Search This Blog

10 pretstojećih filmova koje želim da pogledam






Još jedna radna nedelja je iza mene! Hah šalim se ne bih stažerstvo nazvala jednakosti radu ali svakako nije ni sedenje kući. O mom iskustvu kao stažera pisaću već u nekom od narednih postova. Današnja tema je- film! 


Pozdrav dragi ljudi. What's up? Sedim i jedem grožđe (obožavam grožđe) i Marli pokušava da izmami koje zrno. Šta vi radite danas? Uglavnom ja sam spremila post sa 10 predstojećih filmova. Neki su već izašli (ali ih ja nisam videla) dok drugi tek predstoje. Redosled je po datumu izlaska.

Da više ne dužim,
Let's go😉


1. Once Upon a Time... in Hollywood 

Film Kventina Tarentina koji nam donosi čuvenog Lea u glavnoj ulozi (posle dužeg vremena) je prča o zlatnom dobu Holivuda (1969) a prepliće se i nesrećna sudina čuvene Šeron Tejt (Margot Robi). Ovaj film je već izašao i generalno je dobio dobre kritike. Volim Lea, i nisam ga dugo gledala plus ja Tarantinovu režiju i dinamiku njegovih filmova volim pa me i to raduje. Nešto što jedva čekam da pogledam.






2. Spider-Man: Far from Home 

Nastavak prvog dela vraća Toma Holanda u ulozi tinedjžera iz Brulkina Pitera Parkera koji ovaj put ide na ekskurziju u Evropu. Holand je neko kog jako volim da gledam i obožavala sam Homecoming. Uz to kao negativac mu se pridružuje Džejk Džilanhol koji je pobrao dosta pozitivnih kritika za ovu ulogu. Imam film na lap topu i planiram da ga gledam ovih dana.







3.It Chapter Two

Film počinje 27 godina nakon dešavanja u prvom filmu. Klub gubitnika je sada već rapsadnut ali užasan poziv ih okuplja. Jaaako sam volela prvi deo filma It. Obožavala sam celu atmosferu '80ih i sjano odrađene likove. Jedva čekam da ih gledam ponovo. Džejms Mekavoj i Džesika Čstejn preuzimaju glavne uloge mada igraju i njohve mlađe verzije koje smo upoznali u prvom filmu. Bil Sasgord se vraća kao Penivajz. Film je dobio dobre kritike i radujem se gledanju.







4.Joker 

Za razliku od većine filmova napravljenim o možda i najčuvenijem negaticu iz stripova svih vremena, ovaj film donosi njegovu samostalnu priču i kako je postao Džoker. Igra ga jedini čovek koji je nakon Hita Ledžera mogao da ga igra- Hoakin Finiks. Traileri koji su izašli za ovaj film su brutalni i jedva čekam da vidim to. Mislim da je Fniks idealan čovek za ovaj film i radujem se onome što bi on mogao da donese liku.






5.The King

Timoti sa britanskim akcentom! Upiši mene! Kralj je priča o Halu nasledniku trona Engleske, mladi kralje je pod životinim iskušenjima kao početnik u vođenju države. Film je od kritičara dobio pomešane kritike međutim ceo prosek je izvukao performans Timotija Šelmea koji je hvaljen od strane mnogih. Dovoljno da želim da ga pogledam plus ja volim istorijske stvari pa mi ne smeta čak i kada nije brilijantno. Jedva čekam!






6.Downton Abbey (2019)

Film je nastavak čuvene serije i dobio je odlične kritike. Obožavala sam seriju mada sam bila tužna kada je Den Stivens otišao- nema veze Metju Gudi je odličan glumac i sjajno je uskočio u ekipu. Jedva čekam da se vratim u čuvenu opatiju i vidim likove koje nisam videla par godina.







7. The Irishman (2019)

Film Martina Skorsezija koji u glavne uloge stavlja legendarnog Roberta DeNira i Al Pacina. Ovo je klasična Skorsezijeva mafijaška drama, stari italijansko-njujorčanski stil nešto što će sigurno biti dobro i nešto što je vredno gledanja.






8.Frozen II (2019)

Večito dete u meni se neverovatno mnogo raduje nastavku ovog filma čiji sam prvi deo obožavala i avanturama dve sestre, Olafa i Kristofa. Biće ovo idealan zimski film i jedva čekam da ga pogledam.






9. Bombshell (2019)

Grupa žena koja na Foksu pokušava da raskrinka Rodžera Ailsa i njegovu toksičnu atmosferu na poslu. Femenistički film koji u glavim ulogama ima tri boginje- Margot Robi, Šarliz Tron i Nikol Kidman je film o kome se dosta priča i kao neko ko je uvek za "girl" power" jedva čekam da ga pogledam, ne sumnjam da će biti odličan!







10. Little Women (2019)

Adaptacija knjige Luise Mej Alkot nam donosi ponovo tim iz filma Lady Bird- Gretu Gervin kao reditelja i Seršei Ronan i Timotija Šelema u glavinim ulogama. Kada je trailer za ovaj film izašao svi su bili oduševljeni i jedva čekam da ga pogledam. Imam audio knjigu tako da planiram da je slušam ali i da gledam verziju sa Vinionom.  Seršei i Timoti zajednu je po meni formula za uspeh a volela sam Lady bird. Jedva čekam ovaj film!









To je sve za danas. Kako vam se dopalo? Sve što vam je na pameti pišite mi dole ili me kontaktirajte na moj email saramilenkovic1994@gmail.com .

Linkovi vezani za ovaj post (ako želite više da pročitate idite na "open link in new tab" jer ne mogu da namestim da se sam dirketno otvara u novom):
Prethodne filmske liste




Hvala na čitanju,

With love, S.

9 коментара:

  1. Baš me raduje što ćeš pisati o iskustvu sa stažiranja , jer me baš zanima šta se tu tačno radi i nadam se da će ti iskustvo biti pozitivno. Što se tiče socijalne anksioznosti i meni se to pre dešavalo na prvim godinama fakulteta npr u menzi ili kada se baš svi pojave na predavanju, al sad mi je mnogo mnogo bolje tako da verujem da će se i tebi stanje poboljšati za neko vreme samo budi strpljiva i nemoj bežati moraš da se suočiš sa situacijama koje te uznemiravaju. :) Prvo ću da prokomentarišem ovaj trejler za male žene, jer sam baš bila šokirana izborom glumica, jer čitajući knjigu ja njih uopšte nisam tako zamišljala i mene sve to sad užasno nervira. Džo bi trebalo da je prava lepotica sa kockastom vilicom sa crnom kosom i tamnijim tenom. Ova Džo koju su oni izabrali mi više liči na Beth, a ja sam bila sve vreme ubedjena da će ulogu Dzo dati Emi Wotson , jer njoj uvek nekako dodeljuju tu ulogu devojeke koja voli knjige. Nekako imam osećaj da nisu baš bili verni knjizi u filmu negde sam čak pročitala da kao neće biti priča zašećerena i komentare kao pa jesu li oni uopšte knjigu čitali, pa nisam sigurna da li da ga gledam ili ne? Zapravo mi ni Ema nije za ulogu Meg , jer Meg izgleda nežno krhko plavo sve što Ema baš i nije. E sad što se ostalih filmova tiče mene najviše raduje film o Downtonu jedva čekma da ga odgledam i moram samo drugaricu da ubedim da ide sa mnom u bioskop! :) Spajdermena sam gledala juče i baš je super film ima dosta neocekivanih obrta, mada sam se jedan deo vremena nervirala što uništavaju lepe Evropske prestonice to zapravo izgleda užasno tužno kada ruše sve one lepe kuće u Veneciji. :) Što se tiče novog Tarantinovog filma uglavnom razmišljam da ga gledam , jer su glumci super, a onda se setim da ja ne kontam Tarantinov humor i da ću se verovatno smoriti. Film o Jomeru mi deluje baš kul moraću to da pogledam. I da videla sam taj trejler za The King , ali mi taj glumac malo jezivo izgleda, pa ću preskočiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pisaću ceo i deteljan post o stažerstvu vrlo uskoro. Tako ću tu objasniti šta mi se dopada a šta ne.
      SA druge strane poptuno si upravu to je strah a sa strahom se boriš tako što se suočiš sa njim.

      Ja nisam čitala male žene zato se meni trailer dopao, međutim uzela sam da slušam audio knjigu pa se radujem tome! Možda će i meni smetati razlike javiću ti obavezno!
      Hvala na čitanju i na komentaru!

      Избриши
  2. Nema direktno veze sa temom, ali moram ti reći da se baš radujem što si počela stažiranje/pripravnički :) i nadam se da će ti biti super. Nije dobro dugo (mopj slučaj!) nakon diplomiranja biti bez posla i čekati na praksu, jer se kako vreme prolazi sve više čovek udaljava od struke i na kraju zaboravi ono što je na fakultetu naučio. Mnogo je bitno dobiti priliku da primeniš svoje znanje. A sem toga, videćeš da advokatura može biti i te kako inspirativan i zanimljiv poziv, uz koji ćeš moći i da se baviš onim što želiš (pisanjem), ali istovremeno stičeš kontakte, iskustva i zaradiš (a nema boljeg osećaja nego kad sama, sopstvenim radom zaslužiš, ma kako mali, dinar). Eto, još da ti preporučim (starije) serije "Ally McBeal" i "Boston legal", čisto da sasvim uđeš u štos.:)

    Kakva lista! Savršenstvo!:)))))
    Jeste da pojma nemam kada ću stići da bilo šta odgledam (ili pročitam izvan stručne literature, kad smo već kod toga; zato na blogu objavljujem svoje stare, a neobjavljene tekstove, jer nikako ne stižem da se pozabavim novim materijalom - razumeš i sama!), ali HVALA na ovome, sad ću baš imati u vidu šta, barem za praznike, da stavim na listu.
    "Bilo jednom u Holivudu" i "Džokera" iščekujem otkako su se pojavile vesti o ova dva filma. Iako Tarantino i ja nismo baš u ljubavi, za ovaj sam čitala da nije tipičan njegov fazon, već je pokušao da prikaže Los Anđeles iz vremena svog detinjstva, a tu su i Leo, Margo (mnogo dobar izbor za Šeron), Bred....A što se novog Džokera tiče, uverena sam da je Hoakin bio pravi izbor za tu ulogu, čujem da je već pobrao priznanja i mnogo mi je drago da se razvio u genijalnog glumca, ova uloga bi mu možda konačno mogla doneti Oskara, odavno je zaslužio.
    Što se ostalih sa liste tiče, sve mi se gleda, čak i "It" (morala bih prvo prvi deo), ali čak dva filma sa Timotijem, e, to je posebno dobro!:)
    Nisam imala pojma o nastavku "Frozen"-a, a "Bombshell" me kupio već kastingom.
    Saro, hvala što si uvek moj nepogrešivi izvor informacija o pažnje vrednim novitetima iz sveta pokretnih slika. Ivana (nažalost, nešto nam je neaktivna ove godine) i ti ste moj IMDb. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isidora nije loše da budem iskrena. Nije posao iz snova ali je OK. Plus ne sedim kući i ne kradem bogu dane tako da se ne bunim. Hvala za preporuku, pogledaću!

      Ja sam relativno skoro čula za Frozen i obradovala sam se ko malo dete. It nije toliko strašan ima ibe '80ig mislim da će ti se dopasti.
      Bombshell zaista dleuje moćno i jedva čekam to da pogledam!
      Hvala na čitanju i na komentaru!

      Избриши
  3. Eeeeeeeeee, da ne zaboravim: pojavio se torrent za "Kosu" na ovom sajtu gde ih ja skidam. Odmah te se setih: https://yts.lt/movie/hair-1979
    Uživaj!:)*

    P.S. I pravda za, možda ne baš najboljeg (Hit je zasenio, posebno kod mlađe publike), ali nezaboravnog Džokera u tumačenju Džeka Nikolsona.:)

    ОдговориИзбриши
  4. Najviše se radujem "Malim ženama", roman mi je neopisivo drag. Timi je beše postao Depov "zet" tokom snimanja "Kralja"? Nastavak avanture Petra Parkera sam odgledala, šta znam, ok je. Tom je sjajan u ulozi, as usual, Džejk je solidan negativac, ali meni fali Toni - džaba sve. 😂

    Radujem se kao dete povratku u Dautonsku opatiju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste Timoti i mala Lili Rouz su kao u nekoj vezi

      Jedva čekam Spajdija da gledam obožavam Tome.


      Hvala na čitanju i na komentaru

      Избриши
  5. Svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji, jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće da sam u šest godina bio u braku ni s jednim djetetom, osim što je liječnik rekao da imam nizak broj sperme pa moja supruga traži razvod, bila je bolesna i umorna. Biti uz mene trudio sam se najbolje, ali ništa nisam mislio da je više neću vidjeti dok nisam upoznao svog starog prijatelja koji mi je rekao za čarobnjaka po imenu dr. Alaba, dala je ja njegovu adresu e-pošte i broj mobitela. Kontaktirao sam ga i obećao mi je da će mi se supruga javiti u roku od tri dana samo ako budem spreman platiti porez s kojim ću surađivati ​​samo jedan dan, a on mi je pripremio ljubavnu čaroliju i posljednji lijek i rekao mi je da . Vratiće se moja supruga. Jednog vrlo sretnog jutra, moja je supruga došla plačući, ispričala se i rekla da je to djelo demona, pa sam i dalje bio zapanjen tim čudom, nisam to mogao zamisliti, ali čim sam završio s pisanjem, dva mjeseca kasnije moja supruga zatrudnjelo je bilo kao čudo, zato nemojte se sramiti jer je to učinio za mene, a vjerujem da to može učiniti i za vas. Ako trebate njegovu pomoć, možete kontaktirati njegov e-mail: dralaba3000@gmail.com WhatsApp: +2349039885856 Dr. Alaba također liječi: Plodnost, HIV / AIDS, Herpes 1/2, Rak, Hepatitis B, ako želite zatrudnjeti

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor