Search This Blog

50 random facts about me!







Hej vi siroti đavoli, dakle juče je bilo tačno 3 meseca od kada sam aktivnije počela da pišem blog i kada sam objavila svoj prvi post (zapravo ne istinski prvi već prvi od kojeg sam rešila da mi blog bude konstan hobi) koji ukoliko niste možete pročitati OVDE. U to ime rešila sam da pošto je 3 meseca 1/4 godine, obajvim ovaj post kako bi ste saznali nešto više o meni. Ovakve postove bih mogla da radim na recimo svaka 3 meseca, jer je lep način da se to obeleži.Pa da počnemo.
P.s slike nisu sve moje ne znam izvore skidane su random kad mi se neka svidela




1.Nikada nisam znala da vodim onu najprostiju, najnormalniju konverzaciju kao ono "ej jel si čula ovo..."ili tako nešto, naprosto ne znam šta da pričam o tome.



2.Nikada nisam volela svoje ime, jer nije moglo da ima nadimke i zvučalo je jako ozbiljno i to je tako bilo  sve dok mi pokojna majka jednom nije donela pločicu sa značenjem, od tada ga volim, inače mama je prvo htela sa se zovem Miljana, tako da sam jako srećna jer sam Sara.




3.Teška sam na suze i ne plačem gotovo nikada i kada plačem, budite sigurni sa sam samo nadrndana.


4.Ne volim nešto što ceo svet zavoli, na primer moj omiljeni grad je dugo bio London a tada su sve devojke bile u tripu NY, NY,NY, onog momenta kada je većina zavolela London, on je prestao da bude moj omiljeni grad. Obožavam jedinstvenost.



5.Sa gore pomenutim u vezi treba napomenuti da mi se stvari poput omiljeni grad, omiljena boja, itd konstantno menjaju. Inače trebutno mi je omiljeni grad Rejkjavik.


6.Trenutno nemam dovoljno vremena za slikarstvo ali ga obožavam, omiljeni slikari su mi impresionisti a najomiljeniji mi je Pjer Ogist Renoar, i jako bih volela da posetim Luvr i vidim uživo njegova dela.





7.Sarmu jedem na najčudniji mogući način, naime prvo je začinim sa belim lukom u granulama a potom je prelijem jogurtom,



8.Dugo vremena moj omiljeni filmski negativac bio je Lestad iz intervijua sa vampirom o čemu sam pisala OVDE. Ali od skoro se to promenilo i sada je definitivno Loki iz avendžersa, obožavam ga.




9.Veliki sam fan fimova u stanju sam da nakon što odgledam neki satima i satima slušam intervijue, čitam trivie na IMDB i rotten tomatosu, obožavam oskara ali smatram da akademije često nije fer, inače omiljeni govor ikada na oskaru mi je govor Adriejena Brodija možete ga odslušati OVDE .Takođe sam veliki fan knjigai gotovo uvek moram nešto da čitam.


10.Katastrofalno se plašim ptica. A od svih pauna po najviše. Kada sam bila klinka plašila sam se i puževa i krava, međutim sve to se vremenom rešilo, ovo nikada nije i dalje umrem od straha samo kad pomislim.I da kad smo kod krava do neke svoje 10 godine sam mislila da postoje ljubičaste krave kao milka jer nikada na selu nisam bila,



11.Još jedan strah ali do duše drugačije prirode je strah od prostorije pune ljudi. Ako bi se jedna prosečna soba napunila sa više od 4 osobe lagano bih počela da ludim. A lift je tek katastrofa više od 2 čoveka, jedva izdržim.


12.Nijedna prirodna nauka mi nikada nije išla, zato sam upisala srednju gde je nije bilo, dakle ekonomiju tu sam imala samo matematiku, ali avaj ni ona mi nije najbolje išla, doduše jesam je završila na vreme.




13. Strahotalnu tremu imam od odgovaranja i zato sam upisala privatni pravni fakultet da bi to izbegla.


14.Imam jaku intuiciju i prosto ne retko znam šta će da se desi, jedna od situacija je kada sam od momenta kada sam primljena u bolnicu na lečenje znala da neću dočekati 15. rođendana tamo i tako je i bilo izašla sam iz bolnice 06.04.2009, a rođendan mi je bio 08. :D





15. Nikakv sam patirota  a od svih stvari najviše mrzim ono po čemu je naša zemlja poznata-noćni život.



16.Nisam poročna cigarete, alhohol, (ne daj bože) droga su veliko ne za mene. Ali jedini porok koji priznajem da imam je pomfrit.





17.Opsednuta sam prošlim vremenima pogotovu početkom 20. veka, konktetno 1920-im, i to u Engleskoj i Americi.


18.Gotovo da ne znam žensko koje nije "tugovalo" za Leonardom Dikaprijom u titaniku- osim mene, Pa sam dugo bila happy jer kao jedino ja ne "tugujem" za Leom kad umre na filmu a onda sam odgledala The departed i to me je bacilo u blagu tugu tako da sad i ja imam gde da tugujem za Leom.




19.Katastrofalno se gadim žvaka i ne žvaćem ih uopšte (da dobro ste pročitali) i gadim se zgužvanog papira u stanju sam i da povratim kad ga vidim.



20.Najteže pitanje mi je koja mi je omiljena pesma.



21.Nikada se nisam ofarbala



22.Mada je moja omiljena glumica Ket Blanser, glumica čije sam filmove najviše gledala je Džulija Roberts, kada sam bila klinka mogla sam da gledam venčanje mog najboljeg druga iznova i iznova i idalje volim taj film. Glumac čije sam filmove najviše odgledala Leonardo DiKaprio (sve od titanika pa do vuka sa Vol strita).

.



23.Spavam jako čudno, tako da su mi noge otkrivene jer mi je vrućina a glava mi je porivena jer mi je hladno.Kako pojma nemam.


24.Moji omiljeni VS anđeli su Rousi Hanington Vajtli i Kendas Svinpul, ali Rosi posebno.





25. Na nogama uvek nosim crveni lak, na rukama menjam konstantno ali imam neka sujeverja, i na nogama uvek imam crvani lak.


26.Po meni najlepša žena na svetu je Skarlet Johanson, imam dosta muškaraca koji su mi izuzetno lepo i to se često menja tako mi je trenutno Tom Hardi najlepši a do juče mi je to bio Kristijan Beil, ali najlepša žena mi je Skarlet uvek posebno sa crvenom kosom.




27.Imam blagu opsesiju slikama iz mladosti Marlona Branda.



28.Kada smo bile jako male (mislim da sam ja imala oko 8 ona oko 5 godina) sestra od ujaka i ja smo se sasvim slučajno upustile u avanturu koja će se prepričavati i do dana današnjeg. Naime toliko smo se zanele u igranju da smo otišle van grada i fala bogu jedan čovek nas je našao i povao roditelje. Jesmo dobile batine, i kazne i upalu pluća ali je taj događaj ostao upamćen do danas i jedan od stvari kojih se najčešće setim kad se vidim sa njom.






29.Kad smo već kod te iste sestre, kada sam je par godina kasnije posetila na Malti (zapravo sam živela tamo 2 meseca, to je bio odmor ali odmor od 2 meseca nisam se selila) stalno smo išel u obližnji park i sećam se da je tamo stalno išao jedan dečko zvao se Dilan i ne sećam se da li smo ga mi prozvale ili ga jesu zvali Italiano, uglavnom jeste bio Italijano sećam se da je imao neku jako svetlu kosu i pege, i jako mi se sviđao  ali sam ga u isto vreme i mrzela jer on i njegov najbolji drug čije se ime ne sećam ali smo ga zvale Amerikano nisu hteli da nam daju ljuljaške, imala sam 12 godina XD.




30. Odgajana sam kao veliki faminista  i jako bih volela da jednog dana budem deo Amnesty International-a, i borim se za edukaciju svih žena i pšrotiv toga da žena mora da bude majka, da kuva,...




31. Moj posao iz snova je pisac. Ali pošto sam upisala pravo volela bih da budem notar. inače upisala sam pravo samo da bih jednaog dana možda mogla da time platim izdavača za naše i strano tržište.
.


32.Jela sam hranu u dosta restorana, ali za mene najbolje "Jaime Oliver" je moja baka.
Uz ovo treba napomenuti da je quick supa iz kesice jedina stvar koju zan da skuvam a da nemam mikrotalasnu ni to znala ne bih.



33.Moje mlađe sestre i ja imamo mnogo paralelnih stvari tako sve imamo isti broj slova u imenu (4) sve smo rođene na paran broj i u danu i u mesecu i u godini rođenja. A najmlađa sestra i ja čak imamo i obrnute datume tako je moj 08.04.1994 a njen 04.09.2004.




34.Kada sam bila mala svoju srednju sestru sam prozvala Glista, jer je bila katastrofalno mršava, mada Glista više nije Glista ostao je nadimak i p.s samo je ja tako zovem





35.Iz meni nepoznatog razloga oduvek sam imala osećaj da ću se udati za ambasdora i to neke skandinavske zmelje. Zašto pojma nemam.




36. Priznajem nemam ništa protiv ambasadora pogotovu ne protiv skandinavca ali  nacija na koju ja otkidam su britanci. Sve u vezi njih obožavam njigovu bladu, pegavu kožu. sve ali akcenat ponajviše. Hjua Granta bih mogla da slušama danonoćno.
Sa druge strane tipične balkance ne podnosim.





37.Radnja u kojoj bih sve kuplaa je knjižara



38. U Love-Hate vezi sam  sa knjigom 50 nijansi siva delom jer koliko volim Kristijanov lik toliko Anastasijin ne volim.

.


39.Svaku epizodu sexa i grada znam napamet, i uvek mi je teško da se odlučim koja sam od njih 4 jer volim taj slobodan život kao Keri, stidljiva sam kao Šarlot, karijerista ko Miranda i ne verujem u brak kao Samanta. I da nikako mi se knjiga ne dopada.



40. Moj omiljeni tv lik svih vremena je Tirion Lanister iz igra prestola.




41. Ne podnosim štikle



42. Nisam osoba koja bi spiskala pare na krpice toliko para bih ih uštedela za neko putovanje, i kupila nešto pristupačnije međutim umirem za onom malom crnom Chanel tašnom.




43. Nemam planove za dalju budućnost ali ne bih volela da rodim decu ako ih i imam volela bih da mi ih rodi surogat majka ili da usvojim.



44.Ja ne pušim ali ne retko odem baki po cigarete, i ako ne ponesem ličnu kartu niko mi ne veruje da imam 20 svi misle da imam 15.




45. U stanju sam da zapamtim i po 100 strana knjige koju volim dog gradivo koje mi treba ne mogu nikako.



46.Moj omiljeni filmski junak iz stripova je Volverin, volim i betmena ali samo kada ga Beil igra





47. Jako sam paranoična.



48. Jezici mi idu jako dobro i tečno govorim engleski i španski. Francuski sam dugo učila ali stojim dobro i sa njim, a trenutno učim herbejski ne treba mi za fakultet već iz čistog zadovoljstva.



49. Moj lični heroj je moja baka



50. Moj prvi celebrity crush je bio Johnny Depp




I za kraj evo još par stvari jako želim da se istetoviram ali lomim idalje i dok ne budem 10000% sigurna to uraditi neću, svoje kućne ljubimce smatram za porodicu,ne gotovu uopšte našu domaću muziku ne slušam, a omiljena pevačica mi je Kristina Agilera inače, i nikada se nisam poljubila i imala dečaka, i još uvek ne želim da ga imam uživam u slobodi.....mada to ste već znali.



With love S.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor