Search This Blog

November favorites ❤❤❤


For everyone who wants to read this on other language, you have all the way in bottom of page google translate so you can see what i wrote!


Hej vi siroti đavoli, još jedan mesec je proleteo još jedni favoriti su tu! Nekad pomislim zašto uopšte pišem ovo a onda shvatim da je ovo jedini način da vam preopučim neke prozvode jer i ako je moj blog jedan svojevrsna kreativna svaštara ipak bi mi nekako bilo glupo da ubacim ne znam recenziju za neki karmin ili slično jer ima dosta devojaka koje to rade odlično nema potrebe da se sad i ja mešam. Pre no što počnem u nedelju će te čitati individualnu kritiku razmišljam da uvedem nedelju kao stalan termin sad kad imam vremena, dakle očekujte post u nedelju .
Nema mnogo novemabarskih favorita jer nisam mnogo stvari koristila ali ima par tako da krenemo.


Beauty

1.Bioten perfect hands, krema za ruke
Sa biotenovim kremama za ruke sam upoznata i ranije  koristila je moja baka jednu pre  (jer je bila anti age) ali ovu sam kupila sasvim slučajno bila je u Liliju na kasi (znate verovatno na šta mislim) ja sam pogledala a prodavačica je rekla da je odlična pa sam pristala, i zasita je razlika neverovatna ruke su daleko mekše nakon nje. Koštala je oko 200 dinara možda malo više ne sećam se.



2.Avon secret fantasy kiss, parfem
Imam ga već dugo ja inače ne sarađujem sa avonom preko drugarice sam ga kupila jako je dobar, jako lepo miriše i dugo traje.


3.Catherine Arley lak za nokte

Ovaj lak sam kupila sasvim slučajno u nekoj lokalnoj parfimeriji stajao je sa mnogo lakova u jednoj velikoj činiji pomislila sam da nemam crni lak i taj je delovao jako lepo pa sam rešila da ga kupim. On u sebi ima šljokice ali nisu strašne za skidanje, međutim on traje gotovo dve nedelja što je za 90 dinara priznaćete jako dugo.




4.China glaze 1130 Riveting, lak za nokte
Ovo je lak u koji sam zaljubljena apsolutno, toliko lepa i magična boja narandžasta ali sa sitinim šljokicama (koje se skidaju lako nisu kao one obične) imate utisak da je zvezdana prašina pala na nokte, lak je iz kolekcije Igre Gladi pa mi je jasno odakle inspiracija, koštao je nekih 500 dinara naručila sam ga preko sajta Alexander cosmetis.


5.Baolish karmin
Prošlog meseca (ako ste porpustili OVDE) sam vam pričala o jednoj strani ovog karmina ovaj put je druga strana- svetlo roze, favorit koristila sam ga preko nekih karmina češće ili preko olovke jer nije jak ali lepo se presijava neću da dužim tamo možete više da pročitate.


6.Essence 10 cortton candy, karmin
Negde sam u nekim favoritima pisala o ovom karminu ali ne mogu da tražim, moj omiljeni prolećni karmin koji je odlično koristio i za ovo jesenje vreme, obožavala sam da ga kominujem sa nude olovkom. Boja je najlepša verzija roze, ona barbie pink kremast je lep prilično dugo traje. Koštao je okvirno 300 dinara.


7.NYX chaos, karmin
Ovaj kamin duugo nisam mogla da koristim jer je previše kremast dok nisam kupila sledeći favorit inače je prelepa boja ja volim bilo koju nijansu crvene, imam ga još od prošle godine i ovog meseca sam ga jako često koristila. Kupila sam ga takođe preko Alexander cosmetis sajta i koštao je oko 500 dinara ako se ne varam.


8.Essence lip blush, 01 shh just kiss me
Kada sam videla da su četkice essence došle u lilly nisam marila ni za šta morala sam bar jednu da kupim odlučila sam se na ovu jer mi ta istinski trebala zbog gore pominjanog problema. Jako je lepa što ćete videti dole na fotografijama ali iznad svega jako dobro urađena da lepo nanese karmin i lako se sa njom rukuje ona je koštala negde oko 300 dinara ne više.


9.Golden rose dream lips,514 
I ovu olovku sam negde već pominjala ali sada je zaista bila favorit jer sam naučila da je koristim kako valja. Dakle samo malo jače pritisnem i boja je onakva kakva je prikazana na donjem delu ulovke lepo je išla uz NYX karmin. Nju sam kupila u apotecij jednoj za nekih 150 dinara.



10.Essence in the nudes, olovka za usne
Već sam i ovu olovku spominjala, čula sam da se kolekcija promenila pa ne znam sad kakve su ali ova je fantastična jako kremasta jako laka za nanaošenje prava nude boja ako naiđete na ovakvu olovku kupite nećete se pokajati, košta svega 120 dinara.


11.NYX blush pinched
Ovo rumenilo sam kupila kada i China Glaze lak isto preko Alexander cosmetis trebalo mi je neko rumenilo a o NYX-ovim sam čula sve najbolje pa je pala odluka da kupim to jako mi se dopada što nije preterano pigmentovano već možeš po malo da doziraš i bude jako lepo. Koštalo je oko 600 dinara.


12.Miss sporty, maskara
Zapravo samo četkica. Ova maskara nije imala kompletnu funkciju koristila sam je samo za donje trepavice jer je četkica dušu dala za to odlično ih razdvoji. Ja je imam iz srednjoškolskih dana (samo četkicu koristim tako što je umočim u neku drugu maskaru) i oduvek je koristim za to. Ja dm nemam ali ko ima neka pogleda ne znam ni da li se više prouizvodi ako ima kupite ne znam koliko košta davno je bilo kad sam je kupila ali mislim da je bila jako jeftina jer ja u srednjoj ništa skupo nisam koristila.



13.Hemel shiny look senka za oči
Ovu mono senku imam jako dugo dobila sam je zapravo ali retko korisitla međutim ovog meseca je ona bila moj go to look stavila sam je četkicom za blendanje preko celog kapkaona ima sitne šljokice koje su dale jako lep izgled kao da sam se trudila da se našminkam, a zapravo nisam uošte oni imaju svoj online shop (OVDE) a ova sneka košta 690 dinara sad moje mišljenje je da možete da našete i rimmel mono sneke sličnu boju koja košta upola manje ne znam da li vredi toliko. 


14.Essence all about bronze, paleta sneki
Ovo je jedna od najboljih drogerijskih stvari koje su skoro izašle paleta je fantastična jako lepe boje imate izbor sa još dve (all about grey i all about rose) ali meni su bronzani tonovi najbolji tonovi tako da je to bio moj izbor najviše sam koristila zlatnu ja sam zaljubljenik u tu boju. Bolje su po pignemtaciji od all about nude plalete, zapravo daleko bolje, koštaju 550 dinara i ja je jako često koristim.


Random
1.Jake vitamin candy od breskve
Ove bombone obožavam i celo leto sam ih rotirala po torbi sa različnitim ukusima međutim breskva je moj omiljeni ukus i njih sam ovog meseca non stop imala u torbi odlične su najslađe od svih što ja jako volim.


2.Grand coco penaut kafa
Ovaj čudan  ukus mi je zapravo sestra kupila da probam i odma mi se dopao (ja sam osba koja voli sve što ima kikiriki tako da nije ni čudo) jako fin ukus ali baš čudan, i pila sam je jako često na moj način koji sam vam pisala OVDE jer ja klasičnu kafu ne pijem ni tursku ni običnu instant pa kod mene ukus uvek bude malo drugačiji. 



3.Slash, Sleš sa Entonijem Bozom 
Ovu knjigu sam čitala dok nisam kupila onu koja ide u sledećim favoritima, dakle povremno me je opuštalo da se vratim biografiji legendarnog gitariste GNR-a sovjevremeno sam znala njegove rifove da sviram i mnogo sam slušala sada ne u toj meri, volim da čitam o njegovom životu, fina knjiga mnogo obilna i pokazuje jedan čudan život ono što je (predpostavljam da je Entoni „krivac“ za to) lepo napisano su prizori mesta gde je bio mogu da osetim miris ’80ih i  to vreme. 


4.Muzika
Pre svega radio  http://www.live365.com  sam najčešće slušala sednem uhvatim knjigu nađem žanr country i ceo dan slušam, to volim country to je muzika koja mene relaksira. Kada sam išla ulicom bile su dve pesme koje sm bukvalno menjala samo prva je The Doors „People are strange“ i Jace Everett „Bad things“ meni one imaju neku istu notu koju nose i ta blaga nota me je konstantno vukla da puštam iznova i iznova pesmu koju sam čula na radiju i koju sam isto konstantno slušala je stara pesma Kelly Clarkson „Bbreakaway“ i jedan novi hit (čitajte Sara se ponaša kao raspali tinejdžer) „Stitches“ Shawn Mendes vesela pesma čija me je melodija konstantno vukla kao i Roses & Violets od Alexander Jean novi bend njih baš preporučujem da poslušate devojka koja peva zove se BC Jean i ima magičan glas. 





5.Bioskop
Spectar me je u bisokop želevši da se izvučem iz svoje standardne životne rutine, a mislila sam da Kreig uveličan je najbolji izbor  i  jesam se izvukla iz dosadne životne rutina  i bilo je jako lepo gledati ekranizaciju na velikom platnu i ako sam ja idalje negde duboko više ljubitelj kućne varijante i lap topa.


6. Jimmy mi je popravio veče!
Šta je „pisac“ hteo ovde da kaže pa u principu da sam prvi put gledala Jimmy Kimmel live u utaorak kada je bilo DWTS finale (noć 24. na 25. novembar)  i to samo zbog togs što su gostovali Robert Downey Jr i Chris Evans a to je jelte bilo vredno čekanja do 5:30 ujutru. Osim što je Downey toliko duhovit i legendaran bez namere već spontano i Evans je lep kao lutka doneli su poster i trailer (ili po Evansovim rečima treizer) za Captain America: Civil War što je bila velika radost za mene tako da su i ta dva favorit za mene.


7.Serija
Serija meseca je Gradfatherd, kada sam listala na interentu neišla sam na nju među dobrim komedijama, malo sam bila skeptik jer ne volim sitcom serije (zato ja prijatelje ne mogu da gledam nikad) ali na sreću nije sitcom već obična humoristička serija. Radi se o jednom neženji koji je u pedesetim idalje živi život mladića dok mu jedan dan u restoran ne dođe jedan šmokljavi momak koji kaže da je njegov sin i sa sobom vodi svoju kćerku. Zaljubićete se u oca više nego u sina to je činjenica, jako je smešna Stamos je rođeni komičar.


8.Film
Crazy heart je film koji je meni obeležio mesec (on je ostavljen za posebnu kritiku jer ih je bilo prevše ) jako sam uživala u muzici (ostaviću dole i nešto iz soundtracka) uživala sam u Džefu Bridžizu (guilty!) on je jedna velika legenda i Kolinu Farelu ništa manje, ali više o filmu uskoro.




9.Ljudskost
Ovo je čudan favorit ali moram da pomenem prošli mesec je obeležen u istoriji kao mesec kada su se dogodili napadi u Parizu činjenica da je ceo internet bio preplavljen bojama francuske govori o tome kako ljudksost i čovečanstvo idalje postoje zato dižem čašu šampanjca koju nemam u to ime, u ime ljudskosti koja idalje živi.


With love S.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor