, njegova žena Sefora je, po svemu sudeći, bila tamnoputa, ali Mojsije, koliko mi je poznato, ne. Kada ga je Čarlton Heston igrao u "Deset božjih zapovesti", nije bilo problema, ali, sad samo potežu neke "političke (ne)korektnosti" i (ne)slobode...ono o čemu smo komentarisale povodom "rasizma" u Holivudu.
    E, zato sad imaš crnog Hitklifa, jedan od vitezova Okruglog stola je crnac, a belci ispadaju "rasisti"....važi. :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ja generalno imam problem sa tim crnicima i njihovim rasizomom, niko ih više ne diskriniše ali oni prave od toga da nesme nikad da prođe nešto bez njih.
      Inače taj argument sam i ja imala kada sam pre godinu-godinu ipo ušla u rapsravu sa nekim crncima, kada sam rekla da je Mojsije bio Jevrein a oni su rekli "Nema veze dešava se u Egiptu trebao je crni glumac" aludirajući što nije izabran Idris Elba za tu ulogu

      Избриши
  3. Zanimljiv izbor :) jedva cekam malo slobodnog vremena pa da se parkiram ispred tv-a :)

    ОдговориИзбриши
  4. divno:

    Wooow, ja sam Gloria Meyers, želim podijeliti svoju životnu priču svijetu kako sam dobio muža, iznad svega vratio sam svoju sreću, mislio sam na oglas jednog dr. Ogundela na internetu o tome kako on pomaže dami da vratiti svog dečka, pa ga moram kontaktirati kako bih pomogao u ponovnom uspostavljanju braka, a moj suprug me ostavio na pet godina braka, jer mu se ne sviđa njegova obitelj i prijatelji i pitaju ga da dobije drugu damu, ali kad obratio se dr. Ogundele za pomoć, rekao mi je da se opustite da će mi pomoći, dr. Ogundele je doveo natrag svog supruga koji me ostavio 5 godina u samo 24 sata, ovo je snažna čarolija koju nikad u životu nisam vidio ovako, on mi je vratio svog supruga u samo 24 sata i rekao mi da ću imati svoje dijete, danas imam 1 godinu staru bebu, taj je čovjek odličan, u slučaju da netko treba pomoć i želite ga kontaktirati može ga stići putem: E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com, broj Viber: +27638836445. Broj časopisa: +2349065101630.

    ОдговориИзбриши
  5. MORA ČITATI:

    Dobar dan Svatko, moje je ime Anna ja sam iz Rumunjske, želim da svijet zna o velikom spell caster koji mi pomažu sa svojim životnim problemima, moj suprug me ostavio 21 godinu nakon braka, jer mu se obitelj ne sviđa, i on je otišao da bude s drugom ženom, ja i moj sin patili smo već više od 21 godine, sve do prošlog mjeseca kada sam vidio postove gospođe koja govori o čarobnjaku po imenu Dr. Saheed, koji joj je pomogao svojim problemima, pa sam moram se obratiti ovom čovjeku, nakon što je spell casting rekao mi je da su mi problemi završeni, samo za manje od 24 sata moj muž koji me ostavio 21 godinu pozvao me da me molim da mu oprostim, a sada zajedno živimo sretno, ja sam rekavši to jer sam mu rekao da ću dijeliti robu vijesti na mreži za ljude da znaju i također mu dolaze za pomoć, pa ako imate bilo kakvih problema, odnos ili bilo koji ljudski problem kontakt Dr. Saheed sada i imati rješenje, ovdje su njegovi kontaktni detalji. E-adresa: saheedtempleofsolution@gmail.com Viber Chat broj: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav svima, moje ime je Ayala koju želim reći zahvaljujući velikom dr. Ogundele koji mi je vratio svog ljubavnika nakon 2 godine raspada. Stvarno cijenim veliki posao dr. Ogundelea zbog vraćanja moje radosti u roku od 24 sata, moram reći da je dr. Ogundele najveći spell caster ikada poznat. Da bismo znali koliko moćni dr. Ogundele savjetujem svakoga tko treba pomoć kako bi ga se ljubazno javili putem svoje privatne e-pošte: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Viber Chat: +27638836445

    ОдговориИзбриши
  7. VAŽNO READ:

    Moje ime je Dora ja sam iz Austrije, želim reći svijetu kako imam pomoć od ovog velikog čovjeka koji je bacio čaroliju za mene da se moj suprug natrag i da bude unapređen u mom uredu, a danas sam sretan sa svojim mužem i moj život je super, moj muž je ostao 11 godina i bio je s drugom ženom dok sam trpio u usamljenosti, koliko je bolna. Moja braća i sestre vani savjetujem vam da popravite svoj životni problem i imate dobar dom, a ne trpjeti, danas sam voditelj moje tvrtke, ja sam dobio svoje kontakt podatke online od strane druge žene koja je također dijelila svoja dobra djela, ja rekao mu je da ću podijeliti svoje dobro djelo na internetu kako bih rekao svijetu, zato i sad radim ovo. on je doveo natrag moj muž koji je napustio 11 godina u manje od 48 sati, on je stvarno moćan čovjek, pa ako bilo koji od vas treba pomoć bilo koje vrste vjerujem i znam da vam dr. Ogundele može pomoći u 100%. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  8. Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna čarolija kotač. Sve zahvaljuje mu se također možete kontaktirati za pomoć ako mu trebaš u vremenima nevolje preko: ( agbazara@gmail.com ) također možete Whatsapp na ovom broju +2348104102662

    ОдговориИзбриши
  9. Pozdrav svima moj je ime Sara ja sam iz Austrije, želim svjedočiti svijetu kako sam dobio svoju sreću natrag boljela sam od bolesti i zbog toga me je suprug ostavio i otišao s drugom ženom 7 godina, bio sam u boli i patnji, tražim pomoć svugdje, sve do prošlog mjeseca, vidio sam komentar na internetu od strane jedne dame govoreći o tome kako je pomoć jedne spell caster zove dr. Akin, i morao brzo zatražiti pomoć od njega previše , dodao sam ga na Facebook i razgovarao s njim kako bi mi pomogao, rekao mi je da će mi pomoći sa svim mojim problemima, u roku od 24 sata taj veliki čovjek izliječiti moju bolest i za 48 sati vremena moj muž koji me napustio 7 godina vratio se za mene tražeći oprost, sklopio sam dogovor s doktorom Akinom da ću podijeliti dobre vijesti i dopustiti svijetu da zna o njemu, tako da moja braća i sestre tamo trebaju pomoć bilo koje vrste veze Dr. Akin i biti sigurni da imaju rješenje vaših problema. Za WhatsApp & Viber Chat: +27656406432 Email: akinsolutiontemple@gmail.com.

    ОдговориИзбриши
  10. koji danas čita ovo svedočenje, treba da proslavimo sa mnom i mojom porodicom, jer je sve započelo kao šala nekim ljudima, a druge su rekle da je to nemoguće. moje ime je Eman Omar. Sretno sam oženjen sa dvoje djece i lijepa supruga strašno se desi sa mojom porodicom na liniji, izgubio sam posao, a moja supruga se spuštala iz moje kuće jer nisam bio u stanju da brinem o njoj i djeci u to vreme. Ja upravljam sve do pet godina, nema žene da me podrži da se brinem za decu i došao je dan koji nikada neću zaboraviti u svom životu upoznao sam stari prijatelj koji objašnjava sve svoje poteškoće i on me je odveo u dr. Isikolo, bio sam uveren da će sve biti u redu i moja žena će se vratiti meni nakon divnog rada dr Isikola, moja žena se vratila meni i danas sam jedan od najbogatijih ljudi u mojoj zemlji. savetujem vam ako imate bilo kakav problem da ga pošaljete putem e-pošte: disikolosolutionhome@gmail.com i dobićete najbolji rezultat. uzmite stvari zdravo za gotovo i to će biti od vas. Želim ti sve najbolje.
    Kontaktiraj Dr. ISIKOLO na: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na vezi +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  11. Srce mi je bilo slomljeno Nikada ne vjerujem da ću ponovno vratiti svog bivšeg dok dr. LOVE ne dovede svog bivšeg u roku od 24 sata s moćnom ljubavnom čarolijom. Pouzdan je za pozitivan rezultat, a kontaktirajte čarobnjaka za ljubavnu čaroliju na e-mail: { p l a c e o f s o l u t i o n @ y a h o o .c o m } ili whatsapp na + 1 443 281 3404

    ОдговориИзбриши
  12. MORA ČITATI:

    Pozdrav svima Moje ime je Sara Alan, želim vam reći veliku hvala velikom dr. Akinu zbog vraćanja moje sreće na mene, vidio sam njegovu vezi putem Interneta od strane druge dame koju je prije pomogao. Ne znam kako izraziti ono što je učinio za mene jer je donio više od sreće za mene, on je doveo natrag moj ljubavnik na mene, ne samo moj ljubavnik, ali sada moj muž, nakon što je razbio sa mnom za 6 godina. Doista cijenim veliku pomoć koju mi ​​je dao i mislim da sam danas najsretnija žena na svijetu. Drago mi je da se moj muškarac vratio, sve što je učinio za mene bio je samo za 24 sata što moćan čovjek, on je doveo natrag moj muž koji je napustio 6 godina u samo 24 sata hvala ti Gospodine. Složio sam se s njim da podijeli svoje dobro djelo na mreži, pa čak i na radijskoj postaji, zbog čega sada dijelim ovdje. Ako želite zahvaliti dr Akinu za mene ili vam je potrebna njegova pomoć, dr Akin ima moć da biste riješili bilo kakav problem, možete ga kontaktirati putem e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27656406432.

    ОдговориИзбриши
  13. Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje...Ostavila me je.
    Patio san, plakao, propao sam....Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZENA KOJA ZELI DA POMOGNE LJUDIMA KOJI SU STVARNO U NEVOLJI.NE PROSIPA PRAZNE PRICE, VEC CUTI I RADI.
    NIJE ZELELA NIKAD DA SE BAVI OVIM, ALI JA ZELIM DA JOJ SE ZAHVALIM I DA DAM NJEN BROJ.
    LJUDI, ZENA POMAZE SVIMA, SVAKI PROBLEM RESAVA
    PREKO VIBERA I VACAPA JE MOZETE KONTAKTIRATI
    +385 99 65 68902

    ОдговориИзбриши
  14. Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje...Ostavila me je.
    Patio san, plakao, propao sam....Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZENA KOJA ZELI DA POMOGNE LJUDIMA KOJI SU STVARNO U NEVOLJI.NE PROSIPA PRAZNE PRICE, VEC CUTI I RADI.
    NIJE ZELELA NIKAD DA SE BAVI OVIM, ALI JA ZELIM DA JOJ SE ZAHVALIM I DA DAM NJEN BROJ.
    LJUDI, ZENA POMAZE SVIMA, SVAKI PROBLEM RESAVA
    PREKO VIBERA I VACAPA JE MOZETE KONTAKTIRATI
    +385 99 65 68902

    ОдговориИзбриши
  15. Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje...Ostavila me je.
    Patio san, plakao, propao sam....Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZENA KOJA ZELI DA POMOGNE LJUDIMA KOJI SU STVARNO U NEVOLJI.NE PROSIPA PRAZNE PRICE, VEC CUTI I RADI.
    NIJE ZELELA NIKAD DA SE BAVI OVIM, ALI JA ZELIM DA JOJ SE ZAHVALIM I DA DAM NJEN BROJ.
    LJUDI, ZENA POMAZE SVIMA, SVAKI PROBLEM RESAVA
    PREKO VIBERA I VACAPA JE MOZETE KONTAKTIRATI
    +385 99 65 68902

    ОдговориИзбриши
  16. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161 viber

    ОдговориИзбриши
  17. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161 viber

    ОдговориИзбриши
  18. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  19. Kako sam povratio svog bivšeg muža ... Ja sam Jessica po imenu. Pozdrav svima koji čitaju ovo svjedočanstvo. Moj muž me je odbacio nakon tri (2) godine braka samo zato što ga je druga žena pogodila i ostavila mene i dijete da pate. jednog dana, kada sam čitala internet, vidjela sam post o tome kako je ovaj spellcaster na ovoj adresi Akheretemple@yahoo.com, pomogao ženi da se oporavi od muža i dala sam joj odgovor na njenu adresu i ona mi je rekla da je žena Imao je čaroliju mog muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 2 dana ponovo ću imati svog muža. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što svi znaju da ovaj čarobnjak ima moć da vrati ljubavnike. Jer sada sam sretan sa svojim mužem. Hvala za dr Akhere. Vaša e-mail adresa: Akheretemple@yahoo.com ili whatsApp njemu +2348129175848

    ОдговориИзбриши
  20. Prava životna priča o Nancy Forbes.

    Moje ime je Nancy, živim u Poljskoj i želim podijeliti svoju pravu životnu priču ovdje da mi se pridružite zahvaljujući velikom čovjeku koji je donio sreću u moj život, moj muž me je ostavio prije 9 godina bio sam zbunjen tražio sam pomoć širom svijeta kako bi ga vratili, mnogo sam puta varao lažne ljude, prošli mjesec sam vidio jednu internetsku reklamu od jedne dame iz Njemačke koja je dijelila ime dr. Ogundele, rekla je da je velika čarolija koja vraća izgubljenu ljubav i Toliko sam sretna što to čujem od njega, tako brzo sam ga kontaktirala da mi pomogne, dr. Ogundele mi je rekao da će mi vratiti supruga koji me ostavio prije 9 godina u samo 24 sata, a nakon toga se moj suprug vratio samo za 24 sata kao što je rekao, rekao sam mu da ću dijeliti njegovo ime na internetu, pa čak i na radio stanici i zato dijelim njegovo ime za ljude koji trebaju kontaktirajte ga, ako imate bilo kakvih problema s vezom, kontaktirajte ovog čovjeka i uvjeravam vas da će dr. Ogundele donijeti rješenje i sreću vašim odnosima jer je on učinio moje u samo 24 sata. Evo njegovih kontaktnih podataka za one koji ga žele kontaktirati. E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp i Viber Chat: +27638836445. Svatko tko želi kontaktirati njega / nju trebao bi koristiti njegove kontakt informacije i ovdje, ovaj čovjek je stvaran i moćan.

    ОдговориИзбриши
  21. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
    Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
    Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
    I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
    Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

    Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

    ОдговориИзбриши
  22. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

    ОдговориИзбриши
  23. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

    ОдговориИзбриши
  24. NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501
    Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivati ​​mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubavnu čaroliju da bi vaš odnos ili problem braka trebali biti riješeni danas putem e-pošte - blackmagicsolutions95@gmail.com
     ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
    Kontaktirajte ga za sljedeće:
    (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
    (2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
    (3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
    (4) Ako želite imati dijete.
    (5) Želite biti duhovno zaštićeni.
    (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
    (7) loptica za lutrijsku snagu
    Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

    ОдговориИзбриши
  25. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши
  26. DR JOHN ist unglaublich! Mein Ex-Mann und ich haben uns letzte Woche nach zwei Jahren Scheidung versöhnt. Wir unterstützen derzeit die Beratung von Paaren und verpflichten uns, nächsten Monat nach Hilfe der DR JOHN-Wiederherstellungszeit wieder zu heiraten. Wir hatten vor der Versöhnung mehrere Fehlstarts; DR JOHN ist jedoch treu und unser "plötzlich" ist passiert. Das Schöne daran ist, dass ich nach unserem letzten Fehlstart helfend geholfen habe und diese Situation vollständig in die Hände von DR JOHN gelegt habe und später nicht viel darüber nachgedacht habe. Plötzlich kam er auf mich zu und fragte, ob wir wieder zusammen gehen könnten. Wieder einmal ist DR JOHN so treu und so gut. Er hält alle seine Versprechen. Er ist ein großartiger Gießer, der helfen kann. E-Mail ihn (drjohnsoco@outlook.com) anrufen oder whatsapp +2348147766277...

    ОдговориИзбриши
  27. Hteo sam da se zahvalim jednoj zeni koja mi je vratila voljenu osobu i skinula mi je crnu magiju nazovi te je verujte mi nije laz ja sam sve proverijo moze te je nazvati na broj
    +381603101161 viber

    ОдговориИзбриши
  28. Hteo sam da se zahvalim jednoj zeni koja mi je vratila voljenu osobu i skinula mi je crnu magiju nazovi te je verujte mi nije laz ja sam sve proverijo moze te je nazvati na broj
    +381603101161 viber

    ОдговориИзбриши
  29. HELLO FRIENDS ..... moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Johna koji mi pomaže ... Ja sam Cynthia William iz SAD-a. I žao mi je što sam ovo stavio na mrežu, ali morat ću to učiniti od ovog svjetskog top spell caster-a koji je vratio mog muža koji me je ostavio za posljednjih 11 godina, i na kraju sam upoznao ovog čovjeka na blogu koji je objavio jedan od klijenata za pomoć, Sve sam mu objasnio i on mi je ispričao o čaroliji za koju je čuo i dao mi je adresu e-pošte da pišem u čaroliju čarolije da mu kažem svoje probleme. U samo 3 dana, moj suprug mi se vratio. Samo vam želim zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom čarolijama, gospodine, sve što ste rekli, došlo je do kraja i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete s ovom čarolijom, on je stvaran, on je moćan i što god čarolija kaže je ono što će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došao sam. Ljubazno ga možete kontaktirati na: svoju adresu e-pošte, drjohnsoco@outlook.com ili izravno na WhatsApp +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  30. Dr. Ben je uistinu Bog poslan u pomoć ljudima.
    Moje ime je Malinka Radanović. Ovdje sam kako bih svjedočio o velikom i moćnom čarobnjaku koji se zove Dr Ben. Bio sam toliko zbunjen i uništen kada me je ljubavnik ostavio zbog druge djevojke. Bio sam ga očajnički potreban jer sam ga toliko volio. Tako sam kontaktirao ovu veliku čaroliju za pomoć. Pomogao mi je da mu vratim ljubavnu čaroliju i samo u roku od 48 sati moj dječak mi se vratio plakati i moliti za moj oprost. Dr. Ben ga je pustio da zna koliko ga volim i želim. I također je otvorio oči kako bi prikazao koliko ljubavi dijelimo zajedno. Dok sada pišem ovo svjedočanstvo, najsretnija sam žena na svijetu. Želim preporučiti ovaj veliki čarolija za svakoga tko uistinu treba hitno rješenje ljubavi razbiti E-mail na: goodwillspelltemple@gmail.com ili Whatsapp / nazovite njegov broj mobitela +2348159101215.

    ОдговориИзбриши
  31. Bok, ja sam Jan Scott, nakon što sam godinama bio u vezi sa Scottom, prekinuo je sa mnom, učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzaludno, toliko sam ga htjela vratiti zbog ljubavi koju imam za Pitao sam ga sve, obećao sam, ali on je odbio. Objasnio sam svoj problem prijatelju i ona predlaže da se radije obratim službeniku koji bi mi pomogao da pitam pravopis da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije mislio da sam napisao, nisam imao izbora nego da pokušam to, E-poštom sam poslao kanal za provjeru pravopisa i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, da će se moj bivši vrati meni u roku od tri dana, bacio je pravopis i iznenađujuće neki dan bio je oko 16 sati. Moj bivši me nazvao, bio sam tako iznenađen, odgovorio sam na razgovor i sve što je rekao bilo je da mu je žao zbog svega što je htio da mu se vratim da me toliko voli. Bio sam tako sretan i otišao sam k njemu, tako smo ponovno počeli živjeti zajedno sretno. Od tada sam volio da netko koga poznajem ima problem u vezi, bio bih od pomoći osobi tako što bih ga uputio na jedinog stvarnog i moćnog dr. Evansa, koji mi je pomogao s vlastitim problemom. email: {ikhaleasolutiontemple@gmail.com} Možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna pomoć u vašem odnosu ili bilo kojem drugom slučaju.

    Njegov WhatsApp broj: +2348167472976

    1) ljubavne igre
    2) Izgubljena ljubavna čarolija
    3) Razvod braće
    4) supružnici supružnika
    5) pravopis vezivanja
    6) Razbijanje čarolija
    7) Izbacite bivšeg ljubavnika
    8.) Želite biti promovirani u svom uredu / pravopisu lutrije
    9) Želite li zadovoljiti svog ljubavnika
    Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako imate problema za trajno rješenje
    kroz {ikhaleasolutiontemple@gmail.com}

    ОдговориИзбриши
  32. Tražio sam savjet o tome što da uradim kako bih povratio svog supruga EX, moja priča je o ženi koja je nekada radila s mojim suprugom u istom uredu, oni su imali tajnu aferu i ja sam ih uhvatio, zbog toga smo mi imali razdvojiti, ali još uvijek ga volim, ali čini se da je bio duboko u ljubavi s drugom damom i ostavio me beskorisnim, nakon nekoliko tjedana traženja pomoći, naišao sam na DR EVANS koji mi može pomoći, kontaktirao sam DR EVANS za pomoć zbog činjenice da sam trebala svog EX ljubavnika očajno jer je on moj sve i moj život. Za Boga da je slava, moj EX suprug vratio mi se u roku od 24 sata i on se zakleo da me više neće prevariti i obećao da će me zauvijek voljeti, gledatelji koji čitaju moj članak koji također trebaju njegovu pomoć trebali bi mu se obratiti putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com ili WhatsApp ga na +2348167472976

    ОдговориИзбриши
  33. Hi friends Ja sam Juliet Garret i ja sam iz Michigana, Sjedinjene Američke Države. Ovdje sam da svjedočim o DR. EVANS dobar posao u mom životu. Moj suprug i ja smo u braku 27 godina s dvoje djece. Prije samo dvije godine sve je završilo. Htio sam vratiti svoga muža i pitao ga, ali on nikada nije slušao, pa sam naišao na nekoliko svjedočanstava o ovoj naljepnici. Neki su ljudi posvjedočili da je povratio svog bivšeg ljubavnika, neki su posvjedočili da je obnavljao maternicu i liječio rak i druge bolesti, a neki su posvjedočili da bi mogao napisati čaroliju kako bi se prestao razvod i tako pisao kako bi dobio dobro plaćen posao. On je nevjerojatan, naišao sam i na određenog svjedoka, na ženu po imenu Vera, ona je svjedočila o tome kako je vratio svog bivšeg ljubavnika i na kraju njegova svjedočenja, objavila je svoju e-poštu. Nakon što sam pročitala sve to, odlučila sam ga pokušati. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu problem. Rekao mi je što moram učiniti, ja sam to učinio i moj se muž vratio. Riješili smo naše probleme i bili smo sretniji nego ikada DR. EVANS vi ste talentirani čovjek i ja ga neću prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek. Ako imate problema i tražite pravi i pravi pravopisni poljubac, pokušajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com i riješiti vaše probleme. On može riješiti ove probleme i još mnogo toga. Nakon što sam pročitala sve ovo, odlučila sam pokušati. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu problem. Rekao mi je što moram učiniti, ja sam to učinio i moj se muž vratio. Riješili smo svoje probleme i bili smo sretniji nego ikada DR EVANS vi ste talentirani čovjek i ja ga neću prestati objavljivati ​​jer je on divan čovjek. Ako imate problema i tražite pravi i pravi pravopisni poljubac, pokušajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com i riješiti vaše probleme. On može riješiti ove probleme i još mnogo toga. Nakon što sam pročitala sve ovo, odlučila sam pokušati. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu problem. Rekao mi je što moram učiniti, ja sam to učinio i moj se muž vratio. Riješili smo svoje probleme i bili smo sretniji nego ikada DR EVANS vi ste talentirani čovjek i ja ga neću prestati objavljivati ​​jer je on divan čovjek. Ako imate problema i tražite pravi i pravi pravopisni poljubac, pokušajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com i riješiti vaše probleme. On može riješiti ove probleme i još mnogo toga. Učinio sam to i moj muž mi se vratio. Riješili smo svoje probleme i bili smo sretniji nego ikada DR EVANS vi ste talentirani čovjek i ja ga neću prestati objavljivati ​​jer je on divan čovjek. Ako imate problema i tražite pravi i pravi pravopisni poljubac, pokušajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com i riješiti vaše probleme. On može riješiti ove probleme i još mnogo toga. Učinio sam to i moj muž mi se vratio. Riješili smo svoje probleme i bili smo sretniji nego ikada DR EVANS vi ste talentirani čovjek i ja ga neću prestati objavljivati ​​jer je on divan čovjek. Ako imate problema i tražite pravi i pravi pravopisni poljubac, pokušajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com i riješiti vaše probleme. On može riješiti ove probleme i još mnogo toga. Njegov WhatsApp broj: +2348167472976

    ОдговориИзбриши
  34. Анониман30. јун 2019. 06:47

    Zahvaljujući velikom trudu da mi pomogne da vratim ženu natrag, neka Bog nastavi povećavati vašu mudrost i moć kako bi učinio više podviga. Ako ste u bilo kakvim izazovima života, sve što znate je problem i tražili ste rješenja i ništa se ne mijenja jednostavno ga kontaktirajte sa svojom e-poštom chubygreat@gmail.com ili whatsapp ili nazovite 2348165965904

    ОдговориИзбриши
  35. Kako mogu vratiti mog muža. Am Silvija Patrik po imenu Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije sve dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u Africi na poslovnom samitu. Mislio sam da je čovjek po imenu dr. Ologhodo doista moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje će vratiti izgubljene, ljubavnike i magijski novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Ja svjedočim jer me je muškarac kojeg sam htio udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja, a moj život je bio okrenut naopako jer naš odnos traje 3 godine. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam upoznala tog mađioničara, ispričala sam mu što se dogodilo i objasnila mu situaciju. Isprva sam bio neodlučan i sumnjičav, ali upravo sam pokušao. A za dva dana, kad sam se vratio u Njemačku, zvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričao sam se da je sve bilo dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobio novi intervju za posao kako bi se vjenčao. Nisam vjerovao u to jer je Dr.Ologhodo samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htio. Pa, sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu i moj suprug također ima novi posao i naš život je postao puno bolji. Njegov e-mail je: dr.ologhodospellwork@gmail.com ili Whatsapp na 2348156911977.

    ОдговориИзбриши
  36. Анониман30. јун 2019. 06:49

    Želim iskoristiti ovu priliku da pohvalim svoju majku Božju koju moram priznati da je to što je zovem. Pomogla je mnogim ljudima u različitim problemima i situaciji u kojoj su se našli. On je doista sjajna žena jer je to stvarno pokazala svojim radom. Pročitao sam svjedočanstvo nekoga tko je svjedočio o njoj (ibhagbosorialovehome@gmail.com), kako joj je pomogla da zatrudni kada je izgubila nadu u rađanje i pomogla joj da dovede svog muža natrag koji ju je napustio dvije godine. Kontaktirao sam je jer sam očajnički želio primiti ovaj post u mom poslu i rekao mi je da radim i dobijem, a kad završim s pružanjem stvari koje je tražila za majku, LJUBAV mi je rekla da je post moj. I na taj vjerni dan sve je bilo savršeno. Dobio sam mjesto bez ikoga da se protivi. Tako mi je post bez kašnjenja dao. Zahvaljujući majci LJUBAVI. Ako želite doći do nje, možete jednostavno poslati ibhagbosorialovehome@gmail.com ili WhatsApp 2348165965904.

    ОдговориИзбриши
  37. Istinita priča o Sonia:

    Pozdrav svima, moje ime je Sonia i ja sam iz Kanade, želim podijeliti svoju istinitu životnu priču ovdje zbog istog problema kao što sam ja, bez djeteta sam već 9 godina nakon braka, a muž me ostavio. jer mu nisam mogla dati dijete i izlazila s drugom damom, plakala sam danju i noću jer toliko volim svog muža, sve do prošlog mjeseca vidjela sam sličan komentar na internetu koji je dijelila žena koja je tražila od ljudi da kontaktiraju dr. Ogundelea za bilo kakvu pomoć, pa sam ga brzo kontaktirao da mi pomogne, dr. Ogundele je odgovorio i rekao mi da su moji problemi gotovi, pa sam mu vjerovao nakon 24 sata, rekao mi je da je učinio odmah nakon što me je nazvao muž da mu oprostim, zamolio sam ga da se vrati kući danas, ja sam najsretnija žena jer imam svoju bebu i dr. Ogundele je vratila mog supruga za mene u roku od 24 sata sa svojim ovlastima i dala mi bilje za čišćenje mog tijela danas imam svoje vlastito dijete, govorim to jer sam mu rekao da hoću podijelite njegovo ime na radiju i na internetu kako bi ljudi znali o njegovom dobrom radu, za one koji mu se žele zahvaliti za mene ili za one koji trebaju rješenje njihovih problema, kontaktirajte putem e-maila: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  38. Zovem se Patty, ja sam iz Rima, Italija, ovdje želim podijeliti svoju najsretniju priču o tome kako sam riješio sve svoje probleme, bivša djevojka me ostavila za drugim muškarcem više od 7 godina, svugdje tražim pomoć , Sve što vidim da su lažni ljudi, Prošli tjedan pronalazim komentar na Internetu koju je podijelila gospođa po imenu Sonia koja ljudima govori o dr. Ogundeleu kao sjajnoj uroti za čaroliju. Odmah se obratim dr. Ogundele za pomoć i pronađem njegov kontakt na Internetu, on mi odgovori i rekao mi je da se ne brinem da će mi pomoći sa svim mojim problemima, a obećao je da će moju bivšu djevojku vratiti za mene u roku od 24 sata, bio sam sretan da čujem to od dr. Ogundele, čekao sam 24 sata, kakvo veliko čudo nazvala me moja bivša djevojka telefonom tražeći da joj oprostim, prihvatila sam je i zamolila je da se vrati kući, bila sam tako sretna što sam napravila dogovor s dr. Ogundeleom da ću podijeliti njegovo ime na internetu kako bi ljudi znali više o njemu i počastvovali ga, zato držim svoju riječ dijeleći ovdje ovu istinsku životnu priču kako bi i ljudi mogli naći rješenje. Možete mu se obratiti putem adrese: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  39. Moj suprug i ja smo u braku već oko 7 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. Prije 3 mjeseca počeo sam primjećivati ​​od njega neko čudno ponašanje i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž nekoga viđa. Počeo je dolaziti kući kasno s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da otklonim ovaj problem, ali sve bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i potrebna mi je pomoć. Dok sam jednog dana pregledavao Internet, naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. ODION može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i tako dalje. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on je učinio čaroliju za mene. Dva dana kasnije, moj muž je došao kod mene i ispričao se za učinjene nepravde i obećao da to više nikada neće učiniti. Otada se sve vratilo u normalu. Ja i moja obitelj ponovno sretno živimo zajedno. Sve zahvaljujući dr. ODION-u. Ako vam treba čarobnjak koji može čaroliju koja zaista djeluje, predlažem da se obratite njemu. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: (drodion60@yandex.com) ili Whatsapp na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  40. UPOZORENJE:

    Pazite da želim poslati važne podatke svima koji ovo čitaju, pazite se lažnih kotača s čarolijom, više od 3 godine tražim pomoć, nitko mi nije uspio pomoći. Moje ime je Elayne White i ja sam iz Kanade, ovdje želim podijeliti svoju istinsku životnu priču zbog ljudi koji pate od istog problema kao i ja, 9 godina sam bez djeteta nakon braka, a suprug me napustio jer mu nisam mogla roditi dijete i izlazila sam s drugom damom, plakala sam danju i noću zato što toliko volim svog muža i sve sam tražila pomoć, sve dok prošlog mjeseca nisam vidjela sličan komentar na internetu žena koja moli ljude da kontaktiraju dr. Ogundele za bilo kakvu pomoć, pa sam brzo kontaktirala njega da mi pomogne, dr. Ogundele mi je odgovorila i rekla mi da su moji problemi završeni, pa sam mu vjerovao nakon 24 sata, rekao mi je da je gotov odmah i dobio sam poziv od mog muža koji me moli da mu oprostim, brzo sam prihvatio njegovo izvinjenje, to je bilo prošlog mjeseca, od povratka muža sretan sam što mogu reći da sam danas trudna, a dr. Ogundele mi je vratila muža za mene 24 sata s njegovim moćima i davao mi bilje da čistim svoje tijelo sistemu za brzu plodnost, kažem to jer sam mu rekla da ću njegovo ime podijeliti na radiju i na Internetu kako bi ljudi znali za njegov dobar rad, za one koji mu žele zahvaliti ili za one kojima treba rješenje njihovim problemima kontaktirajte ga putem Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  41. Pozdrav prijatelji, moje ime je Šefik Džaferović. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da širim dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kada me je supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražila da prestanem s radom jer sam imala rak i ja sam pukla. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina opcija bila da umrem, pokušala sam je nazvati, ali ignorisala me, poslala sam joj tekstualne poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem ili šaljem, pa ću jednog dana stupiti u kontakt sa moj prijatelj na Facebooku i objasnio sam mu svašta, a rekao mi je i da je imao iste probleme i prije toga, upoznao me s urokom za čaroliju zvanim Doctor osagiede, poslao mi je svoj lični e-mail i kontaktirao sam ga putem [doctorosagiede75@gmail.com] a on mi je brzo odgovorio objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem da je to učinio za toliko mnogo ljudi koji nikada nisam vjerovao u čaroliju, ali prevario sam se da bih ga pokušao uvjeravao me 24 sata da baci čaroliju i izliječi me od raka i nađi mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzeo sam ga samo 2 dana i bio sam slobodan. Sljedećeg dana nisam vjerovao svojim očima, neko je pokucao na moja vrata i nisam tog dana nikoga očekivala, odjednom je to bila moja žena rasplakala sam se i nisam mogla to podnijeti, molila sam se i tražila mi oproštenje, odmah sam dobila poziv od svoje kompanije u kojoj sam radila godinama, a promaknuta sam u mjesto direktora paragonske kompanije u SAD-u, molim vas da mi pomognete zahvaliti doktoru osagiede za obnavljajući sve što sam prije izgubio, molim vas da savjetujem svima kojima je potrebna pomoć da se jave liječniku osagiede putem njegovog osobnog e-maila na [doctorosagiede75@gmail.com] ili whatsapp na +2349014523836 hvala Bogu da blagoslovi one kojima treba vremena da pročitaju ovo svjedočenje i sretno

    ОдговориИзбриши


  42. izlečiti od slomljenog srca "Voleo bih da pronađem prave reči da kažem koliko sam zahvalan ovom kaluđeru ljubavnih čarolija zvanom Dr.OGUNAMEN, toliko sam uzbuđen što mi je pokvaren brak vraćen, što se vratio moj suprug nakon što me je napustio i naše 3 dece za drugu ženu ... Nakon 12 godina braka, ja i suprug smo bili u jednoj ili drugoj svađi dok me konačno nije napustio i preselio u Košice da budem sa drugom ženom. Osetio sam da je moj život gotov i moja deca su mislila da više nikada ne bih videla njihovog oca. Pokušala sam da budem snažna samo za decu, ali nisam mogla da kontrolišem bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć Mislim na njega i uvek bih voleo da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na svedočenje koje sugeriše da dr OGUNAMEN može da pomogne da se brzo vrati nazad. Dakle, ja osetio sam da bih ga trebao pokusati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao šta da radim i jesam onda je on učinio ljubavnu čaroliju za mene. 28 sati kasnije, moj muž me je zvao zaista i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i deca, Tako neverovatno !! Tako se vratio istog dana, sa puno ljubavi i radosti, i izvinio se zbog svoje greške i zbog boli koji je naneo meni i deci. Tada je od tog dana naš Brak bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr OGUNAMEN. on je toliko moćan i odlučio sam da podelim svoju priču na internetu da je Dr.OGUNAMEN pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvek moliti da dugo živi kako bi svojoj deci pomogao u nevolji, ako ste ovde i treba vam ljubav čarolija da se zauvek vrati bivši ljubavnik ili brzo sačuva tvoj brak. Ne plačite više, obratite se ovom moćnom čarobnjaku sada. Evo njegovog kontakta: {ugbegundenger@gmail.com} vaša ljubaznost nikada neće biti zaboravljena!

    ОдговориИзбриши
  43. Prijatelji za dobar dan, ja sam Andrea Maria iz Stockholma, medicinska sestra sam u Sveučilišnoj bolnici Sahlgrenska u Švedskoj. U braku sam više od 6 godina s dvoje djece, moj odnos s suprugom Andreom isprva je bio sladak, romantičan, a kasnije se pretvorio u užasnu noćnu moru jer me suprug zaista varao i tražio je način da se brzo razvedem, rastali smo se prije 3 mjeseca i opet smo se vratili nakon toliko prosjačenja lijepim darovima ljubavi. Toliko sam volio svog muža. Ne želim ga prepustiti drugoj gospođi. Nisam mogao učiniti ništa da ga povrijedim ili natjeram da se više osjeća loše prema meni .. samo sam želio da se vratim kući da me voli zauvijek. Objasnio sam svoju situaciju prijatelju na poslu. Moja prijateljica Jennifer ona mi je savjetovala da se radije obratim za pomoć kaluđeru ljubavnog čarolija zvanom Dr.ODION iz afričke nacije s magičnom ljubavnom čarolijom, molitvom da se vratim bivšoj ljubavi, da ima moćne darove šarmu da vratim ljubav i povjerenje u bilo koji raskinuti brak ili prekinute ljubavne veze, vjerovao sam i pokušao, a to djeluje i na mene, šaljem poruku Dr.ODION-a putem svog osobnog kontakta putem pošte (drodion60@yandex.com) ili što ga javi na +2349060503921..
    Nakon nekoliko munita Dr.ODION mi je odgovorio na mail i rekao da mi može pomoći da vratim bivšu ljubav s trenutnim dijelom šarma ljubavi, bio sam vrlo sretan što sam pronašao ovog muškarca da mi pomogne, pažljivo sam slijedio sve njegove upute korak po korak molitve i zagonetke koje sam sam izvršio u svojoj kući ugašenim svijećama noću. DR ODION reci mi što da radim kod kuće tijekom noćnih molitvi volim pravopisni postupak. sve sam obavio prema uputama. počelo je raditi za mene, jer sam u roku od nekoliko sati primio telefonski poziv od svog muža, bio sam toliko iznenađen i šokiran jer me je prestao zvati ili slati poruke od prije 3 mjeseca, sad odmah obavljam ljubavne molitve svog muža Andrea se vratila kući da mi se ispriča, toliko sam sretna kako ljubavni dio pozitivno djeluje na mog muža u roku od dva dana kad se vrati kući. Trenutno suprug i ja živimo sretno u ljubavi više nego ikad prije. Zahvalna sam velikom čovjeku Dr.ODIONU za njegove nadarene talente. U početku sam se bojao sumnje, ali pokušavam to raditi za moje dobro. Iskreno preporučujem Dr.ODION svima koji žele vratiti izgubljeni ljubavni odnos ili ljubavnu čaroliju da pronađu istinskog ljubavnog partnera.

    ОдговориИзбриши
  44. Pozdrav svima, ja se zovem SUSAN ANTONIO, u braku sam 20 godina sa suprugom i imamo dva sina, starijeg 16 i mlađeg 11 godina. Muž me je jako volio, ali stiglo je do točke kad se uključio u aferu sa ženom koja je njezina suradnica. Nikad to nisam zamišljala, ali nekako se njegov stav prema meni i djeci promijenio, njegov kasni dolazak s posla natjerao me na razmišljanje o tome, čak i na svoju 20. godišnjicu vjenčanja u ožujku, držim se podalje od seksa kao što obećamo da ćemo to učiniti na vjenčanju na godišnjicu, 15 dana prije godišnjice vjenčanja, priznao je da je imao seks sa svojim suradnikom. Doveo ju je u moj krevet kad sam bio bez posla, to znači da su mi osjećaji bili potpuno bezvrijedni, moje psihičko stanje je puno agonije, mislim da ne mogu zaboraviti i povratiti bol, ova žena je bila u potpunoj kontroli on i ja to nikada nisam htjela učiniti s Nasiljem, ona želi osvojiti mene dok se razvodi, rekla je da je ljubomorna na našu vezu i da će me upropastiti uzimajući mog muža. Morao sam razgovarati o tome s prijateljem koji me zamolio da pronađem dobrog čarobnjaka za čaroliju, prije svega nikada nisam vjerovao u ovaj pravopisni lijek, ali moram ga isprobati dok na internetu ne naiđem na e-mail DR ODION o tome kako on Pomagao sam toliko ljudi da se vrate bivšoj i pomogne popraviti vezu i usrećiti ljude u svojoj vezi i neke druge priče koje se tiču ​​Duhovne bolesti i još mnogo toga, objasnio sam mu svoju situaciju, a on mi je pomogao da izvršim neke molitve, neke Bilje i korijenje i malo žrtve koju sam učinio, i u roku od tri dana se vratio da se ispriča i to je bilo baš kao čudo za mene. Sretan sam danas što mi je pomogao i s ponosom mogu reći da je moj suprug sada opet sa mnom i da je sad zaljubljen u mene kao nikad do sad.
    Trebate li bilo kakvu pomoć u vašoj vezi kao što je povratak muškarca, žene, dečka, djevojke, osvajanje lutrija, biljni lijek za bolest, HIV, SPD, astma, artritis, fibroid, moždani udar ili bilo koja vrsta bolesti, duhovni problem , Promocija posla, Gledatelji koji čitaju moj post koji treba bilo kakvu pomoć u vezi bilo kakvih životnih izazova trebaju kontaktiratiDR ODION i bit će vam drago što ste to učinili.

    E-pošta: (drodion60@yandex.com) možete nazvati ovog velikog čovjeka ili ga zamijeniti na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  45. Numele meu este Elayne White și sunt din Canada, vreau să-mi împărtășesc povestea mea de viață adevărată aici, soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut să-i dau un copil și a plecat cu o altă doamnă, am vrut să-l spun pe doctorul Ogundele un caster de vrajă și el l-a adus înapoi soțul meu pentru mine în 24 de ore cu puterile sale, îi voi împărtăși numele la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre bunul său serviciu, pentru cei care au nevoie de ajutor să-l contacteze prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  46. AVERTIZARE:

    Atentie ca vreau sa trimit o informatie importanta oricui citeste asta acum, fereste-te de rotile false de vraja, caut de ajutor de peste 3 ani, nimeni nu a fost in stare sa ma ajute. Numele meu este Elayne White și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, de dragul persoanelor care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie, iar soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi place atât de mult soțul meu și căutam ajutor peste tot, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe Internet împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să-l contacteze pe dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că este terminat imediat. Am primit un apel de la soțul meu care mi-a cerut să-l iert, i-am acceptat rapid scuzele, aceasta a fost luna trecută, de la întoarcerea soțului meu sunt fericit să spun că sunt însărcinată astăzi, iar doctorul Ogundele l-a readus pe soțul meu pentru mine 24 de ore cu puterile lui și mi-a dat plante pentru a-mi curăța corpul sistem pentru o fertilitate rapidă, spun asta pentru că i-am spus că voi împărtăși numele lui la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre munca sa bună, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție pentru problemele lor, contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  47. Pravi čarobnjak pod nazivom DR ISIKOLO
    bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja za mene. Postala sam tužan čovjek nakon svega što smo bili kroz zajedničku ljubav, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer moja ljubav prema njoj bila je neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam prolazio internetom vidio sam komentar o tome ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi vudu čaroliju na nju, zbog čega je i otišla ja za njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da će mi pomoći da povratim ljubavnicu, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ubuduće ne može uzvratiti, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u moja je kuća čekala da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom. hvala DR ISIKOLO sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i bivšu uroku putem isikolosolutionhome@gmail.com Također ga na Whatsapp možete kontaktirati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  48. NAJBOLJI NAČIN Da osvojite i nabavite svog bivšeg igrača uz pomoć DR ODIONA MOĆNIM I HITNIM LJUBAVI, SA 100% GARANCIJE. Suprug me napušta već posljednjih mjeseci i odbija se vratiti jer ga je držala žena koju je upravo upoznao, zbog toga patim i to je bila borba, ali odlučim učiniti sve znači kako bi se osigurali da se moj muž i ja vratimo zajedno kao i do sad, a zatim sam otišao tamo na mreži vidio sam toliko dobrih govora o ovom čarobnjaku čiji je e-mail drodion60@yandex.com pa sam ga morao kontaktirati i objasniti svoj problem za njega i u samo 48 sati koliko je obećao, moj muž se vratio kući i njegovo ponašanje se vratilo muškarcu s kojim sam se udala. Ne mogu se dovoljno zahvaliti čarobnjaku na čaroliji za ono što je učinio za mene, toliko sam zahvalan i nikada neću prestati objavljivati njegovo ime na internetu zbog dobrog djela koje je učinio za mene, molim vas da mi dozvolite da ovdje odbacim njegov mail (drodion60@yandex.com) možete nazvati ovog velikog čovjeka ili ga podržati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  49. NE ZABORAVITE ŠTO JE O NJEMU PISATI 100% STVARNA ŽIVOTNA PRIČA.

    Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć DR OGUNDELE najboljeg kotača za čaroliju i toplo preporučujem DR OGUNDELE svima kojima je pomoć potrebna! .. Zovem se Pamela, ja sam iz Njemačke, želim svjedočiti kako sam se natrag moj dečko nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi sa drugom djevojkom, kad sam se sukobila s njim, to je dovelo do svađe i on je konačno raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam vidio na forumu za vezu veziča o čaroliji koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to, ali odlučio sam pokušati , kad sam kontaktirao ovog urota za čaroliju preko Whatsappa +27638836445, i rekao mi šta da radim i ja sam to učinio, Tada je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 24 sata kasnije, moj dečko me je nazvao i tražio moj oproštaj. Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i izvinio se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza sada bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući DR OGUNDELE. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču, DR OGUNDELE je pravi i moćni čarobnjak za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti da pomognem svom svijetu u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svoj Ex natrag ili vaš se muž preselio kod druge žene. Ako i vi trebate rešenje za bilo koji problem, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku za čaroliju. Evo njegovog kontakta: dodajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com HVALA DR OGUNDELE

    ОдговориИзбриши
  50. Sretna sam što ovdje dijelim svoje iskustvo i svjedočanstvo o tome kako sam dobila pomoć od dr. Ogundele. Am Mrs. Shelley Hanes iz Teksasa, SAD. Nakon braka imao sam lijepu obitelj; bila sam u braku sa 6 godina svojim mužem i odjednom se pojavila druga žena na slici moj suprug koji me je volio prije nego što je počeo sa mnom svađati se, toliko je bila uvredljiva da kad mu pokušam reći istinu o tome kako osjećati i to što radi nije u redu za obitelj, on se jako naljuti i udara me bilo čime što vidi oko sebe. ali još uvijek sam ga volio svim srcem unatoč svemu što mi je učinio i želio sam ga po svaku cijenu. onda je podnio zahtjev za razvod koji se cijeli moj život razbijao i nisam znao što da radim ... iselio se iz kuće i napustio mene i djecu na 3 godine. Tako mi je bliska prijateljica rekla o ljubavnoj čaroliji dr. Ogundele da mi vrati muža, a koristi i ljubavnu čaroliju dr. Ogundele kako bi dobila svog bivšeg dečka koji ju je napustio prije. I rekli su mi da su sada jako zadovoljni vezama. I upoznala me s urokom za čaroliju, isprva sam bila iznenađena i uplašena pa sam odlučila pokušati. Iako nisam vjerovao u sve te stvari, tada, kad je obavljao posebne molitve i bacio čaroliju, bio sam tako iznenađen, nakon 24 sata vratio se moj muž i molio se za moj oproštaj, shvatio je svoje pogreške, ja sam jednostavno nisam mogao vjerovati, ionako smo opet zajedno i opet smo jedna velika sretna obitelj kao nekada. Dogovorio sam s dr. Ogundeleom da obavijestim ljude o njegovom dobrom poslu, pa ako vam treba bilo kakva pomoć, savjetujem vam da se obratite dr. Ogundeleu Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com i za WhatsApp ili Viver Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  51. KAKO DOBIJAM SVOJU ŽENU POMOĆI SA POMOĆOM DR ODIONA ... Pozdrav svima, ja se zovem Robert Jason, nakon 15 godina braka, ja i moja supruga živjeli smo sretno zajedno, toliko smo se voljeli i volio sam se mojoj obitelji, oni su mi bili glavni prioritet, sve dok jednog jutra ja i supruga nismo imali malu svađu za koju znam da svi parovi imaju jer na ovom svijetu ne postoje savršeni parovi nakon svađe kad sam se vratio kući nisam mogao pronađite moju ženu i našu djecu, ona je također spakirala torbe i one od djece i otišla. Pokušao sam je nazvati, ali nisam mogao doći do nje, otišao sam u kuću njene prijateljice, ali nisu mi mogli reći gdje da je nađem, bio sam frustriran Nisam znala što da radim Počela sam piti alkohol svaki dan i noć. Prestala sam ići na posao. Za mene je to bila teška stvar, jer ona i moja djeca za mene znači sve, to je bilo kao da me je dio tijela napustio. Nisam mogao dobro funkcionirajte, jednog dana sam pregledavao Internet kad sam vidio svjedočenje nekoga tko svjedoči o čovjeku c nazvao dr. ODION-a i kako je vratio svoju ženu u roku od 3 dana, nisam dvaput razmišljao o tome, poslao sam mu poruku i rekao mu sve što se dogodilo između mene i moje žene i rekao je da mu je moj problem vrlo lak za rješenje Također mi je rekao da mu vjerujem da će se moja supruga vratiti i rekao sam mu da mu vjerujem, a on je zatražio neke informacije koje sam mu dao, 3 dana kasnije moja se supruga vratila kući s djecom, pa sam bila toliko iznenađena da sam je vidjela. poput sna za mene ona je počela plakati i ispričavati mi se, rekao sam joj da je to u redu, opraštam joj što sam sretna što se vratila, sada živimo sretno zajedno. Ako vam je slomljeno srce jer vas je napustila supruga ili suprug, za bilo koju vrstu uroke smrti, čarolije zaštite, a također za rješavanje sudskih slučajeva kontaktirajte ovog moćnog kaluđera za čaroliju nazvanog dr ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte; (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  52. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381611031296 viber wcp i poziv

    ОдговориИзбриши
  53. Pozdrav svima! Ja sam Valentina i dolazim ovdje da dijelim predivan posao koji je dr. ODION učinio za mene. Nakon 5 godina u braku s mojom suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj vezi s drugim damama, ja bio je totalno opustošen i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao o urotu na čaroliji na internetu zvanom dr. ODION koji pomaže silama ljubavnih uroka ljudima koji imaju problema s vezama i brakom, u početku sam sumnjao postoji li tako nešto, ali odlučio sam pokušajte, kad ga kontaktiram, pomogao mi je da dam ljubavnu čaroliju i u roku od 48 sati moj muž se vratio k meni i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i njegovima sa mnom za dobro i stvarno. Obratite se ovom sjajnom uljuditelju ljubavnih čarolija kako biste svoju vezu ili problem u braku riješili danas e-poštom: (drodion60@yandex.com) ili ga možete i kontaktirati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  54. Pozdrav svima ako vam treba moćna ljubavna čarolija da popravite svoju narušenu vezu ..... Razvela sam se od svog muža kad sam bila trudna šest mjeseci s drugim djetetom. Neprekidno smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nema ljubavi ni povjerenja, pa se razveo od mene. I sve te zviždaljke, pokušavam svim različitim sredstvima da ga vratim, isprobao sam i neke drugačije kotače za čaroliju, ali nijedna od njih nije mogla vratiti mog muža. Samo mi je dr. ODION garantirao hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, a on me uvjerava da će moj suprug opet biti sa mnom. Pišem vam da vam se zahvalim i duboko zahvaljujem što ste ispunili svoja obećanja i spasili moj brak, kao i za iskorištavanje vaših nadarenih i velikih moći da ga vratite mog muža kući. Oduševila me saznanje da ste specijalizirani za ponovno ujedinjenje Ljubavnika. Hvala vam gospodine što ste mi pomogli u najgorim vremenima u mom životu, što sam bila tako sjajna uroka za čaroliju i što ste mi pružili ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u mom braku. Moj suprug se vratio i obećavam da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno u pravu i potrebna vam je snažna i hitna ljubavna čarolija da biste vratili svog bivšeg ljubaznog kontakta s dr. ODION-om, on je jedini odgovor za vraćanje vaše prekinute veze ili braka. e-mail (drodion60@yandex.com) ili What-App njegov telefonski broj na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  55. Renata je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa
    +385923813830

    ОдговориИзбриши
  56. Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć dr. AJAYI-ja najboljeg kotača na mreži, a dr. AJAYI toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 4 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe, a on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za vezu vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovog vračara čarolije putem svoje e-pošte, a on mi je rekao šta da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno nazvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući dr. AJAYI. Toliko je moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je dr. AJAYI pravi i snažni kotač za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svoju bivšu osobu ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: Drajayi1990@gmail.com Možete napisati njegov Whatsapp ILI viber broj: + 2347084887094, HVALA dr. AJAYI

    ОдговориИзбриши
  57. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

    ОдговориИзбриши
  58. Sretno Xmas unaprijed svima koji čitaju ovu priču, moje ime Shelley Hanes. Dijelim ovo svjedočanstvo s partnerima koji pate u svojim vezama i onima koji pate od drugih problema jer postoji trajno rješenje. Suprug je mene i naše dvoje djece napustio drugoj ženi na 3 godine. Pokušao sam biti jak samo za svoju djecu, ali nisam mogao kontrolirati bolove i tugu u srcu, bio sam povrijeđen i zbunjen. Trebala mi je pomoć, pa sam obavila istraživanje na internetu i naišla na toliko liječnika, ali nisu mi mogli pomoći, prije nekoliko dana vidjela sam drugu damu koja daje svjedočanstvo o tome kako je dobila pomoć od kotača za čaroliju zvanog Dr Ogundele, i to brzo obratite se dr. Ogundele za pomoć i on je pristao da mi pomogne i on izvrši svoju čaroliju. Nakon 24 sata nazvao me je moj suprug koji me je napustio više od 3 godine i tražio da se vratim da me opet zavole. Na moje najveće iznenađenje, nakon 24 sata, moj se muž vratio kući :) Veliko čudo dr. Ogundele. Tako smo se ponovno okupili i bilo je puno ljubavi, radosti i mira u obitelji kao nikad do sad. Pokušavam obavijestiti svakoga kome je potrebno rješenje bilo koje vrste problema, možete se obratiti dr. Ogundeleu, moćnom zavjeru pravopisa za rješenja na njegov e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com i WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  59. Moje ime je Marina Matulović-Dropulić, forma, dubrovačka regija, hrvatska. Nakon 12 godina braka, ja i suprug smo bili u jednoj ili drugoj svađi dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjetio sam da mi je život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Osagiede može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a on je za mene učinio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Osagiede. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da će dr. Osagiede pravi i snažni kotač za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog Ex-a natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, ne plačite više, odmah se obratite ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegove adrese e-pošte za kontakt na: doctorosagiede75@gmail.com ili whatsapp na +2349014523836
    ili viber +2349014523836

    ОдговориИзбриши
  60. Pozdrav, sezonski pozdrav svim mojim prijateljima, ovdje sam da vam kažem malo o tome kako sam vratio svoj hsnabd uz pomoć sjajnog čovjeka po imenu Dr. Amiso. Moje ime je Božena Miho, iz Splita, Hrvatska. Nakon deset godina braka, moj suprug i ja vodili smo svađu ili drugu, sve dok me napokon nije napustio i preselio u Teksas, da budem s drugom ženom. Osjetio sam da mi je život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bol koja me muči, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć razmišljam o njemu i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da Dr.Amiso može pomoći da vratim predmete brzo. Tako sam osjećao da ću ga probati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a onda je za mene napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje mene i djeca, tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Od tog dana naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući Dr.Amisu. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je Dr.Amiso pravi i moćan rezač štapova da ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogli svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog Ex-a nazad ili se vaš muž preselio u drugu ženu, želite biti prepoznati u svijetu ili o problemu s rakom, želite se vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili slučajevi razvoda, zdravstveni ili bračni problemi, promicanje posla i uspjeh, uopće ništa, nemojte odustani, prestani plakati, odmah se obrati ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegove osobne adrese e-pošte na: herbalisthome01@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  61. Hej, tako sam uzbuđena što mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Mohammed može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Mohammedu. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Mohammed pravi i moćan kaluđer za čaroliju koju ću uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: monicaspiritualtemple@gmail.com, možete ga nazvati i dodati mu putem Whats-aplikacije: +2348134493948

    ОдговориИзбриши
  62. Hej, tako sam uzbuđena što mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Mohammed može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Mohammedu. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Mohammed pravi i moćan kaluđer za čaroliju koju ću uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: monicaspiritualtemple@gmail.com, možete ga nazvati i dodati mu putem Whats-aplikacije: +2348134493948

    ОдговориИзбриши
  63. Svjedočenje Jennifer Gaspar. Kako brzo vratiti svog bivšeg!

    Bila sam povrijeđena i slomljena srca kad se prije 7 mjeseci u mom braku dogodio vrlo veliki problem, između mene i mog supruga. toliko strašno da je slučaj odveo na sud zbog razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođu kroz jake bolove. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo prosjačenja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio svoju odluku, i da me nikada više nije htio vidjeti. I tako sam se jedne večeri, dok sam se vraćala s posla, upoznala svog starog prijatelja koji je tražio od mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, pa mi je rekao da jedini način da povratim muža je posjetiti čarobnjaka za čaroliju, jer je i njemu to zaista uspjelo. Tako da nikad nisam vjerovao u čaroliju, ali nisam imao drugog izbora osim slijediti njegove savjete. Zatim mi je dao adresu e-pošte vračara čarolije koju je posjetio. (drodion60@yandex.com) Dakle, sljedećeg jutra poslao sam poštu na adresu koju mi ​​je dao, a čarobnjak me je uvjeravao da ću dobiti muža za tri dana. Kakva nevjerojatna izjava !! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim dva dana, tako iznenađujuće, moj suprug koji me nije zvao posljednjih 7 mjeseci nazvao me da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada smo od tog dana, naša veza sada bila jača nego što je bila prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vas savjetovati ako imate problema obratite se DR ODION-u, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći .. Pošaljite mu e-poštu na: (drodion60@yandex.com) ili nazovite / Whattsapp njegov broj mobitela + 2349060503921

    ОдговориИзбриши
  64. sezonski pozdrav svim mojim prijateljima, ja sam Marija Pejčinović Burić, ja sam iz dubrovačke hrvatske, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratila svog muža svog života, želim reći ljudima u svijetu da postoji prava čarolija caster online i moćan je i originalan, Zove se Baba Wale Wiseman. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me izbacio. Kada sam kontaktirao Wiseman, dao je ljubavnu čaroliju za mene i mog muža koji je rekao da ne ima li ikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i treba im bilo kakva pomoć Wiseman može također ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i odnosa, izliječenja svih vrsta bolesti, sudske instance, trudnoće, čarolije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedni druge. Ovaj je muškarac stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u našem ljubavnom životu to radimo jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problema sa trajnim rješenjem
    putem e-maila: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836
    Viber: +2349014523836

    ОдговориИзбриши
  65. Кад сам пронашао доктора Јохна, имао сам очајничку потребу да вратим бившег љубавника. Оставио ме због друге жене. Догодило се тако брзо и уопште нисам имао речи у ситуацији. Избацио ме после 4 године без икаквог објашњења. Контактирам доктора Јона преко његове веб странице и он ми је рекао шта треба да урадим пре него што он може да ми помогне, а ја сам урадио оно што ми је рекао, након што сам пружио оно што је желео, дао је љубавну чаролију да нам помогне да се вратимо заједно . Убрзо након што је учинио своју чаролију, мој дечко ми је почео поново слати СМС-ове и осетио сам се ужасним због онога што ми је управо пропустио. Рекао је да сам му најважнија особа у животу и то сада зна. Ми смо се уселили заједно и он је био отворенији према мени него раније и тада је почео проводити више времена са мном него раније. Откако ми је др Јохн помогао, мој партнер је веома стабилан, веран и ближи ми је него раније. Др Јохна топло препоручујем свима којима је помоћ потребна. Е-маил: дрјохнсоцо@гмаил.цом, позовите га или додајте на вхатсапп преко: +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  66. Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

    ОдговориИзбриши
  67. Pozdrav svima! Sretna sam što mogu podijeliti moje divno iskustvo o DR ODION-u. On je moćan vračar čarolije iz zapadne Afrike. Pomogao mi je da prebacim ljubavnu čaroliju koja mi je vratila ljubavnika za 48 sati, baš kao što je i obećao da je čovjek njegovih riječi i ja toliko vjerujem u njega i usmjerio sam mnoge svoje prijatelje prema njemu i oni uvijek dobivaju dobar rezultat koji traže ako vam treba njegova pomoć kontaktirajte ovog moćnog kalužera za čaroliju zvanog DR ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  68. Pozdrav svima Sretna sam što dijelim svoje svjedočanstvo da svi znaju kako postoji problem za vašu vezu / bračne probleme nakon što kontaktirate DR ODION koji mi je upravo svojim moćnim čarolijama pomogao da obnovim moj slomljeni dom. Dugo sam bio u nasilnom braku i trpio sam totalno odbacivanje i mržnju prema supruzi koja me je voljela. Pretvorila se u zastrašujuće čudovište i borila se sa mnom uvijek. ona me otvoreno vara i ne pokazuje žaljenje. željela me iz svog života. čak me je napustila i odselila živjeti s jednim od njegovih brojnih dečaka. Prošao sam kroz pakao jer sam se morao sam brinuti za sebe i djecu. Nisam mogla dopustiti da mi se brak raspadne jer ga istinski volim, ali nisam znala što da radim kako bih suprugu izvela zajedno. Naišao sam na pisanje putem interneta i vidio post u kojem je netko dijelio svjedočanstvo o sličnom problemu koji je riješio DR ODION, pa sam ga odlučio malo pokusati jesam li znao da je on samo odgovor na ono što trebam. kontaktirao ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com). Dobio sam odgovor od njega da mi govori što moram učiniti i odmah sam to ispunio. Moja supruga zvala je gotovo odmah i molila da se vrati kući. Po povratku primijetila sam trenutnu promjenu u njezinu karakteru. Pretvorila se u ženu koja me je voljela i brinula. Danas smo ponovno sretni. Zahvaljujem DR ODION-u koji mi je spasio brak. Želim svima koji žele vezu / brak da ga kontaktiraju i znam da on može učiniti svoja čuda ponovno u vašem životu. kontaktirajte ga putem e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i kontaktirati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  69. Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, moje ime je Rebeka Mesarić Žabčić iz Zagreba, Hrvatska i po struci sam liječnica, molimo Vas da ljubazno pročitate moje životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da ove informacije pomognu nekome da ovo pročita članak odmah kako biste vratili povratni brak i oporavili izgubljeni ljubavni odnos u roku od dva dana. Nakon što sam godinama bio u vezi s Jurjem Gašparcem, prekinuo je sa mnom, učinio sam sve kako bih ga vratio da me voli, ali sve što sam učinio bilo je uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam prema njemu , Pitao sam ga sa svime što imam, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Objasnio sam svoj problem svom kolegi na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da ga izgovorim, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili da radi, nisam imao izbora ali da bih ga isprobao, poslao sam e-poštu spektakl-kanalu i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će mi bivši vratiti k sebi prije tri dana, bacio je dio ljubavi čarolije u zrak i iznenađujuće drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Moj bivši ljubavni partner nazvao me na mobitel, toliko sam se iznenadio da sam se javio na telefonski poziv i sve što je rekao bilo je tako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim, da me toliko voli , Bila sam tako sretna i tako smo počeli sretno živjeti zajedno. ovako možete doći do njega ako vam zatreba pomoć [doctorigbinovia93@gmail.com] možete ga i napisati preko Whatsapp / Viber na +2348144480786, uzmite stvari zdravo za gotovo i oduzet će od vas ......

    ОдговориИзбриши
  70. Želim obavijestiti svijet o DR ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. DR ODION je koristio svoju moćnu čaroliju da mi vrati osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primam ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ODION-u, jer on je Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? vaš partner je raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? ili trebate bilo kakvu pomoć, obratite se danas DR ODION-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao i meni. DR ODION. Kontaktirajte ga odmah putem e-maila: (drodion60@yandex.com) ili nazovite / Whattsapp njegov broj mobitela +2349060503921 kontaktirajte ga odmah i vaši problemi će biti zauvijek riješeni. Hvala vam još jednom DR ODION na vašem izvrsnom radu.

    ОдговориИзбриши
  71. Nakon 5 godina u braku sa suprugom sa 2 djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj vezi s drugim damama, ja bio je totalno opustošen i zbunjen sve dok mi jedan stari prijatelj nije rekao o urotu na čaroliji na internetu zvanom Dr Ogundele koji pomažu ljudima u vezi, braku i drugom problemu, također s moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da li takva stvar uopće postoji ali odlučio sam pokusati, kad kontaktiram dr. Ogundele, rekao mi je da će mi pomoći i nakon 24 sata moj muž će se vratiti kod mene i voljet će me više nego ikad prije, pomogao mi je da dam ljubavnu čaroliju moj suprug i u roku od 24 sata moj muž se vratio kod mene i počeo mi se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i njegovima sa mnom za dobro i stvarno. Dr Ogundele je stvarno ako vam treba bilo kakva pomoć Kontaktirajte ovog sjajnog čarobnjaka za rješavanje svih vaših problema koji će se danas riješiti. Pristao sam podijeliti njegovo ime na Internetu i zato to radim sada Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com ili direktno WhatsApp i Viber: +27638836445. Dr Ogundele ...

    ОдговориИзбриши
  72. Sreća je sve što sada vidim. Nikad nisam mislio da smo ja i moj dečko ponovno ujedinjeni. Nakon što sam bio u vezi s njim 5 godina, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno, želio sam ga toliko se vratio zbog ljubavi koju imam prema njemu, preklinjao sam ga sa svime, obećao sam mu, ali on je to odbio, objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim kotaču za čaroliju koji bi mi mogao pomoći čarolija da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača s čarolijom i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu prije 3 dana kad je bacio čarolija i iznenađujuće 3. dan, bilo je oko 16:00, moj bivši me zvao, bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao je bilo tako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da se vratim kod njega on me toliko voli, bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo započeli živjeti zajedno opet sretno od tada, obećao sam da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi tako što ću je uputiti u jedinog pravog i snažnog kaluđera čarolije koji mi je pomogao oko mog problema i koji razlikuje se od svih lažnih vani, svih koji trebaju pomoć čarobnjaka, njegovu e-poštu: (drodion60@yandex.com) ili WhatsAPP njegov broj mobitela +2349060503921

    ОдговориИзбриши
  73.  Pozdrav svima koji ovo svjedočenje čitaju. Suprug me odbio nakon tri (3) godine braka samo zato što je druga žena imala čaroliju prema njemu i ostavio je mene i dijete da patimo. Jednog dana kad sam čitao putem interneta vidio sam post o tome kako ovaj čarolija na ovoj adresi gethelp05@gmail.com, pomažu ženi da vrati muža i ja sam mu odgovorio na njegovu adresu, a on mi je rekao da je žena imala čaroliju na mog muža i rekao mi je da će mi pomoći i nakon 2 dana da ću muža vratiti. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što sam vam svima znao da ovaj čarobnjak može stvoriti ljubav. jer sam sada zadovoljna s mužem. Hvala dr. Ilekhojie. Hvala vam! Ilekhojies kontaktirajte gethelp05@gmail.com ili nazovite +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  74. Pozdrav, moje ime je Kerris Fraser iz Tajlanda, želim podijeliti nevjerojatno iskustvo koje sam imao sa svemoćnim dr. Ogundeleom kotačem za čaroliju, moj suprug Greg želio se razdvojiti sa mnom i podnio je zahtjev za razvod, a on je bio s drugom ženom, stvarno sam bio devastiran, plakao sam svaki dan i noću, rekao sam prijatelju o mojoj situaciji, a ona mi je pričala o snažnom kotaču za čaroliju zvanom dr. Ogundele, osjećala sam se pomalo skeptično prema njemu, ali samo sam odlučila da ga isprobam. sve što me je dr. Ogundele zamolio da učinim, a obećao mi je rezultat od 24 sata i sljedećeg jutra, kada je završio s čarolijom, na moje najveće iznenađenje to je bio moj suprug Greg na koljenima molivši me da mu oprostim i prihvatim ga natrag i danas zajedno smo, presretna sam zbog svega zahvaljujući dr. Ogundeleu. Ima snagu za bilo koji problem, a može vam pomoći i da ga kontaktirate putem: Email: (ogundeletempleofsolution@gmail.com) WhatsApp ili Viber Chat: (+27638836445).

    ОдговориИзбриши

  75. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381616418057viber wcp i poziv

    ОдговориИзбриши
  76. Želim brzo reći svijetu da postoji pravi on-line čarobnjak za pravopis koji je moćan i originalan, Zove se Dr ozalogbo. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me je napustio. Kada sam kontaktirao dr. Ozalogbo, on je glumio ljubavna čarolija za mene, a moj muž koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo moliti da se vratim. sada se vraća s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što ste svi znali da ovaj čarolija ima moć vraćanja narušenih odnosa. jer sam sada zadovoljna sa svojim mužem. Svatko tko čita ovaj članak i treba mu bilo kakvu pomoć, dr. Ozalogbo također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput liječenja svih vrsta bolesti, sudskih slučajeva, čarolije trudnoće, duhovne zaštite i još puno toga. Možete ga kontaktirati putem e-maila ozalogboshrine@gmail.com ili ga dodati na whatsapp sa svojim telefonskim brojem +2348162562991

    ОдговориИзбриши
  77. Želim brzo reći svijetu da postoji pravi on-line čarobnjak za pravopis koji je moćan i originalan, Zove se Dr ozalogbo. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me je napustio. Kada sam kontaktirao dr. Ozalogbo, on je glumio ljubavna čarolija za mene, a moj muž koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo moliti da se vratim. sada se vraća s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što ste svi znali da ovaj čarolija ima moć vraćanja narušenih odnosa. jer sam sada zadovoljna sa svojim mužem. Svatko tko čita ovaj članak i treba mu bilo kakvu pomoć, dr. Ozalogbo također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput liječenja svih vrsta bolesti, sudskih slučajeva, čarolije trudnoće, duhovne zaštite i još puno toga. Možete ga kontaktirati putem e-maila ozalogboshrine@gmail.com ili ga dodati na whatsapp sa svojim telefonskim brojem +2348162562991

    ОдговориИзбриши
  78. Želim brzo reći svijetu da postoji pravi on-line čarobnjak za pravopis koji je moćan i originalan, Zove se Dr ozalogbo. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me je napustio. Kada sam kontaktirao dr. Ozalogbo, on je glumio ljubavna čarolija za mene, a moj muž koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo moliti da se vratim. sada se vraća s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što ste svi znali da ovaj čarolija ima moć vraćanja narušenih odnosa. jer sam sada zadovoljna sa svojim mužem. Svatko tko čita ovaj članak i treba mu bilo kakvu pomoć, dr. Ozalogbo također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput liječenja svih vrsta bolesti, sudskih slučajeva, čarolije trudnoće, duhovne zaštite i još puno toga. Možete ga kontaktirati putem e-maila ozalogboshrine@gmail.com ili ga dodati na whatsapp sa svojim telefonskim brojem +2348162562991

    ОдговориИзбриши
  79. Želim brzo reći svijetu da postoji pravi on-line čarobnjak za pravopis koji je moćan i originalan, Zove se Dr ozalogbo. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me je napustio. Kada sam kontaktirao dr. Ozalogbo, on je glumio ljubavna čarolija za mene, a moj suprug koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo moliti da se vratim. sada se vraća s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što vam sve znam da ovaj čarolija ima moć vraćanja narušenih odnosa. jer sam sada zadovoljna s mužem. Svatko tko čita ovaj članak i treba mu bilo kakvu pomoć, dr. Ozalogbo također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput liječenja svih vrsta bolesti, sudskih slučajeva, čarolije trudnoće, duhovne zaštite i još puno toga. Možete mu se obratiti putem e-maila ozalogboshrine@gmail.com ili ga dodati na whatsapp sa svojim telefonskim brojem +2348162562991

    ОдговориИзбриши

  80. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381616418057viber wcp i poziv

    ОдговориИзбриши
  81. Pozdrav svima, ja se zovem Nannette Hannam, i jako sam sretna što sam objavila na ovom blogu kako mi je veliki čarobnjak za čaroliju pomogao da vratim ljubav svog života. Znam da postoji puno žena poput mene koje su učinile toliko samo da bi vratile muža. Ovdje sam da vam kažem da sve ne tražite dalje, jer odgovor je ovdje. Iskreno vjerujem da ako postoji do pet kotača za čaroliju poput DOCTOR ODION-a, ovaj svijet bi bio bolje mjesto, kontaktirao sam ga i podijelio svoje probleme s njim, a on mi je dao uvjete, kojih sam se pridržavao, trebalo mi je samo 3 dana za moj muž se vratio kući moleći me za oprost. Da skratim dugu priču. Sada sretno živim sa svojim mužem. Zahvaljujući dr. ODION-u. Kontaktirajte ga sada na e-mail: (drodion60@yandex.com). Ili mu se obratite na onoj aplikaciji 2349060503921 ili ga nazovite. Može vam spasiti i brak ili odnose.

    ОдговориИзбриши

  82. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381616418057viber wcp i poziv

    ОдговориИзбриши
  83. Kad sam pomislio da je izgubljena svaka nada, pronašao sam pomoć, dr. Ajayi je učinio ono što pokušavam riješiti već 7 mjeseci, ja se zovem Sandra i bio sam u braku s Mikeom 8 godina i blagoslovio dvoje djece. kad počnem sumnjati da je moj suprug vidio drugu ženu, prije nego što sam to znao, napustio je kuću i rekao da više nikada ne želi ništa sa mnom ili djecom, molio sam se da se vrati kući, ali bio je sklon mojim molbama. Dr Ajayi sam upoznao preko prijatelja koji je prolazio kroz istu situaciju kao i moja, ali ona je uspjela vratiti svoj dom u kratkom roku, pitam je kako i rekla mi je o dr. Ajayi moćnom kotaču za čaroliju koji joj je pomogao da je oporavi suprugu, nikad nisam vjerovala u lijevanje pravopisa, ali odlučila sam da ga isprobam. Kada sam kontaktirala konjanika, on mi je postavio neka pitanja na koja dajem odgovore, a on mi je rekao neke stvari koje je potrebno obaviti, a na što sam iznenadila nakon Tri dana čarolije moj se muž vratio kući i rekao mi da oprostim pogrešna djela. Ne vjerujem u čarolije, ali veliki dr. Ajayi mijenja moja vjerovanja. ako prolazite teška vremena u bilo kojem aspektu svoje ljubavi i trebate brzo rješenje svojih problema, obratite se velikom čarobnjaku dr. Ajayi. e-pošta: drajayi1990@gmail.com ili whatsapp: +2347084887094

    Obratite mu se za sljedeću vrstu čarolije

    * Loto čarolija
    * Pravopis za pobjedu u sudskom postupku
    * Bogatstvo čarolije
    * Čarolija za trudnoću
    * Pravopis za nadogradnju ispita
    *Ljubavna čarolija
    * čarolija za povratak bivšeg ljubavnika
    itd
    whatsapp +2347084887094 ili email drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  84. Molim vas dopustite mi da koristim ovaj medij da podelim svoju priču.
    Izlazila sam sa oženjenim čovekom pre nego što sam znao da je oženjen do tada bilo je prekasno da smo oboje zaljubljeni u jedno drugome. On mi je rekao da će se razvesti sa svojom suprugom da bismo mogli da budemo otvoreni o našoj vezi. Ali meseci su prošli bez ikakvih nadopuna za razvod, počeo sam da se brinem on je rekao da je Sveti zbog svoje dece traži i sve to, ali je potrebno obaviti delo.
    Posle dve godine života sam se umorila od situacije pa sam to uzela na sebe da završim brak za dobro, tako što ću se obratiti na neku vrstu "Castor" na koju mi je prijatelj pokazao, dao mi je jasne instrukcije o tome šta da radim i šta je bilo veoma efikasno da je potrebno manje od 48 sati pre nego što se taj rezultat manifestuje.

    Ako su vam potrebne njegove usluge, možete da ga ostvarite kroz;
    Šta Sapp broj: + 1 (431)-400-4666
    Email: nakodako@outlook.com
    Zahvalićete mi kasnije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Želim koristiti ovaj medij da zahvalim dr. ODION-u što mi je pomogao da se vratim mužu nakon što je mene i djecu ostavio na patnji 5 mjeseci. Kad je otišao, rekao mi je da me više ne voli i pronašao je još jedna žena koju je volio. Svakodnevno plačem jer ga toliko volim i odlučim otići na mrežu po pomoć kad sam vidio damski post o tome kako dr. ODION pomaže da joj se vrati muž koji se razveo od nje i ja samo kažem Sam sebi dopustite da isprobam ovog dr. ODION-a, i zaista je on predivan, pomogne mi da se vratim mužu u roku od tri dana, a muž mi se vrati i obeća da će me zauvijek voljeti i moliti me za bol koju me koštao. Zauvijek ću vam biti zahvalan dr. ODION i neću prestati objavljivati vaše ime na internetu kako bi vas ljudi vidjeli jer ste tako sjajni. kontaktirajte ga putem svoje e-pošte; (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921. a on će također spasiti vašu vezu i vaš brak. još jednom hvala dr. ODION

      Избриши
  85. Želim koristiti ovaj medij da zahvalim dr. ODION-u što mi je pomogao da se vratim mužu nakon što je mene i djecu ostavio na patnji 5 mjeseci. Kad je otišao, rekao mi je da me više ne voli i pronašao je još jedna žena koju je volio. Svakodnevno plačem jer ga toliko volim i odlučim otići na mrežu po pomoć kad sam vidio damski post o tome kako dr. ODION pomaže da joj se vrati muž koji se razveo od nje i ja samo kažem Sam sebi dopustite da isprobam ovog dr. ODION-a, i zaista je on predivan, pomogne mi da se vratim mužu u roku od tri dana, a muž mi se vrati i obeća da će me zauvijek voljeti i moliti me za bol koju me koštao. Zauvijek ću vam biti zahvalan dr. ODION i neću prestati objavljivati vaše ime na internetu kako bi vas ljudi vidjeli jer ste tako sjajni. kontaktirajte ga putem svoje e-pošte; (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921. a on će također spasiti vašu vezu i vaš brak. još jednom hvala dr. ODION

    ОдговориИзбриши
  86. Kako sam dobila bivšeg muža nakon što je on i naša djeca ostavio mene ”, predlažem da pročitate moje svjedočenje. Ja sam Regina Brian, toliko sam uzbuđena da se moj muž vratio nakon što me ostavio zbog druge žene. Moj suprug je imao aferu s kolegom i toliko volim svog muža, ali on me prevario s kolegom, a ova djevojka, čini mi se, koristi čarobnjaštvo ili crnu magiju na mog muža kako bi ga natjerala da me mrzi i to je bilo tako kritično i bez apeliram, plačem dan i noć da mi Bog pošalje pomoć da vratim muža! Stvarno sam se uzrujala i trebala mi je pomoć, pa sam potražila pomoć na mreži i naišla na web stranicu koja je sugerirala da dr. SUNNY može pomoći da brzo pronađe svog muža. Tako sam se osjećao kao da ga moram pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a onda je napravio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije suprug me zvao stvarno i rekao da mi toliko nedostaje, oh moj Bože! Bila sam tako sretna, a danas sam opet sretna sa svojim muškarcem i sretno živimo zajedno i zahvaljujem moćnom klesaru DR SUNNY, on je tako moćan i odlučio sam ovdje podijeliti svoju priču. ako ste ovdje i vaš ljubavnik vas odbije ili se vaš muž preseli kod druge žene, ne plačite više, odmah se obratite DR SUNNY za pomoć. Ovo je njegov kontakt, pošaljite mu e-poštu drsunnydsolution1@gmail.com Također možete WhatsApp poslati na +2349030731985

    ОдговориИзбриши
  87. Zdravo dobar dan.

    Ovdje sam da vam pomognem riješiti svoje duhovne i fizičke probleme uz pomoć predačkih sila koje sam uistinu naslijedio od svog djeda. Mogu vam pomoći da se ponovno ujedinite sa svojim bivšim, vratite svoje bračne probleme, izliječite od HIV-a {AIDS-a i svih vrsta bolesti, također vam mogu pomoći da vratite izgubljenog ljubavnika i da odbacim sljedeće čarolije poput razvoda, čarolije, obvezujući oblik čarolije, prestati varati čaroliju, obrazac zaštite, osvete i čarolije smrti. Danas se možete obratiti mojoj e-pošti putem adrese: okosunhomeofsolution@gmail.com ili whatsapp +2348159058141

    ОдговориИзбриши
  88. Moje ime je Ingrid Fulson, iz Sjedinjenih Država, skoro sam sebi oduzela život zbog muža koji me je napustio i prestao birati moje pozive, odgovarao na mailove i moje poruke. Rekao je da mi više ne vjeruje i otišao sam s drugom ženom, pokušao sam ga uvjeriti i moliti, ali neće mi vjerovati ili odgovoriti dok se nismo posvađali i raskinuli 9 mjeseci, nakon toga shvaćam da ne mogu živim bez njega zbog ljubavi koju imam prema njemu. Pokušao sam sve što bih mogao da ga vratim, ali nisu radili za mene, neki lažni urotići za čaroliju prevarili su me i otišli s mojim novcem dok nisam našao muškarca zvanog Dr Ogundele na novinama, pomogao mi je da dam urotu i vidim svog muža vratio se nakon 24 sata, moleći me za oprost, toliko sam se iznenadio da čarobnjak poput dr. Ogundele još uvijek postoji, rekao sam mu da ću svijet obavijestiti na svoj način, zbog čega to i sada radim. Ako bilo kome ovdje treba pomoć, sa svom iskrenošću, danas se obratite dr. Ogundeleu na WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  89. Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr John preporučujem svima kojima je pomoć potrebna. E-adresa: drjohnsoco@gmail.com, nazovite ga ili mu dodajte na whatsapp putem: +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  90. Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  91. Pozdrav svima, ovo je stvarno svjedočanstvo liječnika iz čarolije koji mi je pomogao vratiti mog zaručnika, koji je mene i djecu napustio 7 mjeseci. izgubio sam svaku nadu u to da se moj zaručnik ponovno vratio kući. ako prolazite kroz teško razdoblje u braku ili vezi ili želite vratiti svog bivšeg ljubavnika, kontaktirajte ga na drjohnsoco@gmail.com ili whatsapp +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  92. Kako sam se uspio dogovoriti sa svojim mužem uz pomoć dr. Ajayija kotača čarolije, imam 47 godina s troje djece, jedno se jutro prije otprilike 8 mjeseci, moj suprug upravo probudio iz kreveta i sljedeće što je rekao bilo je da trebali bismo se razvesti da ga više ne zanima naš brak, te riječi su me dovele u ravnotežu i gotovo sam se onesvijestio, molio sam se s njim i pitao što nije u redu, ali on je odbio ništa reći, istog je mjeseca napustio kuću i ostavio me sama sa djeca i da budem iskrena na meni nije bilo lako, čak sam rekla njegovoj sestri da mi pomoli moliti da mi oprosti ako ga nesvjesno pogriješim i svi prigovori padnu na gluho uho. Tražio sam pomoć s druge platforme, ali sve nije uspjelo dok nisam pročitao članak o duhovnom čovjeku, čarobnjak zvan dr. Ajayi, objasnio sam mu svoj problem i on mi je rekao da pružim neke informacije koje sam mu dao, a on mi je rekao suprug nije u svom pravom umu, da je izmanipulirala druga žena zbog čega traži razvod, ali rekao mi je da se ne brinem da će za tri dana sve moje brige proći i na moje najveće iznenađenje nakon čaroliju je dao Veliki dr. Ajayi, moj muž je zvao da se vraća kući i čak me pitao koliko dugo je izvan kuće, stvarno sam sretan što je moj brak spasio veliki čarobnjak čarolije zvan Dr Ajayi, razvod se nikada ne dogodi, dobio sam unapređenje na mjestu rada, sve se u mom životu okreće dobrom i velikom čarobnjaku dr. Ajayi treba zahvaliti na svemu tome. Ako imate problema u braku, ako tražite plod maternice, ako želite dobiti bivšeg ljubavnika, ako želite sretne brojeve za lutriju, ako vam treba zaštitna čarolija, čarolija za bogatstvo itd ... Slobodni ste kontaktirati dr. Ajayija za bilo koju vrstu uroka i zauvijek ćete biti sjajni zbog toga jer će biti ispunjene sve vaše srčane želje. Možete ga kontaktirati na e-mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp +2347084887094.

    ОдговориИзбриши
  93. Jeste li čuli za velikog čovjeka zvanog Dr Ajayi, on je vrač čarolije, problem koji sam imao u braku doveo me do njega. Imam 51 godinu, moj je brak jednom bio u sumornom stanju jer sam bio u braku 15 godina, a da nisam mogao začeti svog muža, a onda mi je jedne večeri rekao da želi razvod, čak se i odselio iz kuće te večeri nakon odabirom nekih njegovih stvari, izjasnio sam se s njim, ali sve mi je priznanje palo na gluvo uho i to mi je slomilo srce jer sam potražio pomoć iz različitih izvora, ali ništa mi nije radilo. Prolazio sam preko Facebook stranice kada sam vidio ženu svjedočanstvo kako mu čarobnjak pod nazivom dr. Ajayi pomaže da se vrati svom muškarcu nakon 5 godina razdvojenosti, gospođa je prekinula njegove kontakte, uzela sam ih i kontaktirala kotača čarolije. , nije odmah odgovorio, ali kad je konačno to učinio, objasnio sam mu ga, a također mi je postavio nekoliko pitanja na koja sam dao odgovore nakon odjeljka, rekao mi je što treba učiniti i obećati mi da će se moj muž vratiti kući u roku od 72 sata nakon što učinim potrebne stvari, udovoljila sam svemu kako mi je rečeno, vjerujte, iznenadila sam se kad se moj muž vratio kući nakon višemjesečnog odvajanja i sve to zatvorio. Dr Ajayi mi je učinio biljni lijek, rodila sam dječaci blizanci ovo stvarno cementiraju mene i mog supruga i sva hvala ide dr. Ajayi za njegove velike čarolijske moći, a također sam saznao da je pomogao mnogim drugim ljudima, tako da ako prolazite kroz bilo kakvo teško razdoblje u vašoj vezi i želite dugotrajan rješenje kontaktirajte dr. Ajay ja sjajan čarobnjak putem WhatsAppa: +2347084887094 ili e-maila: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  94. Tako sam uzbuđena jer mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da Dr.Wealthy može pomoći da se bivši vrati brzo. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući Dr.Wealthyju. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da će Dr.Wealthy pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svoj Ex nazad ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: Račun: wealthylovespell@gmail.com, možete ga i nazvati ili dodati na Whats-app: + 2348105150446, HVALA Dr.Wealthy

    ОдговориИзбриши
  95. Moje ime je Victoria. Ja sam iz L.A., supruga sam u braku već 4 godine. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kad se moj muž vratio s posla, počeo mi je davati stav, neprestano sam pitao u čemu je problem, a on mi je rekao da mu je dosadilo brak. Imamo dvogodišnju kćer, a u međuvremenu sam čuo glasine da je vidio drugu damu koja je njegova kolegica na poslu, ali ja odlučim ne vjerovati jer sam mu vjerovala. Čuvši to od njega tog vjernog dana, slomilo mi je srce, nisam htjela izgubiti muža i raskinuti brak, pa sam kleknula i molila se s njim, ali on je inzistirao da se predomisli. Bila sam frustrirana i zbunjena, nisam znala što da učinim da se vratim mužu dok nisam čula da je dr. Ajayi vrač čarolije koji je dobio ovlasti od svojih predaka, kontaktirala sam ga iako sam bila skeptična prema tome. Rekao sam mu što se događalo sa mnom i mojim suprugom, a on me uvjeravao da će se vratiti natrag. Pričao mi je o nekim čarolijama koje će ga pustiti da ga vratim i prihvatio sam sve što je rekao. Nekoliko dana kasnije, na moje iznenađenje, bio sam na poslu toga vjernog dana i suprug me nazvao i rekao mi da me želi vidjeti u našem omiljenom restoranu u kojem smo prvo mislili prije nego što smo se vjenčali. Kad sam stigao tamo, moj je suprug već naručio vrlo skupo vino, u ovom trenutku sam bio zbunjen. Odmah je kleknuo i molio me da oprostim sve njegove kratke dolaske da nije znao što ga je snašlo .. tako se moj muž vratio k meni. Sve hvala dr. Ajayi, ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, bilo da se radi o zdravstvenim pitanjima, ljubavnim pitanjima, profesionalnim pitanjima ne dozvolite da vas više opterećuju kontaktirajte danas sjajnu urotu i nećete požaliti. Kontakti su mu VIBER ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili e-mail drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  96. Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočenje. u braku smo 5 godina, a zajedno 9 godina. bili smo razdvojeni 4 mjeseca. Želi van i nije voljan spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (barem sam u to vjerovao) i rijetko se svađamo. Mjesecima prije nego što je otišao od kuće, bio je toliko neaktivan i puno je spavao. Shvatio sam da ima emocionalnu vezu s nekim i potvrdio je da ju privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Mjesecima sam molio, plakao i tako dalje. Toliko mi je trebala pomoć i želim da mi se muž vrati. Surfao sam internetom kad sam vidio svjedočanstvo gospođe o tome kako je dr. Ajayi sjajni čarobnjak za čaroliju koji je pomogao izliječiti fibroid i mogla je imati vlastito dijete okreni obnovljeni mir u kući. ispustila je njegov kontakt i ja sam ga kopirao, u početku sam bio sumnjičav za kontakt, ali stvarno trebam trajno rješenje svog problema, pa mu šaljem poruku koja mu objašnjava moju situaciju, rekao mi je da budem siguran da će moj suprug doći uzvratite mi ako bih trebao postupiti kako mi je naložio, učinio sam sve što mi je rekao da učinim i četvrtog dana dobio sam od njega tekst isprike koji kaže da ne zna što je nad njim, te se večeri vratio kući i molio se za sva njegova pogrešna djela i od tada su naša ljubav i brak bili jači. Želim zahvaliti velikom čarobnjaku za čaroliju dr. Ajayai za njegov dobar posao i ponovnu sreću u životu. Ako imate isti bračni problem ili imate neke druge probleme koji vas pritisnu, kontaktirajte dr. Ajayi danas na e-mail: Drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp broj: +2347084887094. Sposoban je obavljati bilo kakve čarolije koje vi mislite, ja sam živo svjedočanstvo.

    ОдговориИзбриши
  97. Nitko me nije mogao natjerati da vjerujem da će pismo koje ću uskoro napisati zapravo jednoga dana napisati. Bio sam najveći skeptik u svijetu. Nikad nisam vjerovala u čarobne čarolije ili nešto slično, ali pouzdan izvor (vrlo blizak suradnik) rekao mi je da je doktor Isikolo vrlo predana, nadarena i talentirana osoba i nakon dugog "cajolinga", ona ( moj suradnik) natjerao me da kontaktiram njegov e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada učinio. Moj ljubavni život bio je u neredu; Prošla sam dva razvoda i bila sam na rubu trećeg. Jednostavno se nisam mogao suočiti s još jednim razvodom i želio sam se potruditi kako bi naša veza funkcionirala, ali izgleda da moj suprug nije bio briga. Dakle, bez ičega osim gubitka ponosa, provjerio sam. Bio sam zeznut. Doktor Isikolo je ZA PRAVO. Učinio je sve što čini magiju, i gle, ne više od dva dana kasnije, vratio sam muža! Bilo je to kao čudo! Odjednom je poželio bračno savjetovanje, i nama je jako, jako dobro, na putu oporavka! Ljubav i mnogo blagoslova natrag! Obratite se doktoru Isikolo putem njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili na Whatsapp-u na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  98. Jeste li slomljeni od srca? Ne uznemirujte se, neka vam DR ISiKOLO pomogne da vam vrati svog bivšeg "Bio sam u braku 5 godina s dvoje djece i živio sam sretno sa svojom obitelji dok stvari nisu postale ružne sa mnom i mojim suprugom što nas vodi u svađe i svađa se skoro svaki put ... postajalo je sve gore u trenutku kad je moj suprug podnio zahtjev za razvod. Pokušao sam sve što je bilo moguće da ga natjeram da promijeni mišljenje i ostane sa mnom, jer ga volim svim srcem i nisam želio izgubiti muža, sve se jednostavno nije uspjelo ... Izasao je iz kuće i nastavio podnijeti zahtjev za razvod braka, molio sam i pokušao sve, ali još uvijek ništa nije uspjelo. Do proboja je došlo kada me je netko upoznao s ovom divnom, sjajnom urokom za čaroliju zvanom DR ISiKOLO , Ko mi je na kraju pomogao ... Nikada nisam bio obožavatelj ovakvih stvari, ali jednostavno sam odlučio isprobati jer sam bio očajan i nisam ostao bez izbora ... Učinio je čaroliju za mene i stvari su se zaista odvijale onako kako je obećao i mom mužu promijenite mišljenje i vratite se kući da ostanete sa mnom i djecom. I obećaj da me više nikada neće povrijediti. živimo sretno kao što je to bilo uz pomoć DR ISiKOLO-a. Ako vam je potrebna pomoć, možete kontaktirati DR ISiKOLO putem e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com ili ga Whatsapp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  99. Ja sam Ivanka Fabijan iz Nizozemske, želim podijeliti svjedočanstvo svog života sa svakim. bila sam udana za svog supruga Amosa Fabijana, toliko ga volim da smo u braku posljednjih 8 godina s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Francusku, mislio je na damu koja se zvala Marija, rekao mi je da ga više ne zanima brak. Bila sam tako zbunjena i tražila pomoć, ne znam što da radim dok nisam upoznala svoju prijateljicu miss Pašu i rekla joj o svom problemu. rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je imala sličan problem i prije, upoznala me s muškarcem zvanim ljubavna čarolija dr. Isikolo koji je uroku bacio na svog bivšeg i vratio ga k sebi nakon dva dana. Gospođica paša zamoli me da se obratim za ljubavnu čaroliju dr. Isikolo za pomoć. Kontaktirao sam ga kako bi mi pomogao vratiti muža i zamolio me da se ne brinem zbog toga što će se bogovi njegovih predaka boriti za mene. Rekao mi je da će dva dana ponovno spojiti mene i mog supruga. Nakon dva dana moj suprug je nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, bio sam iznenađen kad sam ga ugledao i počeo plakati za oproštajem. Trenutno sam najsretnija žena na zemlji zbog onoga što je ovaj sjajni čarobnjak učinio za mene i mog supruga, možete kontaktirati dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp kontaktirati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  100. Moje ime je Merival. Želim zahvaliti dr. Ajayi sjajnom čarobnjaku za pomoć koji mi je pomogao spasiti moj deset godina braka. moj muž je uvijek bio dobar čovjek, sve dok se nije naglo promijenio i počeo me varati s damom po imenu Anna. Moj suprug se prestao vraćati kući u mjeri u kojoj je napustio mene i naše 3 djece. Otišao sam njegovoj obitelji kako bi mi pomogao razgovarati s njim, ali on je to odbio, u tom trenutku nisam znao što bih drugo radio. dok nisam čuo za dr. Ajayija, kontaktirao sam ga i uvjeravao me da će se moj muž vratiti meni i djeci nakon što izvršim neke čarolije, pa sam odlučio pokusati. Nakon nekoliko tjedana iz mog supruga, moj suprug se vratio kući, bio je tako trijezan i ispričao se zbog svega što je učinio meni i djeci. Sve zahvaljujući dr. Ajayi, čarobnjaku koji mi je spasio brak. ako vam je potrebna bilo kakva vrsta duhovne pomoći kontaktirajte ga na Viber / whatsapp: +2347084887094 ili na email: drajayi1990@gmail.com, on je 100% pouzdan.

    ОдговориИзбриши
  101. Imate li nesporazuma s ljubavnikom što je dovelo do raskida i pokušali ste se pomiriti s njim ili ona, ali on / ona vam ne daje pozitivan odgovor i smatrate da nešto ne ide u redu u vašoj vezi i treba vam brzo rješenje , kontaktirajte dr. Ajayi danas i pobrinite se da se vaš ljubavni život vrati nabolje s bivšim, dr. Ajayi mi je pomogao da vratim mir u svoj dom jer me je suprug napustio 9 mjeseci i živio s drugom ženom i nikad nisam htio vratite se kući, ali uz pomoć vračara dr. Ajayi vratio se kući nakon 3 dana nakon što je dr Ajayi izvršio snažnu obnavljanu čaroliju. Ako vam je potrebno brzo rješenje u vašoj vezi ili braku uz pomoć čarobnjaka, obratite se dr. Ajayi sada na e-mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp:
    +2347084887094

    ОдговориИзбриши
  102. Djelotvorna moćna ljubavna čarolija da biste se vratili svom bivšem ljubavniku, provjerite dr. Isikolo.
    Upravo sam doživio čuda ljubavne čarolije dr. Isikola koja su se proširila internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da obnove svoj brak i vrate izgubljene ljubavnike, a također pomažu u osvajanju lutrije. Kontaktirao sam ga nakon što sam prošao kroz toliko svjedočenja različitih ljudi kako on pomaže vratiti bivšu ljubavnicu, rekao sam mu o mom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci i otišao od kuće sa svime što sam imao. Dr Isikolo mi je rekao samo da se nasmiješim 3 puta i budem sposoban da će se pobrinuti za sve u samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me Anthony nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me moli da mu oprostim i dajem obećanja na telefon. Vratio se kući i također mi je nabavio novi auto samo da bi dokazao svoju ljubav prema meni. bio sam tako sretan i nazvao dr. Isikolo i zahvalio mu, rekao mi je samo da dijelim dobre vijesti po cijelom svijetu. Ako vam je potreban učinkovit i pravi čarobnjak za bilo koji problem u vašem životu, možete kontaktirati dr. Isikolo, njegovu web stranicu:
    isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  103. Sad kad sam dobio svog muškarca, bilo bi nepravedno ako ne podijelim svoje iskustvo sa cijelim svijetom o tome kako sam ga vratio. Zbog toga sam danas ovog dana dajem svijetu da znam da postoje stvarne moći u lijevanju čarolije jerDR ISIKOLO mi se dokazao donoseći radost i sreću u moj odnos i moju obitelj u samo dva dana nakon što sam ga kontaktirao. Nikada nisam vjerovao u bilo koju od ovih stvari dok nisam izgubio svog dečka, zatražio sam pomoć dok nisam našao isikolosolutionhome@gmail.com ili sjajnu urotu za čaroliju, koji je dao ljubavnu čaroliju za mene, i uvjeravao me da ću dobiti svog dečka u dva dana nakon što je čarolija izbačena. dva dana kasnije zazvonio mi je telefon, i tako šokantno, moj dečko me nije zvao već 4 mjeseca i ispričao me zbog prekida srca i rekao mi da je spreman da mi bude leđa kost do ostatak života sa mnom.DR ISIKOLO ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog imamo. Dok sada pišem ovo svjedočanstvo, najsretnija sam djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije rastave. Zato sam obećao da ću podijeliti svoje svjedočanstvo u cijelom svemiru. Sva hvala ide IS ISOLOLU-u na pretjeranom poslu koji je učinio za mene. Slijedi adresa e-pošte u situaciji u kojoj vam prolazi srčani udar i uvjeravam čitav svemir da će, kao što je i učinio moje za mene, sigurno pomoći svima koji trebaju vremena da ga kontaktiraju na njegov e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Vi može i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  104. Nikad nisam vjerovao u magiju ili čaroliju, ali životne situacije dovele su me do uroka zvanog dr. Ajayi. Moj brak od 12 godina protekao je bez poteškoća dok se moj muž nije počeo ženiti i napiti, to je njegovo ponašanje rastrgalo obitelj, tražio sam pomoć svugdje, ali svi moji napori nisu doveli do dobrog rezultata, čak smo išli kod nekog stručnjaka za pomoć, sav trud je bio otpad, ponašao se kao osoba koja je opsjednuta, ponedjeljkom popodneva za vrijeme ručka čuo sam dvije dame kako razgovaraju o čaroliji goniče i kako je jednom od njih pomogao da vrati mir u njenom domu, nakon njihove rasprave prilazim gospođi i objasnim joj svoju situaciju, a ona mi je dala kontakte kotača za čaroliju dr. Ajayi, napisala sam kotača čarolije na njegovom Whatsapp-u broj: +2347084887094, objasnio sam mu i rekao mi je da se ne brinem da ću za tri dana početi doživljavati mir u svom domu, nego da postignem da mi je rekao i neke stvari koje moram učiniti, radio sam po uputama izdano od strane čarobnjaka za čaroliju dr. Ajayi i kako mu je obećao, sve se okrenulo, moj suprug se sada brine za stvari kod kuće i za to da sve ograniči, stekao je promociju na svom radnom mjestu. Ako vam je potrebna usluga vračara čarolije da biste dobili ljubavnicu ili bilo koji životni problem, obratite se dr. Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  105. Kako mogu objasniti svijetu da postoji čovjek zvan DR ISIKOLO koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg ljubavnika i obnoviti mi maternicu. kad se izgubila sva nada. Ja i moj ljubavnik bili smo u braku posljednjih 5 godina, bez djeteta smo živjeli sretno .. do jednog dana smo imali nesporazuma, jer nisam mogao imati dijete za njega, pa je odlučio da me živi sa drugom ženom , bila sam tako tužna i frustrirana i nisam mogla jesti ni dok jednog dana nisam pretraživala Internet gdje sam vidjela damu Sandru kako svjedoči o pozivu iz uroka DR ISIKOLO koja joj je pomogla da vrati svog supruga kući, pa sam odlučila da pokušam kontaktirati kaluđera pravopisa DR ISIKOLO, pa objasnim svoj problem DR ISIKOLO-u, a on mi je rekao da ne bih trebao brinuti da će mi pomoći riješiti problem, da će se moj ljubavnik vratiti kući, najveće iznenađenje u samo 48 sati, moj suprug me je počeo zvati i moliti za oproštaj, zaista je bilo čudo, sad smo se opet vratili kao muž i žena, tjedan dana nakon što mi je maternica obnovljena i upravo sada prođe mjesec dana, sve zahvaljujem DR-u ISIKOLO, ne brini više jer DR ISIKOLO je tu da pomogne p svima vama, učinit ću vam uslugu moja gušenja njegove Whatsapp +2348133261196 ili e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  106. Zahvaljujući dr. Ajayi uspjela sam povratiti muža, sve mi se čini kao san kad se to dogodilo jer smo bili razdvojeni gotovo godinu dana i to razdoblje je bilo među mojim najgorim trenucima u životu jer jako volim svog muža. Spakirao sam ga da se vrati kući kako bi bio sa mnom i djecom, ali on je to odbio. Moja prijateljica Doris ispričala mi je kako je uspjela pridobiti svoga muža uz pomoć uroka dr. Ajayi jer su prolazili kroz razvod, rekla je da joj je pomogao da vrati mir u svoj dom, nemam drugog izbora nego da dam Astoji pokušaj, napisao sam ga na svom WhatsApp broju: +2347084887094 i objasnio mu stvari. Rekao mi je da budem smiren i neke određene stvari koje je potrebno učiniti kako bih vratio svoj dom slijedio sam njegove upute, nakon tri dana čarolije moj se muž vratio kući držeći velikog medvjedića i zamolio me da mu oprostim za sve njegove zloće i zbog toga na današnji dan moja obitelj bila je ispunjena ljubavlju. Danas se obratite dr. Ajayi, čarobnjaku, on ima rješenja za sve životne probleme, nemojte se sramiti svojih problema, kontaktirajte ga na Viber / WhatsApp: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com za trajno rješenje.

    ОдговориИзбриши
  107.  Ovdje sam da zahvalim dr. Ajayi što mi je spasio vezu. Upoznajem se s momkom već četiri godine, ima 39 i 32 godine. Moj dečko je oduvijek bio toliko brižan i voljen, upoznao me sa svim članovima njegove obitelji i prijateljima kao svog zaručnika nakon što smo se zaručili prije nekoliko mjeseci. Već smo odredili datum vjenčanja sve dok se moji snovi odjednom nisu pretvorili u noćnu moru. Samo nekoliko tjedana od našeg vjenčanja moj se zaručnik promijenio, u mjeri u kojoj je rekao da ga više ne zanima veza jednostavno zato što me je umorio, znao sam da je to rezultat njegove bivše djevojke koja ga je molila da dođe Povratak za sve to dok je rekao, ali nije htio pasti u njezinu zamku, ali kad je rekao da je gotovo, znao sam da je ona uzrok. Cijelu noć i dan plakao sam od srca molivši zaručnicu da se vrati jer smo već popravili naše vjenčanje, ali on je odbio dok nisam čuo za dr. Ajayia kotača čarolije, kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, da će bacati neke čarolije i moj zaručnik će se vratiti za 3 dana nakon čarolije. Nekoliko dana kasnije nakon čarolije, kako je obećao dr. Ajayi, moj vjerenik je bio kod mene, molio me na koljenima da mu oprostim što mu je žao i ne znam što ga je snašlo ... sve zahvaljujući dr. Ajayi što je spasio moju vezu, vjenčali smo se prije nekoliko dana. ako vam treba čarobnjak za bilo koju vrstu uroka, obratite se moćnom duhovnom dr. Ajayiju na Viber / Whtasapp: +2347084887094 ili e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  108. Pozdrav svima! Anita Lucas trenutno sam toliko uzbuđena, jer sam bila toliko bijesna i zbunjena kad sam otkrila da je moj suprug imao aferu izvan našeg braka kad sam se sukobila s njim, pretukao me i bacio mene i kćerku iz kuće bilo je kao da je moj život noćna mora, svuda sam tražila pomoć. Prošli tjedan vidio sam na internetu različita svjedočanstva o DR OGUNDELE kako pomaže ljudima da se vrate tamo EX ili kako je uspio vratiti radost u živote ljudi, pomoći ljudima njihovim ličnim i porodičnim životima, pa sam odlučio kontaktirati s njim, rekao mi je šta trebam učiniti pa sam učinio sve što je od mene tražio, pa nakon svega što je rekao moj muž će stupiti u kontakt sa mnom u roku od 24 sata, baš kao što je i rekao kako me je suprug nazvao molivši me da mu oprostim što nije Ne znam što ga je snašlo i obećao mi je da se to više neće ponoviti sada smo opet zajedno kao sretna porodica, a sve zahvaljujemo DR OGUNDELE i njegovoj moćnoj čaroliji koja mi pomaže da se vratim mužu. Rekao sam mu da ću obavijestiti svijet o njegovom dobrom radu, ako vani prolazite kroz isti problem ili bilo što drugo, možete stupiti u kontakt s DR OGUNDELE na njegovom WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445. Adresa e-pošte: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  109. Vratio sam se sa svojim bivšim dečkom uz pomoć dr. Isikola, najboljeg čarobnjaka na mreži, i toplo preporučujem dr. Isikola svima koji trebaju pomoć !. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe, a on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za odnose vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovu čaroliju putem svoje e-pošte, a on mi je rekao što da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući dr. Isikolo. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Isikolo pravi i snažni kotač za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: pošaljite mu e-poštu isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp-om poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  110. Pozdrav, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što je bilo moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam za njega sam ga molio sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Prijatelju sam objasnio svoj problem i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača pravopisa, a on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me zvala, bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao oko mog vlastitog problema. email: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.

    ОдговориИзбриши
  111. Život mi je pun sreće jer me DR ISIKOLO čini sretnom. Moje ime je Roxana Anda, ono što mi se dogodilo nije ono što mogu zadržati samo za sebe, već i reći svijetu kako bi oni koji imaju bilo kakvih problema u vezi ili braku dobili svoje ljubavne i ponovno bili sretni. Ja i moj ljubavnik imali smo ozbiljnih problema zbog kojih smo raskinuli, jer nakon toga moj život nikad nije bio isti, pokušao sam svim metodama da ga vratim. ali bili su samo gubitak napora i gubitak vremena. Ali jednog dana tokom moje pretrage na internetu naišao sam na nekoga svjedočenja o DR ISIKOLO-u. Kontaktiram ga i objasnim mu svoj problem i do danas me iznenađuje kako je mogao vratiti mog ljubavnika u roku od 48 sati. S ovom sjajnom stvari koja mi se dogodila u životu odlučio sam reći cijelom svijetu o ovom velikom čovjeku zvanom DR ISIKOLO. Za one koji trebaju bilo što, rekao mi je da u njegovom hramu nema ničega nemogućeg. Toliko mu vjerujem. Prijatelji ili bilo kome tko čita moje svjedočenje, ako vam je potrebna pomoć da vratite bivšeg ljubavnika / bivšeg muža ili želite imati dijete, molimo vas da ga kontaktirate e-poštom; Pošaljite mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196. I obećavam vam da će se vaš ljubavnik sigurno vratiti k vama

    ОдговориИзбриши
  112. Estoy feliz de compartir mi testimonio aquí hoy con el mundo. Nunca me imagino haciendo esto, pero estoy lleno de alegría y quiero que otros tengan su ayuda. Soy secretaria de oficina de profesión, tengo dos hijos con un esposo. Mi esposo nos abandonó a mí y a nuestros hijos sin ninguna explicación. Acaba de salir de la casa y lo siguiente que escuché es que está viendo a otra mujer. Intenté todos los medios posibles para llevarlo de regreso a casa, pero actuó de manera extraña hacia mí e incluso descuidó a los niños. Estaba frustrado y devastado, busqué ayuda desde diferentes ángulos hasta que vi una publicación sobre el Dr. Ajayi, un lanzador de hechizos. Me puse en contacto con un lanzador de hechizos, que me dijo qué hacer. Me aseguró que lanzará un hechizo y todo estará bien dentro de tres días, pero estaba escéptico, lo pensé antes de finalmente contactarlo nuevamente, pasamos por el proceso juntos y para mi sorpresa, el hechizo funcionó y mi esposo regresó a casa y se arrodilló para pedir perdón, pero la primera fue una llamada sorpresa de él porque no habíamos hablado durante unos 6 meses. El Dr. Ajayi es realmente un hombre de palabras, si usted tiene problemas en su relación o en cualquier aspecto de su vida, contacte al lanzador de hechizos Dr. Ajayi para obtener una solución duradera.

    Correo electrónico: drajayi1990@gmail.com
    Número de WhatsApp: +2347084887094

    ОдговориИзбриши
  113. sretan sam što danas ovdje dijelim svoje svjedočanstvo sa svijetom kojeg nikada ne zamišljam kako to radim, ali pun sam radosti i želim da im drugi pomognu. Po struci sam uredski sekretar, imam dvoje djece sa suprugom. Suprug me napustio i našu djecu bez ikakvog objašnjenja, upravo je napustio kuću i sljedeće što sam čuo da vidi drugu ženu, pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim kući, ali čudno se ponašao prema meni i čak zapostavio djecu. Bio sam frustriran i devastiran, tražio sam pomoć iz različitih uglova dok nisam vidio post o dr. Ajayi-u koji je doveo čaroliju. Kontaktirao sam vračara čarolije koji mi je rekao što da radim. Uvjeravao me da će baciti čaroliju i sve će biti dobro u roku od tri dana, ali bio sam sumnjičav, razmislio sam o tome prije nego što sam ga napokon kontaktirao, zajedno smo prošli postupak i na moje iznenađenje čarolija je radila i moj suprug vratio se kući i kleknuo da moli za oproštaj, ali prvo mu je bio poziv iznenađenja jer nismo razgovarali oko 6 mjeseci. Dr Ajayi je zaista čovjek njegovih riječi, ako i vi
    imate problema u svojoj vezi ili bilo kojem aspektu svog života, obratite se urotiču dr. Ajayi-u za trajno rješenje.

    E-pošta: drajayi1990@gmail.com
    WhatsApp broj: 2347084887094

    ОдговориИзбриши
  114. Bok svima. Nedavno sam na blogu koji sam posjetila svjedočanstvo o dr. ISIKOLO-u zbog problema s vezama i savjetovanjima, jer imao sam ozbiljnih problema sa suprugom i viđali smo se šest mjeseci, a on se naglo promijenio, nije bio kod mene kod kuće a moja djeca kao i uvijek, počeo je varati, povrijedio me na mnogo načina, nikad nisam mislio da je to moguće, a samo sam mislio da bih to trebao pokušati možda iz nekakvog očaja i kontaktirao sam dr. ISIKOLO. U početku se sve činilo sanjivim i nevjerojatnim, njegova savjetovanja i rješenja bila su pomalo laka i čudna, a malo sam se uplašio jer sam čuo čitao i čuo puno priča o lažnim kotačima uroka, prijevara i nikad nisam vjerovao u magiju. Igrao sam se s malo nade i vjere i poslao sam nekoliko sitnica nakon svega i to je djelovalo kao čudo, sve je krenulo u novom smjeru, bilo je i zadivljujuće .. Valjda me je to stvorilo dobronamjerno pročitaj taj poseban post tog vjernog dana .. Nadam se da bi i on mogao pomoći drugim ljudima poput mene .. Učinio sam malo i dobio sam sve što sam želio i poželio za svoga muža i zaista mi se vratio nakon 48 sati kao dr. Isikolo me uvjeravao. moja obitelj i moj život natrag. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  115. Ako mislite da lijevanje pravopisa nije stvar, znajte kome se obratiti što će vam pomoći kako su rekli. Jeste li se upoznali sa svjedočenjem o DR ISIKOLO? Niste vidjeli djela DR ISIKOLO-a i reći ću da je pravi vrač čarolije koji će vratiti vašeg bivšeg u roku od 48 sati na njegovu adresu e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com. Ja sam Ivana Bennet ovdje u New Hampshireu. Izgubila sam svog dečka prije 4 godine i izlazila s nekim drugim muškarcima da zaboravim na njega. U različitim sam odnosima otkad sam izgubio svoju istinsku ljubav brojeći do 3. Koliko sam bio emotivan, našao sam svjedočanstva o urotama za čaroliju dok sam čitao o DR ISIKOLO. Ipak sam kontaktirao njegov e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com i u roku od 48 sati moj dečko me nazvao telefonom i rekao mi neke ozbiljne stvari vezane za uši na telefon i htio sam se upoznati. Sreo sam ga sljedeći dan i on je rekao da mu je žao što me je napustio na taj način i znao sam da je to učinio kotač uroka. Molim vas, ne osuđujete knjigu prema njezinoj naslovnici i pronašao sam stvarnog vratara za čaroliju da stupi u kontakt sa vjerovanjem i on mi je pomogao da riješim svoj problem. Preporučujem DR ISIKOLO čarobni hram svima koji žele upoznati pravog vračara čarolije za pomoć na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp ili VIBER na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  116. Ako mislite da lijevanje pravopisa nije stvar, znajte kome se obratiti što će vam pomoći kako su rekli. Jeste li se upoznali sa svjedočenjem o DR ISIKOLO? Niste vidjeli djela DR ISIKOLO-a i reći ću da je pravi vrač čarolije koji će vratiti vašeg bivšeg u roku od 48 sati na njegovu adresu e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com. Ja sam Ivana Bennet ovdje u New Hampshireu. Izgubila sam svog dečka prije 4 godine i izlazila s nekim drugim muškarcima da zaboravim na njega. U različitim sam odnosima otkad sam izgubio svoju istinsku ljubav brojeći do 3. Koliko sam bio emotivan, našao sam svjedočanstva o urotama za čaroliju dok sam čitao o DR ISIKOLO. Ipak sam kontaktirao njegov e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com i u roku od 48 sati moj dečko me nazvao telefonom i rekao mi neke ozbiljne stvari vezane za uši na telefon i htio sam se upoznati. Sreo sam ga sljedeći dan i on je rekao da mu je žao što me je napustio na taj način i znao sam da je to učinio kotač uroka. Molim vas, ne osuđujete knjigu prema njezinoj naslovnici i pronašao sam stvarnog vratara za čaroliju da stupi u kontakt sa vjerovanjem i on mi je pomogao da riješim svoj problem. Preporučujem DR ISIKOLO čarobni hram svima koji žele upoznati pravog vračara čarolije za pomoć na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp ili VIBER na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  117. Moje ime je Nina Mauro. Moj život se vratio !!! Nakon 1 godine raspada braka, suprug me ostavio s dvoje djece. Osjećao sam se kao da se moj život bliži kraju i gotovo sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno srušen jako dugo. Zahvaljujući čarobnjaku DR ISIKOLO kojeg sam upoznao na mreži. Jednog vjernog dana, dok sam pregledavao internet, naišao sam na mnoštvo svjedočanstava o ovom posebnom kladioničaru. Neki su svjedočili da je doveo svog bivšeg ljubavnika, neki su svjedočili da obnavlja maternicu, liječi rak i druge bolesti, neki su svjedočili da može baciti čaroliju da zaustavi razvod i tako dalje. nailazim i na jedno posebno svjedočenje, radilo se o ženi koja se zvala Ana, svjedočila je o tome kako je on vratio svog bivšeg ljubavnika za manje od dva dana, a na kraju svjedočenja ispustila je adresu e-pošte DR ISIKOLO. Pročitavši sve ovo, odlučio sam to pokusati. Kontaktirao sam ga putem e-maila i objasnio mu svoj problem. U samo 48 sati, muž mi se vratio. Riješili smo svoja pitanja, a još smo sretniji nego prije DR ISIKOLO, stvarno je darovit čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problem i tražite pravi i pravi čarolija kotača za rješavanje svih problema za vas. kontaktirajte ga e-mailom: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  118. Sreća je sve što sada vidim. Nikad nisam mislio da ćemo se ja i moj dečko ponovno ujediniti, Nakon što sam bio u vezi s njim 5 godina, prekinuo je sa mnom, učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno, želio sam toliko ga vratio zbog ljubavi koju imam prema njemu, molio sam ga za sve, davao sam mu obećanja, ali on je to odbio, objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji će mi pomoći baci čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača čarolije i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu prije 2 dana bacio čaroliju i iznenađujuće drugi dan, bilo je oko 16:00, moj bivši me zvao, bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i rekao je samo da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da se vratim u njega on me toliko voli, bio sam tako sretan i otišao sam k njemu, tako smo stali od tada opet sretno živim zajedno, obećao sam da ću svima, za koje znam da imaju problema u vezi, biti od pomoći takvoj osobi tako što ću je uputiti jedinom stvarnom i moćnom kaluđiru čarolije koji mi je pomogao u mom vlastitom problemu a tko se razlikuje od svih lažnih vani, bilo koga kome treba pomoć čarobnjaka, njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  119. Hej, tako sam uzbuđena što mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Mohammed može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Mohammedu. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Mohammed pravi i moćan kaluđer za čaroliju koju ću uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: monicaspiritualtemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +2348134493948

    ОдговориИзбриши
  120. Hej, tako sam uzbuđena što mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Mohammed može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Mohammedu. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Mohammed pravi i moćan kaluđer za čaroliju koju ću uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: monicaspiritualtemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +2348134493948

    ОдговориИзбриши
  121. Ovdje sam da cijenim posao kojeg je dr. Isikolo učinio za svoj život, on nije samo dobar u biljnoj medicini, već je dobar i u lijepljenju ljubavnih čarolija za raskinuti brak, čaroliju s srećom, narušenu vezu i tako više. Ja sam se mučio s napuštanjem mog muža, nakon što je počeo vidjeti jednu damu u svom uredu, a sukobila sam se s njim zašto me vara i vikao je na mene i otišao od kuće, molio sam se da mi je žao, a on odbija oprosti ili se vrati kući, ostao sam s velikom djecom sam da se brinem, osjećao sam se frustriran zbog njega s drugom ženom, pokušao sam pronaći kotača čarolije koji mi može pomoći, ali kako sam pregledavao vidio sam tako mnogo svjedočanstava o tome kako je dr. Isikolo pomogao mnogim ljudima, rekao sam da bih trebao pokusati dr. Isikolo pokus, i zaista je dao ljubavnu čaroliju koja mi je vratila mog ljupkog supruga u zapravo 2 dana i bilo je nevjerojatno, a on je molio poklon iznenađenja automobila kao znak za ono što je učinio ostavivši me sve ovo dok sam mu oprostio i danas smo ponovno sretna obitelj. Molimo svakoga tko ima poteškoća u braku ili vezi, obratite se ovom velikom travaru jer sam siguran da on ima lijek za svaku situaciju u kojoj se nađete. E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete Whatsapp ili VIBER na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  122. DR ISIKOLO je jednostavno najbolji čarobnjak i pomoćnik. Moje ime je Loreta Emilio. Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo znati svima. Bio sam u drugim kotačima pravopisa, a da nisam vidio rezultata. Samo sam želio da dođem k tebi ranije, od tebe sam dobio najbolje. Mog bivšeg supruga nije bilo godinu dana, a išao sam posvuda i druge kotače za čaroliju za pomoć, ali nema rezultata dok me prijatelj nije upoznao s dr. Isikolom. Nakon što je ljubavna čarolija obavljena, napokon sam ga nazvao. Njegove su čarolije činile čuda i moj se muž vratio pun ljubavi. To je čudo! Iznenada se vratio s cvijećem govoreći da bih mu trebao oprostiti. Bio sam uistinu zadihan i šokiran kad je moj muž kleknuo moleći za oprost i za mene da ga prihvatim natrag. Doista mi je malo riječi i radostan, ti si Bog koji je poslan meni i cijeloj mojoj obitelji. I sada sam opet radosna žena. Hvala vam tako jako, dr. Isikolo. Svi koji traže pravi čarobnjak za čaroliju trebali bi kontaktirati DR ISIKOLO Na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  123. Dobrodošli ste na dr.azensacredtemple@gmail.com gdje sve vaše probleme, uključujući ljubavnu čaroliju, trebate svog ljubavnika, sudbinsku čaroliju, novčanu čaroliju, čaroliju uklanjanja prokletstva, čaroliju zamjene tijela, čaroliju za promociju posla, pribavite dobro plaćeni posao , Pobjeda izborne čarolije, Čarolija lutrije, Čarolija trudnoće, Iscjeljenje od bilo koje čarolije bolesti, Da bi bila snažna čarolija, HIV lijek, Rak, Artritis, Sifilis, Ludost, Virus Corone (da bi ste postali imuni od strašnog virusa) i bilo koja druga bolest , bolesti i virus.
    Naša se čarolija manifestuje u roku od 48 sati od podneska. Rješenje vašeg problema je ovdje. Posjetite drazensacredtemple @ gmail ili +2349056504221 putem WhatsApp-a danas radi nadnaravnog zaokreta i nikad nećete požaliti.

    ОдговориИзбриши
  124. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Isikola koje su se proširile internetom i širom svijeta. Kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirao sam s njim nakon što sam prošao kroz toliko svjedočenja različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo da bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Isikola i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta , Pa, ako vam treba učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis problem u vašem životu možete kontaktirati dr. Isikolo na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  125. Dobrodošli ste na dr.azensacredtemple@gmail.com gdje sve vaše probleme, uključujući ljubavnu čaroliju, trebate svog ljubavnika, sudbinsku čaroliju, novčanu čaroliju, čaroliju uklanjanja prokletstva, čaroliju zamjene tijela, čaroliju za promociju posla, pribavite dobro plaćeni posao , Pobjeda izborne čarolije, Čarolija lutrije, Čarolija trudnoće, Iscjeljenje od bilo koje čarolije bolesti, Da bi bila snažna čarolija, HIV lijek, Rak, Artritis, Sifilis, Ludost, Virus Corone (da bi ste postali imuni od strašnog virusa) i bilo koja druga bolest , bolesti i virus.
    Naša se čarolija manifestuje u roku od 48 sati od podneska. Rješenje vašeg problema je ovdje. Posjetite drazensacredtemple @ gmail ili +2349056504221 putem WhatsApp-a danas radi nadnaravnog zaokreta i nikad nećete požaliti.

    ОдговориИзбриши
  126. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши
  127. Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo u cijelom svijetu nakon što se moj dečko vrati k meni, a danas se sa svim dužnim poštovanjem želim zahvaliti dr. Isikolu što je donio radost i sreću mojoj vezi i mojoj obitelji. Želim vas sve obavijestiti da postoji čarolija pravoga i istinskoga. Nikada nisam vjerovao u bilo koju od ovih stvari dok nisam izgubio svog dečka, zatražio sam pomoć dok nisam našao dr. Isikola, kotača za čaroliju s rešetkama, a on je za mene bacio ljubavnu čaroliju i uvjeravao me da ću dobiti svog dečka za dva dana nakon što je čarolija izbačena. Dva dana kasnije zazvonio mi je telefon, i tako šokantno, moj dečko me nije zvao posljednje 3 godine i ispričao mi se zbog prekida srca i rekao mi da je spreman da mi bude leđa kost do kraja svog života sa mnom. Dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog imamo. Dok sada pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji i ja i moj zaručnik živim sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije rastave. Zato sam obećao da ću podijeliti svoje svjedočanstvo u cijelom svemiru. Sve zahvale dr. Isikolo za pretjerani rad koji je učinio za mene. Slijedi adresa e-pošte ako se u bilo kojoj situaciji dogodi srčani ispad, i uvjeravam vas da će, kao i moj, sigurno pomoći i vama. E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  128. Pročitao sam svjedočanstva o lijepcu čarolije ljubavi dr. Isikola o tome kako je pomagao mnogim ljudima da vrate svoje bivše ljubavnike u roku od 48 sati, iskreno, samo sam razmišljao je li to stvarno i može li ovaj čovjek zaista pomoći vratiti moju ljubavnicu koga toliko volim. Odlučio sam kontaktirati ga jer jako volim svog dečka i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci. Stvarno sam mu toliko nedostajao, pokušao sam sva druga sredstva da ga vratim, ali nisam uspio. Kontaktirao sam dr. Isikola i on rekao mi je da će mi se bivši vratiti u naredna 48 sati, dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog imamo. Moja bivša osoba sad mi se vraća. Dok ovo pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije naše prekini.Sve zahvale dr. Isikolotu za pretjerani posao koji je učinio za mene pomažući mi da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želio bih napustiti mail adresu dr. Isikola i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočanstvo i kontaktirati ga ako imate ljubavnika kojeg stvarno želite tako loše vratiti, njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  129. Čarobni poziv dr. Ajayi pomogao mi je da se vratim mužu nakon 2 godine razdvojenosti zbog nesporazuma i molio sam ga nekoliko puta da se vrati kući da bude sa mnom i naše troje djece, ali umjesto toga odbijem da ostanem s drugom ženom u koju vjerujem manipulira s njim. Vidio sam svjedočanstvo o vračaru čarolije dr. Ajayi dok sam tražio pomoć na internetu koji mi je objasnio kako je pomogao da svog brata izvuče iz zatvora nakon što je za nju obavio čaroliju pomilovanja, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa pošaljem SMS pravopisac na WhatsApp-u: +2347084887094 i rekao mi što treba učiniti, k slijedio sam sve upute i danas moram podijeliti svoje svjedočenje jer se moj muž vratio kući tri dana nakon što je dr. Ajayi izvršio čaroliju da se vrati kući, sada sretno živimo. Imao sam dvojbe, ali sada više ne sumnjam, jer sve što mi je Čarobnjak rekao, dogodilo se kako mi je objasnio, pa ako vam je potrebna pomoć kotača za čaroliju za bilo kakav problem sa kojim se susrećete u životu, kontaktirajte e-poštu dr. Ajayi : drajayi1990@gmail.com ili WhatsApp: +2347084887094.

    ОдговориИзбриши
  130. Moje ime je Jana Lehmann. Moj savjet upućuje svima koji su emocionalno depresivni ili imaju slične probleme u vezi, da kontaktira dr. Ogundelea ultimativnog čarobnjaka putem svog e-maila: (ogundeletempleofsolution@gmail.com). 0r WhatsApp ili Viber Chat on on (+27638836445). Ovaj čovjek je vrlo moćan, vratio mi je muža u roku od 24 sata svojim moćima.

    ОдговориИзбриши
  131. Povratak sa bivšom ljubavnicom, hitno s ljubavnom čarolijom zaista je najbolji kulisač čarolije sa 100% garancijom .. moja imena su Barbara Damjam. Nikada nisam vjerovao u ljubavne uroke ili magiju sve dok nisam stupio u kontakt s ovim čarobnjakom zvanim DR ISIKOLO koji su toliko ljudi testirali na mreži, moćan je. Moj partner počeo se loše ponašati i baviti se neznanom damom nakon teških i teških vremena i napustio me. prošli smo zajedno i moj život je bio naopako jer je naša veza već 4 godine i stvarno sam ga voljela. Njegova majka bila je protiv mene i nije imao dobro plaćen posao, pa kad sam se sreo s tim urokom, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio sam mu stvari u početku, bio sam neodlučan, skeptičan i sumnjičav, ali jednostavno sam ga pokušao i za dva dana, nakon što se ispoštovao i pružio sve što je bilo potrebno da radi za mene, moj me je čovjek nazvao sam i došao do mene ispričavajući se da je sve bilo riješeno s njegovom mamom i obitelji i dobio je novi razgovor za posao, tako da bismo trebali doći oženjen, nisam vjerovao da to radi ovako i bilo je zaista nevjerojatno i ponosan sam što svjedočim i cijenim DR ISIKOLO-a jer je on jednostavno najbolji što ga ikad možete pronaći. trebate učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis za bilo koji problem u vašem životu, možete se obratiti dr. Ofemu na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegovom WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  132. Koji problem prolazite u životu i trebate brzo rješenje, predložit ću vam da se obratite dr. Ajayi, on je čarobnjak čarolije blagoslovljen od svojih bogova kako bi pomogao ljudima s njihovim različitim životnim problemima. Dijelim ovo kao korisnik njegovog velika snaga jer mi je pomogao da vratim husaband nakon što je mene i djecu ostavio da budem s drugom ženom koja ga je očarala da ostane s njom, stvarno sam sretan što se moj muž vratio kući jer će živjeti u ljubavi i miru , Već danas se obratite sjajnom čarobnjaku i više nećete plakati jer mora pronaći rješenje za vaš problem. kontaktirajte Viber ili WhatsApp: +2347084887094 ili Email: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  133. Kako mogu ovo objasniti svijetu da postoji čovjek zvan DR ISIKOLO koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg ljubavnika i obnoviti mi maternicu. kad se izgubila sva nada. Ja i moj ljubavnik smo bili u braku zadnjih 5 godina, bez djeteta s kojim smo sretno živjeli. do jednog dana da smo imali nesporazuma, jer nisam mogao imati dijete za njega, pa je odlučio da me proživi za drugu ženu, bio sam tako tužan i frustriran i nisam mogao jesti sve dok jednog dana nisam pretraživao Internetom gdje sam vidio damu Sandru kako svjedoči o pozivu iz uroka DR ISIKOLO koja joj je pomogla vratiti muža kući, pa sam odlučila pokušati kontaktirati vrapca pravopisa DR ISIKOLO, pa objasnim svoj problem DR ISIKOLO-u i rekao mi je da se ne bih trebao brinuti da će mi pomoći riješiti problem, da će se moj ljubavnik vratiti kući, na moje najveće iznenađenje za samo 48 sati suprug me počeo zvati i moliti za oproštaj, to je doista čudo sada opet smo se vratili kao muž i žena, tjedan dana nakon što mi je maternica obnovljena i upravo sada napunim mjesec dana, sve zahvaljujem DR ISIKOLO, ne brini više jer DR ISIKOLO je tu da vam pomogne svima, učinit ću vam uslugu moje napuhavanje njegovog Whatsappa +2348133261196 ili e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  134. Život je gorko sladak, prolazila sam kroz gorko vrijeme svog braka, sve jer nisam mogla začeti i dati mužu dijete nakon 5 godina zajedničkog života, čitala sam na internetu svjedočanstvo gospođe zvane Brigita. čaroliju nazvao dr. Ajayi kako joj je on pomogao da spasi svoju dugoročnu vezu nakon 8 mjeseci raskida sa svojim zaručnikom svojim moćima čarolije, bio sam kod mnogih doktora zbog moje nesposobnosti začeća i rečeno mi je da neću moći za začeće jer imam problema s maternicom, očajnički mi je bila potrebna pomoć pa sam kontaktirala vračicu pravopisa dr. Ajayi, objasnila sam mu svoje stanje i on mi je rekao da se ne brinem da će sve biti u redu, rekao mi je neki nekoliko stvari za napraviti i za mene je pripremio i biljni napitak, uzimao sam biljni napitak nekoliko mjeseci, a danas sam trudna očekujući svoje prvo dijete zahvaljujući dr. Ajayi. Ne znam kroz što prolazite u životu, ali ako vam je potrebna bilo kakva duhovna pomoć u vašem odnosu ili bilo kojem aspektu života, toplo preporučujem dr. Ajayi za vas i obećavam vam, vratit ćete se zahvaliti njega dijeljenjem vašeg svjedočenja. možete ga kontaktirati na viber ili WhatsApp: +2347084887094 ili na email: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  135. Jedna od najboljih odluka koju sam napravio je kontaktiranje Dr. Adelekea da mi pomogne da vratim svog muža, bio sam život ispunjen srećom nakon što sam kontaktirao Dr. Adelekea jer mi nije samo vratio mog muža. Ako treba da začinimo vaš odnos sa više ljubavi i ljubavnog kontakta Dr. Adeleke na poziv-šta mu je na adresi (+ 27740386124) imejl adresa: aoba5019@gmail. Com

    ОдговориИзбриши
  136. Pozdrav gledatelji, nikad nisam mislio da ću se ponovo nasmiješiti, Muž me ostavio s dvoje djece na godinu i dva tjedna, Sve napore da ga vratim nije uspjelo Mislio sam da ga više neću vidjeti dok ne sretnem damu koja se zove Christina koja mi je pričala o čarobnjaku zvanom DR ISIKOLO, dala mi je svoju adresu e-pošte i broj mobitela, a ja sam ga kontaktirao i uvjeravao me da će se za 48 sati moj muž vratiti k meni, za manje od 48 sati moj muž se vratio počeo sam moliti za oproštaj govoreći kako je to vrago djelo, tako da sam i danas iznenađen ovim čudom, stvarno ne vjerujem u duhovne doktore, nisam mogao začeti pet godina nakon što sam rodila svoje djevojke, ja i moj suprug očajnički smo imali muško dijete, ali čim je čarolija propala, zatrudnila sam s muškim djetetom i rodila sam svoje treće dijete, ako vam treba pomoć, možete se obratiti njemu: DR ISIKOLO će osigurati da dobijete savršen rezultat bez odgađanja. Email adresa. isikolosolutionhome@gmail.com ili izravno Whatsapp +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  137. Imate li nesporazuma s ljubavnikom što je dovelo do raskida i pokušali ste se pomiriti s njim ili ona, ali on / ona vam ne daje pozitivan odgovor i smatrate da nešto ne ide u redu u vašoj vezi i treba vam brzo rješenje , kontaktirajte dr. Ajayi danas i pobrinite se da se vaš ljubavni život vrati nabolje s bivšim, dr. Ajayi mi je pomogao da vratim mir u svoj dom jer me je suprug napustio 9 mjeseci i živio s drugom ženom i nikad nisam htio vratite se kući, ali uz pomoć vračara dr. Ajayi vratio se kući nakon 3 dana nakon što je dr. Ajayi izvršio snažnu obnavljanje čarolije. Ako vam je potrebno brzo rješenje u vašoj vezi ili braku uz pomoć čarobnjaka, obratite se dr. Ajayi sada na e-mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp:
    +2347084887094

    On također može izvesti sljedeću čaroliju u nastavku
    1. Čarolija lutrije
    2 Sretna čarolija
    3. Spell to win slučaj na sudu
    4. trudnoća čarolija
    itd ..

    ОдговориИзбриши
  138. MOJE IME JE Petra Bürger OVO JE MOJA ISTINA ŽIVOTNA PRIČA:
    Kad sam pronašla dr. Ogundele, bila sam u očajničkoj potrebi da vratim muža. Ostavio me zbog druge žene, nakon što se oženio 6 godina. Moj bliski prijatelj upoznao me sa dr. Ogundeleom. Kontaktiram ga na njegovom WhatsApp-u, a on mi je rekao da će se moj muž vratiti k meni nakon 24 sata kad završim, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno. Nakon 24 sata kada je dao čaroliju, moj muž je počeo ponovo da mi šalje tekst i jako mi je žao zbog onoga što me je probio. Moj muž započinje da mi pokazuje ljubav i poštovanje od tog dana. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i počeo je provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. Ogundele pomogao, moj muž je vrlo stabilan, vjeran i bliži mi je nego prije. Dr Ogundele toplo preporučujem svima kojima je potrebna pomoć, problemi u vezi i tako dalje, kontaktirajte ga sa svojim Chatting WhatsApp i Viber: (+27638836445).

    ОдговориИзбриши
  139. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim čovjeku zvanom dr. Ajayi, on je vrač čarolije koji mi je pomogao da se vratim mužu nakon što smo bili razdvojeni na godinu dana. Upoznajem se s urokom iz čarolije kroz svjedočenje žene zvane loreta kako joj je čarobnjak dr. Ajayi pomogao da uzvrati svog zaručnika nakon što je bacio ljubavnu čaroliju za nju, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa sam odlučio pokusati dr. Ajayi, stigao sam do njega na whatsapp i objasnio sam mu, rekao je ja, što trebam učiniti, slijedio sam njegove upute i na moje iznenađenje nakon otprilike tjedan dana čarolije, suprug me nazvao nakon godinu dana što nisam razgovarao jedni s drugima i izvinjavajući mi se govoreći da se vraća kući, da ne zna što je stiglo u njega i upravo sada živimo sretan život zajedno. Ako vam treba pomoć čarobnjaka za pravopis za bilo koju vrstu čarolija, preporučujem dr. Ajayi, možete ga kontaktirati na Viber ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  140. Da li vam je potrebna ljubavna čarolija da biste vratili bivšeg ljubavnika ili ponovno ujedinili svoj brak? Pošaljite DR ISIKOLO za brzo rješenje od 48 sati. Imao sam problem sa suprugom prije godinu i šest mjeseci, što nas je razdvojilo. Kad je raskinuo sa mnom, bio sam zbunjen i nisam znao što da mu vratim, unutra sam se osjećao tako prazno. Dok nisam naišao na DR ISIKOLO na internetu o tome kako je pomagao tolikim ljudima da riješe razne probleme. Poslao sam mu e-poštu i rekao sam mu svoj problem i učinio sam ono što je tražio da učinim za njega da mi pomogne, da na kratko ukratko opišem dugu priču, Prije nego što sam to znao, za manje od 48 SATA, moj muž me nazvao i vratio se k meni i rekao mi da mu je žao zbog onoga što se događa između nas oboje. Napokon pišem ovo svjedočanstvo kako bih vam se zahvalio i zahvalio DR ISIKOLO što ste se držali vaših riječi i vaših obećanja da ćete mi ga vratiti za samo 24 sata vašeg moćnog lijevanja čarolije i za korištenje darovitih i velikih moći vrati ga. Ako vam treba njegova pomoć, možete mu poslati e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  141. DR ISIKOLO je to ponovno učinio za mene nakon što mi je pomogao vratiti muža. Želim priopćiti svijetu o DR ISIKOLO-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog otuđenog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. pa sam ga kontaktirao i ispoštovao sve što mi je rekao da učinim i doista sam dobio rezultat za 48 sati koliko me uvjeravao. DR ISIKOLO koristio je svoju snažnu čaroliju da mi osmjeh na lice vrati moj čovjek svojom čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim je natrag, pa čak i od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ISIKOLO-u, jer je sjajan čovjek. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu leđa? Imate li problema sa svojim financijama? ili vam treba pomoć bilo koje vrste, obratite se danas DR ISIKOLO-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao i meni. Adresa e-pošte DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  142. Toliko sam u srcu ovdje da se izrazim kako je dr. Isikolo spasio moj brak od razvoda. Ja i moj suprug imali smo nekih nesporazuma i razdvajali smo naš brak do kraja koji je moj suprug tražio razvod. Tako da nemam druge mogućnosti nego otići na Internet kako bih mogao potražiti rješenje mog problema, tamo sam naišao na detalje dr. Isikola i kako je toliko ljudi pisalo dobre stvari o njemu i njegovim divnim djelima za njih i o tome kako je pomogao puno ljudi obnavljajući tu vezu. Kontaktiram dr. Isikola i on mi je rekao sve što trebam učiniti što radim i moj muž je za manje od 48 sati otkazao papire za razvod. Sada ja i moj suprug živimo zajedno u miru i harmoniji, zahvaljujući dr. Isikolu što mi je spasio brak od raspada. Podaci za kontakt dr. Isikolo nalaze se putem e-maila: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  143. Анониман9. мај 2020. 21:58

    Pozdrav svima, ovo je moje svjedočanstvo o dobrom djelu dr. Fasoya koji mi pomaže, ja sam Grace iz Italije. Žao mi je što sam to stavio na mrežu, ali morat ću to učiniti od strane svjetskog prvaka za čaroliju koji je vratio mog muža koji je otišao Posljednje 3 godine, napokon sam upoznala ovog čovjeka na blogovskoj objavi jednog od klijenata za pomoć, muž mi je dao sve znakove da ima veze, ali ja sam odlučila živjeti u poricanju i ignorirati ih. Loše se odnosio prema meni i prestao mi je pokazivati ​​ljubav i naklonost koja me u prvi plan zaljubila u njega

    objasnio sam mu sve, a on mi je pričao o urotu za čaroliju za kojeg je čuo i dao mi je adresu e-pošte da napišem čarobnjaku da mu kažem moje probleme. U samo 2 dana, suprug se vratio kod mene, ja sam želim reći hvala ovom istinitom i iskrenom čarobnjaku, gospodine sve što ste mi rekli da se dogodilo i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje za svoj problem, savjetujem vam da ljubazno konzultirate ovo pravopisac, on je stvaran, moćan je i što god da nam čarobnjaci kažu da će se dogoditi, jer sve što mi je čarobnjak rekao, dogodilo se s njim. Molimo ga kontaktirajte ga na njegovu adresu: E-adresa je (Fayosasolusionhome@gmail.com) ili izravno na aplikaciji Whats-app +2348151918774

    ОдговориИзбриши
  144. Hej momci, toliko sam uzbuđena što ću dobiti mog muža nakon što je mene i naše 3 djece napustio zbog druge žene.
    Nakon dvije godine braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me konačno nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da DR ISIKOLO može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 48 sati kasnije suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego što je bio prije, Sve zahvaljujući DR ISIKOLO. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je DR ISIKOLO pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo ga kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete i Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  145. Pravi čarobnjak zvao se dr. Isikolo koji ljudima čini čuda
    Bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica napustila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati da je odbila i rekla da više nema osjećaja za mene. postao sam tužan čovjek nakon svega što smo prošli zajedno, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva da trgujem iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam išao preko interneta vidio sam komentar o tome da on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti kako ga kontaktiram i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da je drugi tip upotrijebite vudu čaroliju zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećati da će mi pomoći povratiti ljubavnika nazad, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ne može uzvratiti u budućnosti, u manje od tri dana su pucali na nepoznatog muškarca na Floridi i u roku od 48 sati moja je djevojka bila kod mene kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom došlo. hvala dr. Isikolo sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i ex back čaroliju putem isikolosolutionhome@gmail.com možete ga i razgovarati na whatsapp-u putem +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  146. Nudimo širok spektar financijskih usluga koji uključuje: poslovno planiranje, komercijalne i razvojne financije, nekretnine i hipoteke, zajmove za konsolidaciju duga, poslovne zajmove, privatne zajmove, zajmove za home refinanciranje s niskim kamatama godišnje za fizičke osobe, tvrtke i pravne osobe. Dobiti najbolje za svoju obitelj i vlastiti dom iz snova kao i s našom općom shemom zajma. Zainteresirani podnositelji zahtjeva trebaju nam se obratiti putem
    WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E-mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    ОдговориИзбриши
  147. Nudimo širok spektar financijskih usluga koji uključuje: poslovno planiranje, komercijalne i razvojne financije, nekretnine i hipoteke, zajmove za konsolidaciju duga, poslovne zajmove, privatne zajmove, zajmove za home refinanciranje s niskim kamatama godišnje za fizičke osobe, tvrtke i pravne osobe. Dobiti najbolje za svoju obitelj i vlastiti dom iz snova kao i s našom općom shemom zajma. Zainteresirani podnositelji zahtjeva trebaju nam se obratiti putem
    WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E-mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    ОдговориИзбриши
  148. HVALA dr. Isikolo ZA OBAVIJEST MOJE SREĆE I MOJU PORODICU ZAJEDNO. WHATSAPP / CALL +2348133261196.
    Pozdrav, ja sam Rosa Antoine. Nakon što sam godinama bio u Uniji zvanoj brak sa mužem, on je bio nasilan i uništio je ljubav koju smo dijelili i napustila me. Učinio sam sve moguće da mu se vratim, ali sve je bilo uzalud, želio sam ga natrag tako loše jer sam ga volio. pa sam objasnio svoj problem svojoj prijateljici, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na kojoj je zatrudnela i vratila muža. Nisam imao izbora nego isprobati. Spojio sam se čarobnjakom zvanim dr. Isikolo na whatsappu i uvjeravao me da nema problema i da će sve biti u redu. Ispričao mi je sve što se tražilo što sam prezentirao i tako me ostavio čaroliju i iznenađujuće nakon 48 sati, moj suprug nazvao me ispričavajući se za sve što je dolazilo kao ogromna i neodoljiva radost. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Htio je da mu se vratim. Također je rekao da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. tako da svatko kome je potrebna pomoć u vezi bilo kakvih problema može se obratiti ovom stvarnom i vrlo istinskom čarobnjaku na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196 kontaktirati ovog sjajnog čovjeka danas i riješiti svoje probleme 100%.

    ОдговориИзбриши
  149. Zdravo,
    Ja sam Mia, trenutno živim u Hrvatskoj, obiteljski sam čovjek s dvoje djece i bio sam u stanju financijskog duga tijekom ove Pandemije virusa Corone i trebalo mi je refinanciranje i vraćanje dugova. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako je Bog imao, upoznao sam ženu Božju privatnu zajmodavku koja mi je dala 50.000 eura i danas sam vlasnik tvrtke, a moja obitelj trenutno dobro radi, ako morate kontaktirati bilo koju firmu sa referenca na osiguravanje zajma bez osiguranja, bez provjere kredita, bez potpisivača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i rasporedom, molimo kontaktirajte gospođu Bianca Alessandro biancaloanfinance@hotmail.com, ona ne zna da to radim, ali ja sada sam sretna i odlučila sam ljudima dati više informacija o njoj, a također želim da je Bog više blagoslovi. Možete joj se obratiti putem e-maila: biancaloanfinance@hotmail.com ili preko njezinog Whatsapp Chat-a: +35677926593

    Hvala.

    Mia

    ОдговориИзбриши
  150. Tako sam sretna što dijelim ovo svoje fantastično svjedočanstvo. Život mi se u 48 sati potpuno promijenio. Mogu se vidjeti u ogledalu i nasmiješiti se. Imam povjerenja u sebe i svoje sposobnosti prvi put u starosti. Imam svog dečka u životu uz pomoć dr. Isikola. Izvinio je 48 sata nakon stvorenja čarolije. Rekao je da je shvatio da se zapravo nikada nije želio raskinuti, ne može se nositi s emocionalnom prtljagom koju sam nosio cijelo vrijeme. Rekao je da misli da je negativan utjecaj na moj život i smatrao je da je najbolje da odem. Rekao je da je teško što sam stalno govorio o prošlosti. Oboje smo se oprostili. Imam novac u džepu koji je konačno moj. (Moja provjera kompenzacije proizašla je, rekli su mi da su prošli mjeseci. Ja sam živi dokaz onoga što dr. Isikolo može učiniti. Puno vam zahvaljujem dr. Isikolo na divnoj stvari koju ste učinili u mojoj vezi. Tako sam sada sretna. S vašim pomozite da smo oboje mogli vidjeti i govoriti istinu jedni drugima. Nikad nisam mislio da bi čarolija mogla pomoći par prije nego što sam vrlo zadovoljan kontaktirao s vama i pokrenuo sve ovo da se dogodi. Svatko tko ima problema u vezi može kontaktirati dr. Isikolo putem e-maila isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  151. Pročitao sam svjedočanstva o lijepcu čarolije ljubavi dr. Isikola o tome kako je pomagao mnogim ljudima da vrate svoje bivše ljubavnike u roku od 48 sati, iskreno, samo sam razmišljao je li to stvarno i može li ovaj čovjek zaista pomoći vratiti moju ljubavnicu koga toliko volim. Odlučio sam kontaktirati ga jer jako volim svog dečka i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci. Stvarno sam mu toliko nedostajao, pokušao sam sva druga sredstva da ga vratim, ali nisam uspio. Kontaktirao sam dr. Isikola i on rekao mi je da će mi se bivši vratiti u naredna 48 sati, dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog imamo. Moja bivša osoba sad mi se vraća. Dok ovo pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije naše prekini.Sve zahvale dr. Isikolotu za pretjerani posao koji je učinio za mene pomažući mi da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želio bih napustiti mail adresu dr. Isikola i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočanstvo i kontaktirati ga ako imate ljubavnika kojeg zaista želite tako loše vratiti. Njegov mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  152. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Isikola koje su se proširile internetom i širom svijeta. Kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirao sam s njim nakon što sam prošao kroz toliko svjedočenja različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo da bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Isikola i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta , Pa, ako vam treba učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis problem u vašem životu možete kontaktirati dr. Ofemoa na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili na njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  153. DR ISIKOLO je jednostavno najbolji čarobnjak i pomoćnik. Moje ime je Loreta Emilio. Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo znati svima. Bio sam u drugim kotačima pravopisa, a da nisam vidio rezultata. Samo sam želio da dođem k tebi ranije, od tebe sam dobio najbolje. Mog bivšeg supruga nije bilo godinu dana, a išao sam posvuda i druge kotače za čaroliju za pomoć, ali nema rezultata dok me prijatelj nije upoznao s dr. Isikolom. Nakon što je ljubavna čarolija obavljena, napokon sam ga nazvao. Njegove čarolije činile su čuda, a moj se suprug vratio s punom ljubavi tek nakon 48 sati pomaganja. To je čudo! Iznenada se vratio s cvijećem govoreći da bih mu trebao oprostiti. Bio sam istinski ošamućen i šokiran kad je moj muž kleknuo moleći za oproštaj i da ga primim natrag .. Stvarno mi nedostaje riječi i radostan sam, ti si Bog poslana meni i cijeloj mojoj obitelji. I sada sam opet radosna žena. Hvala vam tako jako, dr. Isikolo. Svi koji traže pravi čarobnjak za čaroliju trebali bi kontaktirati DR ISIKOLO Na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  154. Život mi je pun sreće jer me DR ISIKOLO čini sretnom. Moje ime je Roxana Anda, ono što mi se dogodilo nije ono što mogu zadržati samo za sebe, već i reći svijetu kako bi oni koji imaju bilo kakvih problema u vezi ili braku dobili svoje ljubavne i ponovno bili sretni. Ja i moj ljubavnik imali smo ozbiljnih problema što je dovelo do našeg raskida, jer nakon toga moj život nikada nije bio isti, pokušao sam svim metodama da ga vratim. ali bili su samo gubitak napora i gubitak vremena. Ali jednog dana tokom moje pretrage na internetu naišao sam na nekoga svjedočenja o DR ISIKOLO-u. Kontaktiram ga i objasnim mu svoj problem i dalje me iznenađuje koliko je uspio vratiti mog ljubavnika u roku od 48 sati. S ovom sjajnom stvari koja mi se dogodila u životu odlučio sam reći cijelom svijetu o ovom velikom čovjeku zvanom DR ISIKOLO. Za one koji trebaju bilo što, rekao mi je da u njegovom hramu nema ničega nemogućeg. Toliko mu vjerujem. Prijatelji ili bilo kome tko čita moje svjedočenje, ako vam je potrebna pomoć da vratite bivšeg ljubavnika / bivšeg muža ili želite imati dijete, molimo vas da ga kontaktirate e-poštom; Pošaljite mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196 .. I obećavam vam da će se vaš ljubavnik sigurno vratiti k vama.

    ОдговориИзбриши
  155. Da li ste žena koja traži plod maternice, želite čuti dječje glasove, ali više niste bili u stanju da se trudite, dr. Ajayi će pomoći da imate svoje dijete, bila sam suočena slična situacija kada muškarac svjedoči kako mu je veliki čarobnjak za čaroliju dr. Ajayi pomogao u povratku svoje voljene supruge kući kući nakon 9 mjeseci odvojenosti, ja pružam ruku dr. Ajayi objasnio mi je stanje, rekao mi je da više ne plačem i pripremio biljku piće za mene koje sam uzela i kad sam tri mjeseca ostala trudna sa blizanacima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Ajayija, čarobnjaka za čaroliju u bilo kojoj životnoj situaciji, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u vaš dom. Viber ili WhatsApp: +2347084887094 ili Email: drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  156. Strašno i čudesno je što je DR ISIKOLO vratio mog muža. Moje ime je Maria Leonardo. Povratak mog muža je ono što sam najmanje očekivao i što nikada ne bih mogao zamisliti. Ja i suprug smo u braku pet godina i živjeli smo sretno, ali odjednom se potpuno promijenio i okrenuo se od mene, ali nikad nisam znao što se događa, pokušao sam ga pitati, ali on mi je odbio reći u čemu je problem i kako je vrijeme odmicalo, tražio je razvod. Bila sam tako zabrinuta i zbunjena. Tijekom moje potrage za izlazom, moja prijateljica koja je imala sličan problem rekla mi je o velikom čarobnjaku zvanom DR ISIKOLO koji joj je pomogao u njenoj situaciji. Nikad ne vjerujem u lijevanje čarolije cijeli svoj život jer nikad nisam mislila da će to uspjeti, ali pokušala sam dati ovom čovjeku šansu i na moje najveće iznenađenje. DR ISIKOLO mi je dao pozitivan rezultat i uspio je vratiti mog supruga u mi. Nakon što je čarobnjak učinio svoje djelo, otkrio sam da se moj muž toliko zaljubio u mene za razliku od prije. Ovo lijevanje čarolije nije pranje mozga, ali otvorio je oči da vidi koliko ga volim i potrebno. Sad sam opet sretna žena i ne znam kako ću se zahvaliti DR ISIKOLO-u, pa koristim ovu priliku da kažem svima koji imaju sličan problem da ga posjete na isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp-a poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  157. Kako mogu ovo objasniti svijetu da postoji čovjek zvan DR ISIKOLO koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg ljubavnika i obnoviti mi maternicu. kad se izgubila sva nada. Ja i moj ljubavnik bili smo u braku posljednjih 5 godina, bez djeteta smo živjeli sretno .. do jednog dana smo imali nesporazuma, jer nisam mogao imati dijete za njega, pa je odlučio da me živi sa drugom ženom , bila sam tako tužna i frustrirana i nisam mogla jesti ni dok jednog dana nisam pretraživala Internet gdje sam vidjela damu Sandru kako svjedoči o pozivu iz uroka DR ISIKOLO koja joj je pomogla da vrati svog supruga kući, pa sam odlučila da pokušam kontaktirati kaluđera pravopisa DR ISIKOLO, pa objasnim svoj problem DR ISIKOLO-u, a on mi je rekao da ne bih trebao brinuti da će mi pomoći riješiti problem, da će se moj ljubavnik vratiti kući, najveće iznenađenje u samo 48 sati, moj suprug me je počeo zvati i moliti za oproštaj, zaista je bilo čudo, sad smo se opet vratili kao muž i žena, tjedan dana nakon što mi je maternica obnovljena i upravo sada prođe mjesec dana, sve zahvaljujem DR-u ISIKOLO, ne brini više jer DR ISIKOLO je tu da pomogne p svima vama, učinit ću vam uslugu moja gušenja njegove Whatsapp +2348133261196 ili e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  158. MIRACLE SE STAVLJAO:
    Nakon godinu dana Raskinutog braka, suprug je napustio mene i djecu i otišao da budem s drugom ženom, osjećao sam se kao da počinim samoubojstvo, jer nas je ostavio 3 godine bez ičega, bio sam emotivno dolje i plakao cijelu noć. Zahvaljujući čarobnjaku zvanom Dr Ogundele. Jednog vjernog dana, dok sam pregledavao internet, naišao sam na nekoliko svjedočanstava o dr. Ogundele, ljudi su svjedočili da je on vratio svog bivšeg ljubavnika u roku od 24 sata, neki su svjedočili da obnavlja maternicu, liječi rak i neke liječi od bolovanja itd. Kontaktirao sam ga radi pomoći da vratim muža i on mi je rekao da će se moj posao vratiti nakon 24 sata, na moje najveće iznenađenje, moj suprug se vratio nakon 24 sata, baš kao što je rekao, i tražio oprost , kakvo čudo. Dr Ogundele mi je rekao da svjedočim kako bi ga ljudi više znali. Zbog toga ovdje dijelim svoju istinsku životnu priču, moje ime je Mara Lucas. Dolazim iz Barcelone, Španjolska. Možete kontaktirati dr. Ogundele s njegovim Telefonskim brojem ili poslati poruku na WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  159. Kako sam dobio svog bivšeg muža nakon što me je napustio i kako sam dobio svog bivšeg muža nakon što je mene i našu djecu napustio ”
    Predlažem da pročitate moje svjedočenje. Ja sam Vanessa Ruphin, tako sam uzbuđena što se moj muž vratio nakon što me je ostavio zbog druge žene. Moj suprug je imao aferu s kolegicom i toliko volim svog muža, ali on je varao mene sa svojim kolegom i ovom djevojkom, mislim da bih koristio čarobnjaštvo ili crnu magiju na mog muža kako bi ga natjerao da me mrzi. tako kritična i neuslovna, plačem cijeli dan i noć da mi Bog pošalje pomoćnika da vratim muža! Stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da DR ISIKOLO može pomoći da se bivši dečko brzo vrati. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. Nakon dva sata, suprug me zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje. O, Bože! bio sam tako sretan, a danas sam opet sretan sa svojim muškarcem i radosno živimo zajedno i zahvaljujem snažnom kotaču za čaroliju DR ISIKOLO, on je tako moćan i odlučio sam ovdje podijeliti svoju priču. ako ste ovdje i vaš ljubavnik vas odbacuje ili je vaš muž preselio drugu ženu, ne plačite više, odmah se obratite DR ISIKOLO za pomoć. Evo njegovog kontakta Pošalji mu e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  160. Hvala gospodine na istinskim čarolijama. Ja sam Filip Bardan. Ovo je stvarno nevjerojatno, a takvo što nikada u životu nisam doživio. Prije nego što sam vas upoznao, pokušao sam svako vjerovatno znači da bih mogao vratiti svoju ženu, ali zapravo sam shvatio da mi ništa ne uspijeva i da je moja supruga razvila puno mržnje prema meni. Mislila sam da se nema nade ponovno okupiti s bivšom suprugom. Ali kad sam pročitao dobre kritike o tome kako DR Isikolo pomaže drugima, odlučio sam ga poslati e-poštom na adresu isikolosolutionhome@gmail.com. da ga isprobam i učinio sam sve što mi je uputio i ja sam imao povjerenja u njega i slijedio sam njegove upute onako kako mi je zajamčio za 48 sati, i to je bilo točno u trenutku kada me moj bivši pozvao .. Gospodine, sad smo zadovoljniji nego ikad. Sve izgleda savršeno i tako prirodno! Puno hvala gospodine na autentičnim i neospornim čarolijama. ovdje ponovo njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp poslati i na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  161. Nisam željela razvod jer jako volim svog muža i ne želim da se moja obitelj raspada. Sumnjao sam da žena koristi crnu čarobnu čaroliju na mom mužu kako se ne bi mogao vratiti svojoj obitelji. Tražio sam savjete kako vratiti mog muža i naišao sam na komentar koji kaže da joj je doktor Isikolo pomogao da oporavi muža nakon nekoliko mjeseci raspada, a uzeo sam e-mail doktora Isikola koji je bio prisutan na komentaru i poslao sam e-poštom njega o mom problemu, a on mi je odgovorio da mi pomogne vratiti mog muža u roku od 48 sati i trenutno mi je muž opet sa mnom i on je još ljubavniji nego prije. ako želite obnoviti svoju vezu, posjetite ovu poruku e-pošte na internetu i uvjerite se sami što je učinio za ljude, vrlo ću rado svjedočiti o njegovom dobrom radu. svi zaslužuju biti sretni! pokušajte, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  162. LOTTO, lutrija, Jackpot. Pozdrav, svi moji gledatelji! Jako sam sretan zbog dijeljenja ovih sjajnih svjedočanstava. Najbolja stvar koja se ikada dogodila u mom životu je kako osvojim lutriju mega Jackpot-a u iznosu od milijun eura. Ja sam čovjek koji vjeruje da ću jednog dana dobiti na lutriji. napokon, moji snovi su se ostvarili kada sam poslao e-poštu DR ISIKOLO. i rekla mu da mi trebaju brojevi lutrije. Toliko sam novca potrošio na kartu samo da bih bio siguran da pobijedim. Ali nikad nisam znao da je pobjeda bila tako jednostavna sve do dana kad sam upoznao putem čarobnjaka na internetu o kojem je toliko puno ljudi pričalo da je on sjajan u litiranju lutrijskih čarolija, pa ga odlučim pokušati. Kontaktirao sam ovog velikog doktora i on je učinio čaroliju i dao mi je dobitne brojeve lutrije. Ali vjerujte mi, kad je izvlačenje bilo, ja sam bio među pobjednicima. Osvojio sam 300.000 eura. DR ISIKOLO uistinu ste najbolji, s ovim sjajnim Dr možete osvojiti milijune novca na lutriji. Tako sam sretna što ću sada upoznati ovog velikog čovjeka, zauvijek ću vam biti zahvalna dr. Pošaljite mu e-poštu za svoje dobitne brojeve lutrije putem adrese isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196 Pozdravi

    ОдговориИзбриши
  163. Анониман29. јун 2020. 01:19

    Trebam pravi gomilač kaštela da bih spasio moj brak? Kontakt: aoba5019@gmail.com, njegov zasigurno najbolji kotač za čaroliju na internetu koji mi je pomogao spasiti dom, a njegov rezultat je 100% garancija. Tražila sam način da zaustavim razvod i spasim brak, pa sam prošli tjedan zatražila uslugu dr. ADELEKE. Pa, srećom mogu reći da danas živim sretan bračni život i također mi se vraća bračni život. Doktor ADELEKE spasio mi je brak. moj suprug me sada voli kao lud i ja to volim! Sada pokušavamo dovesti neke malene u našu obitelj kako bi pokazali svoju neprestanu ljubav jedni prema drugima. Dr ADELEKE je u mom životu učinila čuda. Vršili ste vrlo dobru uslugu osobi koja je u istinskoj potrebi. Hvala vam dr. ADELEKE što ste spasili moj razbijeni brak i vratili mi muža! ".. Ja i moja obitelj ponovno sretno živimo zajedno. Ako tražite način da obnovite vezu, ili vam treba vaš bivši otac ili vaš suprug preseljen drugoj ženi, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku sada dr. ADELEKE. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: aoba5019@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +27740386124

    ОдговориИзбриши
  164. Moje ime je Ana Dario, želim reći veliku zahvalnost čovjeku koji je danas iza mojih osmijeha ponovnim ujedinjenjem mene i mog muža nakon što se razveo od mene, DR ISIKOLO koji je vrlo moćan kaluđer za čaroliju i vratio mi je muža i natjerao ga da molim da mu oprostim za sve što mi je učinio, stvarno sam mu toliko nedostajao i uvijek sam ga volio. Sretan sam što sam ga vratio u svoj život i sva moja zahvalnost odlazi DR ISIKOLO-u što mi je pomogao i vratio svog supruga u moj život svojim velikim silama. Prije sam kontaktirao s njim i otpustio svoju agoniju, a on mi je rekao što da radim i za 48 sati muž mi se vratio. Moji prijatelji koji prolaze kroz probleme sa brakom i razvodom braka, uvjeravam vas da svog ljubavnika možete vratiti u svoj život uz pomoć DR ISIKOLO-a. Možete ga kontaktirati na: (isikolosolutionhome@gmail.com) Možete ga i Whatsapp na +2348133261196. Nastavit ću objavljivati ​​njegovo ime na internetu zbog dobrog posla koji je učinio za mene. Njegova e-pošta opet je isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  165. Ne mogu dovoljno zahvaliti dr. EKPEN TEMPLE-u što mi je pomogao vratiti radost i duševni mir u mom braku nakon puno problema koji gotovo dovode do razvoda. Danas vam mogu reći da je dr. EKPEN TEMPLE rješenje tog problema u vašem braku / vezi, s ljubavnom čarolijom dr. EKPEN-a TEMPLE sigurno ćete se ponovno nasmiješiti u svojoj vezi. Kontaktirajte ga na (ekpentemple@gmail.com)

    ОдговориИзбриши
  166. Vratio sam se sa svojim bivšim dečkom uz pomoć dr. Isikola najbolji dopisnik uroka na mreži i toplo preporučujem dr. Isikola svima koji trebaju pomoć !. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe, a on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za odnose vidio vijest o čaroliji koja pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovu čaroliju putem svoje e-pošte, a on mi je rekao što da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući dr. Isikolo. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Isikolo pravi i snažni kotač za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: pošaljite mu e-poštu isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsappom poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  167. Pravi čarobnjak pod nazivom DR ISIKOLO
    bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili 5 godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja za mene. Postala sam tužan čovjek nakon svega što smo bili kroz zajedničku ljubav, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer moja ljubav prema njoj bilo je neprocjenjivo trgovati iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam išla putem interneta vidjela sam komentar o tome ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi vudu čaroliju na nju, zbog čega je i otišla ja za njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da će mi pomoći povratiti ljubavnika natrag, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ne bi mogao uzvratiti, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja je djevojka bila kod mene kući čekajući da se vratim s posla, a kad to učinim, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom. hvala DR ISIKOLO sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i bivšu urotu putem isikolosolutionhome@gmail.com Također ga na Whatsapp možete kontaktirati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  168. Život dolazi s različitim iskustvima. Ne znam što imate, ali ovo je moje kratko svjedočenje. Sretna sam što ovo pišem jer opet imam mir u svom braku, a sve zahvaljujući velikom čovjeku zvanom dr. Ajayi, on je moćna čarolija kotačići koji pomažu u usklađivanju spora između mene i mog supruga, moj muž je napustio dom i živio drugu ženu 7 mjeseci bez brige o meni i našoj 4-godišnjoj kćeri, u financijskom smislu sam dobro jer sam bankar, ali trebam nježnu njegu čovječe, ali moj muž nije nigdje blizu, molim ga da se vrati kući nekoliko puta, ali ništa ne radi, čak sam molio i njegovog starijeg brata da mi pomogne. Pročitao sam svjedočanstvo muškarca koji je opisao kako mu je dr. Ajayi pomogao da zaustavi svoju ženu od razvoda s ljubavnom čarolijom, pa sam uzeo njegov kontakt i objasnio mu svoje probleme, rekao mi je što je potrebno za ljubavnu čaroliju i dao sam mu financije za kupovinu za tri dana kad se moj muž vratio kući. Kontaktirajte: Viber / WhatsApp: +2347084887094 ili Email: drajayi1990@gmail.com ako imate bilo kakve veze ili životni problem i želite brzo rješenje.

    ОдговориИзбриши
  169. Kako sam dobila svog bivšeg muža nakon što me je napustio i Kako sam dobila bivšeg muža nakon što je on i naša djeca ostavila mene ”
    Predlažem da pročitate moje svjedočenje. Ja sam Vanessa Carsten, tako sam uzbuđena što se moj suprug vratio nakon što me je ostavio zbog druge žene. Moj suprug je imao aferu s kolegicom i toliko volim svog muža, ali on je varao mene sa svojim kolegom i ovom djevojkom, mislim da bih koristio čarobnjaštvo ili crnu magiju na muža da ga natjeram da me mrzi. tako kritična i neuslovna, plačem cijeli dan i noć da mi Bog pošalje pomoćnika da vratim muža! Stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražila pomoć na mreži i naišla sam na web stranicu koja je sugerirala da DR ISIKOLO može pomoći da se bivši dečko brzo vrati. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. Nakon dva sata, suprug me zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje. O, Bože! bila sam tako sretna, a danas sam opet sretna sa svojim muškarcem i radosno živimo zajedno i zahvaljujem snažnom kotaču za čarolije DR ISIKOLO, on je tako moćan i odlučio sam ovdje podijeliti svoju priču. ako ste ovdje i vaš ljubavnik vas odbija, ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, odmah se obratite DR ISIKOLO za pomoć. Evo njegovog kontakta Pošalji mu e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  170. Nakon 5 godina u braku sa suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti ako se usudim ispitivati ga o njegovoj vezi s drugim damama, ja bio je totalno opustošen i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao o urotu na čaroliji na internetu zvanom DR ISIKOLO koji ljudima s ljubavnim čarolijama pomaže ljudima u vezi i bračnom problemu, u početku sam sumnjao da li tako nešto ikad postoji, ali odlučio sam pokušajte, kad ga kontaktiram, pomogao mi je da dam ljubavnu čaroliju i u roku od 48 sati moj muž se vratio k meni i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i njegovima sa mnom za dobro i stvarno. Obratite se ovom sjajnom čarobnjaku za ljubavnu vezu kako biste svoju vezu ili problem u braku riješili danas putem: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili direktno Whatsapp/Viiber +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  171. Želim obavijestiti svijet o Dr.ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. Bila sam trudna kad me suprug ostavio zbog druge žene. Dr ODION je koristio svoju snažnu čaroliju kako bi mi vratio osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primim ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati doktor Dr.ODION jer je on Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? kontaktirajte Dr.ODION danas kako bih vam dao 100% garanciju da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. možete mu se obratiti (drodion60@yandex.com) krajnjim čarobnjakom putem adrese e-pošte: ili WhatsAPP na njegov broj mobitela +2349060503921

    ОдговориИзбриши
  172. Želim obavijestiti svijet o Dr.ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. Bila sam trudna kad me suprug ostavio zbog druge žene. Dr ODION je koristio svoju snažnu čaroliju kako bi mi vratio osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primim ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati doktor Dr.ODION jer je on Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? kontaktirajte Dr.ODION danas kako bih vam dao 100% garanciju da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. možete mu se obratiti (drodion60@yandex.com) krajnjim čarobnjakom putem adrese e-pošte: ili WhatsAPP na njegov broj mobitela +2349060503921

    ОдговориИзбриши
  173. Moje ime je Bukky Ross, želim reći svijetu kako sam dobila pomoć od ovog velikog čovjeka koji mi je dao čaroliju da mi se muž vrati u roku od 24 sata, a danas sam sretan što smo sretni, moj muž je napustio 3 godine a on je bio s drugom ženom dok sam trpio usamljenost, koliko bolno. Moja braća i sestre vani, savjetujem vam da popravite svoj životni problem i da imate dobar dom nego patiti, rekao sam ovom dr. Uzoru da ću podijeliti njegov dobar posao na internetu nakon što mi pomogne, i zato to radim sada. vratio je mog muža koji je napustio 3 godine za manje od 24 sata, on je zaista moćan čovjek, pa ako bilo kome od vas treba pomoć bilo koje vrste, vjerujem i znam da vam dr. Uzor može 100% pomoći. Možete mu se javiti e-poštom: uzorsolutioncenter@gmail.com. Za izravne pozive i Viber chat: +27843290018.

    ОдговориИзбриши
  174. Pozdrav svima, ovo je nešto najljepše što sam ikada doživio i moram podijeliti ovo veliko svjedočanstvo. Samo želim zahvaliti DR ISIKOLO-u što mi je oduzeo vrijeme da mi pomogne da riješim čaroliju koja vraća mog bivšeg ljubavnika koji je iznenada izgubio interes za mene nakon šest mjeseci zaruka, ali danas smo u braku i sretniji nego nikad prije. Bio sam istinski ošamućen i šokiran kad je učinio posao za mene, a 48 sati nakon toga, Kris se vratio u moju kuću i počeo moliti za oproštaj i za mene da ga primim natrag .. Stvarno mi nedostaju riječi i ne znam dr. kako bih vam prenio svoju zahvalnost DR ISIKOLO, vi ste Bog poslali da obnovite pokvarenu vezu. Duboko uživa pomažući ljudima da ostvare svoje želje, pronađu pravu ljubav, vrate svoje bivše ljubavnike, prekinu nasilne odnose, pronađu uspjeh, privuku sreću, pronađu srodne duše i još mnogo toga. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da vam pokaže čuda i čuđenje svog sistema ljubavnih čarolija. Daje rezultate u najboljem slučaju u pravljenju pravopisa. Pošaljite e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  175. Dala sam obećanje da ću svoje svjedočenje ispričati širom svijeta kad mi se moj čovjek vrati i suprug dođe baš onako kako mi je rekao dr ISIKOLO kad mi je pomogao. Napravila sam pravi izbor da sam kontaktirala DR ISIKOLO-a, sjajnog bacača uroka koji vam može pomoći u rješavanju vaših problema. Moj čovjek me ostavio da patim i nikada nisam vjerovao da će mi se vratiti, ali kad sam kontaktirao DR ISIKOLO, uvjeravao me da će moj čovjek opet doći. dao mi je spisak predmeta za kupovinu, ali nisam ih mogao dobiti u svojoj zemlji, pa sam mu poslao novac, a on je kupio predmete i pripremio savršenu ljubavnu čaroliju. Suprug mi se vratio za 48 sati moleći za oproštaj. OVO JE TAKO STVARNO I OBIČNO. Bila sam toliko iznenađena da je čarolija djelovala baš onako kako mi je rekao. Ovo je tako nevjerovatno i želim da vjerujete jer je DR ISIKOLO tako stvaran i molim vas da ga odmah kontaktirate na njegov e-mail kako bi vam mogao pomoći na način na koji je pomogao meni. e-mail je (isikolosolutionhome@gmail.com) Možete ga i WhatsApp/Viber poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  176. Nevjerovatno se upravo dogodilo u mom životu, vratio mi se suprug koji je mene i dvogodišnju bebu ostavio za drugu ženu. Stvari su bile teške jer nemam posao i molim hranu, pa mi je mama pomogla odvesti kući i dvogodišnju bebu kući, iako problemi nisu riješeni, ali bilo je malo bolje da izađem u potrazi za poslom dok mi je mama pomagala s djetetom kod kuće, a ona nije radila, moj brat je bio taj koji se brinuo za nju, stvari mi baš i nisu išle jer ja nisam posao. Dok sam još uvijek tražio posao, stupio sam u kontakt sa ženom koja mi je rekla kako se oslobodila sličnog problema uz pomoć DR ISIKOLO-a. Dala mi je informacije i ja sam ga kontaktirao i nakon mog susreta s DR ISIKOLOM, dao mi je relevantne informacije o tome kako će mi pomoći što sam i poštovao i na moje iznenađenje, suprug mi se vratio nakon 2 dana i dobio je tako sam zadivljen. kad se vratio, oprostio sam mu jer želim da se vrati, vratio se kući i smjestili smo se i stvari su se vratile onakve kakve su bile ili još bolje. Evo njegovog kontakta ako želite probati: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp-om poslati na +2348133261196. Hvala DR ISIKOLO.

    ОдговориИзбриши
  177. Vratila sam se s bivšim dečkom uz pomoć DR ISIKOLO-a, najboljeg bacača uroka na mreži, i toplo preporučujem DR ISIKOLO svima kojima je potrebna pomoć! .. Želim svjedočiti kako sam vratila svog dečka nakon što je prekinuo s ja, zajedno smo već 3 godine, nedavno sam saznala da je moj dečko imao vezu s drugom djevojkom, kad sam se suočila s njim, to je dovelo do svađe i on je napokon prekinuo sa mnom, pokušala sam sve što sam mogla da mu vratim ali sve bezuspješno sve dok na forumu za veze nisam vidio post o bacaču čarolija koji pomaže ljudima da vrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, isprva sam sumnjao, ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovog bacača čarolija putem svoj e-mail, i rekao mi je šta da radim i ja sam to učinio, a zatim mi je napravio čaroliju ljubavi. 48 sati kasnije, moj me dečko stvarno nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem, tako nevjerovatno !! Dakle, tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i izvinio se zbog svoje greške i boli koji mi je nanio. Tada je od tog dana naša veza sada bila jača nego prije, i to zahvaljujući DR ISIKOLU. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je DR ISIKOLO pravi i snažni bacač uroka za kojeg ću se uvijek moliti da dugo poživi da pomogne svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i zatrebate svog bivšeg ili se vaš muž preselio u drugu ženu, ne plačite više, kontaktirajte ovog moćnog bacača čarolija odmah. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poruku na: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196 HVALA DR ISIKOLU.

    ОдговориИзбриши
  178. Pozdrav, ovdje sam da širim cijelu svijet ovu dobru vijest o tome kako sam vratio bivšu ljubav. Poludio sam kad me je ljubav prošlog mjeseca ostavila zbog druge djevojke, ali kad upoznam prijatelja koji me upozna s DR ISIKOLOM, velikim glasnikom orakula kojem služi, ispričao sam DR ISIKOLU o svom problemu o tome kako je moja bivša ljubav otišla ja i takođe kako sam trebao da se zaposlim u vrlo velikoj kompaniji. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto kad ću dobiti svoju srčanu želju bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je šta trebam učiniti, nakon što je to učinjeno, u sljedeća 2 dana nazvala me je moja ljubav i rekla mi je žao što sam živjela prije toga, a također i u narednih tjedan dana nakon što me ljubav zvala moleći za oproštaj, pozvan sam na razgovor u željenu kompaniju da bih trebao raditi kao generalni direktor. Tako sam sretna i shrvana da moram to reći cijelom svijetu da se obratim DR ISIKOLO-u na sljedeću e-adresu isikolosolutionhome@gmail.com i riješim sve vaše probleme .. Nijedan problem nije prevelik da bi ga on mogao riješiti. Kontaktirajte ga izravno na isikolosolutionhome@gmail.com ili na njegovom WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  179. Povrijeđena sam i slomljena srca kad se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio vrlo velik problem između mene i mog supruga. toliko strašno da je slučaj odnio na sud radi razvoda. rekao je da više nikada nije želio ostati sa mnom i da me više ne voli. Stoga se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođu kroz jaku bol. Pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim, nakon mnogo prosjačenja, ali bezuspješno.i on je to potvrdio da je donio odluku i nikad me više nije želio vidjeti. Tako sam jedne večeri, dok sam se vraćao s posla, upoznao svog starog prijatelja koji je tražio od mog supruga. Pa sam mu objasnio sve, pa mi je rekao da je jedini način na koji mogu vratiti svog muža, posjetiti bacača čarolija, jer je i njemu to stvarno uspjelo. Tako da nikada nisam vjerovao u čaroliju, ali nisam imao drugog izbora nego slijediti njegov savjet. Zatim mi je dao e-adresu bacača čarolija kojega je posjetio. dremwanta@gmail.com. Idućeg sam jutra poslao mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač čarolija me uvjeravao da ću vratiti svog muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava !! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Tada ih radim bez povećanja, tako da su me sljedeća dva dana, iznenađujuće, moj suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci nazvao da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Dakle, tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć velikog bacača uroka. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Emwanti, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći .. Pošaljite mu e-poruku na: dremwanta@gmail.com ili nazovite +2348160830324 / whatssapp.

    ОдговориИзбриши
  180. Pozdrav, moje ime je Lauren, ja sam iz SAD-a, želim svjedočiti o velikom i moćnom bacaču čarolija .. moj suprug je ostavio mene i djecu na dva tjedna kada sam ga nazvala, nije se javio kad se vratio kući 3. tjedan dana rekao mi je da želi razvod. Bila sam tako tužna da sam plakala cijelu noć i opet je otišao. Sutradan sam bila tako usamljena i tražila sam nešto preko interneta kad sam pronašla bacača uroka zvanog Dr Uzor koji je pomogao toliko ljudima u njihovim problemima pa sam ga kontaktirao sa svojim problemima, rekao mi je da će trebati 24 sata, a suprug će mi se vratiti, učinila sam sve što mi je rekao, a sljedeći dan se moj suprug vratio klečeći i moleći da otkaže razvod, sada smo sretni zajedno vam i dr. Uzor može pomoći. Pošaljite mu e-poštu putem: uzorsolutioncenter@gmail.com ili za WhatsApp: +27843290018.

    ОдговориИзбриши
  181. Pozdrav, moje ime je Lauren, ja sam iz SAD-a, želim svjedočiti o velikom i moćnom bacaču čarolija .. moj suprug je ostavio mene i djecu na dva tjedna kad sam ga nazvala, nije se javio kad se vratio kući tjedan dana rekao mi je da želi razvod. Bila sam tako tužna da sam plakala cijelu noć i opet je otišao. Sutradan sam bila tako usamljena i tražila sam nešto preko interneta kad sam pronašla bacača čarolija zvanog Dr Uzor koji je pomogao toliko mnogim ljudima u njihovim problemima pa sam ga kontaktirao sa svojim problemima, rekao mi je da će trebati 24 sata, a suprug će mi se vratiti, učinila sam sve što mi je rekao, a sljedeći dan se moj suprug vratio klečeći i moleći da otkaže razvod, sada smo sretni zajedno dr. Uzor može vam pomoći i e-poštom putem: uzorsolutioncenter@gmail.com ili za WhatsApp: +27843290018,

    ОдговориИзбриши
  182. pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako velik čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i nema ničega u vezi ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbroj ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, doctorosagiede@gmail.com ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja jesam, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prosjačiti, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša je veza sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, odmah ga kontaktirajte i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje

    ОдговориИзбриши
  183. DR ISIKOLO je jednostavno najbolji bacač i pomagač čarolija. Moje ime je Loreta Emilio, iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočenje upoznati sa svima. Bio sam kod drugih bacača čarolija, a da nisam vidio nikakav rezultat. Samo sam poželio da dođem ranije kod vas, dobio sam najbolje od vas. Mog bivšeg supruga nije bilo godinu dana, a ja sam svugdje išla po pomoć i druge bacače čarolija, ali bez rezultata dok me moj prijatelj nije upoznao s dr. Isikolom. Nakon završetka Ljubavne čarolije, konačno sam ga nazvao. Njegove čarolije učinile su čuda, a moj muž se vratio s punom ljubavlju. To je čudo! Iznenada se vratio s cvijećem govoreći da bih mu trebao oprostiti, bio sam uistinu šokiran i šokiran kad je moj suprug kleknuo moleći za oproštaj i da ga prihvatim natrag ... Stvarno mi nedostaje riječi i radostan si, ti si Bog poslana meni i cijeloj mojoj porodici. I sad sam još jednom radosna žena. Hvala vam puno doktore Isikolo. Svi koji traže stvarnog kotača čarolija neka se jave DR ISIKOLOU na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp-om/Viber-om na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  184. Moj bivši i ja smo prekinuli prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje njegove linije su bile isključene. Pokušao sam ga dobiti na društvenim mrežama, ali me je izbrisao s njih. Svakodnevno sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i dijete imala godinu dana, nisam mogla vratiti ljubav. Opet sam bila zbunjena. Ne znam šta da radim, a takođe sam ostala bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za jednog moćnog bacača čarolija DR Isikolo koji joj je pomogao kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirao sam ga e-poštom i rekao mi je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena bacila uroke na mog muškarca i rekao da će mi pomoći da razbijem čaroliju, tako da će mi se moj čovjek vratiti i zauvijek biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se sve što je rekao ostvario. Moj čovjek mi se odmah vratio, rekavši da bih mu trebao oprostiti. Šaljem veliko hvala ovom moćnom i pravom bacaču čarolija. Molim se za njega da poživi dugo i učini još svog divnog posla. Ako imate bilo kakav problem koji vas ometa u životu, morate kontaktirati ovog moćnog bacača čarolija DR Isikolo! On vam može pomoći. Neće vas razočarati, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poruku na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga WhatsApp poslati i na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  185. OVO NIJE ŠALA. POVJERENJE VELIKOM DR ISIKOLU. Zovem se Senna Rayan. Veliki DR ISIKOLO doista je moćan i zna savršeno raditi svoj posao. Da nije bilo njega, ne bih mogao zamisliti što bi se dogodilo. Moj bivši je uvijek nagovarao svađu sa mnom i uvijek me maltretirao. Počeo se ponašati neobično i smiješno i napustio me bez razloga zbog druge djevojke. Mislila sam da je nestala svaka nada. Potražio sam pomoć na internetu i naišao na Great isikolosolutionhome@gmail.com. Vidio sam toliko svjedočanstava o njemu. Bila sam oduševljena i kontaktirala sam ga na njegov e-mail i rekla mu što se događa. Nasmijao se i uvjeravao me da se smirim da će mi pomoći i da će se moj bivši vratiti moleći me. Odradio je svoj posao i bacio čaroliju za mene, a za dva dana moj bivši se došao ispričati baš kad mi je rekao. Danas oboje živimo zajedno i čak smo više zaljubljeni nego što smo bili prije njegova odlaska. Za vlastitu pomoć obratite se velikom DR ISIKOLO. Možete ga kontaktirati na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati na WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  186. Zahvaljujući moćnom bacaču čarolija zvanom dr. Ajayi, nakon 4 godine razdvojenosti uspjela sam se pomiriti sa suprugom, nikad ne vjerujem da ćemo se ikad vratiti, ali kad sam upoznala dr. Ajayija, shvatio je da ništa nije nemoguće, odlučila sam pokušati , Rekla sam dr. Ajayi o svom suprugu i ostalim potrebnim stvarima koje mora znati da bi se moj muž vratio, rekao mi je što moram učiniti i slijedila sam njegove upute, nakon tjedan dana ljubavne čarolije nazvao me suprug a on je molio da se vrati kući. od tada je naš brak procvjetao i mi smo u miru. Ako vam je za bilo kakav problem potrebna pomoć čarobnjaka, obratite se dr. Ajayi Email: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp / Viber na +2347084887094 i bit ćete najsretnija osoba na svijetu poput mene.

    ОдговориИзбриши
  187. Moje ime je Clara Andrew, želim deliti svoja pričevanja s širšo javnostjo o tem, kaj je ta človek, imenovan chubygreat, pravkar storil zame, ta človek mi je ravno vrnil mojega izgubljenega bivšega moža s svojim čudovitim urokom v 48 urah.
    Bila sem poročena z možem Williamom Bobom, dolgo sva bila skupaj in se imava rada, toda ko mu dve leti nisem mogel dati otroka, me je zapustil za drugo žensko in mi rekel, da ne more več naprej. Rekel sem omg, bil sem razočaran in brezupen, nato pa začel iskati način, da ga vrnem, dokler mi prijatelj ni povedal o tem moškem in kako je pomagal ljudem po svetu z različnimi težavami, najprej nisem verjel ji, dva dni sem razmišljal o tem, dokler se nisem odločil, da poskusim.
    Stopil sem v stik s tem človekom in mu povedal vse svoje težave in kaj želim, da naredi zame, rekel mi je, da bodo moji problemi rešeni v 48 urah in da bo izpolnjena vsa moja želja, bil sem skeptičen, a glej znotraj 48 moj mož se je vrnil k meni na kolenih in prosil, naj mu odpustim. Ta moški ni le pripeljal mojega izgubljenega moža v 48 urah, ampak sem po enem mesecu tudi zamudila menstruacijo in sem šla na test in rezultat je pokazal da sem bila noseča. Danes sem srečna kot mama deklice, še enkrat hvala, chubygreat za to, kar si storila zame.

    Če ste zunaj in prenašate katero koli od teh težav ali imate v življenju težave s HIV ali katero koli vrsto bolezni, se obrnite nanj za pomoč in njegov zasebni e-poštni naslov:
    chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefonska številka: 2348165965904

    ОдговориИзбриши
  188. Pozdrav svima, zadovoljstvo mi je podijeliti sjajno svjedočanstvo o DR ISIKOLO-u zbog vraćanja sreće mojoj porodici. zaista želim reći cijelom svijetu da postoji bacač čarolija zvan DR ISIKOLO koji je tako stvaran i iskren. Nikad nisam vjerovao ni u jednu od ovih stvari, ali kad izgubim ženu dvije godine, bila mi je potrebna pomoć dok nisam pronašao sjajnog bacača čarolija i on me je uvjeravao da ću suprugu vratiti za samo 48 sati, ali sumnjao sam i nakon čarolije, 48 sati kasnije, baš kao što je rekao bacač čarolija, zazvonio mi je telefon i iznenađujuće je da me supruga nije zvala posljednje dvije godine i ispričala se zbog boli koju je nanijela ja i rekla mi je da je spremna da se vrati kući po mene. DR ISIKOLO joj je zaista dao do znanja koliko je volim i trebam. A otvorio joj je i oči kako bi zamislio koliko ljubavi moramo dijeliti zajedno. Nastavit ću dijeliti ovo svjedočenje po cijelom svijetu. Svaka zahvalnost ide DR ISIKOLU na dobrom poslu koji je učinio za mene. Kontaktirajte ga odmah jer je vrlo moćan i uvijek će vam pomoći. Vjerujte mu i činite sve što on od vas traži i nikada na bilo koji način sumnjajte u njega. njegov Whatsapp +2348133261196 ili e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  189. KAKO SAM VRAĆAO MUŽA KOD KONTAKTA DR WALE-a NA WHATSAPP / VIBER BROJ +2349015141346 ili drwalespellhome@gmail.com

    Am Alia Hoedt Želim zahvaliti dr. Waleu što mi je vratio ljubavnika u roku od 48 sati. Kad me moj ljubavnik napustio, bio sam tako umoran i frustriran dok nisam potražio pomoć na internetu i vidio toliko dobrih razgovora o dr. Waleu i odlučio sam ga probati, kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. ljubavna čarolija za mene koju koristim za povratak muža. Ako želite vratiti svog ljubavnika, obratite se dr. Waleu putem WhatsApp / Viber +2349015141346 e-pošte: drwalespellhome@gmail.com Dr. Waleu, velikom čovjeku koji može vratiti izgubljeni ljubavnik

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor