Moja piskaranja

среда, 28. април 2021.

LISTA KVALITETA KOJE TRAŽIM U SRODNOJ DUŠI

 




Moram da priznam, da je već u startu i meni samoj ovo malo čudan post. Dakle na TikToku je popularan trend među strancima a vidim da se i naši pridružuju a to je pravljenje lista kvaliteta koje tražiiš u budućem dečku. Kako sam ja lično biseskualna osoba rešila sam da ovo malo promenim i nazovem "srodna duša". Jedan od razloa je i što ja ne tražim nužno emotivnog partnera već je sasvim OK da svoje prijatelje zovem srodnim dušama što često i radim. Bez većeg odugovlačenja, ovo je moja lista

Let's go!


  • Ambicija

Mnogi prevrnu očima svaki put kada kažem da svoj život zaista ne bih mogla da delim sa nekim ko nema ambiciju. I ne bih. Nije stvar u novčanom statusu, već u želji i volji da radiš na sebi i budeš bolja osoba. Moraš da želiš da rasteš kao osoba inače nema nikavog smisla. Ima taj deo teksta Adeline pesme koji kaže "I was running, you were walking  You couldn't keep up, you were falling down". O tome pričam.


  • Smisao za humor

Ne mora da ima neki smisao za humor koji će me oboriti sa nogu ali bi bilo poželjno da bar voli i ume da se našali. Ako je sarkazam i ironija njen/njegov stil izražavanja humora onda još bolje jer sarkazam je moje srednje ime!


Izvor: pinterest


  • Liberalizam

Dugo sam razmišljala na ovu temu i shvatila da u suštini ja nikkada ne bih mogla da budem sa osobom koja je politički i životno konzervativna. Ja sam lgbtq osoba, takođe sam pro choice, podržavam pokrete protiv raiszma  i bilo koje forme seksizma i ne volim kapitalizam.  Ja ne želim decu to je isto bitno.Takođe sam spiritualna pre nego relgiozna. Dakle te kockice bi trebalo da se poklope! 


  • Slobodan Duh

Apsoluto želim nekog ko je spreman da preuzme rizik. Ko nije dosadna osoba i ko će biti spreman za avanture. 


  • Maniri

Možda i najbitnija stavka sa ove liste je naći osobu koja ima manire. Za mene lepo ponašanje i vaspitanje su glavni turn on/off ako ne postoje. Osnovna kultura mora da se zna i očekujem da je poštuješ!


Izvor: pinterest




I to je to od moje liste. Podeliite sa mnom vašu listu! Ako želite podelite ovde u komentarima ili mi pišite na mail saramilenkovic1994@gmail.com .



Linkovi vezani za ovaj post (ako želite više da pročitate idite na "open link in new tab" jer ne mogu da namestim da se sam dirketno otvara u novom):



Hvala na čitanju,

With love, S.

1 коментар:

  1. Život dolazi s različitim iskustvima. Ne znam s čime se sada suočavate, ali uvjeravam vas da je dr. White, pravo rješenje, ovo je moje kratko svjedočenje. Sretna sam što ovo mogu napisati jer opet imam mira u braku, a sve zahvaljujući velikom čovjeku koji se zove dr. White, ima moćne čarobne kotačiće koji pomažu u pomirenju spora između mene i mog supruga, moj suprug je otišao od kuće i živio s drugom žena 7 mjeseci, bez brige za mene i našu četverogodišnju kćer, financijski sam dobro jer sam bankar, ali trebam nježnog muškarca, ali moj muž nije ni blizu, molim ga da se vrati kući nekoliko puta, ali nema ' ne radim ništa, čak sam molila i njegovog starijeg brata da mi pomogne. Pročitao sam svjedočenje muškarca koji je opisao kako je dr. White pomogao da se njegova supruga razvede ljubavnom čarolijom, pa sam mu uzeo kontakt i objasnio mu svoje probleme, rekao mi je što je potrebno za ljubavnu čaroliju i dao sam mu financije za kupovinu tri dana i moj se muž vratio kući, sve zahvaljujući vama, dr. White. Obratite mu se za pomoć: / WhatsApp: +17168691327: ili e-mail: wightmagicmaster@gmail.com: ako imate bilo kakvih veza ili životnih problema, on ima sve vrste čarolija, za liječenje bolesti, povratak bivšeg, ponovno spajanje braka, da biste dobili dobar posao za vraćanje izgubljenog novca i drugo rješenje.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.