Search This Blog

30 pitanja koja niko ne postavlja



Pozdrav dragi ljudi. What’s up? Za danas sam planirala da vam pišem „Mesečnu šolju“ međutim pošto nisam stigla zbog jurcanja čitavog dana, našla sam najbržu alternativu a radi se o tagu „30 pitanja koje niko ne postavlja“. Ima dosta pitanja i meni je bio interesantan jer mislim da pre svega ne oduzima mnogo vremena za pisanje a onda stoji i to da ove stvari koje pišu ovde verovatno nikada ne bih imala priliku da kažem nekom, tako da ako vas zanimaju odgovori na ovaj neobičan tag, nastavite da čitate


Let’s go😉



1. Tvoj omiljeni miris sveće?

Iskreno nemam neki omiljeni miris, ja sam više tip koji voli svež vazduh nego mirise sveća. Trenutno imam sveću koja miriše na jabuku i cimeti i jako mi se dopada, jer miris nije jak i veoma mi prija.

2. Da možeš da biraš koju žensku poznatu ličnost bi odabrala da ti bude sestra?

Ovo mi je smešno ali pošto ovo pišem u ime zabave, neka bude Seršei Ronan. Razlika između nas dve je samo 6 dana, ali nju jako volim i od mlađih glumica definitvno moja miljenica.


Izvor: Pinterest


3. Da možeš da biraš koju mušku poznatu ličnost bi odabrala da ti bude brat?

Na ovo sam morala da razmislim dobro i mislim da bih odabrala Toma Holanda. Tom Holand je jedini iz „Osvetnika“ koji je blizu mojim godinama (dve godine sam starija od njega) a pošto ja jako volim MCU i sve u vezi njih plus on je  iz Engleske mislim da bi bio dobar izbor.

4. Sa koliko godina misliš da ćeš se udati?

Hm…1000? Ja nisam osoba za brak, to znam od malena i do dana današnjeg verujem u to da ja nisam rođena da budem nečija žena.


Izvor: Pinterest


5. Sa koliko godina si naučila da voziš biciklu?

Evo jedne interesantne priče u vezi ovog. Nikada nisam naučila da vozim biciklu. A razlog? Pa sedište za biciklu mi je bilo jezivo i prosto nisu mogli da me nateraju da sednem i vozim. Čudno da čudnije ne može ali živa istina.

6. Kada bi imala žensko dete kako bi joj dala ime?

Ako nisam za brak odmah da vam kažem za decu sam još manje. Decu nikada nisam volela, sebe kao majku nikada nisam videla. Ali od ženskih imena uvek mi se dopadalo ime Arija jer je ime koje se veže za muziku.


Izvor: Pinterest



7. Kada bi imala muško dete kako bi mu dala ime?

Isto važi i za muško, od muških imena mi se dopada Noa.


8. Najgora ocena koju si dobila u školi?

Nema potrebe da se foliram ovde, matematika mi nije išla nikada i nije bila retka situacija da dobijem  jedan. Sramota ne sramota, ali to je živa istina.


Izvor: Tumblr


9. Omiljena serija iz detinjstva?

Čari. Obožavala sam ovu seriju kao klinka, i kad god pomislim na nju vrati me u neke lepe dane.

10. U šta si se maskirala za "Noć veštica" kada si imala osam godina?

Mi ne slavimo ovde „Noć veštica“ pa logično nije bilo maskiranja, mislim da je pojava interneta i proširenja tehnologije dovelo do toga da se ovde to „slavi“ zapravo kada je meni bilo 8 (negde 2002. godine) to niko nije slavio.



Izvor: Pinterest


11. Da li si čitala neku knjigu iz popularnih YA serijala-Hari Poter, Sumrak ili Igre Gladi?

Hari Potera još slušam (sada sam peta knjiga i jako mi sporo ide jer me ne drži zainteresovanom), a čitala sam i „Igre Gladi“. Sumrak me sa druge strane, nikada nije privlačio.

12. Da li bi radije imala američki ili britanski akcenat?

Definitvno britanski mada volim bostonski akcenat u Americi, ipak ljudi iz UK-a uvek zvuče elegantno.





13. Da li je tvoja majka išla na fakultet?

Jeste, mama je studirala ekonomiju na žalost preminula je i nikada nije dovršila.

14. Da li su ti baba i deda još uvek u braku?

Moja deda je umro kada je meni bio oko godinu dana, ali i pre toga baba i deda su bili razvedeni, jednostavno bez obzira što je vreme bilo drugačije moja baka prosto nije bila žena koja je mogla da trpi dedine gluposti. Ona kaže da joj nije bio problem da sama odgaja mamu i ujku.




15. Koji jezik bi volela da govoriš pored svog maternjeg?

Ja pored maternjeg tečno govorim i francuski (koji sam od devete godine učila u školi) i engleski (koji mi je praktično postao drugi maternji jer vodim online dnevnik na engleskom i često razmišljam na engleskom) i španski koji sam naučila i završila na kursu. Volela bih da razumem korejski jer slušam dosta k-pop bendova i olakšalo bi mi situaciju.

16. Da li si ikada upoznala trojke?

Upoznala sam dosta bliznakinja i blizanaca ali trojke mislim da ni na ulici nikada nisam videla, a dafinino nisam upoznala.

Izvor: Pinterest


17. Da li si ikada prisustvovala času borilačkih veština?

Nisam. Ali bih volela da jesam, oduvek sam htela da mačujem i da znam klasični „Martial arts“ međutim prosti mi se nikada nije dalo da odem i naučim možda jednog dana.


18. Da li više voliš „Titanik“ ili „The Notebook“?

Ovo će možda nekoga da iznenadi, ali ja više volim „The Notebook“. Da budem fer nisam baš luda ni za jednim a ni za drugim, i da Titanik ima Lea i Kejt koje ja obožavam, međutim „Beležnica“ ima taj starinski osećaj koji vodi kroz vreme plus Rejčel Mekadams mi je prelepa. Tako da  više volim „The Notebook“.



Izvor: Pinterest



19. Da li si ikada probala indijsku hranu?

Nikada, mislim da to nije za mene, ne volim previše začinjenu hranu.


20. Koje bi ime nosila da si se rodila kao dečak?

Deda moje mame se zvao Vukašin, pa je ona htela da me nazove Vuk, pošto sam se rodila kao devojčica dobila sam ime sa značenjem „princeza“ mada verovali ili ne vuk je moja duhovna životinja i životinja sa kojom se najviše poistovećujem.


Izvor: Pinterest

21. Da li spavaš sa uključenom ili isključenom lampom?

Ja ima jako težak san i da bih zaspala treba mi sve isključeno i mirno i tiho, uvek idem na spavanje mnogo nakon mojih, uvek je sve pogašeno i ne čuje se ništa. Ne mogu sa lampom nema šanse.


22. Da li jedeš doručak svako jutro?

Trudim se da barem nešto gricnem, ali generalno nisam neko ko voli da doručkuje i ko jede doručak svako jutro, prosto  me mrzi da jedem.





23. Koliko puta si bila u bolnici?

Kao neko ko se lečio  od Leukemije malo je reći da sam provela dosta vremena u bolnici. Mada generalno ako izuzmemo bolest nisam (kucam u drvo) bila toliko česti posetioc bolnica, u mom gradu zapravo sam bila samo jednom kada me je udario auto i to na par sati.


24. Da li pamtiš svoje snove?

Ponekad da, ponekad ne.


Izvor: Pinterest

25. Da li si ikada gledala Finging Nemo?

Nikada nisam. Ako je neko gledao neka mi na piše kakav je!

26. Tvoj omiljeni ukus čaja?

Ja sam čista klasika, probala sam razne fancy ukuse i do dana današnjeg ništa mi ne menja kamilicu i nanu posebno kamilicu. Ja sam jednostavna osoba.




27. Koliko pari cipela poseduješ?

Sramotno mnogo. I dobar deo su Starke koje mi uvek trebaju i uvek želim neke nove. Pošto mi se bliži rođendan došla je baka i pitala „koju boju i modle kupujemo ove godine“ dakle toliko o tome. Imam i dosta čizmica, baletanki koje ne nosim ali uvek kupuje, sandala…jedino štikle nemam jer ne umem da hodam na njima.

28. Da li si religiozna?

Nisam. Ja sam više spiritualna. Dakle ja sam tip koji veruje u višu silu i veruje u Boga ali ne verujem u sve što piše u Bibliji, ne verujem da moraš da poštuješ sve što religija propoveda (posebno jer religija ne podržava mnoge stvari poput LGBTQ+ populacije a ja bez obzira što nisam deo iste podržavam i smatram da nema ništa loše u tome). Verujem u Boga kao u silu, verujem u njega kao nekog ko nema pravila i ne traži da radiš ovo ili ovo. Dakle, ne, nisam religiozna, spiritualna sam.




29. Kada si otkrila da Deda Mraz ne postoji?

Smešno je ali mislim da sam oduvek to znala. Ne znam kako ali sam znala.

30. Da li imaš Tumblr?

Da imam dva. Prvi (glavni) koristim za filmove, i muziku koju slušam. Drugi koristim za moje slike (mada ga dugo nisam koristila) i neke sitnice koje volim.



Moj glaavni Tumblr (gospoda je iz benda GOT7)



Linkovi vezani za ovaj post (ako želite više da pročitate idite na "open link in new tab" jer ne mogu da namestim da se sam dirketno otvara u novom):
Tumblr 1
To je to za ovaj post nadam se da vam se dopao. Sve što vam je na pameti pišite mi dole 😉


Hvala na čitanju,

With love, S.

8 коментара:

  1. Baš sam se nadala "Mesečnoj šoljici kakaoa", ali me i ovaj upitnik prijatno iznenadio i pošteno zabavio, hvala na još jednoj turi materijala za neki budući tekst!:)))
    Pitanja su fenomenalna i neobična, mislim da mi dosta toga ama baš nikad ne bi palo na pamet. Preuzimam sigurno!:)
    Hahaha, slatko se ismejah na ovo "1000", tako i ja kad me pitaju o udaji, budem u fazonu "Juče".:)
    Ni ja ne umem da vozim bicikl, pominjala sam u onom "versatile blog award" kratkom upitniku. Znači, nas dve smo slične i po trapavosti, pored toliko drugih stvari.
    Ova pitanja o imenima bila su u "Prustovom upitniku". Iako nisam tip za decu, tačno znam koja bih imena sugerisala za nećake jednoga dana, samo se plašim da me niko neće poslušati!:)
    Što sramota, ja sam iz matiša večito imala dvojku na kraju, a do tad kečeve, uvek sam radila onaj "izbaviteljski" test da ne ostanem na popravnom i izvlačila se u poslednjem trenutku.:) Fizika, hemija, matematika - užas, laknulo mi je kad sam upisala fakultet BEZ prirodnonaučnih predmeta. Divim se ljudima kojima to ide, najiskrenije, ja sam totalni "duduk".
    A ja više volim američki akcenat, nekako mi je opušteniji, Britanci govore kao da "valjaju vruć krompir u ustima" (što bi rekli u genijalnoj seriji "Alo Alo"!).
    Ti dolaziš iz porodice jakih žena. Svaka čast!:))))))
    Moja najbolja drugarica ima crni pojas u karateu, a i brat je jedno vreme, u sonovnoj školi, trenirao. To je istinski plemenit sport, šteta što nije više zastupljen i promovisan kod nas.
    Ja ne volim "Beležnicu" zbog Rajana Goslinga. Da ga stave u moj omiljeni film, omrzla bih ga, ne vredi. A i "Titanik" je bio film megapopularan u mom detinjstvu, baš juče nađoh razglednicu sa Leom i Kejt.:)
    "Moja" životinja je lisica, a zanimljivo, nikada nije bilo priče o dečaku kod nas, mama je želela dve ćerke i pošto imam braću od tetke, nekako su svi baš priželjkivali da ja budem žensko. Kada se Filip rodio, razočarali su se, mama mu je već smislila ime Teodora!:)
    Do pre godinu-dve spavala sam sa upaljenim svetlom, verovala ili ne - bojim se mraka.
    Meni je doručak pod obavezno - ne moram ništa da jedem posle, do kraja dana, ali doručak ne preskačem. Stvar navike, valjda, pošto oduvek rano ustajem, pa mi je neophodno nešto da pokrenem metabolizam.:)
    A ja imam bezobrazno mbnogo čizama: kaubojke, kanađanke, martinke, bajkerke...i što je najsmešnije, sve su prastare, jer mi obuća dugo traje, po deset godina ih nosim, ne kupujem baš toliko često, ali vodim računa o stvarima. Od patika, isto "starke".
    Ja sam vernik, ali nisam religiozna.
    Da je Deda Mraz izmišljen lik ukapirala sam kao trogodišnjakinja, prepoznavši prerušenog tati na dečjoj priredbi.:)

    Super je upitnik, opširnije ću pisati kad ga i sama uradim!:)))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam baš htela šolju da pišem, ali sam zadnja dva dana imala mnogo stvari koje sam morala da završim pa nisam imala vremena, ali ova pitanja jesu zanimljiv abila za odgovaranje :)
      Jedva čekam da vidim tvoje odgovore :D
      Smotani se prepoznaju!
      Mnogi odbijaju četo da kažu da su dobili keca u školi, ali meni nije problem da kažem jer činjenica je da sam baš kao i ti kroz iglene uši prolazila na kraju :)
      Meni britanski akcenat zvuči kao starinski govor valjda zbog toliko istorijskih serija :)
      Kod nas borilačke veštine baš nisu zastupljene, a štata jer je zaista sjajna stvar :)
      Moja mama je bila ubeđena da će imati 3 sina a na kraju je rodila nas 3 devojčice :)
      Meni hrana ujutru nema nikakav ukus ne znam zašto ali oduvek tako :)
      Hvala puno na komentaru, jedva čekam tvoje odgovore :D

      Избриши
  2. Super odgovori! I svaka cast tvojoj baki! Odlicna vam je fotka! :D Odusevile ste me!

    ОдговориИзбриши
  3. Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na e-poštu Dr. popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju, a onda sam tražio njegovu pomoć, ali mi je na moje najveće iznenađenje rekao da će mi pomoći u mom slučaju i da sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr ..nosakhare pravi čarolija. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT
      -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
    možete ga i dodati na Whats-app: +2349083639501
    On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu.
    Želiš li svog bivšeg povratnika?
    želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika?
    Rješenje problema bez djece?
    Rješenje financijskih problema?
    Slaba erekcija i brza ejakulacija?
    rješenje bolesti i bolesti tijela
    Sve vrste rješavanja problema astrologijom?
    Rješenje problema razvoda?

    ОдговориИзбриши
  4. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши
  5. Hi everyone, I saw comments from people who had already got their loan from
    Anderson Loan Finance. Honestly I thought it was a scam, and then I decided
    to make a request based on their recommendations. A few days ago, I
    confirmed in my personal bank account amounting to 12,000 $ , which I
    requested for business. This is really good news and I am so happy that I
    advise all those who need a real loan and who are sure to reimburse to
    apply through their email (text or call) +1 315-329-6320 There are sincere
    loan lenders!

    They are able to lend you a loan.
    Contact Mr Anderson
    E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
    Telephone: +1 315-329-6320
    Visit the office address @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) .

    ОдговориИзбриши
  6. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor