Search This Blog

Movie time tag :D








Hej hej ! Evo me ponovo ovaj  put sa postom koji je baš ono u čemu ja najviše uživam-filmski tag. Zanimljiva činjenica o meni je da ja obožavam filmove što se moglo videti u OVOM  postu. Gledala sam ih mali milion i imam ih na puno fleski + skoro oba hrad diska puna. Tako da ja ovde imam 20. pitanje pa da počnemo.





1. Favorite movie of all time?


Ja nisam mogla da se odlučim za jedan, zato sam izabrala dva koja apsolutno obožavam- Avijatičar i Gladiator.Veliki sam fan biografija zato eto tu avijatičara, obožavam svaki segment ovog filma, gluma je na vrhunskom nivou, sve je savršeno što se mene tiče. Gladiator je po meni najbolji istorijski spektatkl ikada fenomenalno odradjen on je jedan od retkih filmova glede ne motan ni jednu scenu tokom ponovnog gledanja, gledala sam ga milion put i i dalje mi nije problem svaki dan da ga gledam.



The Aviator



2. Favorite scene from that movie?


Omiljena scena u avijatičaru mi je kada Hauard vodi Ketrin na prvi let, jaka je hemija izmedju Kejt Blančet koja glumi Ketrin i Lea koji glumi Hauarda nekako nerealna i prelepa scena čije delove možete pogledati OVDE . Što se tiče Gladiatora ima jako puno scena tako moja omiljena love scene ikada je poljubac Maksimusa i Lucile, ipak kao all time favorite biram kada se Maksimus i Komodus ponovo sreću licem u lice i on izgovara onu čuvenu: Moje ime je Maksimus Decimus Meuridius...


Gladiator




3.  Favorite actors/actresses?


Što se tiče glumaca moje tri omiljena svih vremena su Denijel Dej Luis, Džek Niklson i Leonardo Dikaprio. Što se tiče ostalih jako volim Hoakina Finiksa, Džeka Džilanhola, Šona Pena, Al Pacina, Kristijana Beila, Havijera Bardema volim i Liama Nisona samo što ga ja za razliku od 90% moje generacije i 90% žena najviše volim u Šeindlerovoj listi a ne u Taken-u.... uglavnom glumci su mi uvek bili superiorniji od žena, i zanimljivo je po ovom će se videti da volim glumce koji praktikuju metodnu i psihološku glumu .  A glumice koje volim su najviše od svih Kejt Blančet i Meril Strip, a posle njih tu su Natali Portman, Nikol Kidman, Džudi Denč, Kejt Vinslet i da Dzulien Mur fenomenalna je.


Day Lewis,DiCaprio, Phoenix, and Gyllenhaal







Cate Blanchett and Meryl Streep





4.  Most annoying actors/actresses?


Ok nije mi prijatno da odgovorim na ovo pitanje, ali vala nije mi ni teško.  Što se glumaca tiče postoji samo jedan koga ne mogu da gledam-Ešton Kučer, ja ne znam kao je on postao glumac ali ja ga u svaki film vidim isto jako loš glumac. Što se tiče glumica tu imam listing ipak od svih izdvajam Ketrin Higl i Sofiju Vergaru. Ketrin ne mogu da gledam uopšte živi smorkako je vidim a Vergara ma koliko da i ja ko žensko priznajem da je prelepa žena kad je čujem sa onim Aj! mutiram iste sekunde. Pored njih tu su i Dženifer Lopez, Dženifer Eniston i Kristin Stjuart.



Ashton Kutcher



Katherine Heigl and Sofia Vergara





5. Favorite director(s)?


Ovo je jako lako pitanje za mene jer tu dominira jedan čovek-Martin Skorsezi. Nemam šta puno da dodam njegove filmove bih mogla da gledam po ceo dan od Taksiste do Vuka sa Vol Strita sve. Osim njega volim Tarantina, Spilberga, Darena Aronofkog....


Martin Scorsese




6. Guilty pleasures?


Uh kad dođe do ovog, imam samo jedan film. Inače sam tip koji pre oskara zna šta će biti nominovano za oskara odmah, jer volim jake i teške filmove. Ipak kao i svako žensko imam jednu veliku slabost koju nikad  nikom ne govorim a to je čuvena "Beležnica". Priznajem da sam mnogo puta premotala poljubac na kiši (LOL dok pišem ovo pokrivena sam jorganom preko glave koliko me je blam) i jako mi je žao što su Eva i Rajan zajedno ja sam i dalje za Rejčel u svakom smislu.









7. Favorite tearjerker?


Ako se ovde misli scenu koja me je rasplakala onda biram scenu iz Jadnika gde Eponin umire na Mariusovim rukama, mene je teško rasplakati ali ovo je uz prelepu muziku i reči koe on pevaju uspelo (pa ne baš da me rasplače ali da zadrhrim sigurno)







8. A character from a movie that scared you the most?

Samara iz filma The Ring grrr prestrašna je...








9. Movie that you hate but everyone loves?


Definitivno je to Roki, ja taj film ne mogu da gledam da me ubiješ, ali svi oko mene ga obožavaju.






10. Movie you love but everyone hates?

Hahaha Osmeh Mona Lize. Nije da ga ne vole ali većini je prilično dosadan, dok ja zaljubljenik u ta vremena mogla bih da ga gledam stalno





Kate & Leo


11. Favorite movie duo?


Moj omiljeni filmski duo svih vremena su Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio, u bilo kom filmu i smatram da je Kejt jedna od retkih žena (možda čak i jedina) koju kad gledam sa Leom vidim veliku ljubav u očima.
A kada doje do ostalih svidja mi se hemija izmedju Koni Nilesn i Razela Kroua i Kristijana Beila i Liama Nisona.
























12. Favorite animated films?


 Moj omiljeni animirani film je Brave. To je prva princeza kojoj princ nije važan, do ostalih volim i Mačke iz visokog društva, lepoticu i zver, Petra pana, ja sam veliko dete obožavam dizni


















13. Actor/Actress you have a crush on?


Uh ima ih podosta verovatno volim Lea i Beila više od svih ali volim i Džeka Džilanhola, Benedikta Kamberbeča, Edija Redmejna i od skora mi se svidja jako Džoel Edgerton....

 


14. Favorite movie villain?


Moj omiljeni svih vremena je Lestad iz "Intervijua sa vampirom", obožavam ga. A od ostalih volim Raula Silvu iz Skajfola i Komodusa iz gladiatora, Džoker iz Mračnog viteza...







15. A movie that surprised you?

Najveće iznenađenje za mene je bio "Hod po ivici" nisam znala da će toliko da mi se svidi ali jeste.












16. Who is your least favorite director?


Reditelj čije filmove ne podnosim ( sa izuzetkom Zgodne žene) je Geri Maršal, baš loši filmovi



















17. What is your favorite book turned movie?


Moja jedna od najomiljenijih knjiga je Veliki Getsbi i priznajem da film nije toliko dobar kao knjiga ali sve jedno fantastičan.






18. What is a movie that has changed or has had a significant impact on your life?


To je bez sumnje Taken, raniej sam išla na sve kao lako ću samo sednem na avion i idem, sad pet puta razmišljam i proveravam agencije, i sve nakon tog filma.




19. Favorite movie quote of all time?


"Šta radimo u životu odjekuje u večnost"-Gladiator






20. Favorite Movie Score or Soundtrack?

Obožavam pesmu Ain't me babe iz filma Hod po ivici ceo film ima prelepu muziku a pojedine pesme poput OVE zvuče bolje kod Hoakina i Riz nego kod Džonija i Džun. Takojde volim  ABC cafe takodje poznatu kao Red&Black koju pevaju mladi revolucionar u Jadnicima  i u Mulan ružu obrada pesme Roxanne poznata kao El Tango de Roxanne.

.




I nakon nekog vremena provalila sam da ima jos koje pitanje....

21. If you could only keep one movie what would it be?

Nemam filmove na dvd-ju vec u lap topu, tako da ako bih mogla samo jedan da ne izbrisem to bi najverovatnije bio Gladiator, znam svaki line napamet i mnogo ga volim




22. Movie recommendation from whom?

Drugarica me je naterala da odgledam Hacika, i bila sam malo skepticna ali jako mi se svideo film tako da moja preporuka i vama za njega.

Friend recommended me a Hachicko: dogs tale, and i wasn't sure about it but i did like film so much so my recommendation to you.

23. If you could go back in time and marry actor/actress from back when (now old) who wld it be

Nisam sigurna da li se radi o starom holivudu, ili o glumcima koji su sada stari,Ali kako god ako mislimo na stari Holivud to bi bez razmisljanja bio Marlon Brando, njegove slike iz mladosti ne realno prelepe, Bas sam jednu postovala juce na svom Instagramu zaista je prelep.

 Od glumaca koji su sada stari (ali i dalje zivi) mislila sam da kazem Liam Nison, ali kapiram da mi on sad bolje izgleda nego tada sto je,Tako da mislim da bi to bio Dzek Niklson, apsolutno je prelep bio, svidja mi se i De Niro, Al Pacino bolje sad izgleda. Ali da Dzek ili De Niro.



24. One remake you wish had never been made?

Psiho mi se nikako nije dopao, ne treba kopirati Hickoka nikad. Ni Keri nije dobra




25. About to die but could only watch one more movie what would it be?

Gledala bih verovatno Mamurluk, jer bi volela da se lepo iskidam od smeha pred smrt.



26.  Favorite movie genre/favorite movie from that genre?


U generalu najvise volim drame i biografije. Omiljena drama mi je Misticna Reka Klinta Istvuda , a omiljena biografija Avijaticar Martina Skorsezija.



27. What's the first movie you remember watching in theaters?

Rekla bih da je to bila Troja imala sam oko 10 godina i i dalje volim taj film.


Eto to bi bilo to ja još samo dodajem da je moja najomiljenija ženska uloga ikada odigrana Kejt Blančet u ulozi Ketrin Hepburn u Avijatičaru a muška Marlon Brando u ulozi Vita Korleonea u Kumu. Koji su vaši dogovori? Pišite dole :)




With love S.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor