Search This Blog

❤Top 10 favorite movie couples❤ ~Valentine's day with Mademoiselle S.~ ❤




Hej vi siroti đavoli, šta ima? Dakle subota je (vi ovo čitate u nedelju) a ja sedim i slušam Coldplay-evu „Hym for weekend“ po ko zna koji put jer toliko sam zavisna o toj pesmi. Srećan vam dan zaljubljenih, ako je to ono što slavite, ili srećan vam Sveti Trifun ako ste pak više za vino.
O tome šta ja generalno mislim o ovom danu i o omiljenim parovima iz serija pisala sam OVDE, a danas predstavljam filmske. E sad meni je bilo malo 10 pa ih ima 20 #sorrynotsorry :D . Dakle ovo će biti dugačak post, ono što mogu da kažem je da verovatno imam najuvrnutiji „ukus“ za romanse ikada jer možda sam 2-3 para odavde viđala na listama koje sam čitala, uglavnom sve je bazirano samo na mom mišljenju a ko vam se dopada ili ne možete da mi napišete u komentarima zaista mi ne smeta i da mi kažete da lista ne valja.
Neke od ljudi koje volim zajedno navela sam OVDE tako da ti se ne računaju, takođe ljude koje još nisam gledala zajedno poput Majkla Fesbendera i Marion Kotiar, a znam da idu odlično jedno uz drugo, nisam stavila.
Zadnji deo liste (biće naglašeno) posvećen je ljudima koje sam ja videla kao odlične zajedno no nikada se nisu obistinili, zanimljivo je da sam mnoge gifove u ovom postu sama napravila, pa uživajte ❤








20. Francesca Johnson & Robert Kincaid 
Film: The Bridges of Madison County
Uloge: Meryl Streep (Francesca), Clint Eastwood (Robert)


O filmu sam pisala par puta, i nekako ne znam da li mi je neprijatno da stavim dve osobe u „zrelijim“ godinama na listu ili me oduševljava priča između žene koja živi po pravilima i čoveka koji ih je vešto kršio. Na čudan način mislim da ipak preovladava ova druga strana, Meril i Klint su vraški glumci umeju da iznesu gotovo sve što im daš i ovi performansi su zaista vredni divljenja, prirodna konekcija koju oni imaju je sjajna vidi se da su u pitanju dve iskusne osobe.


19. Forrest Gump & Jenny Curran ❤
Film: Forrest Gump
Uloge: Tom Hanks (Forrest), Robin Wright (Jenny)


Ovo više ni ne može da se nazove romansa, ovo je pre ljubav(nisam sigurna da li uopšte znam značenje te reči). Jedna od najlepših a opet najtagičnijih priča donela nam je dve kompletno diferencijalne osobe čiji su se  putevi  uvek rastajali ali isto tako i nalazili povratak kući. I ako deluje da je za Dženi Forest samo prijatelj, a da pak za njega ona je druga najbitnija osoba (pored majke njegove) na svetu, ja sam uživala gledajući ih zajedno. Tom Henks u performansu koji mu je obeležio karijeru i Robin Rajt kao osoba puna ožiljaka na duši napravili su fantastičnu stvar i doneli nam priču zbog koje su mnoge maramice godinama bile mokre. Gle možeš da smatraš Foresta Gampa ljigavim, ali ne možeš da osporiš lepotu u tragediji.


18. Annie Walker & Nathan Rhodes 
Film: Bridesmaids
Uloge: Kristen Wiig  (Annie), Chris O'Dowd (Nathan)


Malo smeha nije na odmet, sa njima ovo je zagarantovano. Deveruše su film koji je pre svega ženski film i koji se temelji na ženskim prijateljstvima, ali dašak romanse nije na odmet. Kristin Vig kao Eni je sama po seb komična a šarmanti Kris joj samo pomaže u tome. Oni nisu kliše romantičan par, naprotvi izuzetno su smešni i na trenutke smotani ali osvojiće vas, i navijaćete za njih (pored živog Džona Hama)  to vam garantujem :D


17. Susan & Richard ❤
Film: Babel
Uloge: Cate Blanchett (Susan), Brad Pitt (Richard)



Verovatno je mnogima čudno jer nisam koristila njihove likove iz „Neobični slučaj Bendžamina Bartona“ međutim ja sam ipak nekako ostala više na ovom paru koji su Bred i Kejt igrali, jer je mnogo dublji i jači smisao koji oni nose. Prevazići zajendo toliko teške stvari (smrt deteta, ušivanje na živo...) i ostati uejdinjeni to je ono što je realnost, to je prava ljubav,  pisaću opširnije o ovom filmu, uskoro ali hajde sad da pomenem- ima jedna potresna scena gde ona sedi nakonn što su joj praktično obavili instervenciju na živ i pitanje je da li će da preživi i oni se izvinjavaju jedno drugom zbog grešaka –to je toliko emotivno rastrojstvo koje može da izazove čoveku, samo dva toliko moćna glumca i Injaritin briljantan um su mogli to da naprave.


16. Cinderella & Prince Charming
Film: Cinderella
Uloge: Lily James (Ella), Richard Madden (Prince Charming)


I ovo je više puta pominjan i film. Iskreno sam razmišljala da li da ga stavim na ovu listu (jer od dizni fana možete da očekujete listu omiljenih animiranih filmova), ali sam shvatila da Ričard i Lili toliko lepo izgledaju zajedno da je šteta ne staviti ih, za razliku od slučaja u Igri prestola gde Ričardov lik Rob Stark je daleko gledljiviji nego njegova žena Talisa, ovde to nije ni najmanje situacija, naprotiv gledaćete ih podjednako. 


15. Elizabeth Bennet & Mr. Darcy 
Film: Pride & Prejudice
Uloge: Keira Knightley (Elizabeth), Matthew Macfadyen (Darcy)


Evo jednog  klasika, koji se može viđati na dosta top lista koje rade isto što i ja, trenutno da se razumemo. U planu mi je da pročitam knjigu Džejn Ostin, međutim i filmska adaptacija u izvedbama Keire Najtli i Metjua Makfedena je meni legla savršeno. I ako je prilično kliše: savršen muškarac, i ne tako savršena žena moraju da prevaziđu svoja uverenja da bi bili srećni. Međutim odlično ukomponovano i urađeno u segmentu umetnosti-realno je ali idalje ostavlja dašak prave filmske romanse o kojoj svi mi sanjamo :D


14. Claire Dearing & Owen Grady ❤
Film: Jurassic World
Uloge: Bryce Dallas Howard (Claire), Chris Pratt (Owen)


O samom filmu više čitate u četvrtak kao deo mesečne kolumne, međutim nisam mogla da ih izostavim i ne stavim ih ovde. Njih dvoje deluju kao  da ceo život rade zajedno i ako nemaju mnogo scena u segmentu romentike zajedno, meni je taj jedan poljubac bio sasvim dovoljan, jedno od najvećih iznenađenja iskreno nisam očekivala da mi toliko dobo legnu i potcenila sam Prata ipak je frajer.


13. Giselle & Robert Philip 
Film: Enchanted
Uloge: Amy Adams (Giselle), Patrick Dempsey (Robert)


Najčudnija priča od svih ali to je ne sprečava da probudi one klasične sanjare u svima nama. Pominjala sam film već u nekoj od kolumna, no kada govorimo o njih dvoje, ona je mnogo ekspresivnija gotovo traži da je gledaš. Uz njenu naivnost, i poletnost odlično se ukopio njegov grub stav o životu i to nekako nalazi kompromis na mestima gde ga najmanje očekješ. Ako vam nedostaje onaj doktor iz „Uvoda u anatomiju“  (inače ja seriju ne gledam jer doktorske serije ne mogu da gledam) onda će vam se ovo dopasti.



12. Eve & Adam 
Film: Only Lovers Left Alive
Uloge: Tilda Swinton (Eve), Tom Hiddleston (Adam)


Ovo je takođe film o kojem vam nikada nisam pisala. No uskoro obećavam. Ovo je prilično čudna a opet prelepa romansa. Zapravo sve je čudno ali prelepo na neočekivani način. Gle ako vas ime Toma Hidlsona ne pozove na gledanje onda ne znam šta treba da vas natera. Šalim se, velika razlika u godinmama je bila neprimetna u slučaju Hidlona i Svintovnove, sve deluje toliko prirodno, a ona je prelepa na najčudniji mogući način. Ako tražite ne tipičan film za dan zaljubljenih, ovo bi moglo da vam dobro dođe jako je zanimljivo.


11. Wilma Dean Loomis & Bud Stamper ❤
Film: Splendor in the Grass
Uloge: Natalie Wood  (Wilma), Warren Beatty (Bud)


Verovatno većina moje genracije nema blage veze koji je film u pitanju, no ako ste ikada tražili romantični film koji će vas rasplakati onda je ovo film za vas. Film koji toliko lepo oslikava svoje doba i koji nosi toliko različitih emocija. Inače ovo je prvi crno beli film koji sam ja ikada gledala (sugestija moje bake koja ga obožava). I ako ga dugo nisam gledala idalje se naježim kada se setim poslednje rečenice iz filma „Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not; rather find strength in what remains behind.“ Hvala Natali Vud (gde god da je sada) i Varenu Betiju što su nam doneli ovako lepu priču.Ovo je odličan film za bilo kojga, zaista nije bitno da li ste muško ili žensko, da li je dan zaljubljenih ili dan kao i svaki drugi, koliko godina imate....spremite maramice (mene je pre rastužio nego rasplakao) i uživajte u umetnosti.


10. Kathy H. & Tommy D. 
Film: Never Let Me Go
Uloge: Carey Mulligan (Kathy), Andrew Garfield (Tommy)


Krenula sam sa tužnim filmovima, predhodni me nije rapslakao, na kraju ovog sam plakala kao kiša. Istina je da je ovo priča o ljudima koji su rođeni pod nesrećnim okolnosti a opet uspevaju da provedu bar oniliko koliko im je dato zajedno. Ovdaj film će vam sve snove srušiti a opet dobićete jednu lepu ljubavnu priču ispričanu pod ne tako lepim okolnostima. Keri Muligan je majstor svog zanata i njena fina nežna a opet razmna konekcija sa Garfildom me je dovela na kraju do suza. 



9. Sugar & Joe ❤
Film: Some Like It Hot
Uloge: Marilyn Monroe (Sugar), Tony Curtis (Joe)


Dosta više sa tragedijama o filmu koji će vas nasmejati do suza takođe čitate u četvrtak, elem ne mogu da pravim sada filmsku kritiku jer rekoh gledala sam prošlog meseca i stoji za kritiku u četvrtak, ali mogu da vam kažem da će te pod presmešnim okolnostima uspeti da zavolite ovo dvoje. Nikada nisam bila „fan“ Merlinke međutim u ovom filmu ona ostavlja bez daha i mada će te preispitivati njene motive nema šanse da vam se dopadne  kada sedne pored Kurtisa bilo da se pretvara da je Džozefin ili moćni biznismen-obožavaćete ih.


10. Cindy & Dean 
Film: Blue Valentine
Uloge: Michelle Williams (Cindy), Ryan Gosling (Dean)


Ne bih mnogo dužila o ovom paru (i filmu generalno) jer sam skoro pisala posebenu kritku za film koju možete pročitati OVDE. I tu sam napisala koliko je priča fantastična i koliko su Mišel i Rajan razvili konekciju, prosto jedna realnost koja će vas sovojiti i razlomiti na komade.


9. Satine & Christian ❤
Film: Moulin Rouge!
Uloge: Nicole Kidman (Satine), Ewan McGregor (Christian)


Odakle da počnem. Ajmo ovako-obožavam ovaj film (čitaj: Mekgregora iznad svega ali i film je dobar), i ovo je jedna od najlepših ljubavnih priča ikada. Kupljeni ste (kao i Satin) od kada Mekgregorov Kristijan krene da peva „Your song“ Eltona Džona, do poslednjeg momenta. Ono što čini njihovu romansu tim pre većom je što oni konstantno pevaju jedno drugom (još jednom moram da kažem, Mekgregor ima najbolji pevački glas od svih glumaca). Ne smeta ni (evidentna) razlika u visini, ni što je ona prodavačica ljubav (da se ne izrazim drugačije...) ništa oni kada se gledaju vidi se da se obožavaju kada to preneseš na gledaoce-ti si velemajstor. I p.s Nikol je trebala da osvoji oskara za ovu ulogu više ga je zalužila od Hale pa neka se obojena gospoda opet žali kako oskar nije pravedan prema njima (otišla sam u off ali kad smo već tu) :)


6. Vesper Lynd & James Bond 
Film: Casino royale
Uloge: Eva Green (Vesper), Daniel Craig (Bond)


Prelazimo malo na strast. Ako (kao što ja ne računam ) izuzmete poslednju Bond devojku, onda se i vi kunete u to da je Vesper jedina žena koju je Džejms ikada voleo. Moja impresija sa (već) tri filma sa Kreigom je da je on jako stravstven po pitanju rada sa koleginicama. Ako očekujete nežne poglede, i sav taj džez-piši propalo nema toga sa njih dvoje. No postoji sjajna (izdajnička) veza koja će vam podgrejati krv. O njemu bih mogla tri posta da iskucam, on je otelovenje meni idealnog muškarca a ona je daleko od naivne, gle na kraju ovo nije romantičan film ne treba se fokusirati na to, svakako je najbolji o Bondu ikada snimljen.


5. Céline & Jesse 
Film: Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight
Uloge: Julie Delpy (Celine), Ethan Hawke (Jesse)


Jedna od najjednostavnijih a opet najlepših romansa. Sa Džesijem i Selin nikad nije više od jednog dana, a opet to je sasvim dvoljno da vidiš da se još kada se u prvi put sretnu u vozu (prvi deo,Sunrise) obožavaju. Itan Hok ima šarm koji te vrlo lako natera da voliš momka koji ne zna šta hoće sa životom, a cinična Selin šarm koji te vuče ka sebi kao magnet. O drugom filmu iz serijala (Sunset) pisala sam OVDE pa tu možete malo više da saznate, inače jedan od omiljenih filmskih serijala. 


4. Kitty Fane & Walter Fane ❤
Film: The Painted Veil
Uloge: Naomi Watts (Kitty), Edward Norton (Walter)



Po ovim filmovima ispada da sam ja strašno emotivna osoba-nisam majke mi. Međutim kad je nešto lepo ne možeš da poričeš,  Naomi i Edvard su dva puta dokazali da su odlični kada rade zajedno (i u Bridmandu su odlično odradili) a ono što je najfascinantnije je: u ovom filmu glumi i Liev Schreiber, Naomin suprug (glumi njenog ljubavnika) i ona uspeva da ima bolju hemijun sa Nortonom, e to je prava stvar. Često se vraćam ovom filmu obožavam njihovo građenje odnosa. Edvard kao emotivac je sjajna stvar za videti.


3. Baby Houseman & Johnny Castle ❤ 
Film: Dirty Dancing
Uloge: Jennifer Grey (Baby), Patrick Swayze (Johnny)


Ovo je već kultni klasik, koja devojka koja je gledala ovaj film nije poželela jednog Džonija u svom životu? Ono što meni ovaj film radi stalno je „de ja vu“ za vremenom koje je mirno i u kome su se romanse bazirale na nečemu drugom što nije...ovo što je danas. Kad god gledam njih dvoje uvek imam osmeh razvučen na licu, mogu da osetim miris letnjeg kampa, atmosveru u balskoj dvorani u kojoj se igra...ok  nije mi dobro, generalno ovo je klasik nema tu mnogo šta da se priča, postoje filmovi koji su kao lektira-svako treba da ih pogleda jer su deo kulture, ovo je jedan od tih.


2. Cosette & Marius ❤ 
Film: Les Misérables
Uloge: Amanda Seyfried (Cosette), Eddie Redmayne (Marius)


Mislim da niko nije očekivao da će mi oni biti vicešampioni. Moram da ispričam jednu kratku anegdotu vezanu za Edija i ovaj film. Pre no što sam pustila film odgledala sam puno intervijua koje su glumci davali, i u jednom intervijuu sedeli su Hju Džekmen i Amanda Sjefild i tada vidim Edija  (prvi ptu u životu), iste sekunde sam kupljena par sati kasnije sedam i gledam film i od momenta kada je on igrao scenu sa Eponin (jedna od najemotivnijih ikada snimljenih) ja hvatam telefon i guglam njegovo ime i nalazim na buduće filmove,vidim „Teoriju svega“ i opis filma i kažem (u sebi) ako bude glumio kao ovde eto njemu oskara za ovaj film, molim lepo predvidela sam. Da se vratim na njih kao par-prelepi su zajedno, za one koj ne znaju o čemu se radi, „Jadinici“ su uživo pevan mjuzikl, i ono što čini njih dvoje toliko savršenim je što oni kad pevaju jedno drugom osetiš svaku emociju (ostaviću vam dole In my life/Heart full of love), to je prava hemija, on.. ja ne znam odakle mu onakav glas (izgleda kao dečak peva kao odrastao čovek) strašno dobro zvuči, u duetu sa njom još bolje. Znam da je mnogima teško da gledaju mjuzikle, međutim stojim da ovom treba dati šansu  uživaćete. 




1. Grof Laszlo de Almásy & Katharine Clifton ❤
Film: The English Patient
Uloge: Kristin Scott Thomas (Katharine), Ralph Fiennes (Laszlo)


Još jedan od filmova koji mnogi koji me poznaju znaju da obožavam. Kada gledaš sa strane ovo je jedna veza za osudu, međutim kada vidiš da između Ketrin i Grofa zaista zaboraviš na sve spoljne faktore. Svaki segment sa njima je prelep, Ralf je melem za oči obožavam da ga gledam (u svakoj ulozi) Kristin drži otmenost dame. Način an koji ispoljavaju osećanja jedno prema drugom je krajnje neobičan ali u isto vreme aposlutno van ovog sveta, osećaj da nisi tu već u drugoj dimanziji. Klasik za koji vam ne treba razlog da pogledate, prelep film.


Poslednji deo ovog posta odnosi se na ljude koji su meni kao ideja sjajni ali nikada se nisu obistinili (nije rangirano samo idem kao stignem). Završila sam listu da ako vam je dosadno  ovo da čitate, ne morate (mada su komentari ovde kratki) :)

~ Madeleine & Coulmier~
Tehnički jesu se obistinili na neki način, međutim (i ako je prekomično što Hoakin Finiks igra sveštenika) foks u filmu je na Raša (da se razumemo zasluženo, odgledaću g aponovo sukoro sjajn film za analizu). Kejt i Hoakin su imali prelpu konekciju i meni bi tu moglo malo više da se razvije.


~ Stanley & Blanche~
Divno je koliko su Brando i Li lepo izgledali zajdno, da su likovi drugačije postavljeni mislim da bi to bila lepe romansa. Svakako velika čast što smo ih gledali zajedno u filmu.


~ Juliet & Mark~
Čini se da je film više stavio fokus na njih dvoje nego na njenog muža, evidentno zbog Keirine dobre hemije sa Linkolnom, moglo je tu mnogo da se razvije.



~Charley & George~
Lepota koju su oboje Firt i Mur  (u performansima života) doneli je uspela u svemu ali ne u tome da me natera da verujem da je Džordž homosekusalac (doživela sam ga kao biseksualca) toliko je prirodno išla ta hemija sa Džulijen Mur, da stvaraš utisak da on zapravo simpatiše Čarli kao više od drugarice.


~Charles Xavier & Amy (narodu bolje znana kao „Hetrokromija“ devojka)~
Radovala sam se da vidim koje će još komplimente Čarls da joj uputi no ništa od toga. Možda je ona prokleto zanimljiva zbog senzualnog Džejmsa ili...ne definitnvno je do Džejmsa :D 


~Hermione & Harry~
Smatram jednom od najvećih grešaka Dž.K.Rouling, što nije nastavila u pravcu u kojem je krenula na početku. Emi Votson daleko bolje stoji Denijel Rekfild od Ruberta Grinta.


~Shosanna & Fredrick Zoller~
Ja znam da ja ovo ne treba da simpatišem, međutim ne mogu sebi da pomognem, pre svega meni je on najsimpatičniji čovek u filmu (sorry Majkl ti si nalepši na svetu dušo). Meni su oni beskrajno lepo delovali zajendno.


To je sve za ovaj post siroti đavoli, sledećeg četvrtka čitate (konačno) moju mesečnu filmsku kolumnu i malo diskutujemo o filmovima, lepo provedite dan, i pištie šta mislite o postu. Hvala što me čitate,




With love S.

5 коментара:

  1. Odličan post!:)))
    Moram da pohvalim i onaj prethodni, takođe tematski, nažalost ne pratim većinu serija koje su nabrojane (izuzev "GoT", a u "One tree hill" i "Sex and the city" sam parcijalno upućena) pa nisam komentarisala, ali, odličan izbor i zanimljivi parovi. Naravno, ja takođe volim "eternal friendzone" Džoru i njegovu neuništivu ljubav za Deni. :)))

    A filmovi...veoma zanimljiv izbor i lista bi išla, što se mene tiče, još u nedogled, tako da svaka čast na sužavanju izbora. Verujem da nije bilo lako!
    Dopada mi se što si uvrstila, ravnopravno, kako klasike, tako i novije, raznovrsna je lista i mnogo podsticajnih predloga za gledanje (prvo ili ponovno!).

    Fasbender i Kotijar su u najnovijoj ekranizaciji "Magbeta" sjajni! Preporučujem!:)))

    Sećam se, gledala sam "Mostove okruga Medison" u bioskopu sa mamom, koja obožava Meril i Istvuda, bila sam baš klinka i sećam se filma, odlični su oboje i baš dirljiva priča.
    "Forest"....jao, njihova ljubav me uvek dirne, prelep film i tako plemenita zamisao, čista i iskrena odanost, superiorna gluma...
    Hehe, meni je i dalje najbolja verzija "Gordosti i predrasuda" ona iz 1995. Serija sa Kolinom Firtom kao Darsijem. Pravi je. :))) Ali, Kira mi je prekrasna u svakom filmu. "Love actually" - da, i meni su njih dvoje bili favoriti!
    Plus za šarm i prirodnu, neponovljivu lepotu starog Holivuda.
    Za "Blue Valentine", neobičnu i fascinirajuću priču, za u svakom pogledu ČAROBNI "Mulen Ruž".
    "Before Sunrise" i nastavke baš nedavno pomenuh Ivani na njenom blogu, u sklopu tematskog posta o "Valentine-filmovima", to je jedan od antologijskih filmova.
    "Painted veil" mi je na disku "100 godina", nikako da odgledam.
    "Dirty dancing" - prosto je neverovatno da se Svejzi i Grejeva privatno nisu podnosili, jer u filmu sve "pršti"od privlačnosti, ili je taj dodatak plesnog izraza presudio.
    Što se "Jadnika" tiče, bila sam skeptična prema mjuziklu, jer obožavam knjigu i uvek negodujem zbog izneverenih detalja (kao npr. to što Fantina nije plava, a Kozeta crnokosa sa plavim očima - kako ih je Igo zamislio i opisao), ali, s druge strane, lep je film i volim Edija. :))))

    "Engleski pacijent", filmčina. Fajns i Kristin briljiraju, sjajni su mi i Binoševa i Defo. Čitala sam baš nedavno knjigu, odlično su preneli emociju i poentu. Mada, meni je Ralf svuda magičan, kao Hitklif i Onjegin pogotovo.

    Evo nekih meni najdražih filmskih parova, mada ću se sigurno setiti još:
    Na prvom mestu, Skarlet i Ret u "Prohujalo sa vihorom", tj. Vivijen Li i Klark Gejbl. Žilijet Binoš i Ralf Fajns u "Orkanskim visovima". Džud Lou i Natali Portman u "Bliskosti". Hoakin Finiks i Riz Viterspun u "Walk the line". Bred Pit i Džulija Ormond u "Legends of the fall". Vinona Rajder i Džoni Dep, Vinona i Kristijan Slejter, Vinona i Kijanu Rivs...Banderas i Vinona u "House of spirits": šta mogu, imala je sreće sa partnerima!:)))
    To je iz prve ruke, sad ne mogu da izdvojim iz ogromnog broja filmova, ali, ima ih još mnogo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Forest mi je jedna od najdražih priča nekako oslikava život :)
      Majkla i Marion ejdva čekam da gledam deluje mi da imaj priprdnu hemiju a ako se to vidi još preko fotki samo jedva čekam uživo da vidim :)
      Gordost i predrasude sa Firtom su mi jedna od glavnih stavki an watchlisti on je fenomenalna glumac :)
      Before serijal je po emni jedan od najbitnijih za filmsku kutluru jer pokazuej da ne mora da se dešavaju mali milion stvari da bi funkcionisalo, Lankater je životni reditelj svaki njegov film je život na umetnički način.
      Gledala sam da ne budu samo jedno ili drugo nego da svaka dekada ima nekog kao obeležje posebno jer Sjaju travi i Neki to vole vruće obožavam :)
      Inače zboravila sam Pita i Džuliju u Legendi o jeseni obožavam taj film i nju i Forda u Sabrini :)
      Meni su u bliskosti Kaljv Oven i Džulija Roberts omiljeni obožavam Klajva u toj ulozi, moram da gledam Oganske visove,
      Hoakina i Riz nisams a namerom stavila jer nisam htela stvarne parove iz života (inače bi i Kejt Blanšet i Leo u Avijatičaru bili tu jer su mi fantastični ) :)

      Избриши
    2. Da, da, Ford i Džulija u "Saabrini", dobro si me podsetila - odličan film!:)
      Jeste, Klajv i Džulija su takođe sjajni u "Bliskosti", mnogo volim taj film...uh, toliko predloga dolazi u obzir, u svakom slučaju, odlična tema. :)))

      Moram da dodam da se slažem za Harija i Hermionu. Iskreno, uvek sam navijala da završe zajedno, čak mi je i sa onim Viktorom Krumom ona bolje išla nego sa Ronom...ali, ja imam često običaj da navijam za sporedne likove da smuvaju glavnu junakinju i da bude što manje predvidljivosti u radnji, što manje klišea. Volim da se iznenadim. :)))

      Избриши
    3. Meni su Hari i Hermiona jedno od najvećih razočarnja ja sam uvek kontrirala i omiljeni (bolje rečeno) najzanimljiviji lik mi je bio Melfoj a Ron mi je uvek bio ljugav nikad ga nisam volela :)
      Sabrina mi je omiljni film iz detinjstva baš moram da ga gledam ponovo
      A Bliskost planiram da dublje analiziram uskoro jer taj film i ja smo imali toliko različitih perspektiva čini mi se da svaki put dobijem novi dojam i vidim film drugačije od predhodnog :)

      Избриши
  2. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor