Search This Blog

💗good things will come💗


Pozdrav moje drage gospođice. What’s up? Za danas je bila planirana filmska kritika, međutim kako sam skraćena sa vremenom morala sam da smislim nešto drugo, a nešto drugo su filmovi/serije koje želim da pogledam a koji su ili izašli ove godine ili će tek izaći (tokom ove i sledeće godine) u svakom slučaju bitno je da ih do sada nisam gledala a da je realizovano (ili će biti realizovano) ove ili sledeće godine imam ih 25 sudila sam uglavnom po trailerima koji su mi se dopali da bih bila fer (i p.s redosled je random određen)
Let’s go

Krećem namerno sa ovom serijom jer sam je skunula i bacila pogled na nju međuitim da li što sam je u žurbi gledala ili iz nekog drugog razloga nisam stigla da se uhvatim sa njojm. U seriji se radi o članu kabineta koji postaje jedini preživeli nakon što svi osim njega budu pobijeni i postaje predsednik SAD-a. ABC je reklamirao toliko puta da sam morala na listu da je dodam a dopalo mi se na blef kako je glumac odradio posao, generalno je dobra politička serija od onog što sam videla. Nisam sigurna koliko će mene da drži jer nisam veliki fan takvog tipa ali dobiće šansu svakako.
Inače klikom na bilo koji naslov otvoriće vam IMDB stranicu filma/serije o kojem pričam pa možete tamo više podataka da saznate💗



Ovaj film sam stavila samo i isključivo zbog Majkla Fesbendera, mada moje generalno mišljenje je da će ovo biti jedna od onih drama koje pogledaš i zaboraviš da si ih pogledao (govorim iskreno) ali stavljam neku nadu da grešim. Trailer deluje ok svakako planiram da bacim pogled na njega.


I ovo je film koji prvenstveno iščekujem zbog Majkla...i Merion (ali kasnije o njoj). Merion i Majkl su savršeni spoj,  dokazalo se u Magbetu, međutim brine me što uglavnom sve rađeno po video igrama obično propadne i bude nekako u haosu, držim palčeve da barem ovo prođe ok.


Ovaj trailer me je očarao iste sekunde kada sam ga videla, i vidim da je kod kritičara prošao dobro (89% na Rotten Tomatoes-u) tako da nema diskusije da li ću gledati ili ne. Volim istorijski inspirisane priče posebno jer kreće ’47-e što znači prelepi duh vremena i prlepi kostimi. Obožavam Rozmund Pajk i jedva čekam da ga pogledam.



Ovu priču sam čula još mnogo pre nego što sam znala da će se film ratiti, naime radi se o voditeljki Christine Chubbuck koja je izvršila samoubistvo tokom live prenosa, po tom  događaju inspirasan je i film Network iz ’76-e, međutim ovo je njena biografija pretočena u film a glavnu ulogu igra Rebeka Hal, ono što je do sada pogledano pokazuje da je odlično prošao kod kritike,  i zaista jedva čekam da bacim pogled.


Od kada sam čula da Ejmi Adams i Džeremi Rener rade zajendo film (ponovo) znala sam da je to obavezno na listi za pogledati, međtuim ovaj trailer deluje sjajno a kritika od 100% na Rotten Tomatoes-u (do sada ali ne može da padne drastično) potvrđuje to, ovo je sigurno nešto što želim da pogledam uskoro, i p.s ta žena zaslužuje Oskara konačno.

Kritičari kažu da nakon dosta vremena Natali Portman konačno briljira glumački, a ovaj film je dokaz za to. Ja jako volim Žaklin Kenedi, moja majka je nosila ima Žaklina po njoj, mada moja lično omiljena prva dama je još uvek aktuelna Mišel Obama (boginja) Žaklin je uvek imala posebno mesto kod mene i u mojoj porodici je jako cenjena, samim tim film o njenom životu moram da pogledam.



Ovo je serija u kojoj voljeni nam Rob Stark igra uz čuvenog Dastina Hofmana, ne znam kada počinje i nema trailer (ali sam je svakako stavila) ali svejdedno je jedva čekam.

Vidim da nije dobro pošao barem po pitanju kritike, međutim ne smeta mi mnogo, idalje mi se celokupna priča dopada i volim takav tip filmova uz to slušala sam knjigu. Ovo je Tim Burtonov  film tako ga treba i tretirati kao nešto jako čudno i drugačije.


Imam Love-Hate vezu sa ovim trailerom, sa jedne strane Lorens mi se nikako ne dopada, sa druge strane Kris Prat mi se jako dopada. Mislim da će ovaj film feilovati, ne vidim potencijal u njemu ali sa sa druge tačke gledišta ipak može da iznenadi, pogledala sam trailer više puta pa ga tako stalvjam ovde.

Ovo je serija koja se emituje od marta i ima dobre kritike, glavnu ulogu igra Aron Pol koji je meni brzo prirastao za srce u ulozi Džesija u seriji Breaking Bad, pa sam rešena i ovo da pogledam uskoro.

Vidim i da je ovaj fim jako loše prošao kod kritike, zadnji put kada sam gledala imao je prosek oko 65% na rotten tomatoes-u, sada je to palo još niže na 58% dakle kao što sam do nekle i predvidela  nije prihvačen dobro, međutim ja volim Fesbendera i želim da pogledam ovo. Drugi razlog je što je Derek Cianfrance takav reditelj sa kojim ne znam na čemu sam, tako mi se jako dopao „Blue Valentine“ dok npr. „The Place Beyond the Pines“ koji kritika takođe jako dobro ceni mi ne odgovara, pa će i ovaj film dobiti šansu a sud ću lično dati.


Mislim da svako ko iole voli Hari Potera jedva čeka ovaj film. Kada sam čula da je baš Edi Redmejn kastingovan za ulogu bila sam presrećna (a nisam imuna ni na Kolina Farela da se razumemo) jer mislim da se on savršeno uklapa u ceo taj univerzum, trailer deluje brutalno i držim mu plačeve.

Čula sam da je film ok. Čula sam da Itan Hok briljira u njemu i nema diskusije da moram da ga pogledam, nije da me trailer mnogo fascinira i nije da je baš moj stil priče, ali vredi baciti pogled, ja volim Itana Hoka.

Džud Lou se ponovo vraća na glumačka vrata ulogom mladog pape i jako sam radoznala da bacim pogled na ovu mini seriju, uz njega igra i čuvena Eni Hol (Dajana Kiton) deluje kao dobar materijal.


Ejmi Adams je zvezda ove godine, ne samo da je ostvarila jednu sjajnu ulogu u filmu Arrival već kako kažu i u ovom filmu briljira uz Džejka Džilanhola, sam poster je primamljiv i zove na gledanje.


I za ovu dramu sam čula velike hvale, kažu da je mlađi brat Bena Afleka, Kejsi jedan od potencijalnih kandidata za Oskara a i Mišel Vilijams uz njega takođe. Deluje kao lepa porodična drama, sigurna sam da ću uživati.

Ne treba meni mnogo da me inspiriše da gledam nešto što je Džoel Edgerton radio, međutim osim što je trailer prelep sam film je dobio odličnu ocenu kritike. Ovaj čovek je sjajn glumac, neko ko može da se transformiše za bilo koju ulogu krajnje je vreme da ljudi krenu da ga primećuju.

Od kada sam videla trailer smaram moje po kući kako ne mogu da dočekam da počne. The crown je malo drugačije ispričana priča o Kraljici Elizabeti II sve u vezi ove netflixove originalne serije deluje magično i jedva čekam da je pogledam.

Ima par filmova koji tek izlaze u 2017.-oj, ovaj nema ni trailer ali mene to ne sprečava da kao pravi marvel fan ne mogu da dočekam kada će da izađe. Kejt Blanšet se pridružila ekipi što me čini još više srećnom.

I za ovo ću se načekati do sledeće godine ali never mind, već me hvata euforija. Veliki sam fan filma, i jedva čeka da vidim nove Džekove i Vilove avanture

I u ovaj trailer sam smrtno zaljubljena. Po ko zna koji put Ema Stoun i Rajan Gosling udružuju snage u filmu a ovaj film donosi priču o džez pevaču zaljubljenom u glumicu. Kritika ga obožava a sudeći po opisu filma i trailerun i ja ću ga obožavati.

Naravno da ne postoji osoba koja ne iščekuje ovaj film. Den Stivens i ja imamo „romansu“ još od serije Downton Abbey, Emu baš i ne volim ali preživeću.

Potpuni sam zaljubljenik u trailer gledala sam ga jedno 15 puta sigurno. Bred Pit izgleda bolje no ikada, Merion Kotijar je savršena ko-zvezda za njega, ne znam šta da očekujem ali znam da ću uživati.

Ovo je nešto što takođe nema traielr ali serija koja se zasniva na rivalitetu Beti Dejvis i Džoan Kraford mora biti sjajna, uz to Beti igra Suzan Sarandon, a Džoan Džesika Lang dakle legende igraju legende, nema diskuije da ću je obožavati.

To je sve za ovaj post drage moje. Koje filmove/serije vi iščekujete, sve što vam je na pameti pišite dole
Celu listu na IMDB-u možete pogledati OVDE

Hvala na čitanju,
With love, S.


11 коментара:

  1. Mnogo si mi posla zadala sa ovim sjajnim tekstom, hvala mnogo :*
    Dakle, prepravljam listu i čekam sledeće: Miću(Fasi) u svim navedenim izdanjima, United Kingdom, Christine (sad se setih da sam za to davno čula, nisam ni znala da se snima film), Jackie (za ovo PRVI put čujem, vidiš li koliko nisam u toku, sramota), Medičijeve obavezno, gospođicu Peregrin (jer je to Tim, never mind the reviews), Fantastične zveri (zaboravila sam da izlazi!!), Papu (HOT!), Nocturnal animals, Loving (da nisi rekla iz trećeg puta bih shvatila da je u pitanju Džoel, svaka mu čast), Elizabeta obavezno (postaću fanatik Netflix-a samo jer sve izbace odmah, a i kvalitetni su), Pirate i Tora, nisam ni znala da su se opet uortacili Ema i Rajan, gledaću zbog nje.
    ..i naravno Allied i Feud. Ovo drugo pogotovo!

    Tehnički sve sam sa spiska uzela, hvala ti puno za informacije. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. darling darling ja da ne trpam na IMDB listama pola ovih stvari se setila nikad ne bih nego redovno ulazim kad god mi dosadno ja idem da vidim šta IMDB radi :D
      HOT Papa skoro kao Cezare (ok on nije bio papa ali slično) :)
      Meni su Fantastične zveri sve nekako u glavi za sledeću godinu a ono ove izazi :)
      Gosling je ok kad glumi van filma ga ne volim nnikako jao Allied ću da mrem za taj film :)

      Избриши
  2. Divan post! Jako mi zanimljivo deluje ovaj film "Christine" i verovatno ću da ga pogledam. Takođe, sutra idem u bioskop da gledam Dom gospođice Peregrin :*Pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :)
      Christine je meni oduvek zanimljiva priča :D
      Odlično javi kakav je :)

      Избриши
  3. Odlični, raznovrsni predlozi. Doduše, pomirila sam se s tim da nema šanse da ispratim sve novo, pored toliko starijih stvari koje još nisam odgledala ili pročitala, ali, skinem i snimim na disk, pa čeka. :) Sa tvoje liste, odavno sam "ošacovala" ovaj film (i knjigu) sa Evom Grin, novu ekranizaciju "Beauty and the beast" i seriju o Medičijevima. Ostalo mi nije zanimljivo, možda eventualno ovaj filmić sa Alisijom i Fasijem, ali svakako volim da čitam tvoje filmske preglede!:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno <3
      Ma i ja nema šanse da ih sve odgledam nego eto neki koje imam na pameti :)
      E knjiga je super ako voliš čudnovate stvari, ja sam je slušala sjajna je, a maštu uvek treba pustiti baš je inovativno :)
      Ovaj sa ALisijom i Fesbenderom nešto ne prolazi najbolje ali ako odgledam prva javljam ti da li je vredan gledanja :)

      Избриши
    2. Hvala ti unapred!:)
      Ma, sa Evom bih gledala bilo šta, obožavam je - jedva čekam da počnem "Penny Dreadful".
      Što se filma "The light between oceans" tiče, spazila sam knjigu u biblioteci, pa možda najpre pročitam...
      "Allied" sam zaboravila da spomenem, takođe je na listi, Marion je predivna.

      Избриши
  4. Ja trenutno skidam ovu najnoviju seriju o kraljici Viktoriji, kako koja epizoda izađe "spakujem" u folder, pa ću je odgledati odjednom - takođe, krajem novembra se nastavljaju "Vikinzi", a skidam i neke stare serije koje želim da imam u kolekciji i ponovo odgledam, "Gilmore girls" i "Ally McBeal".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E Viktoriju sam gledala online, ok je serija čekam ovu o Kraljici Elizabeti pa da uporedim koja je bolja.
      Vikinzi i ja stižem polako, moram za voljenog JRM-a da stignem a pauzirala sam Tjudorove da mogu sa tobom paralelno da ih gledam kada ih budeš ponovo gledala i da analiziram :)

      Избриши
    2. O, pa i ja jedva čekam :***, nadam se da ću biti inspirisana kao za "Bordžije", a pošto upravo čitam o Tjudorovima (završih juče "Wolf Hall", sad sam krenula sa nastavkom), baš mi se gleda serija i nadam se da ću početi najkasnije u decembru sa aktivnim praćenjem. Radujem se zajedničkoj analizi!:)))
      Da znaš, jutros sastavih spisak budućih tema i ideja....biće tu raznih preporuka.

      Избриши
    3. obavezno gledamo i komentarišem uz tebe, lepše propratim :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor