Search This Blog

TV Abeceda



Konačno pišem post koji će i meni samoj da bude interesantan za pisanje tim pre jer ne znam šta me očekuje. Naime na YouTube-u sam naišla na abecede određenih stvari i pojmova i mislim da su ovo JAKO zanimljivi postovi. To danas radim! Pozdrav dragi ljudi. What's up? Danas za vas imam abecedu TV pojmova. Ovo je prvi post u serijalu abeceda i (ako vam se dopadne) biće ih još. dakle radi se za sinonimima vezanim za TV za svako slovo. Mislim da će biti zanimljivo.


Da više ne dužim,
Let's go😉

Anime

Volim da gledam anime i ako nemam mnogo vremena a želim nešto brzinski da pogledam uvek biram ovu opciju. Najviše volim fantaziju pomešanu sa romansom. Generalno nisam romantičan tip ali u anime serijama romansa je moj žanr!


Breaking Bad

Definitivno serija koju moram da završim. Pre par godina sam bing-ovala 3 sezone i jako sam uživala u tome a onda sam stala. Sada je imam na netflixu i moram da je završim!


Cezare Borgia

Nedostaje mi ovaj lik i želim da se vratim ovoj seriji. Pamtim koliko sam bila zaljubljena gledajući  njega i njegov progres kroz sezone.


Daryl Dixon

Razlog zbog kog sam toliko dugo gledala TWD je bio Deril. Njegov lik te zaista tera da ostaneš i pratiš šta će sledeće da uradi. Nije ni čudo što se Norman dopadao lepotici poput Helene Kristensen. Međutim TWD mi više ni približno nije interesantan i čak mi ni Deril ne pomaže.


Elizabet Mos

Uprkos tome što je van uloge ne volim ne može da se porekne da je Mos prenela Džun na najbolji mogući način. Njen perfomans u Sluškinjinoj priči je maestralan.



Cezare, jedan od TV crush-eva.




Floki

Nedostaje mi ovaj šašav lik ali sam prestala da gledam kada je počeo  da se zanima za islam ne zbog religije već zato što nije bilo nikavog smisla. Inače Gustaf ne izgleda kao braća Bil i Aleks ali je prokleto šarmantan!


Game of Thrones

Moja omiljena serija, koja je na žalost imala jedan od najgorih krajeva ikada.


Hanibal

Mads Mikelsen poseduje ovu ulogu i maestralan je!


Inej

Adaptacija serijala Shadow and Bone koje će uključivati i Six of Crows uskoro dolazi na Netflix. Jedan od likova koji me jako raduju je Inej, slabost mog miljenika Kaza Bakera. Glumica koja je kastingovana deluje kao savršen izbor!


Jessica Jones

Ne gledam je često međutim kad god je gledam shvatim koliko sam zapravo zaljubljena u ovu devojku. Mislim da je i sama serija otkazana jer druga sezona nije bila na nivou prve.


Prelepa Jessica




Khalessi

Jedina dorktačka reč koja mi se zapravo dopala. U svim ostalim situacijama nisam volela ovaj jezik.


Laghreta

Prvi pravi ženski lik koji sam istinski zavolela i pored toliko moćnih muškaraca. Ona je vešta, hrabra i soposobna žena kojoj moraš da se diviš!


My ID is Gangnam beauty

K- Drama koja govori o opsednutosti koreanaca lepotom i fizičkim izgledom i momak kog volim i kao "idola"- Ča Eunvu u glavnoj ulozi. Uvek mi prija da je pogledam.


Nikolaj Koster Voldo

Moj večiti TV crush koji i u ovim godinama izgleda prokleto dobro. Hvala što mi je oživeo Džejmija!


Outlander

Serija sa kojom imama večiti love-htate odnos.



Gangnam beauty, serija koja me čini srećnom!




Prijatelji

Serija koju svi osim mene vole. Nikada nisam volela smeh u pozadini. Probala sam da je gledam i na Netflixu i nema šanse ne podnosim ih.


Queen of South

Već dugo mi stoji na watchlisti moram da je pogledam.


Robyn

Lik iz Stranger Things u koji sam potpuno zaljubljena. Ona je prosto magična.


Sabrina

Lik iz Chilling Adventures of Sabrina, šašava i slatka Sabrina mi je obezbedila omiljenu teen seriju!


The Crown

Prokleto skupa i brutalno režirana ovo je definitivno jedna od najboljih i najkvalitetniji serija koje sam pogledala!



Sabrina, devojka sa stavom




Uzo Aduba

Jedna od najboljih TV glumica i samo srce serije Orange is The New Black. Mada ovu seriju nikada nisam završila ona i njen lik Crazy Eye su mi ostali u lepom sećanju.


Vampire Knight

Senzualna a opet lepa anime serija o vampirima koju obožavam i Zero, moj anime crush.


Westworld

Počela sam pre par meseci i dopala mi se ali nikako da nastavim. Moram.



Vampire Knigh, moj omiljeni anime




Xiomara

Nisam imala baš veliki izbor za ovo slovo pa sam odabrala lik Xo, mamu Džejn iz serije Jane The Viergin, i jednog od najvoljenijh likova sa TV-a. Xo je prelepa i odlučna mlada žena koja se jako dobro nosi sa životom.


Young Pope

Kada mislim na seriju koja me ludački nasmeje mislim  na ovu. Komična je i fantastično dobra!


Zendaya

Devojka koja je donela Euforiju i fantastično prenela lik teen zavisnice. Zendaja je ipak više od lepog lica, ova devojka prokleto dobro glumi!


Magična Zendeja



To je sve za danas. .  Kako vam se dopalo? Sve što vam je na pameti pišite mi dole ili me kontaktirajte na moj email saramilenkovic1994@gmail.com .

Linkovi vezani za ovaj post (ako želite više da pročitate idite na "open link in new tab" jer ne mogu da namestim da se sam dirketno otvara u novom):




Hvala na čitanju,

With love, S.

4 коментара:

  1. Zaista zanimljiv post. Mislim da meni ne bi ovoliko stvari palo na pamet, ali tebi svaka čast. Radujem se budućim postovima ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Super, ovo je baš zanimljivo!:)
    Moja podrška da nastaviš sa "abecednim" postovima.
    Mislim da sam jedina osoba koja nije gledala "Breaking bad", niti ima u nekom skorijem planu. Stvarno verujem da je serija odlična, ali ne znam, ne privlači me tema, nikako da se nakanim.
    Ček', ček', ti beše nisi odgledala "Bordžije" do kraja? Saro, ne znaš šta propuštaš! (Kada rešiš da nastaviš, imaš moje recenzije svih sezona, veruj mi, druga je fenimenalna do kraja, treća ne toliko, ali vredi gledanja):*
    Jao, meni je ova Krstin što igra Džesiku Džouns toliko antipatična glumica (ne vredi, to datira još od "Gilmore girls", gde je igrala toliko iritantan lik), da me odbija od same serije koliko god pohvala čula.
    Lagertu sam obožavala, a uspeli su da unište lik, kao i kompletnu seriju. Eto, uskoro će šesta sezona, ja ni petu nisam odgledala, ne mogu da se nerviram.:(
    "Prijatelji" su meni lično jedan od sitkoma koje uvek, uvek mogu da gledam, mada znam replike i scene napamet. Uvek me opuste i nasmeju. Dok sam spremala ispite i uopšte u fazama koje su mi oduzimale mnogo snage i nerava, "Prijatelji" su bili pravi predah. Posebna je serija i, veruj mi, kad je Kaća (koja je imala istu odbojnost kao ti) nedavno odgledala svih deset sezona, navukla se i oduševila, verujem da će i tvoje mišljenje jednoga dana da se promeni: samo im pruži šansu!:)
    P.S. Ništa bez "GoT"-a; slažem se za dotrački!

    ОдговориИзбриши
  3. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  4. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor