Search This Blog

💎Tv project💎 📺


Zdravo dragi ljudi, dakle jedan posle ponoći konačno završen duugo planirani projekat i konačno mogu da počenm da kucam da vam prezentujem isti. Naime ideju za ovo imam već oko dve nedelje, prosto sam smatrala da nešto ovako nije loše prvenstveno za ljude koje interesuje da nađu neku novu seriju, za blog da ga osveži nekom novom temom jer mi se čini da sam upala u mašineriju jednih te istih stvari. Zato sam rešila da odvojim jedan dan (koji se odužio na dva, ali bože moj) i odlgedam 20 trenutno napopularnijih  serija koje nisam glaedala, i o kojima nisam pisala. Svaku sam bazirala na po jednoj epizodi jer je to dovoljno da stekneš neki utisak. Sve ove serije gledala sam prvi put. Biću objektivna pri prezentovanju ali u isto vreme ću vam reći i da li se meni lično dopada ili ne i vredi li nastaviti ili ne. Zvanično najpopularnije serije po sajtu IMDB su Game of Thrones  i Vinzi a ja sam izvukla 20 koje nisu te i red je da i vas upoznam sa njima. Listane su po abacendom redu, tj. ja na IMDB-u sam napravila listu (ako vas mrzi da čitate tekst možete ih videti OVDE) da ne zaboravim neku pa idem po abecednom redu kako su tu ređane jer sam ih tako i gledala. Uradiću povremeni update o tome koje sam nastavila i koliko. Ako imate neke preprouke, slobodno pišite dole 😄
p.s koristila sam se simbolima da bih napravila tekst zanimljiv 👍-dopada mi se👎-ne dopada mi se ✌-ok je  💋

1.Arrow
Uloge: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg

Strela, da prevedemo na naš jezik, je serija o Oliveru Queenu razmaženom bogatašu čija je jahta nestala u moru pre pet godina. On se vraća u grad odlučan da ga iščisti i zavede red. Ova serija bazirana je na DC junaku Green Arrow, i za nekog kome bi se dopao takav tip serija smatram da je sasvim uredu. Međutim što se tiče mene (imam još dva strip junaka ovde) ovo ne radi, prosto mi se ne dopada radnja mi nije držala pažnju i verovatno je više neću puštati.
Da li ću nastaviti da je gledam: Verovatno ne, ali je ne isključujem u potpunosti. 👎


Uloge: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown


Blindspot je serija koja govori o Džejn Do, ženi koja je nađena u centru Njujorka prekrivena tetovažama bez imalo sećanja. 
Ok ovo je FBI tip serije i nešto što se meni inače ne dopada, međutim ova serija je mnogo više od obične FBI serije aposlutno je fantastična, priča vuče na misteriju i odmah je tražila da je gledam još. Glavna glumica Džejmi Aleksander, je prelepa žena i sjajno je odigrala ulogu. Mnogo je više od obične FBI stvari, mnogo zanimljiva i ako volite priče koje vuku na misterije, onda je ovo nešto na šta trebate da bacite pogled.
Da li ću nastaviti da je gledam: Da. Ne pasionirano i skoro svaki dan, ali generalno da. 👍


Uloge: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn

Serija koja je hvaljena na sva usta, čak smatrana najboljom serijom modernog doba. Pobedili su na Emiju GOT više puta, Aron Pol odneo je pobednu nad Piterom Dinklidžom više od jednom. Za toliko hvaljeu seriju moram da kažem, očekivala sam...više. Prosto nije to nivo koji sam ja očekivala od nečeg što je toliko bilo superiorno dok se emitovao. Da se razumemo, sjano osmišljena radnja, a Brajanu Karnsonu skidam kapu, čovek je jednom maestralan glumac, međutim serija kao serija nema efekat taj da ja želim iste sekunde da gledam drugu epizodu. Aron Pol je jako lep čovek, izuzetno gledljiv ima taj šarm ali sorry nije on meni bolji glumac od Dinklidža kojeg je pobedio par puta. Sve u svemu mogla bih da pustim još neku epizodu ali nisam pasionirani gledalac.
Da li ću nastaviti da je gledam: Kao što rekoh povremeno apsolutno. ✌


Uloge: Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana
Ova serija je jedna komedija koja priča priču o mladoj, ultra obrazovanoj advokatici Rebeki koja napušta fensi posao u Njujorku nakon što sretne mladića sa kojim se zabvljala na kratko sa 16 godina i odlazi u mesto koje se zove West Covina u Kaliforniji, gde se zapošljava za duplo manji novac. Serija je rađena kao polu mjuzikl. 
Mislim da je ovo tip serije koji može da prođe ponekad kada nemam nešto da me nasmeje, nije to humor koji meni odgovara ali prolazi. Lepo je što je rađena kao mjuzikl i glumica koja igra Rejčel je smešna. Što se mene tiče Grandfatherd i Jane the virgin su mi komičniji ovo mi je tu i tamo ne preterano smešno.
Da li ću nastaviti da je gledam: Povremeno, da. ✌


Uloge:  Trrence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett
Empire je priča o hip hop mogulu koji svoju kompaniju želi da prepusti svojoj trojici sinova i mora a se odluči kome želi da je ostavi, dok i njegova bivša žena želi svoj deo. 
Ovo je serija čije se radnje ja ni ne sećam i toliko o tome koliko mi je bila zanimljiva. Rađena je na tipu sapunice, bar se meni tako čini. Ništa meni za 40 minuta nije držalo pažnju preterano da bih mogla više da vam napišem, verovatno je više neću puštati. Ko voli hip hop muziku i taj proptotip serija njemu bi se ovo definitivno dopalo, meni se ovakav tip serija ne dopada i definitivno je ne.
Da li ću nastaviti da je gledam: definitivno ne.👎

Uloge: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane


Fear the walking dead je priquel na originalnu seriju The Walking dead, i zapravo ovo je serija koja pokazuje početak zombi apokalipse koja je u TWD već u velikom jeku i prati potpuno nove likove. Prvenstveno se oslanja Klark porodicu. I ono što je zanimljivo je da jednu od glavnih uloga igra Frenk Diliejn koji će za GOT fanatike biti značajn kao sin Stipena Dileijena, koji je igrao Stanisa. A fanovima Heri Potera će biti značajn kao mladi Tom Rajdl, tj. Lord Voldemord iz filma Hari Poter i polukrvni princ. Da mogu reći Stanis ima divno potomstvo ako lutka je.
Divan Stipenov sin 💙

Što se mene tiče bila sam skeptik po pitnju ovog, ok već imamo TWD (sa kojim sam u love-hate vezi) međutim ovo je odlična serija jer objašanja  kako je sve zapravo počelo jako kvalitento urađena i gluma je jako dobra ne zamara. Prva sezona imala je 6 epizoda dok će druga čija je premijera bila 10. aprila imati 15. Ako volite TWD ili ako razmišljte o nečemu ovakvom definivno preporučujem, nije nužno da morate da gledate TWD da bi ste gledali ovo jer se radnje barem još uvek ne dodoiruju i nije Atlanta kao u TWD centar.  
Da li ću nastaviti da je gledam: Da. 👍

Uloge: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke

Girls je serija koja prati četri drugarice koje žive u Njujorku i njihovo građenje života i shvatanje istog.
I ovo je jedna o serijama o kojima sam dosta čula ali iskreno ovo je tip serija koje kada bih uhvatila na tv-u gledala bih i ne bi me smorile ali ako treba sama da je pustim...teško brale. Prvenstveno glavna glumica Lena Duham je meni jako odbojna, sve dok ona nije u kadru (a ona piše seriju i ima je brale najviše) je ok kako nju vidim meni postaje manje interesntno. Serija se bavi klasičnim devojačkim problemima međtuim nije nešto što mene preterano interesuje. Plično wanna be sex and the city nije za mene
Hoću li nastaviti da je gledam: Povremeno je možda pustim, ako se setim.✌

Uloge: Kevin Spacey, Michel Gill, Robin Wright

Priča prati kongresmena Frencisa Andervuda i njegovu ženu Keri koji se udružuju kako bi se osvetili onima koji su izdali Frencisa.
Ako ste slušali o onoj seriiji u koj glumi Kevin Spejsi, na pravom ste mestu. Ovo je ta serija. Tip političkih serija nije nužno tip serija koji se meni dopada, ali ljudi moji ova serija ima vrhunsku glumu. Gluma koju donose prvenstveno Kevin u ulozi Frensina i Robi u ulozi njegove žene Keri, je nešto što  voleli ili ne ovaj tip serja, želećete da gledate. Ima dobar storyline, i nema patetičnih dleova, pričana je i rađena tako da stvari budu snimane i viđene od strane Frencisa. Lik kojin nema šanse da ne volite je lik njegove žene Keri, pre svega da je Lagerta iz vikinga smeštena u 21. vek ona bi bila Keri Andervud. Gluma Robin Rajt je nešto pred čim ja imam samo ogroman respect.
Da li ću nastaviti da je gledam: Apsolutno. Ne pasionirano kao što gledam Bordžije, Vikinge i GOT ali definitivno ću je gledati.👍

Uloge: Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville

Džesika Džouns, bivši superheroj postaje privatni istražitelj i radi na slučaju koji se ispostavlja da je više od običnog slučaja. Džesika Džouns bazirana je na Marvelovoj junakinj pod istim imenom.
I za ovu serju sam čula razne prepruke, kada sam videla ime među popularnim serijama znala sam da je ovo prilika da vidim da li mi se dopada ili ne. I.... orpavdala je sva hvaljenja i moja očekivanja. Ja sam inače marvel fan, uvek mravel pre nego DC, i volim i The Avengers i X men...Ovo je drugačije i svi koji nisu u tom superheroj svetu, ne moraju da birnu da će da im se ne dopadne, jer Džesika pre svega ima sovju priču i možete je posmatrati i ako seriju sa elemrntima fantazije i akcije. Njen lik se vidi koliko je dobro odglumljen i razrađen još u provj epizodi. Odlično urađena serija, odlična gluma i sviđaju mi se ona i Luk kao par.
Da li ću nastaviti da je gledam: Definitivno da. 👍


Uloge: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper 


Limitless je serija koja se bazira na film Limitless sa Bredlijem Kuperom, samo što ovaj put glavnog lika igra i bavi se životom 28-osogdišnjeg mladića koji uz pomoć tablete uspeva da omogući 100% pristup mozgu i počinje da radi sa FBI-jem. 
Šta je mene nateralo da pomislim da serija zapravo može da mi se dopadne kada mi se film na prvom mestu nije dopado, blage veze nemam, ali odlgledah ja jednu epizodu. Pre svega da budem potpuno iskrena, bolja mi je nego film. Međutim da sam impresionirana-nisam impresionirana, ko voli taj tip serija gde ima otkrivanje zločina super će da mu legne ova serija, meni nije nešto. Inače zanimlnivo je da Bredli Kuper gostuje sa sovjim likom Edijem Murom kojeg je igrao u filmu.
Da li ću nstaviti da je gledam: Možda tu i tamo kada mi treba nešto drugačije, inače da je gledam „redovno“ no no. ✌

Uloge: Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside

Lucifer je besmrtan i dosadno mu je u paklu, zato žvii u L.A-ju i drži noćni klub i zabavlja se. Velika želja mu je da bude detektiv, ubrzo psotaje partner jednoj detektivki nakon što devojka koju je poznavao bude ubijena.
Ok, ovo je serija od koje nisam imala apsolutno nikava očekivanja ali toliko me je slatko nasmejala- Lucifer je retko zanimljiv lik i toliko sam se slatko smejala gledajući epizodu uz njega. Priča britanskim akcentom (logično glumac je britanac) a glumac je malo je reći zgodan. On je lik kojeg odmah zavoliš jer i ako je iz pakla on nije zao, i bori se protiv kriminala. Hladno ljudima otkriva svoj idnetitat ali mu niko ne veruje. Serija ima elemente komedije, akcije ali i drame. Odlična je za razonodu i ako volite nešto malo drugačije.
Da li ću nastaviti da je gledam: pasionirano ne, ali recimo jednom-dva puta nedeljno zašto da ne. 👍

Uloge: Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal

Serija prati život i razvitak kralja krijumčarenja droge Pabla Eksobara.
Ok dubok udah. Ne ja nisam izabrala da pogledam i ovu seriju zato što je jedna od uloga gospodin Paskal. I da svaka slučajnost sa otkidanjem na istog je postupno slučajna. Šalu na stanu, istina je da od svih serija koje sam pogledala, mogu ruku u vatru da stavim da je ovo najkvalitetnija koju sam gledala (ne generalno nego sa ovog posta). Odlično je prikazan život nako boss-a Pabla Eskobara, već u prvoj epizodi pokazuje se njegov razvitak. Seriju priča narator Stiv Marfi (Boyd Holbrook) i on nam objašnjava sve u vezi toga kako je postao policajac i došao na slučaj Pabla Eskobara, ne dotačinjući se mnogo svog ličnog života, već se fokusirajući na Eskobarovu priču. Upoznaje nas sa svojm partnerom, kojeg on smatra idjotom (Pedro Paskal) i počinje priču o tome kako je uopšte krijumčarenje postalo popularno. Pre svega glumac koji glumi Eskobara, je...da sročim ovako-pokidao je mala reč. Čovek je postao Pablo, toliko moćno toliko sigurno interpšretirano, sjajn je, uvek je velika odgovornost kada radiš autobiografiju a ovaj čovek je u potpunosti odgovorio zadatku. Pedra sam videla tek na par sekundi, dovoljno da čujem da na maternjem španskom zvuči jednako hot kao i na engleskom. Izuzetno kvalitetna serija, i nešto sa čim možete lako da se uhvatite jer je do sad snimljena samo jedna sezodna sa 10 epizoda, što nije mnogo. Becite pogled na ovo, od srca vam preporučujem, najvkalitetnije što sam pogledala.I da muzika je sjajna, pravi latino ritam se šiti kroz seriju.
Da li ću nastaviti da je gledam: Apsolutno.👍


Uloge: Caitriona Balfe,Sam Heughan, Tobias Menzies

Outlander ili kod nas prevedeno kao Tuđinka je priča o Klari ženi koja 1945. nakon završetka drugog svetskog rata odlazi sa suprugom Frenkom Rendalom (Tobias Menzies, a.k.a Edmund Tuli iz GOT)  na ponovni medeni mesec jer su tokom rata bili rzadvojeni i za pet godina videli su se samo 10-ak dana. Dok su na medenom mesecu oni prisutvuju čudnom ritualu, koji fascinira Klari, te se ona vraća sledećeg dana nakon što on ode na poseo i kada ubere cvet odjendom joj postaje nejasno gde je, vidi čudno odevenu vojsku i prvo misli da se našla na snimanju filma ali kada čuje pravi pucanj pištolja, shvati da ipak nije u filmu nailazi na čoveka koji je identičan njen muž (glumi isti glumac) ali on izgovara drugačije ime i želi da je ubije spašava je presladak škot Džejmi. Zapravo Kalri se transportovala u 1743. godinu (i ovo nije spoiler to imate u storylineu da pročitate). 
Kada sam pročitala storyline znala sam da su velike šanse da će se meni ovo dopasti, pre svega 20. vek onda transporotvanje u 18. vek plus fantazija imala je sve elemente koje ja volim. Sjano je urađena i oba perioda su predstavljena na najbolji mogući način. Ona je jako dobro iznela ulogu, a glumac koji glumi Džejmija će vas oduševiti.Sjano urađena muzika, zvuci gajda se mogu jasno čuti, odlično prikazana škotska tradicija, jako zanimljiva tema, i jako lepo urađena serija. Zanimljivost je da jednu od uloga (mada se ne pojavljuuje u prvoj epizodi) igra i Lotte Verbeek, poznata kao Džulija Fanese iz Bordžija 💙
Da li ću nastaviti da je gledam: apsolutno da. 👍

Uloge: Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin

Prati živote agenata koji se obučavaju za FBI, u mestu Kvantiko u Virdžiniji koji se menjaju kada jedan od njih bude osumljičen za terorističke napade.
Za razliku od predhodne serije, za koju sam predpostavila da će mi se svideti, za ovu sam predpostavila suprotno i bila sam upravu. Prosto retko šta na foru policijskih serija se meni zapravo dopadne. Ako gledam objektivno, je dobro urađena ima dobro razvijenu tematiku i neko ko voli policijske serije brzu akciju i reakciju onda je ovo za njega definitivno. Što se mene tiče, definitivno ne. Nisam taj tip i ne odgovara mi. Ako treba da biram između ove i blindspot koju sam pominjala gore, da vam preproučim, jasno je da se meni ona više dopala.
Da li ću nastaviti da je gledam: da se ne lažemo, ne. 👎

Uloge: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior

Mladi čovek u ranim 30im muči se da izblansira život između porodice i svog učešća u motocikičkom klubu.
Što se ove serije tiče, polovina ljudi koje je gledala mi je rekla da je gledam jer je fantastična, druga polovina da je ne gledam jer ću  dušu isplakati do kraja. Poslušah prvu polovinu što se da primetiti.Dosta sam slušala o njoj, i dugo sam se dvoumila da li da je gledam ili ne ali kada videh glavnog glumca bilo je definitivno da. Deluje mi moćno nije ostavila utisak koji Narcos i još jedna serija koja ide tek pred kraj su imale ali deluje dobro i moćno i mračno u isto vreme. Gluma je dobra i na nivou. Ako volite dramu u svom pravom obliku ovo je serija za vas, ako ne možete nešto baš teško da svarite onda preproučujem da je preskočite.
Da li ću nastaviti da je gledam: Mogla bih da pogledam još koju epizodu. ✌


Uloge:  Jared Padalecki, Jensen Ackles

Braća Sem i Din nakon tragičnog događaja iz detinjstva, počinju da idu očevim koracima boreći se sa zlim, neprirodnim bićima.
Zbog ove serije, ja želim da zadavim samu sebe. Pusitla sam je sa očekivanjem da mi se verovatno neće svideti i bez da sam proverial koliko sezona ima. Desile su se dve katastrofalene stvari:
1.Jako mi se dopala
2.Ima 11 sezona
Pa bravo Sara, bravo mozgu gde si našla da ti se svidi serija od toliko sezona. Kod mene važi nepisano pravilo da se ne vezujem za serije koje ne umeju da se završe, međutim pustim ja i već od početka krenem da kapiram da se meni zapravo jako sviđa. Istina dobro je urađena, tera te da je gledaš, ima prilično jezive scene ali ne rade u svurhu straha, barem kod mene već podižu mi adrenalin i teraju me da gledam. Prvi slučaj je jako dobro odrađen, radi se o misterioznoj ženi na putu. Glumci su jako dobri, lepo se uklapaju jedan uz drugog (stariji je definitivno moj tip) i ovo je tip pilot epizode koja traži da je gledaš još. Ukoliko ne smatrate da su 11 sezona mnogo i ukoliko volite serije sa duhovlima, granicom sa onim svetom...definitivno trebate da bacite pogled na ovo.
Da li ću nastaviti da je gledam: Želim da kažem ne, ali verovatno je da ću nastaviti još neku epizodu. 👍


Uloge: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

Život FBI agenta Elizabet Kin se u potpunosti prevrće kada misteriozni kriminalac izrazi želju da razgovara sa njom.
Što se tiče ove serije, početak je bio fenomenalan čak sam mislila da bi moglo da mi se dopadne. Scena prva je apsolutno brilijntno odrađena. Međutim ostatak mi je bio, kao što to uvek biva samnom i krimi serijama prilično ne zanimljiv. Kada pričamo objektivno nema dileme da je ovo dobra serija, druga priča je što se meni lično ne dopada, glumac koji glumi kriminalca, Džejms Spader je razbio koliko je dobro odglumio, odlično je iscenirano i vidi se da reditelj misli o svemu. Međtuim ovo nije moj fah i ne dopada mi se mnogo.
Da li ću nastaviti da je gledam: Mislim da neću.👎


Uloge: Riley Keough, Paul Sparks, Mary Lynn Rajskub

Serija bazirana na filmu Stivena Sodlbrga pod istim imenom (koji ja nisam gledala i ne znam kakav je) prati život studenta prava u Njujorku koja zarađuje kao eskort.
Ova serija je na žalost gruba realnost današnjice. Na mom fakultetu predavanja nisu obavezna, tako da ja isti vidim samo na ispitima (lakše mi je da učim od kuće) međutim pouzdano znam da na ovaj način zarađuju i devojke u našoj zemlji. Serija je jako dobro koncipirana i jedna je od relativno novijih serija, emituje se od 10. apirla i mislim da sezona još niije gotova. Odlično je  pisana pre svega i prikazuje apsolutnu realnost jedne na izgled obične devojke i njen ulazak u svet pordaje svog tela. Glavnu ulogu igra Rajli Konh, inače unuka Elivsa Prislija, koja je po mom mišljenju jako dobro iznela ulogu bar za jendu epizodu. Zanimljiv je njen šef, adovokatske firme u kojoj stažira on mi onako baš drži pažnju sigurno je bitan. 
Ukoliko želite nešto bazirano na današnjoj realnosti i ukoliko volite finu, dobru dramu preporučujem ovu.
Da li ću nastaviti da je gledam: Zašto da ne, interesantna je 👍


Uloge: Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson, Sterling K. Brown, Kenneth Choi, Christian Clemenson


Prva sezona prati suđenje O.J Simpsona čoveka koji je ubio svoju ženu i njenog prijatelja. Suđenje O.J simpsona je jedno od najčuvenijih koje se odigralo u SAD-u, poznato je i kao suđenje veka.
Kada sam vam pričala o drugoj seriji koja me je apsolutno oduševila, pričala sam o ovoj.Pre svega ovaj serijal American crime story bazra se na istom ako i American horror stoty-jedna sezona, jedna priča, tako da ne može da postane monotona i dosadna. Ova sezona konkretno prati slučaj O.J Simpsona i njegovo suđenje za ubistvo svoje bivše supruge. Pre svega osim odlično režirane serije, ovo je serija gde je gluma nešto što je brutalno dobro. Mnoga nama znana imena igraju ovde. Pre svega O. J Simpsona igra oskarovac Kuba Guding mlađi, koji je po mom mišljenju jako dobro izneo ulogu. Njegovi strahovi, promene rapsoloženja sve je to on odlično oslikao i tačno možeš sa lica da mu čitaš. Sara Polson igra novinarku Maršu Klark, koja je jedna od prvih počela da istražuje i izveštava o slučaju Simspona i ona je apsolutno najbolje agluma u seriji, toliko je žena superiorna toliko je moćno odradila da jedino što mogu da napišem je respect. U seriji se između ostalog pojavljuju i Džon Travolta u ulozi Roberta Šiparia čivenog Holivudskog advokata, David Schwimmer (ljudi koji gledaju prijatelje znaju ko je to) koji igra Roberta Kardašijana... 
Odličan serijal ne može da vas zamori jer je svaka sezona priča za sebe, bacite pogled nećete se pokajati.

Da li ću nastaviti da je gledam: Zar nije već očigledno 💋 👍

Uloge: Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess

Žena koja je spašena iz podzemlja, počinje život iznova u Njujorku.
Ovu seriju je kreirala Tina Fej (čiji humor ja jako volim) i mislila sam da će mi se dopasti, međutim nije ona meni neki utisak jak ostavila. Ideja je odlična ali ne nešto što bih rado pustila da se smejem kao čovek. Možda je problem do mene, jer sam teška na humor, možda do toga što su sve humorističke serije na isi fazon kako god nije me impresionirala. I da glumica koja glumi Kimi je takođe iritantna meni :D
Da li ću nastaviti da je gledam: Blage veze nemam 👎


Kako vam se dopada ovako nešto? Mogla bih isto to i sa filmovima da uradim, ako vam se dopadne ideja. Koje od ovih serija bi ste pogledali? I dali vam se uopšte dopada ideja ova? Pišite dole poješću se živa dok ne saznam da li sam uradila dobru stvar ili pisala gluposti. Za utorak i GOT pravim poređenje ne suđenog i obećanog princa 💙

Hvala na čitanju, 
With love, S.





10 коментара:

  1. Ne znam koliko može da se stekne utisak na osnovu samo jedne epizode. Meni su neke od najboljih serija imale katastrofa pilot epizodu i obrnuto, a neke su postale fantastične tek u drugoj sezoni. Mada za ove neke, da kažem lagane serije, realno to je to što dobiješ na prvu loptu.
    Na primer Breaking Bad, to nije vrsta serije, koja te istog trenutka hvata, naročito prva sezona, ne pucaju svim arsenalom odmah u startu, ona je ono što bi se reklo slow burn, moraju likovi da ti se uvuku pod kožu i onda kreće ludilo. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Generalno ne može baš, ovo ej bilo više first impression kao koliko je gledljivo koliko ne 💖
      Definitivno onda treba da nastavim Breaking bad, što sam i planirala povremno jer je baš dosta hvale :)
      Malopre sam ipak pustila npr drugu epizodu arrow, i bolja je već ima enku bolju radnju nego prva a za komedije se slažem to je uglavnom to :D
      Hvala ti puno na komentaru 💖

      Избриши
  2. Novi post! Vrlo interesantan, ideja je sjajna, mada delim Ivanino mišljenje, mislim da je jedna epka malo, sem ako se baš 100% ne pronalaziš u priči ili bar jednom liku.

    Arrow nisam gledala, mada me gosn s kapuljačom intrigira. Možda bih mogla da gvirnem, čisto reda radi.
    Za Blindspot si me zainteresovala, dodajem na listu obavezno.
    Hvala, prvi put čujem za nju.

    Jao Breaking Bad, imala sam jednu opkladu s zetom. On je hvalio BB na sva zvona, a ja sam njemu predlagala Sinove.
    Izdržala sam čak 3 epke BB-a. Možda da se nateram bar prvu sezonu da privedem kraju. Ako se predomislim i otkočim je sa stand by-a javljam.

    Empire me nikad nije privlačio.. Delovao je kao sapunjara.
    Girls sam gledala samo jednu epku, nem pojma što sam stala.

    Drago mi je da ti se dopala Tuđinka.
    Sinovi su moja velika ljubav. Mogla bih ponovo gledati.
    Toliko sam pesama iz serije pokupila mislim da ima više od 100 :D
    Zadnju epizodu sam oplakala. Totalno hamletovski.
    Volim da vidim Pegi Bandi kao maticu u košnici bajkera, a i većinu pesama je otpevala za seriju, dobre obrade kultnih rokerskih :)
    Baš se danas mislim kako bi mogla jedan post o njoj uskoro.

    Za većinu ostalih prvi put čujem. Kuću karata sam htela započeti zbog Kevina, ali sam skeptik, ne po pitanju kvaliteta serije, već ja i politika ne idemo together.
    O.J. mi je isto u planu.
    Ovu s Rajli bi mogla pustiti, čisto da vidim unuku.

    Divan tekst! Ako mi zafali materijala eto me kod tebe :)
    Hvala! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno ❤
      Rekoh Ivani gore, generalno može da se od prilike vidi na čemu si ali definitivno ne da se formira mišljenje, npr. danas sam pustila drugu epizodu arrow i već sad mi je interesntnija nego prva (i on je da ti ne bude dobro koliko je zgodan)
      Pogledaj blindspot, garantujem odlična evo već treću epizodu puštam i baš vuče da se gleda :)
      Ja ću isto da probam BB još malo ako ništa drugo onda što je Aron Pol jako sladak ;)
      Tuđinka je fenomenalana, nema tu me bodu u centar moj stil serija ❤
      Sinovu su odlični, rekli su mi da je tužna ne želim da znam tek sam na početku ali onaj glavni glumac je ko lutka bog ga video ❤
      Jedva Čekam da čujem dok sama ne skupim neku pesmu muziku uvek možeš da čuješ :)
      I ja sam za dobar deo rpiv put čula kada sam guglala :) I ja ne idem sa politkom ali tvrdim da ej ovo mnogo više od klasične političke serije :)
      Rajli je jako lepa, liči na majku Lajzu Meri ❤
      Kad god ti zareba ti slobodno gvirni i ja sam od tebe, Ivane i Isidore počela mnoge odlične serije na kojima sam vam zahvalna :)

      Избриши
    2. Meni je Hanam ko naslikan za ulogu Kobejna, ako se ikad sete da ga ekranizuju.

      Zato smo tu, da naučimo i saznamo.
      Da razmenimo mišljenja ❤

      Избриши
  3. Odličan tekst, odlična i ambiciozna zamisao.:)))
    Hvala na preporukama i vrlo objektivnim prikazima.
    U ovom trenutku ima mnogo serija, što aktuelnih što snimljenih pre izvesnog vremena, pa se nije lako ni odlučiti šta da pratimo.
    Ja konkretno ne mogu da gledam više od dve-tri u kontinuitetu, tipa epizodu sedmično, jer ne stižem, a ne mogu ni da podelim pažnju na toliko strana. To je kao sa čitanjem, nema šanse da čitam dve knjige istovremeno, kamoli više, jednostavno volim da posvetim celokupnu pažnju onome što pratim.
    Tako da mi je na listi čekanja već poduži spisak serija.:)

    Što se tiče ovih predstavljenih, skinula sam već "Outlander" i čekam leto, sigurna sam da će me očarati (hvala Kaći na preporuci!); "House of cards" imam dugo u planu i verujem da je odlična; "Breaking bad" i "Sinovi anarhije" su mi toliko ishvaljeni, ali mi se nešto ne da da započinjem; na FOX-u stalno iskaču najave za "OJ Simpsona" i ovu novu Frankovu seriju (kad putuje kroz vreme da spreči Kenedijevo ubistvo), tome bih dala šansu.:)

    Za "Empire" sam viđala reklamu, nešto mi nije zanimljiva pa ću zaobići, ali gledala sam sličnu (samo belačku) "Dirty sex money" pre par godina i bila mi je fantastična (ima svega dve sezone i božanstven kasting, baci pogled).
    Ove Marvelove heroje, policajce, zombije i vampire sve prati moj brat, ali, nije to moj domen interesovanja.

    Još da dodam za Rajli, znala sam da je manekenka, sad vidim da se bacila i na glumu - lepa je, liči na Lizu Meri.:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno 💟
      Ja generalno ne mogu da pogledam više od epizode na dan, kad je vikend mogu po dve na dan isto zbog obaveza, tako da i ove ne verujem da ću svaku svaki dan da gledam (posebno jer sam fokusirana na Bordžije i Vikinge...i GOT ali tu nemam šta da stižem realno ) .
      Kaži isto hvala na outlanderu odlična je serija sad mogu da potvrdim odlična 💟
      Od BB i SA bolji su mi sinovi trenutno :)
      Gledala sam obe i OJ i Frankovu i obe su oslične, baš imaju sjajnu glumu :D
      Empire je klasična sapunica baš je nešto monotona 💟
      Rajli baš liči na Lajzu i dobra je iznenadila sam se :D

      Избриши
  4. Inače, Spejsi u "Kući karata" isti moj profesor kod koga sam diplomirala, tako da ne mogu da ostanem ozbiljna gledajući ga. :))))
    Robin Rajt, čula sam da je fantastična i u ovoj ulozi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Robn je genijalna, ja sam nju uvke videla kao bivšu ženu Šona Pena, međutim zaista kažem da je Lagerta u 21. veku bila bi Keri Andervud, odlično odrađen lik i ona razbila :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor