Search This Blog

❤❤❤ Red: the blood of angry men! ~My favorite red make up~ ❤❤❤



Hej vi siroti đavoli, praznici se bliže kod nas za razliku od katolika malo folaze ali moja porodica slavi između ostalog i Sv. Nikolu pa ta euforija već sad polako kreće i ne jenjava, ja volim praznike radujem se kićenju jelke kao malo dete i ako sama ne volim da je kitim više volim da se radujem kad je okite. Mi ih imamo dve jer jedna nije dvoljno euforična. No da se vratim na tematiku, naslov posta vas je možda zbudnio zapravo uzela sam sth jedne od pesme iz jadnika ali nikava opasna tematika nije u pitanju već sam želela da dam malo promenu tematike ovde i pišem vam o nečemu drugom. Tako za danas imam post o mojim omiljenim stvarima za šminkanje u crvenoj boji. Odkud ovakav post? Shvatila sam da sam u zadnjih mesec dana osim Oktobarskih i Novembarski favorita uglavnom pisala striktno o filmovima i serijama pa sam rešila da sada pišem malo poseban post o make up proizvodima o kojima nisam pisala (ne računajući favorite) od 7. Avgusta, tako da danas i u nedelju će postovi biti usko vezani za lepotu a potrudiću se da u budće uvedem više ovakvih postova, nisam tip za recenzije ali smatram da ovako nešto je skroz ok. Dakle danas vam pišem o proizvodima (tačnije stvarima za usne) u crvenoj boji, crvena je moja omiljena boja i za mene ne postoji lepša boja na usnama od crvene, i svi mi kažu da mi crvena radi čudo sa licem i da mi najbolje stoji, zapravo toliko volim crvenu da sam čak i razmišljala da se ofarbam u crvenu (pa tačnije riđu ala Džulijen Mur) ali sam shvatila da mene moja tamno smeđa kosa definiše, to sam ja. Kako god da ne smorim sa ovim uvodom da počnemo, redosled stvari je redosled (valjda tačan) po onome kako sam kupovala,nije rang nikakav
P.S izvinjavam se za svačeve i slike još se vežbam sa tim :)

For everyone who wants to read this on other language, you have all the way in bottom of page google translate so you can see what i wrote!




1. Golden Rose, karmin broj 65

Ovo je moj prvi karmin kupila sam ga kada sam imala 17. godina jer sam tada shvatila da mi treba nešto što bi me definisalo kao osobu gledala sam Dulce Candy (tada sam prvi put otkrila beauty YouTube-re) u jednom videu u njen crveni karmin joj je davao nešto što nisam znala da objasnim pa sam i ja htela jedan. Otišla sam u lokalnu parfimeriju i tražila neke jeftinije karmine i izabrala ovaj. Ovo je prava crvena ne ona što vuče na narandžasto ni ona što vuče na bordo, prava crvena tekstura mu je uravnotežena pomalo lepljiva ali ne kao sjaj već se hvata brzo za usne, i mislim da je koštao oko 200 dinara što je za tu cenu sasvim pristojno, sada ga slabo koristim, ali mi je idalje jako drag jer mi je on praktično gradio samopouzdanje.




2.Golden Rose olovka 205.

Uz karmin sam isti dan kupila i olovku broj 205. pominjala sam je ranije ovde na blogu. Dakle tada sam mislila da su sve olovke kao ova i nisam želela da kupujem jer ona je jako suva i duugo je stajala netaknuta, međutim ako kupite ovu olovku koristite je za konture i ivice usana (ni slučajno da popunjavate izgrebaćete usta) jer tako jako precizno radi boja je malo jača nego karmin tako da su ta dva odlična kombinacija. Ne sećam se koliko je koštala ali mora da je bila jeftina jer niko nije znao da kupujem a nisam zarađivala već od para za užinu.


3.Avon color trend tečni karmin-sjaj

Ranije sam preko drugarice naručivala iz avona i naručila sam ovo misleći da je sjaj, međutim malo sam bila razočarana kada je stiglo jer nikako nisam znala ravnomerno da ga nanesem da liči na nešto. Kada sam naučila da rukujem sa njim postao je ok, ne koristim ga često ali volim ponekad da ga stavim jer nije mat pa dobije taj izgled... ja to zovem Hale Beri-Žena mačka usana. Tekstura mu je prilično tečna ali ne lepljiva što je velika prednost.


4.Esssence olovka, 10 femme fatal

Ovu olovku sam kupila da bih imala uz karmin koji ide posle nje, to je ujedno privi essence proizvod koji sam probala za razliku od GR olovke ovu sam koristila (što se da primetiti) žestoko, jako je kremasta i mekana.Boja je prava crvena boja, jako se lepo razmazuje i die uz mnogo verzija karmina. Njih idalje ima u Liliju i koštaju oko 150 dinara.



5.L’OREAL karmin 401, Rebel red

Ovo mi je jedan od najomiljenijih karmina, zaista obožavam što je tekstura providna i tako lepu boju usana da. Kupila sam ga za maturu i ne postoji deo njega koji obožavam od pakovanja, do same boje i zaista je postojan. Nisam sigurna da li ova kolekcija ima u Liliju,a koštao je koliko se sećam oko 1500 dinara. Ja sam ga koristila tako što prvo stavim njega pa preko essence olovku i zaista boja usana je magična. 


6. Essence karimin 04, on the catwalk 

Kada sam htela da ispobam drugu veijantu crvene ovaj karmin se činio kao super rešenje. Zaista ako tražite tamno crvenu boju koja je kremasta a nije mat ovo je najbolje što će te naći (za neki „normalan“ cenovni rang). Jako je kremast lako se razmazuje a opet olovka nije nužno zlo jer nije previše kremast. Fino izgleda i prilično dugo stoji na usnama ja ga obožavam i često ga nosim. Essence karmini su u Liliju oko 300 dinara.


7.Essence olovka, 08 red blush

Kada sam kupila gore pominjani karmin poželela sam da imam i jednu olovku pa mi je ova essence dobro došla. Gotovo je identična boja kao karmin što će te videti i ova olovka je moj najčešći izbor jer i svetlije i tamnije nijanse crvene idu odlićno sa njom. Teksturu olovke ste već pročitali gore kod druge essence olovke bukvalno nema razlike i kao i ona i ova košta oko 150 dinara.


8.NYX kamrin, Chaos
Jaako dugo sam želela NYX karmin i normalno kad sam rešila da kupim išla sam na koju drugu boju nego na crvenu. Čitali ste o njemu u ovomesečnim favoritima ovde. Ovaj je kao i essence karmin prilično taman samo što ovaj ima više narandžastih pre nego braon tonova u sebi. Međutim jako je kremast što je problem sa crvenom bojom međutim kao što sam u favoritima napomenula tako i sad četkica je „sveti gral“ za ovaj kamnin tad izgleda fantastično, možete da naručite preko sajta Alexander cosmetisc (ili kupite tamo ako imate u sovm gradu ja nemam), odličan je. 


9.Don juan flashingloss, sjaj za usta

Ovaj sjaj je kupljen na prvu loptu ni ne razmišljajući kakav je videla sam boju u parfimeriji i bilo je odmah- kupuj. Jako je lep i ono što je krucijanlo nije lepljiv. Sad koliko traje nisam sigurna ali za par sati drži super ima sitne ljubičaste šljokice koje upotpunjuju izgled. Neću da lažem pored raznih stvai za usta koje imam ne koristim ga baš često, međutim ko voli sjajeve ovo je odličan izbor. 


10. Aura Matte karmin 605, checkmatte
Iz ovog posta ovo je ruke dole karmin koji najviše preporučujem, osim što se lako nanosi, i što ne isušuje mnogo usta ovaj karmin traje ceo dan. Bukvalno. Ceo dan. Kad god idem negde na više sati stavljam njega posebno kad idem na ispit jer mogu i da jedem i da pijem a da traje ceo bogovetni dan. Klasična crvena boja jako lepa, jako lepo stoji na usnama ne nosim ga baš često jer nema potrebe na dnevnoj bazi (tad uglavnom koristim sledeći karmin) ali kad god putujem ili nešto slično ovo je moj nepogrešivi izbor. Kupila sam ga u Liliju za nekih 500 dinara.



11.Rimmel Kate Moss, karmin, 111 kiss of life

Ovaj karmin je bio ljubav pri prvom pogledu na pakovanje i ako nije prvi rimmel karmin (imam isto kate moss u crnom pakovanju) ali ova crvena je prosto zvala da se kupi, a ja jadna nisam mogla da odbijem. Nije bilo mnogo boja da se bira pa ja kad nisam sigurna šta ja kupim ono što znam da valja, i nisam se pokajala. On ima sličnu formulu kao Aurin sa tim da ovaj nije tečni pa ko nije fan tečnih karmina ovo je idalna zamena. Malo je svetliji od aurinog ali traje prilično dugo. Jedino što nekome može da zasmeta je što kad se matira postaje malo suvlji, ja sa tim nemam problem. Kupila sam ga u Liliju i koštao je nekih 500 dinara.



12.Golden Rose dream lips, olovka, 514

Pisala sam u nekim favoritima (možda čak i u zanjim) o ovoj olovci. Kupila sam je u loklanoj apoteci kao „hajde da probam“ i nisam bila impreisonirana jer nije ostavljala boju koja je prikazana na donjem delu, međutim kada sam jednom slučajno malo stinula olovku dobila sam željenu boju. Mislim da je ok, essence koje sam gore pominjala ili olovka koju imam na kraju posta su „srećniji izbor“ ako tražite baš određeno i ne želite mali milion olovki, međutim ako volite da menjate i eksperimentišete kao ja za 150 dinara ovo nisu baš bačene pare ok je.


13.Golden Rose, mat karmin u olovci, 05.

O ovoj olovci sam vam popvala u nekim favoritima i baš sam je nahvalila, i sada idalje tvrdim da je obožavam. Ono što posebno volim kod ove olovke je što je 2 u 1 i karmin i olovka lapo odradi ivice a opet se fino razmazuje niti je suva niti previše kremasta i zaista sve moje preporuke bolja mi je od Maybelline olovaka. Koštala je oko 150 dinara.


14. Rimmel apocalips mat tečni karmin, 405, orange-ology 

Od svih proizvoda ovde ova je najsvetlija crvena gotovo narandžasta, ali nema veze obožavam ga. Ovom stvarčicom me je baka iznenadila i kupila mi i jako je lep jako lepo stoji an usnama brzo se matira i fino izgleda ima zgodan aplikator. Nisam tačno sigurna koliko košta mislim da je oko 700 dinara i ako birate između ovog i Aurinog moja preporuka je ipak aura i ako je i ovaj fantastičan.


15.Aura olovka za usta, 51

I poslednja stvarčica koju imam je Aurina olovka za usta koju sam kupila početkom meseca. Smatram da su meni lično nakon essence olovaka ove najbolje jako lepo izvuče liniju a nije toliko suva da ne mogu da se popune usne, fina crvena boja koja može da ide uz gotovo sve nijanse. Meni lično ne izgleda lepo bez karmina preko (za razliku od essence koje ladno mogu bez karmina) ali svakako nije loša, trenutno olovka koju najčeće koristim. Koštala je oko 300 dinara.


To je sve za ovaj post moji siroti đavoli kao vam se dopada ovakav tip postova na blogu ? (ili ako vam se ne dopada, svakako sam voljna da čujem mišljenja) pišite mi dole i slobodno dajte predloge za još neki ovakav post . U nedelju radim još jedan sličan post pa do tada pozdrav.

With love S.

1 коментара:

  1. Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor