Search This Blog

Upoznajte me TMI tag /Get to know me TMI TAG :)

E ovako iz mojih predhodnih postova mozete zakljuciti da ja po svmu nisam modni bloger niti bilo sta slicno, ipak  mislim da sto se tice kozmetickih saveta mogu biti pomalo korisna s uzimajuci u obzir da imam skroz cisto lice. Ono sto na pocetku napominjem je da ovo nije klasican beauty blog, jer ja sam osoba koja ce ako ima 1500 dinara pre da ih da za knjigu neku nego za bilo sta od sminke, tako da ako ocekujete postove samo o proizvodima ovo nije mesto za vas, jer pored kalsicnih beuty... (pa necu reci savetajer se vodim recenicom Dzeka Niklsona da ljudima ne treba davati savete jer ih verovatno ni nece poslusati) preporuka verovatno biti i stvari o zivotu, filmovima i ostalim stvarima koje volim.Pisanje je moja velika ljubav pa zato i radim ovo. Ono sto na samom startu trebate da znate o meni je da sam minimalista priclicno, dakle gotovo nista napadno necete videti ovde, kao i da i ako imam po prilicno sminke, jednino karmin koristim gotovo redovno, cetkica se latim, ali samo slikarskih, one za sminkanje skupljaju prasino do mojih ispita. Ok ovaj post ce biti TMI tag, kako bi ako ovo iko bude citao, mogao da zna ko sam i sta sam iz nekih random pitanja. O da studiram pravo,  i iskreno cu reci i ako me osudite na privatnom fakultetu sam jednostavno nisam imala prosek za drzavni i nije mi se davalo love u vetar, ali kao bi Ficdzerald rekao "Kada hoces nekom da sudis seti se da nije svima zivot bio naklonjen kao i tebi" ipak moram da priznam da starletama i ljudima lakog morala sudim, moja prva ljubav je pisanje, druga ljubav slikarstvo i treca i cetvrta su film i knjige :)




1.Sta trenutno nosis na sebi ?
Trenutno sam u staroj trenerici i nekooj majci od pre sto godina, sedim kuci pa nije ni toliko bitno, inace ako se i nakit gledam imam zlatne minjusice koje nikada ne skidam i zlatan lancic sa dva priveska koji takodje nikad ne skidam (alergicna sam na bizuteriju pa je nakit za mene zabranjena zona)
2.Da li si ikada bila zaljubljena ?
Ovaj pojam treba definisati, nikada se nisam fizicki zaljubila u ni jednog decka ili slicno (Lea Dikaprija ne racunamo to je platonski) , ali se cesto zaljubim u neki momenat, u grad, u knjigu...
3.Da li si ikada imala uzasan raskid?
Nikada nisam imala decka, Iznanadjenje, ali zaista je tako, prosto nikad mi se niko nije dovoljno svideo da bih bila sa njim, ja sam isuvise cudna i nas mentalitet mi ne odgovara sta da radim.
4.Koliko si visoka ?
Visoka sam 175cm
5.Koliko si teska?
Devojke odbijaju da odgovore na ovo ali ja cu imam 70kg, (p.s uzmite u obzir da su mi obline na gornjem delu tela na zalost prilicno velike)
6.Da li imas tetovaze?
Jos uvek ne, ali vec imam plan za prvu jos samo da mi baka dozvoli
7.Da li imas pirsinge?
Imam probusene usi, i to je sve planiram da samo dodam jos dve rupe na jednom uhu, inace nista drugo ne zelim, i mada sam provela 8 meseci u bolnici kada sam se lecila od leukemije i susrela se sa iglama i iglama i dalje imam po malo fobiju od istih :)
8.OTP?
Koliko ja znam ovo je savrseni par iz serija i filmova, ili par koje ja vidim kao idelan koji mi idu jedno uz drugo. Sto se tice serija to su Ajra Stark i Gendri iz igra prestola, jako mi se svidja sto je to onako skroz cisto, kod njih svoje bez erotike ili icega,i nadam se da ce se nastaviti, a volela bih da vidim zajedno Kalisi i Dzona Sneznog (pod uslovom da mu ona nije tetka naravno). Od skoro jako jako jako volim Derila i Bet (mada nisu oni par ali eto meni se svidja njihova konekcija)
9. Omiljena serija/tv emisija?
Sto se tice serija obozavam Igre prestola i Serloka, mada od skoro i The walking dead. A tv emisiju volim americki dancing with the stars, opsednuta sam njom.
10.Omiljeni bend?
Moj omiljeni bend svih vremena je Queen, ja sam rokerka u dusi.Od trenutno aktuelnih volim imagine dragons, maroon 5 i coldplay.
11. Sta ti nedostaje trenutno ?
Osim moje mame koja mi nedostaje svaki dan u poslednjih 8 godina od kad je otisla sa ovog sveta, Jako mi nedostaje sneg i bozicna atmosfera.
12. Omiljena pesma?
Nemam omiljenu pesmu kao takvu, obicno imam omiljenu pesmu koju volim u nekom trenutku svog zivota. Primetila sam da mi se sa plej liste ne skida pesma "Hotel california" i ako sve kad tad preskocim nju uvek slusam pa moze da bude ona. Trenutno najvise volim Maps od Maroon 5.
13.Koliko imam godina?
Imam 20 godina u aprilu 21.
14.Znak u horoskopu?
Ja sam ovan/skorpija i prilicno sam dobar predstavnik svog znaka ako verujete u horoskop.
15. Kvalitete koje trazis kod partnera ?
Uh, jos nisam imala decka pa ne znam ali mislim da su intaligencija, poverenje i razumevanje osnove zivota. I da ono sto je no no no su poroci, nista osim eventualno cigareta.
16.Omiljeni citat?
Imam ih dva:  "Nisam uplasena rodjena sam za ovo" -Jovanka Orleanka; "Ono sto radimo u zivotu odjekuje u vekove" -Gladijator.
17.Omiljeni glumac?
Denijel Dej Luis, Dzek Niklson, Leonardo Dikaprijo
18.Omiljena boja?
Crvena
19. Glasna ili tiha muzika?
U zadnje vreme sam neuroticna pa mi vise tiha odgovara.
20.Mesto na koje ides kada si tuzna?
Idem u svoj svet ili zatvorim oci mastam o skroz drugom svetu ili pisem  o njemu, ali avaj ruku na srce ja sam jako retko tuzna.
21. Koliko dugo ti treba da se istusiras?
Koliko ima vrele vode, tusiram se sa maltene vrelom vodim i dokle ima vode dotle se ja tusiram.
22.Koliko dugo ti treba da se spremis ujutru?
Ja se gotovo nikad ne sminkam, tusiram se uvece, i po tome sudeci covek bi rekao da sam gotova za 5 minuta, ali ne lezi vraze ja sam spavalica i vecito kasnim samo zato sto me je tesko probudtiti, i sa 20 godina i dalje me budi baba jer alarm ne cujem,
23.Da li si ikad bila u fizickoj tuci?
Sa mladjim sestrama se i dan danas "potucem" ali ne  ja sam osoba koja je po prirodi jako mirna i ne volim ni da se svadjam a kamoli tucem.
24.Turn one (sta te privlaci)?
Dugo sam razmisljala sta je to sto moze da me privuce na prvu loptu i shvatila sam da je to harizma, dzaba izgled i sve ako neko ne zraci iz nutra.
25.Turn off?
Nista gore do ne vaspitane, i ne pismene osobe sve mogu nekako da podnesem, alito nikako :)
26.Razlog zasto sam napravila blog?
Da podelim svoja iskustva sa drugima i vidim njihova :)
27. strahovi?
Katastrofalno se plasim pernatih zivotinja, paun mi je rak rana opasno se plasim njega. Drugi prilicno neobican strah je strah od guzve ako bi se nasla sa vide od cetvoro ljudi naslo samnom u jednoj prosecnoj sobi odlepila bih, ne bih mogla da disem.
28.Poslednja stvar uz koju si plakala?
Bicu brutalno iskerena i ako  me je prilicno sramota, ali ja ne placem kada sam tuzna ja placem kada sam besna i nadrndana, dugo nisam bila besna, tako da se ne secam.
29.Psolednji put kada si nekome rekla da ga volis?
Rekla sam mom hrcku Druzicu da ga opasno volim
30.Znacenje iza imena tvog bloga?
Nista  Mademoiselle je gospodjica na francuskom a S je samo pocetno slovo mog imena, a zovem se Sara
31.Poslednja knjiga koju si procitala?
"Zlatno doba nade" Teresa Revaj, ako ste zaljubljenik u staru englesku kao ja ovo je knjiga za vas
32.Knjiga koju trenutno citas?
"Veliki Getsbi" F.Skot Ficdzerald, obozam ga.
33.Poslednja serija/emisija koju si gledala?
Juce sam odgledala do kraja prvu sezonu the walking dead, veceras gledam dancing with the stars live.
34.Poslenja osoba sa kojam si pricala?
Moja najmladja sestra
35.Poslednja osoba kojoj si poslala poruku?
Drugarica
36.Omiljena hrana?
Uh jedina stvar je gde sam ja prava srpkinja je hrana. Sarma i rostilj su nesto sto obozavam najvise na svetu.
37.Mesto koje zelis da posetis?
Island i Irska vise od svega
38. Poslednje mesto na kojem si bila?
Isla sam do maksija malopre.
39.Da li ti se neko svidja?
Ne.
40.Poslednji put kada si nekog poljubila?
Jos uvek nisam imala prvi poljubac, a u obraz mladju sestru.
41.Poslednji put kad si bila uvredjena?
Pojma nemam, davno
42.Omilejni ukus slatkisa?
Lesnik-cokolada raj
43.Instrument koj sviras?
Klavir i drndam akusticnu gitaru.
44.Omiljeni komad nakita?
Moj zlatan lancic ima dva priveska jedn je kao njiga dobila sam ga od ujke, ujne i sestre od ujaka i ima ugraviran datum i njihova imena, drugi je bogorodica.
45.Poslednji sport kojim si se bavila?
Imam dve leve noge, pre nekih 6-7 godina sam se bavila streljastvom citavih 3 treninga.
46.Poslenja pesma koju si pevala?
All about that bass :D
47.Omiljena chat up line?
Nemam je
48.Da li je ikad koristis?
/
49.Poslenji put kada si blejala sa nekim?
Ne izlazim po klubovima i nista slicno pa seni ne scecam
50. Ko sledeci treba da odgovori na ovo?
Ja sam nova pa pozivam sve kojima se ovo dopada da odgovore.

ENGL:

Hello dear world  well i'm Sarah and i'm here to sheer things who i like with you, i'm weird and i love it.Yes i'm also law student but not typical one, because my first love is writing, my second is panting and third and forth are film and books :)
TMI TAG
1. What are you wearing?
Sweat pants and t-shirt

2: Ever been in love?
No in fact like i never been in love physical, bit i did was in love with places and books, and art
3: Ever had a terrible breakup?
No.I didn't have a boyfriend yet
4: How tall are you?
175cm/ 5 feet 9 inches 
5: How much do you weigh?
70kg/154 pounds
6: Any tattoos?
Not yet

7: Any piercings?
only my ears

8: OTP?
Ayra Stark and Gendry from Game of thrones, in tv, i would like to see Khalessi and Jon Snow together.As well i love Daryl and Beth from the walking dead
9: Favorite show?
My Favorite tv show is Game of thrones, and Sherlock, but i start to love the walking dead more then i think (Daryl is so hot!), and reality tv show is dancing with the stars, i'm addicted to that show
10: Favorite bands?
My all time favorite band is Queen. I'm rocker in my soul. But from popular bands i love Maroon 5, Imagine Dragons and Coldplay
11: Something you miss?
Well i miss my mom in last years since she left this world, and i miss snow an all that Christmas joy.

12: Favorite song?
I don't rely have that one favorite song. But i see that on my playlist song who i always let play is "Hotel California". And my currenltly favorite song is Maps by Maroon 5
13: How old are you?
I'm 20 years old

14: Zodiac sign?

Aries/Scorpio 

15: Quality you look for in a partner?
Well tough to say because i didn't had bf. but i think that trust, inteligence and    understanding are most important.

16: Favorite Quote?

"I'm not afraid i was born for this" -Joan of Arc; "What we do in life echoes in eternity" -Gladiator
17: Favorite actor?
Daniel Day Lewis (all time favorite) Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio

18: Favorite color?

Red

19: Loud music or soft?

Soft more

20: Where do you go when you’re sad?

In my world, in my head.

21: How long does it take you to shower?

Until i have hot water 

22: How long does it take you to get ready in the morning?

Not so much i put my make up once in million years, but it's so tough to me to wake up, so i'm always late

23: Ever been in a physical fight?

No

24: Turn on?

Charisma

25: Turn off?

bad behavior, for first and there's much more i also hate vices.

26: The reason I make blog. ?

For fun :)

27: Fears?

feathered animals peacock the most. And i'm claustrofobic

28: Last thing that made you cry?

I don't know

29: Last time you said you loved someone?

To my hamster "Little Friend"

30: Meaning behind your Blog name?

Mademoiselle is french word for miss and S is first letter of my name-Sarah

31: Last book you read?

I don't know english original name but direct translation is the golden age of hope

32: The book you’re currently reading?

The Great Gatsby by F.Scot Fizgerald and i'm love it, more than any that i read before

33: Last show you watched?

The walking dead, yesterday just finished my first season, and tonight i wait for dwts :)

34: Last person you talked to?

My little sister

35: The relationship between you and the person you last texted?

Friend

36: Favorite food?

Grill 

37: Place you want to visit?

Iceland and Ireland

38: Last place you were?

To the shop 
39: Do you have a crush?
No (if Leo is no an option)

40: Last time you kissed someone?

I didn't had my first kiss in cheek i kiss my middle sister

41: Last time you were insulted?

I don't  know

42: Favorite flavor of sweet?

nugat  and chocolate

43: What instruments do you play?

piano

44: Favorite piece of jewelry?

my necklace

45: Last sport you played?

I don't. the last time was about 7-8 years ago and it was archery

46: Last song you sang?

All about that bass

47: Favorite chat up line?

i don't have

48: Have you ever used it?

no

49: Last time you hung out with anyone?

long time ago

50: Who should answer these questions next?

well i'm new so who ever like this, he/she can do it!

1 коментара:

  1. Uživala sam dok sam čitala odgovore!😁
    Pogledaj moj blog (nova sam) za prvi post sam isto radila ovaj tag❤

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor