Search This Blog

❤Top 10 favorite tv couples❤ ~Valentine's day with Mademoiselle S.~ ❤


Hej vi siroti đavoli. Kako ste ove nedelje? Vala ja glavu ne dižem, a u prilog tome govori da je sada 11 sati uveče, utorak a da ja kucam post za četvrtak, jer i ako su mi prošli ispiti moram da radim nešto za fakultet. Ruka mi je otpala, no dobro, ovo nije post „Sara se žali na muke studentske“.  Hajde da prvo nešto vama kažem o danu zaljubljenih. A kako krenuti post o danu zaljubljenih ako ne sa-ja ne slavim dan zaljubljenih :) I da imam sa kim, opet ne bih slavila, jer za mene su dani poput tog bez ikakvog smisla, kad voliš nekog -voliš ga cele godine. Sad, ipak volim kada imam neku tematiku obeleženu određenim praznikom, pa sam ipak rešila da (izdajnički) iskoristim dan koji ne slavim.  Dakle pošto ne mogu da vam preporučujem romantične filmove, jer sam romantična kao drvo, rešila sam da uradim moje omiljene parove iz filmova i serija, nešto slično sam radila pre par meseci OVDE, i bio je to čitan post. Sada sam gledala da budu „pravi“ parovi i tako je manje-više. Teška sam srca ostavila po strani neke koje jako volim, i ako tehnički nisu parovi (poput Dona Drajpera i Džoan Halovej iz Mad men-a), meni idu idealno zajedno, no dobro. Da, inače danas čitate o tv parovima, a na sam dan zaljubljenih čitate filmske. Recite mi neke koje vi volite dole u komentarima i nadam se da će vam se, ova top lista svideti  :)

P.s Ponovo je par po seriji, osim jedne koja ima dva jer nisam mogla da se opredelim za neki drugi ✨




10. Regina Mills &  Robin Hood 
Serija: Once upon a time
Uloge: Lana Parrilla (Regina), Sean Maguire (Robin)



Volim, volim, volim njih dvoje zajedno. Redžina je od početka serije bila jako zatvorena osoba i (mada mi se jako dopadao „Šerif“) nikad nisam mogla da vidim njen lik sa nekim malo ozbiljnije, a tek nju zaljubljenu... Drago mi je da su uveli lik Robina, jer njih dvoje su savršeni spoj. Hemija koja je jako prirodna kod Šona i Lane je preneta na gledaoce i zaista (i ako mi nisu omiljeni par iz serije) uspevaju da mi drže osmeh na licu svaki put kada su zajedno.


09. Olivia Pope &  President Fitzgerald Grant 
Serija: Scandal
Uloge: Kerry Washington (Olivia), Tony Goldwyn (Fitz)



I ako bih trebala da osuđujem njihovu „vezu“ ja to od starta nisam mogla. Više mi na živce ide njegova supruga nego Olivia. Ovo je prilično stravstvena veza, i ono što je sjajno je da njih dvoje samo kada se pogledaju daju dojam da ima nečeg. Fantastično je koliko dobru konekciju Keri ima sa Tonijem, oboje su izvrsni glumci. I potajno navijam da na kraju ipak završe zajedno jer čini se da se zaista vole.


08. Peyton Sawyer & Lucas Scott 
Serija: One tree hill
Uloge: Hilarie Burton (Peyton), Chad Michael Murray (Lucas)


Mislim da ne postoji par za koji sam više i jače navijala da budu zajedno od njih dvoje. Volela sam kao tinejdžer i Bler i Čaka, i Stefana i Elenu... mnoge ali generalno ne postoji par koji sam više želela da vidim zajedno od njih dvoje.  Zanimljivo je da sam ja seriju počela da gledam od 4. sezone (zašto, ne sećam se) i da sam od momenta kada sam ih videla zajedno (još ni imena nisam zapamtila) rekla da on ne treba da bude sa „popularnom“ devojkom, već sa njom. Toliko o tome koliko su dobar par, scenu iz gifa dole sam čak i snimila i puštala iznova i iznova LOL luda sam bila jasno je :)


07. Queen Mary Stuart & Sebastian 
Serija: Reign
Uloge: Adelaide Kane (Mary), Torrance Coombs (Sebastian)


Ok sada sam ponovo kao tinejdžer. Inače ovu seriju otkrila sam dok sam na putlocker-u tražila šta bih mogla da gledam, i ova mi je izgledala zanimljivo. Onda sam shvatila da je priča o Meri, kraljici Škotske pa je bilo „kako ću sad da gledam, ja sam (čitajući istoriju) uvek više volela Henrijeve kćerke“ ali i ako je serija gotovo ruglo istoriji počne da ti ne smeta. I da ti ne smeta što nose kostime koji su za to vreme bili misaona imenica (gle i Razel Krou je nosio farmerke u priči o potopu, što i oni da ne nose modernizovane kostime), i što je ponašanje previše slobodno za to vreme... Sama priča je simpatična i evidentno jako lepo urađena (ne po tome da je tačna istorijski već jako dobu fotografiju ima), a ona (Meri) je božiji dar koliko je lepo hvata kamera, deluje kao prava princeza (kažu da glumica jeste daleki rođak kraljice Meri). E sad ako ste gledale, verovatno više volite Frensisa i Meri, međutim meni je Blash savršenstvo, daleko je časniji i ozbiljniji i hrabriji od svog brata. Sa druge strane i Torens i Adelajd imaju daleko bolju hemiju od Tobija i Adelajd. 


06. Carrie Bradshaw & Aleksandr Petrovsky 
Serija: Sex and the city
Uloge: Sarah Jessica Parker (Carrie), Mikhail Baryshnikov (Aleksander)


Verovatno je većina u šoku jer nije Zverka. Istina je da ja Zverkin lik obožavam, ali da je moj omiljeni Kerin partner (ne mogu da kažem dečko) uvek bio „Rus“, a činjenica da ga igra baletski velikan Mihail Barišnikov ga čini još boljim. Epizode sa njim su mi daleko najomiljenije epizode. Rus je karatkerno tip muškarca koji bi se meni najviše dopao, jer je markantan i odmeren, a opet umetnički nastrojen. Pobogu ima li bolje od toga da ti čovek čita poeziju i svira klavir, još govori francuski i ruski?

prvi gif koji sam ikada kreirala inače da se pohvalim, naučila sam i to :D


05. Violet Harmon & Tate Langdon ❤
Serija: American Horror Story: Murder House
Uloge: Taissa Farmiga(Violet), Evan Peters (Tate)


I ako su celokupne okolnosti ovde krajnje...bolesne? Ja sam što bi rekla mlađa generacija žešće „ship-ovala“ ovo dvoje. Evan je pre svega jedan neverovatan glumac, gledala sam ga više puta i  jako je moćan, a i ako mu je devojka u stvarnom životu Ema Roberts  (koja takođe glumi u seriji) meni je Tasia idealana za njega. Glumili su par dva puta (prvi put ovde, drugi put u trećoj sezoni) ali definitivno ih više volim kao Tejta i Vajolet, nego kao Kajla i Zoi ✨


04. Beth Greene & Daryl Dixon ❤
Serija: The waliking dead
Uloge: Emily Kinney (Beth), Norman Reedus (Daryl)


Mislim da ne postoji par koji sam teže prežalila od njih dvoje (mada tehnički nikad nisu bili par). Deril je moj omiljeni lik u seriji, i meni je on bio savršen i bez ikakvih izliva emocija, ali sa Bet to je bilo još bolje. Sviđa mi se spoj, on je bio centar dešavanja, dok je Bet uvek bila po strani i u senci sestre Megi, i dovođenje ta dva lika zajedno u tim okolnostima mi je prelepo.  Magični su zajdno,  nikad ih prežaliti neću.


03. Emma Swan & Captain Hook ❤
Serija: Once upon a time
Uloge: Jennifer Morrison (Emma), Colin O'Donoghue (Hook)


Obrni okreni, meni je Kuka uvek 3. mesto :) Šalu na stranu, priznajem da više volim njega (a koje ženksko više ne voli njega ?) ali njih dvoje kao par su zaista prelepi, od momenta kad sam ga videla nadala sam se da će nešto više da bude. I ako su meni Ema i Nil sjajan par takođe, Kuka je ono pravo niko se sa negovim šarmom ne poredi. 


02. Daenerys Targaryen & Jorah Mormont 
Serija: Game of thrones
Uloge: Emilia Clarke (Daenerys), Iain Glen (Jorah)


Evo jednog  para koji zapravo nije par, ali meni oni jesu idealan par(sad sam sve napisala, bravo ja). Verujem u budućnost. I ako mnogi vide velikog Droga, ili pak lepog Daria više uz Deneris, Džora je neko koga ja vidim uz nju (nije trip i mojoj mlađoj sestri je isto Džora idealan za nju). Njegovo iskustvo i smirenost idu odlično uz njenu mladost i divlji duh. Mislim da su velike šanse da Deneris i Džora završe (u jednom trenutnku) zajedno jer praksa pokazuje  da sve što Martin drži distancirano na kraju zajedno završi.


01. Lady Mary Crawley & Matthew Crawley 
Serija: Downton Abbey
Uloge: Michelle Dockery (Mary), Dan Stevens (Matthew)


Ne znam kakva je to magija koja me drži prikovana za njih dvoje, tako da neke epizode mogu iznova i iznova da gledam. Volim Englesku, volim rani 20. vek, i cela serija mi drži pažnju jer mi oživljava taj ceo period za kojim patim jer nisam rođena tada. Ali Meri i Metju su glavna stvar koja me drži, njih dvoje i ako su često imali distancirani odnos, i ako su se često mimoilazili uvek je moglo da se vidi da se jako vole. Ne znam ko je sastavljao Mišel i Dena, ali uradio je sjajan posao, jer im iz očiju isijava da ima varnica, prepeli su zajedno.



To je sve za ovaj post moji siroti đavoli, u nedelju ide lista omiljenih filmskih parova i neka mi je bog upomoć već sad moram da sednem i da sastavljam.  Da li slavite dan zaljubljenih? Koji su vaši omiljeni tv parovi, podelite samom u komentarima voljna sam da čitam ❤



With love S.

6 коментара:

  1. Oooodlican post :)
    Odmah da ti se pridruzim u ovom bojkotu Dana zaljubljenih, ali post je sjajan i ideja mi se bas dopala. Hm... meni se Pejton i Lukas ne dopadaju ( da se ne lazemo, ona mi se ne dopada... ). Nemam pojma zasto, ali su nekako mislila da ce ipak zavrsiti sa... mozak mi stao... kako se Sophia Bush zove u seriji ( Brooke ?). Medjutim ona mi je ipak idealan par upravo sa svojim divnim reziserom tako da je ipak sve doslo na svoje mjesto.
    Ne mogu ti oprostiti Carrie i Zverku ( znas i sama koliko obozavam taj par! )... Salim se, i meni je Rus predivan, ali mi je bio hladan za nju. Bio mi je previse zaljubljen u umjetnost, a premalo u nju... Ali da je itetkako romanticno slusati poeziju na francuskom i ruskom...jeste.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na <3
      Meni se devojka u paru uvek manje dopada :))
      Znam da voliš da Keri i Zverku al šta da radim zaljubljenik sam u Rusa još od prvog gledanja svakako Zverka je 2. omiljeni Ejdana i Burger ne volim nikako :)

      Избриши
  2. Veliki plus od mene za Baša i Meri, umirem što su ih i kreatori serije zaboravili, kao i za Bet i Derila ( prestala sam da gledam seriju kada je to postalo nemoguće ) i Keri i Petrovskog. :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :D
      Blush i Meri su meni još od početka kada joj je našao psa miljenik n znam da istorijskibon ne postoji ali ako već toliko idu van istorije mogu da ih vrate zajedno
      Bet i Devil su mi bili jedan od najlepših segmenata serije i nikad ne nisam volela Karol :)
      Keri I Russian Suu the meni bili su idealni Zverka mi je sam za sebe 💜

      Избриши
  3. Divan post! Odličan izbor parova.
    ''Šipujem'' i ja Deneris i Džoru do besvesti.
    Jeste kal bio kal, ali kad joj Džora kaže kalisi, ja se istopim ❤
    Savršen su par.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. obožavam njih dvoje ni jedan od njenih "partnera" mi nije kao on, plus glumac koji ga glumi je savršenstvo :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor