Search This Blog

January favorites


Hej vi siroti đavoli! Konačno malo vremena za novi post, dakle ovo su moji prvi favoriti ikada, inače imam malo averziju prema postovima ovakvog tipa, i mislila sam da ih nikada raditi neću, no bože moj, ne boli da se proba. Šta mogu onako over all da kažem o predhodnom mesecu, osim da sam gotovo ceo spremala ispite da bi na kraju ispalo da treba samo jedan da polažem, ali dobro. Većina stvari sam kao sad da dam prikladan izraz nisam zavolela nego da govorim zgotivila rekla bih to zgotivila. Podeljeni su u nekoliko kategorija pa da lagano počnemo.


.


Beauty Favorites


Prva  stvar je Nivea baby soft creme  za koju svako ko je čitao ovaj moj blog verovatno je već video da sam je spominjala u par postova verovatno najopširnije OVDE . Ono što je moj veliki savet svima, što je zapravo bio savet moje bake meni, je da ako niste sigurni kao će koža da vam reaguje najsigurnije je da kupite kreme za bebe, jer to nikome ne može da šteti, ja je koristim nakon doručka jer tada mi lice već upije vodu od umivanja, i to ne svaki dan, no treba da (još jednom) napomenem da se ja ne šminkam svakog dana i da mi zato i ne treba svakog dana, takođe ne znam da li tako treba da je koriste osobe sa masnom kožom, jer je jako masna, moja koža nije ni malo suva ni malo masna, pa to kod mene radi, takođe  ako je namažete na tufer i skidate šminku sa njom radi fantastičan posao, nema potrebe za micelarnim vodama. Da je kupite možete svugde, i blage veze nemam koliko košta.




Kad smo već kod lica, još jedna stvar za koju mogu da kažem da je radila super posao kada sam se osula po čelu je dove sapun, ono što sam ja radila bilo je umivanje  sa njim, i stvarno u kombinaciji sa gore spomenutom niveom lice mi je bilo skroz čisto. Ovaj dole na slici je sa valjda narom, ja sam koristila sa kokosom, ali već je otvoren pa sam slikala ovaj. Predpostavljam da ima  da se kupi svuda, ali ne znam koliko košta jer sam oba dobila.





Sledeća stvar koja mi je pomogla u trenucima nervoze pred ispit i velikog znojenja je Ego krema, dakle odlično je neutralisala, znoj što mi je pred ispite jako odgovaralo. Ima je u Liliju, ali se zaista ne sećam koliko je ne više od 500 dinara uglavnom.




Sledeća stvar je Balea krema za ruke, sa kamilicom krema kao krema radila je dobar posao nisam je stalno stavljala, opširnije o njoj OVDE.Mi DM nemamo ali ima radnja sa njihovim proizvodima i ona je koštala 250 dinara.



Poslednja stvar u ovom delu je labelo koje mi je moja mlađa sestra kupila je lebelo "hemanis" prvi put se susrećem sa ovim labelom, ali rad super posao ovaj je  tutti frutti ima i jagoda ja mislim, baš se nije sušio i negovao mi je usne, i dalje sam za onu moju mast, ali ovo nije loša zamena




MAKE UP


E sad dolazimo do dela sa šminkom, imam po prilično proizvoda kojima sam zadovoljna a prvi do njih i onaj koji mi je bio najbolji verovatno kad gledamo ceo mesec je Essence kajal pencil  bela olovka, dakle ko je nanesete na kapke i razmažete i najmanje pigmentovane senke će biti ultra pigmentovane. Skroz je mekana možete bukvalno da škrabate kapke i ništa nećete osestit. Ima je u Liliju i košta nekkih 130 dinara, boja je 04 White.





Sledeći je Aura Matte tečni karmin, dakle opširnije o njemu u recinziji koja će biti uskoro ali mogu da kažem da je fenomenalan, stavila sam ga u 08:00 ujutru do 11 uveče mrdnuo nije a jela sam i pila sam sa njim. Ovaj je boja checkmate, koštao je oko 600 dinara u liliju.




L'orealovu četku imam već dugo, ali sam je sad otkrila ponovo fenomanalno mi sjedinjuje bronzer i konture, ne koristim puder u kamenu ali mislim da bi radio i to super.




Još jedna četka koja mi je bila fantastična je Oriflame četka za rumenilo baba mi je naručila nju i blush brush, međutim ova druga mi nije nešto moja Cala je mnogo bolja, ali ova je fantastična, ostavlja lepo rumenilo i ne grebe lice.




Karmin ovog meseca, bila je zapravo olovka Maybelline Color Drama. Imala sam neki trip nošenja nude usana, ono krem nude ja ne volim ova je bila super, pomalo je suva ali ne smeta, pisala sam o njoj  OVDE.





Maxfactor 2000 calories dramatic volume maskaru ima dosta dugo, ali je nisam nešto koristila jer ja uglavnom koristim kombinaciju Maybelline Colosal 100% black sa istom tom samo Cat eyes i onda dobijem trepavice kakve želim, ali nekad nemam vremena za dve maskare i onda sam shvatila da ova radi gotovo istu stvar kao te dve. Mislim da ima u Liliju u da košta oko 1000 dinara.





O essence sjaju za usta i Aurinoj senki  am pisala OVDE. Tako da ovaj post ne bi trajao predugačko tu možete da pročitate.




Essence All about nude  paleta je jedna od boljih stvari koje sam kupila i koristila ovog meseca, super boje za cenu od 500 dinara dušu dala. I o njoj opširnije OVDE.



O tome koliko me se dopao miris Essence sun club bronzera sam već pisala, ali on ne samo da lepo miriše već radi i super stvar, ne šteti kožu, dovoljno pigmentovan da ne preteraš. Košta isto oko 500 dinara ima u Liliju




Davno sam kupila NYX blush  rumenilo, ali ja sam ga kupila za konture , ali ga nisam dirala, za to jer sam umesto Toupe kupila Cooper, koja više vuče na neku bronzanu, međutim probam ja  konture sa njim i odradio je usper posao, tako da moja prepotuka. Gde sam ga kupila i koliko košta pogledajte OVDE.



Na  kraju ovog make up dela imam i dva laka za nokte već spomenuh da nisam nešto imala želju za lakiranjem ali mi je Aurin base coat jako fino koristio ovaj ja za jačanje noktiju i zaista to radi. Koštao je 350 dinara u liliju. Glden rose  color expert lak za nokte sam još letos kupila i mogu reći da za cenu od 100 dinara radi super posao jako brzo se suši imam ih nekoliko a ovaj je broj 45.




FASHION FAVORITES


E sad imam i par modnih favorita, prve su moje helanke-pantalone, koje su trenutno na pranju pa sam koristila jedinu sliku koju sam našla. Kupila sam ih u nekom lokalnom butiku bile su oko 3000 dinara jako ih volim jako su tople i stalno ih secam.



Flashdance majcu sam dobila iz Londona i moje je omiljena majca.  Ja i zimi nosim kratke rukave kući greju za mislost ne znaju i u svemu drugom mi je vrućina. Ova majca je jako prijatna, ma obožavam je.





Ova torba potpuno oslikava mene, dake jako dugo sam je želela i kada sam je videla u Kragujevačkoj Plazi odmah sam je uzela i odnela na kasu inače u pitanju je dechimann torba, pojam nemam koliko je koštala može da se nosi u rukama ali ja je uvek nosim na ovom kaišu jer ne trpim da je nosam u rukama.




RANDOM


E sad idemo sa favoritima koji su skroz random, pa bih ja tu počela od muzike. Njslušanija stvar ovog meseca bila je numera America iz mjuzikla west side story, jako volim mjuzikle i pesme iz njih a ova me je nekako vraćala u život. Druga a ne manje bitna je Elastic heart od Sie, uživam u njenom glasu i ova pesma ja apsolutno prelepa (+ Shia Le Bouf u spotu bez majce..)



Sledeća stvar je hrana. Jela sam i pila sve i svašta ali u domenu grickalica dominirale su ove kolice za buterom, zavisna sam na taj ukus. Još jedna stvar o koju sam zavisna je Quck supa, obožavam je mogla bih da je jedem non stop najomiljenije mi je ova sa povrćem.




Što se pića tiče ovu toplu čokoladu La festa mi je baba kupila da probam i to je onaj pravi ukus čokolade koji ja obožavam. Grand hladnu kafu sa kokosom volim već dugo,a ovaj mesec je bila super kad god me mrzi da stavljam šlju u mikrotalasnu. Čaj ovog meseca je moj omiljeni ča od kamilice, može svaki da se proba ali ovaj je životni favorit. Oh umalo da zaboravim ne pijem alkohol ali mi je Somersbi jako prijao.



Da ću ovaj parfem odabrati kao parfem meseca ne bih verovala sama sebi, ali da jer kada sam ga prvi put pomirisala bila sam kao fuj ali kupim ja njega za novu godinu sestri prsnem jednom, drugi put, i eto postade Sara zavisnik. U pitanju je Tesori D'Oriente Orchidea della China. ima u Liliju košta oko 1000 dinara traje toliko dugo da mi se posle 3 dana na jakni oseća.





Knjigu ovog meseca jedva da imam, praktično sa kraja meseca, jer  4 vrste prava su bile moje knjige meseca. Ali knjiigu 4 plavuše sam kupila kada sam imala 15, i dugoo je nisam čitala jer preferiram malo težu literatutu, ipak dobro je došla kao reaksacija za ovaj streasn mesec.




I poslednje je film meseca i sad biće čudno jer sam devojak ali film koji je na velika vrata ušeo u moje omilejne filmove svih vrmena su Marvelovi Avengersi ili ti osvetnici. Ja jako volim marvelove junake a Volverin mi je omiljeni međutim te franšize X mena ne volim baš, ja Volverina volim samo kao volverina. Dok je ovde suprotno ovde franšizu volim dok na primer samog Iron Mena ne volim (Tor i kapetan amerika mogu da prođu). Dakle ovo ne preporučujem nekome koe se u marvelove junake ne razme,jer neće da ukapiraju mnogo, veliki plus za Marka Rufala ukrao je film bolji od Nortona, jedva čekam nastavak ove godine.Još jedan koji bi svi mogli da pogledaju je Sudija sa Robertom Daunijem džuniorom (ponovo) i Robertom Duvalom, jako poučan film, vrhunska gluma.




I to je to dragi moji za ovaj post pišem uskoro, šta ste vi voleli proteklog mesec, pišite dole.



With love S.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor