Search This Blog

Top 10 young actors (with a promising career)💘🎬


Pozdrav dragi ljudi. Šta ima? Ovaj tekst danas sam srećom pripremila nedelju dana ranije (kada sam prošle nedelje radila top 10 žensku verziju) tako da nema mučenja mnogo sa tabletom, na čemu sam veoma zahvalna. Elem ako ste propustili prošlonedeljni post kliknite OVDE i po istom prinicpu idem danas, dakle isto samo sa glumicama. Ovde sam međutim pomerila granicu na 43 jer mislim da muškarci generlano imaju drugačiji pogled na godine i da mogu karijeru i u kansim 30-im, ili ranim 40-im da prave. Da vas kratko uputim pišem o mladim glumicima koju još nisu nagrađeni oskarom a koji su izuzetno talenotvani. Dakle 10 talentovana mlada čoveka (zapravo 12), po malo o svakom od njih i ko zna možda nađete neku inspiraicju za gledanje. Sa ove liste isključeni su Hoakin Finiks i Edvard Norton (mada msilim da on konkretno ima više od 43) jer mislim da bez obzira što nisu nagrađeni oskarom, imaju bolje karijere od pojedinih oskarovaca, tako da nema potrebe uključiti ih ovde.💗




10.Tom Hiddleston

Datum rođenja: 9. februar 1981. (35)

Trenutno nema baš radosti na mom licu kada mi neko sopomene Hidlsona zbog znamo već koje situacije (ja se izvinjavam ali meni sve to deluje fake i nisam očekivala od njega). Ali on je kao glumac veoma dobar i to ne mogu niti ću pokušati da poreknem. I ako sam ga od sada gledala samo kao Lokija, dovoljno mi je da vidim da iz svog prirodno elegantnog stila može da pređe u jednog od najzanimljivijih filmskih negativaca. Odličan je po pitanju liričnosti u glumi, ima finu jenu liniju koju prati. Moglo bi da mu šteti? SIuviše je dobro znan kao Loki a nekad uloga može da obeleži glumca, to može da ne radi za njega. Šanse za uspeh? Nisam sigurna da želim da iskoristi rejting koji ima, na listi Kamberbeč-Redmejn-on on mi je svakako najslabiji ali mislim da treba da se drži britanskih kostimiranih drama, sa ponekim odskokom u nešto čudno (kao što je Loki).

9. Daniel Brühl

Datum rođenja: 16. jun 1978. (38)

Danijela sam prvi put videla u Taranitnovom filmu “Inglourious Basterds” i pomislila sam kako je jako talentovan i koliko lepo glumi. Zaista jedna “mlada” nada glumišta. Pre svega prijatan je za oko onda i zasita je glumački dobar. Šta može da krene loše? On je sada deo MCU univerzma i to je sjajno ali pitanje je da li će znati da iskoristi, ukoliko bude pucao na taj tip filmova konstantno možda neće napraviti ništa. Šanse za uspeh? Trenutno je pola pola, on je znano ime ali ne dovoljno znan, ako krene praivm putem može da bude daleko bolji u suprotnom može feilovati.Preporučujem da bacite pogled na Inglourious Basterds on je tu zaista sjajan, i njegove sekvence su meni lično među najomiljenijim.


8. Evan Peters

Datum rođenja: 20. januar 1987 (29)

Evan je najmlađi sa ove liste, ali mogu vam reći da u domenu mladih glumaca (do 30 godina npr) ne znam ni jednog ko je ma upola dobar kao on. Kao i Sara Polson i njega sam “otkrila” u American Horror story samo što on dominira od prve sezone. On toliko odlično ume da igra toliko različitih ličnosti u prvoj je bio duh momka koji je u isto vreme težak psiho, u drugoj nedužno osuđeni zatvorenik, u trećoj ponovo ožvljen student (a.k.a Džon Snežni before it was popular)…i sve uloge je odigrao maestralno. Gledala sam ga i u X- men: Days of future past, kao Quicksilvera i on ima čuvenu scenu time in bottle scenu (guglajte tu scenu ako ne nameravate film da gledate, kažu kritičari jedna od najboljih radova sa kamerom). Preporučujem da bacite pogled na American Horror Story prvu sezonu tj. murder house Tate Langon je jedan od najbolje rađenih tv likova ikada, to je mini serija i ne morate da gledate ostale sezone, pa ne vidim razlog zašto da ne. Šta može da krene naopako? On dolazi sat tv formata, a praksa većinom pokazuje da što je dobro na ekrnanu nije uvek najbolje na tv-u, ok Quicksilver je možda ipak dokaz da može ali da li može da igra ozbiljnu dramu je iskušenje. Šanse za uspeh? Trenutno je na dobrom putu, ima neosporan talenat samo da ga upotrebi na pravi način.

7. Joseph Gordon-Levitt

Datum rođenja: 17. februar 1981. (35)

Prvi susret mene i Gordnona Levita, beše davno on je bio otrcani klinac u “10 things i hate about you” i evidentno je bio zamrznut jer se od tada nije promenio (osim što više nije otrcan) naravno nisam ga zapamitla tada, nikoga osim Ledžera iskreno i nisam zapamtila, ali sam kada sam gledala 50/50 shvatila ko je on. Džozef je jako talentovan mlad čovek, neko kome sve čega se uhvati ide dobro, izuetno sveden glumac. Znate kada imate one “over the top” glumce, oko kojih je sve “veće od života” e pa Džodef je suprotno tome jako svdeden i ja volim da koristim taj izraz “uredan” glumac, on je čest “gost” komedija ali ni jedna nije otrcana i glupa (barem one koje sam ja gledala) naprotiv sve su jako lepo urađene i imaju poentu. Moja preporuka  za vas je  (500) Days of Summer odlična komedija koja je zapravo parodija na tipične romantične komedije, slatko će te se ismejati odlična je za ovakve vrele dane. Šta može da krene loše? Kao i kod Eme Stoun on je neko ko je pretežno u komeidjama (ima on i odlične drame ali pretežno je u komedijama), a nit između smešnog i WTF momenta je tanka ako ne bira pažljivo lako može da je pređe. Šanse za uspeh? Ima lice dečaka uprkos tome što ima  35 godina, znači da će dugo moći da igra mlađe likove, a on sam je kao što rekoh jako pedantan glumac tako da ne vidim razlog da ne uspe.




6. Joel Edgerton

Datum rođenja: 23. jun 1974 (42)

Ovaj čovek je najbolji u segmentu transformacija sa ove liste. On  je čudo, ja iskreno da vam kažem prvo sam gledala njega u Getsbiju, pa u Exodusu pa onda u Warrior i kada sam gledala Exodus ja nisam znala koji je glumac, zapravo nisam znala kako čovek izgleda kada je u “civilu” dok nisam pogledala ratnika. To je njegov najveći adut, može da se lagano transformiše u bilo koga. Preporuka za film je “Exodus: Gods and Kings” ne zbog samog filma, već da bi ste videli njegovu transformaicju u Ramzesa II. Dakle ne liči na sebe, original Ramzes iz moje glave. Šta može da krene loše? I ako ima dosta dobrih filmova, ima i dosta beznačajinih ukoliko pusti da ti preovladaju, mislim da neće ostvariti karijeru kakvu je (potencijalno) planirao. Šanse za uspeh?  Treba da uljuči galvni adut a to je tranfosrmacija. Imati moć toga da u svkaom filmu budeš drugačiji je veliki plsu i treba da igra na tu kartu.

5. Bradley Cooper & Jake Gyllenhaal

Datum rođenja (BC): 5. januar 1975 (41)

Datum rođenja (JG): 19. decembar 1980 (35)

Dakle ovo mesto sam morala da podelim, nisam znala koga bih gde stavila a svakako ih oboicu volim.
Što se Bredlija tiče, njegova karijera je tek iz vedra neba počela da ide uzlaznom putanjom. Zapravo dok nije počeo sa Dejvidom O Razelom i Lorens nije on imao neku boli glava karijeru (praktično je bio poznat kao momak iz Hangover-a), tek nakon toga kreće da gotovo svake godine uradi neki dobar film. Ako treba da budem potpuno iskrena, je malo precenjen, dobar je ali u rangu svoje generacije (Finiks, Beil, Dikaprio..) možda najslabiji. Međuim njemu odlično stoje malo “udareni” likovi, čudaci ne tipični likovi koji imaju dozu humora u sebi. Ja lično nisam bila posebno impresionirana (generalno filmom) American sniper i ako cenim da je imao transformaciju. Preporuka za vas i (po mom mišljenju) najbolja njegova uloga je American Hustle, tu je zaista sjano odigrao i zaisjta jedan odličan performans. Šta može da krene loše? On ume da bukira neke filmove za koje se uhvatiš za glavu i zapitaš: “kako on ima tri uzastopne nominacije za oskara?”. Šanse za uspeh? Činjenica je da ga vole u Holivudu i da ima jako dobru “prođu” tako da treba to da iskoristi maksimano.

Što se Džejka tiče njega zaista obožavam. On je takav glumac da kad god ga gledam izmami mi osmeh na lice, ima nešto drago u njemu. Prvi put sam ga gledala u Princu od Persije i tu mi je bio super čudan, onda u filmu Brothers gde sam već počela da volim njegovu glumu. Pošto sam (po mom nekom viđenju) njegovu najbolju ulogu u Brokeback Mountain preporučila kada sam pisala o Mišel Vidlijams prošle nedelje, onda vam ovde preporučujem upravo Brothers, zanimljiva drama bacite pogled. Šta može da krene loše? Nije to dikretno do njega ali vrlo često je potcenjen naspram nekih glumaca, npr. on je možda i tehnički bolji od Kupera ali nema toliko nominacija kao on. Šanse za uspeh? Mora da ubode lik kojim će se 100% istaći neki odličan sjajan lik koji će baciti Holivud na kolena, ako to uradi doćiće i priznanja.

4. Benedict Cumberbatch & Oscar Isaac

Datum rođenja (BC): 19. jul 1976. (34)

Datum rođenja (OI): 9. mart 1979 (37)

Kamberbeč je neko koga sam više puta pominjala ovde i jasno vam je koliko ga volim. Volim njegovu gracioznost u glumi, taj stav engleskog gospodina. Prvi put sam ga gledala  (ujendo i preporuka za vas) kao Šerloka u mini serijalu BBC-ja tu je zaista brijantan, toliko sam ga spojila sa likom da sam počela da veujem da je i privatno takav. Odličan je bio i u The Imitation Game a doslovno ne mogu da dočekam da gledam Doctor Strange (plus Mads Mikelsen je tu radost za mene 💖). Šta može da (potencijalno) krene loše? On zaista koliko god da je dobar ume na trenutke da bude nejasan tj. da njegovi dijalozi budu izgovoreni isuviše brzo ili pak sa druge strane kompletno ne energično, to je po meni njegova “mana” kao glumcu. Šanse za uspeh? Veoma je popularan među mladim svetom, samim tim otvorena su mu vrata ka uspehu, jer prvenstveno treba da te cene oni koji će te gledati narednih 20-30-50 godina (naravno ovo ne važi za “teen idole” jer treba biti dobar glumac).

Što se Oskara Ajzaka tiče, u naredne dve nedelje (nisam sigurna koja) ićiće jedan post u filmu u kome sam se apsolutno zaljubila u njega. On je divan glumac, glumac koji ima toliko šarma ali sigurnosti u ono što igra, nije ni čudo što je svet poludeo za njim i ako sam ga gledala samo u jendom filmu- Inside Llewyn Davis, koji je prepruka za vas, talenat je očigledan. Šta može da krene naopako? Može da postane dosadan, ima glas koji uspavljuje i ako bude birao toliko usporene uloge može da postane dosadan. Šanse za uspeh? Rekoh već svet je poludeo za njim i ima sve predispozicije da uspe.


3. Paul Dano

Datum rođenja: 16. jun 1984 (32)

Dobar deo koji čita na pomen imena ovog glumca će stati i pitati se “iz kog je naftalina ovog vadila, daj brale nešto što znamo” ali mogu da vas uverim da ste ga barem jednom gledali. On je idealan sporedni glumac, momak čije ime nije toliko znano ali ima bolju filmografiju od dobrog dela glumaca. Kada samo guglate naićeićete na sve same jake naslove, fascinantno je koliko je dobar. Elem konačno sam povezala ko je on gledajući “Rat i Mir” gde on igra Pjera, mislim u sebi da mi je lik poznat jako, proguglam i naiđem da je to sasvim logičan sled okolnosti jer sam ga gledala u više projekta koje je radio, pre svega samo needleju-dve pre toga u 12 godina ropstva (gde je malo je reći brutalan) i sam prelazak iz jednog onako oholog do jednog lika kao što je Pjer je bio i više nego fatastičan. On je verovatno jedan do najboljih koje sam ikada gledala. Preporuka za vas je prvi film u kojem se sećam da sam ga gledala a to je “Little Miss Sunshine” film je pre svega lep i porodičan ja volim da kažem da je taj film kompozicija života ali njegov lik je brutalan i toliko mestralno odigran. Šta može da krene loše?  On je odličan glumac, to bez diskusije, ali nekako on je tip Joe Pesci-rođeni sporedni glumac, on i kada igra glavnu ulogu on je pretvori u sporednu. Šanse za uspeh? Ako pravilno ume da se koristi, sporedno mesto i nije toliko loše, ali biće još bolje ako nađe svoj trenutak da zasija.


2. Tom Hardy

Datum rođenja: 15. septembar 1977 (38)

Da budemo u potpunosti iskreni, Tom Hardi možda i nije zalsužio ovoliko visoko mesto, ali ja imam određene slabosti na njega a ovo je moja lista so why not.  Kada ja tog čoveka vidim u kadru, pa makar i sa brnjicom kao u Dark knight rises, meni je dan bolji, ima mešavinu lepote Marlona Branda i Pola Njumena a čak i bez toga ima fenomenalnu tehniku. Rođen je za zatvorene tipove, za negativce, on tu pliva kao riba u vodi. Ono što mu je takođe prednost je akcenat koji odlično ume da kontroliše, reko čujem da odskoči na britanski. Preporuka za film je Warrior, gde za promenu ne igra lošeg momka ali igra zatvorenog (i Džoel gore pominjan u tom filmu igra njegovog brata), i tu su on, Džoel i  Nik Nolte isporučili neke od najboljh performansa koje sam ikada gledala. Šta može da krene naopako? Jednio što može da mu ne dozvoli da napreduje je biranje loših uloga, inače dokle god ima odličan smer karijere on je na konju. Šanse za uspeh? Velike, ljudi ga obožavaju i retko ko se ne slaže sa tim da je odličan glumac.

1. Michael Fassbender

Datum rođenja: 2. april 1977. (39)

Da li uopšte treba pisati zašto ja mislim da će ovaj čovek ostvariti veliku karijeru? Toliko puta sam ga hvalila, toliko puta sam istakla koliko je on maestralan glumac i koliko je on jedan praiv virtuoz na filmu. Majkl ima emotivnu konekciju sa publikm to je jako važno, preko ekrana uspeva da prenese svoja osećanja uz to je neko ko ume odlično da izabere filmove, do sada nisam gledala ni jedan njegov loš film (ali polako to je zato što nisam gledala X men: Apocalypse).Preporuka za gledanje, i po meni njegov glumački najbolji performans je Shame, obožavam taj film (kao i svako žensko) ne samo zbog očiglednih stvari već zato što tu uspeva da glumi bez mnogo teksta, a opet prenosi emociju i suštinu. Šta može da krene naopako? I kod njega slovi kakve će filmove u budućnosti birati, to je ključ. Šanse za uspeh? On je već itektko uspeo.💕


To je sve za ovaj post dragi ljudi. Koje mlade glumce vi volite? Da li ste gledali nekog od ovih ljudi? Pišite dole. Za sutra ne znam šta ide. 💓
Uloge koje sam vam preporučila za svakog od njih 🌠

Hvala na čitanju,
With love, S.

4 коментара:

  1. Nemam komentar, samo ću da gledam slike.😍
    Haha.😆
    Tomicu nećemo da pominjemi dok ne raskrsti sa onom kantrimenkom, sigurno će biti neka pesma o tome, jao toliko ne idu zajedno da je to strašno.
    Ja bih ba listu dodala i Džek O Konela, James Mcavoy- a, Luke Evana, Dan Stevensa i još par, meni omiljenih momaka.
    Super tekst kao i uvek.❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno 💖
      Uzivaj u slikama 😄
      Tom da se dozove pamet procice kao Dzilanhol 😂 Drugog Toma radije pominjati 😊
      Mekavoj je isto odlican, dobila sam preporuku za "Poslednjeg kralja Skotske" kazu da je tu brutalan. Luka i Dena jedva cekam da gledam u "Lepotici i zver" Luk posebno deluje kao rodjen za Gastona a nikad nisam prezalila sto je Den napustionDA 💔💜
      Hvala ti puno na prelepom komentaru ❤

      Избриши
  2. Saro, odličan tekst, tj. nastavak.:)))
    Veoma mi se dopada kako pišeš o filmovima i glumcima, vidi se posvećenost, zainteresovanost i uvek daješ istančane analize, precizne ocene, obratiš pažnju na sve važno.
    Moram priznati da nisam čak ni čula za sve predložene glumce, ali, uvek naučim nešto novo uz svoje blog.prijateljice.:)
    Na šta misliš u vezi sa Hidlstonom, jel' vezu sa Tejlor Svift?:)
    Gordon-Lewitt mi je poznat još otkad je bio klinac, bila je serija "Treći kamen od Sunca", odlična komedija - i prijatno me iznenadilo što je odrastao u ozbiljnog i zanimljivog tipa.:) I u pravu si, uopšte se ne menja.
    Bredlija Kupera volim, samo nek pazi da ne prihvata svakakve uloge, ponekad zaigra u glupim filmovima.
    Džilenhol je super, mada mi je njegova sestra draža.
    Benedikt, definitivno interesantna pojava i talentovan glumac.
    Hardi i Fasbender, fantastični obojica. Ostali mi do sada nisu bili poznati.

    Hvala, odličan post!:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno 💖
      O da da na nju mislim 😉
      Dzozef je vampir ceo zivot isto izgleda 😊
      Bredli ume da razbije i da feiluje zestoko nadam se da ce ovo prvo da preovlada 😄
      Ja vise volim Dzejka nego Megi on mi je toliko drag 💖
      Benedikt je cudo 😊
      Hardi i Fesi bez konkurencije 😇
      Hvala ti puno na divnom oomentaru ❤

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor