Search This Blog

Top 10 hottest MCU characters





Volim onu čuvenu rečenicu, mada je malo kliše "pričaj Bogu svoje planove i smejaće ti se" . Živa istina. Imala sam u planu jako kreativan i zanimljiv post na žalost danas moram da ga zamenim za jedan za koji se nadam da je barem polovično interesantan kao taj.


Pozdrav dragi ljudi. What's up? U sredu uveče sam imala mali kvar sa lap-topom i tek mi je danas (subota popodne) bio gotov, što je daleko brže nego što sam očekivala da budem iskrena ali istovremeno mi je oduzelo dosta vremena. Ne želim da tražim izgovore zašto nisam napisala neki post. Post koji je bio namenjen za danas će ići u četvrtak tako da ništa ne brinite. E sad tema današnjeg posta. Svi manje-više znate da volim MCU. Ovih dana me zbog Spiderman promocije žešće trese Marvel groznica, pa sam rešila da napravim jedan totalno opušten post i "diskutujem" o harizmatičnim i lepim likovima.  Pozivam vas da mi se pridružite čak i ako niste MCU fan ovo je tako unverzalna tema da mislim da svi mogu da se uključeOdmah da napomenem da ovo nije lista najlepših MCU likova već radije onoga što bi reč hot obuhvatila (a mi nemamo dobar izraz i prevod za to)-harizma, lepota, šarm...
Da odmah napomenem par stvari: 
1) ovo je samo moje lično mišljenje i ako je vaše potpuno suprotno to je OK;
2)Uključila sam žene i muškarce;
3) Samo "bitniji" likovi koji se pojavljuju u više filmova su uključeni (tako npr nema Pegi Karter koju obožavam);
4)Nije rang glumaca koji su mi van uloga možda drugačiji (tako npr. nema Zendeje koja je slatka MJ ali je više volim van uloge) već striktno likova ali ima udela u tome kako je glumac preneo lik;
5) Nema negativaca koji se nisu zadržali (tako nema Džejka Džilanhola, prevashodno jer nisam gledala "Far from Home" ali i zato što je on negativac za taj film i verovatno se neće pojavljivati dalje, Kejt Blanšet koja je u Toru savršeno prenela Helu, i mog miljenika Majkla B Džordana kao Erika Kilimongera u Panteru)

Da više ne dužim,
Let's go😉

10.Peter Quill (Star Lord)

Kada sam sastavljala peto mesto dugo sam lomila između Stipena Strejndža i Kulia. Glumački (a i kao ličnost) daleko mi je draži Benedikt međutim kada sve sagledam ne mogu da odolim Kuliovom šarmu. On je prosto ludački zabavan lik koji sluša radio obavlja sitne pljačke i slučajno postane jedna od najbitnijih uloga u spašavanju univerzuma. Sjajan lik.






09. Natasha Romanoff (Black Widow)

Da je ovo lista najlepših likova ona bi bila u top 3. Skarlet Džohenson je donela prvog ženskog Osvetnika još u drugom delu Iron Man-a i od tad ona je simbol za seksi špijuna. Volim Udovicu. Volim kako se menja kroz filmove od frizura do karaktera ali ništa ne prevazilazi paž riđu kosu u prvom delu Osvetnika. Tu je prelepa. Volim je u scenama akcije jer deluje moćno i generalno ona je lik koji mi uvek prija za gledanje.





08. Steve Rogers (Captain America)

Kap i ja imamo love-hate odnos. On je onaj idealan staromodni tip a ja ne volim takve mada kako mogu da mu zamerim? Pa čovek je služio u ratu! Međutim trebalo mi je vremena da zavolim Stiva i negde u drugom delu Kapetana Amerike (Zimski Vojnik), sam počela da ga simpatišem. Nema diskusije da je ovo jedan jako lep muškarac, obožavam Krisa Evansa van uloge, genijalana ličnost sa sjanim humorom i ne mogu da zamislim nekog drugog kao Kapetana.






07. Peter Parker (Spider-Man)

Tobi Miguajer je bio fantastčan Piter Parker, ali loš Spider-Man. Endru Garfild je bio fantastičan Spider- Man ali loš Piter Parker. Tom Holand je uspeo da bude fantastičan u oba. I mada je Piter samo smotani tinejdžer koji spada u grupu štrebera i zabavlja se tako što sa drugom pravi razne naučne projekte, postoji nešto jako dopadljivo u njemu što kada ga spoji sa Spider Man-om koji je daleko više slobodniji i šarmantniji postane kompletna slika. Uz to igra ga Bog harizme, Tom Holand.






06. Carol Danvers (Captain Marvel)

Da mi je neko rekao da će se ona naći na mojoj listi ne bih mu verovala. Bri Larson je jedna do najiritantnijih ličnosti. Mada znam da ima dobre namere ona je tip kojeg je jako neprijatno slušati. Ali o tome kako definitivno zna da glumi slušate uskoro. Danas sa druge strane sam tu da vam kažem da sam u lik Karol Denvers potpuno zaljubljena. Kada sam je videla u pilotskom odelu sa čuvenim Rej Ban naočarama nije mi bilo dobro. Ona nije ni najlepša ni najzgodnijaa glumica ali ona je komplet. Obožavam Karol.





05.James Barnes (Winter Soldier)

Imam svoje slabosti ne zamerite mi. Da budem iskrena Buki u pred Zimski Vojnik fazi je ništa posebno-sladak momak  i sve oči su na Kapetana. Onog momenta kada se Sebastijan Stan pojavio sa dugom kosom  i loš dečko stavom meni nije bilo dobro. Uz pomalo zamućenu ličnost koja ga čas pretvara u heroja čas u negativca ovaj lik je savršen. Jasno je da moje oči uživaju da ga gledaju.





04.Loki Laufeyson

Mislim da ne postoji osoba koja je gledala neki MCU film u kome se on pojavljuje a da se nije zaljubila u ovaj lik. Jedan od najvoljenijih "negativaca". Verujem da Marvel nije imao nameru da ga zadrži toliko dugo da Tom Hidlson nije preneo ovaj lik ovako sjajno. On je harizmatičan i prevrtljiv. Možda ne tip kakvog svi sanjaju ali ima nešto u njemu definitivno. Moj omiljeni Lokijev izgled je onaj iz druog Tor filma- Mračni Svet. Izgleda kao sveže otrežnjeni roker posle svirke '70ih ali iz nekog čudnog razloga meni se dopada.






03.Anthony "Tony" Stark (Iron Man)

MCU lice nije moglo da se ne nađe ovde. Da li uopšte treba komentarisati Tonija? On je sve što želiš u jendom liku i sve u vezi njega je atraktivno od cinizma i sakrazma do njegove nežnije strane koja je spremna da žrtvuje sve zarad ljudi koje voli. RDJ je zaista doneo deo sebe u ovaj lik a svi znamo da je Ton zapravo Daunijevo drugo ja. I volim ga 3000 (MCU fanovi će znati o čemu pričam).







02.Thor Odinson

Da li uopšte treba da objašnjavam deo 2? Da je ovo lista najlepših Osvetnika ja bih mu dala prvo mesto bez dileme jer Kris Hemsvort nije čovek on je pravi Bog. Ali ne uskraćujem Toru ni šarm i harizmu. Ima dobar smisao za humor nije idealan i često greši što doprinosi njegvom šarmu. Sjajan lik.





01.T'Challa

Ja sam ozbiljno zaljubljena u ovog čoveka. Prvo bih mu opljčkala ceo ormar jer je Tačala bog mode u MCU univerzumu a onda i sve što je Čedvik tako fantastično preneo sa ovim likom. Posebno volim njegov osmeh- savršen je. Možda je iznenađujuće da se od svih likova on nađe prvi ali ne mogu da zamislim listu drugačije.





To je to za danas. Nadam se da je bila dostojna zamena barem delimično u četvrtak čitate post koji je bio namenjen za  danas a u nedelju mesečnu šolju ako se ne varam (možda i ne mrzi me da ustajem po bullet journal tamo je raspored). Kao i uvek sve što vam je na umu pišite mi dole.


Linkovi vezani za ovaj post (ako želite više da pročitate idite na "open link in new tab" jer ne mogu da namestim da se sam dirketno otvara u novom):
Prethodne filmske liste



Hvala na čitanju,

With love, S.

4 коментара:

  1. Odlična lista!:) Nisam upoznata sa "Marvel" ekranizacijama, sem u najosnovnijem: znam ko su najpoznatiji likovi, gledala sam crtaće i čitala stripove kao mala, ali filmove (kao i "Star wars") tek planiram da gledam. Možda malo više naginjem DC ekipi, ne znam ni sama. Što ne znači da nisam mogla da "naparim" oči. Ekstra ti je izbor.
    Samo ću se osvrnuti na Skarlet, gledala sam sinoć film "Kupili smo zoo-vrt" i razmišljala koliko dobru boju glasa ima i kako je definitivno među najzanimljivijim glumicama danas. Baš je volim.
    Tom Holand mi je baš sladak od mlađe generacije, mislim da ima potencijala da napravi veliku karijeru.
    Ne podnosim Bri Larson. Uopšte ne osporavam njen talenat, ali, kao što kažep, ima nešto toliko iritantno u njoj, ne volim da je vidim.
    Tom Hidlston uvek prolazi, kao i Dauni, dok iz nekog razloga Hemsvorta jedino u ulozi Tora zaista doživljavam kao privlačnog. Kod Iron Man-a jedino nije atraktivna Gvinet!:)
    Dobro si me podsetila na "Black panther"-a, stoji i čeka za gledanje od prošle godine. Čedvik je sjajan.
    Dodala bih Elizabet Olsen, ona mi je uvek simpatična.:)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni će zauvek na prvom mestu biti Dauni, takav šarm i sarkazam su neponovljivi. :) Tor je uvek duhovit, a Loki je Loki, čak i kad mulja i bratu podmeće nogu ne možeš a da ga ne voliš. Baki i Stiv su posebna priča. Znam da je Sebastijanu ostalo još 4 filma, kakva li će biti bez Stiva, taj njihov love-hate odnos je bilo milina gledati. Holand je savršen u ulozi Spajdermena. :)

    Kad Isidora pomenu DC, danas sam baš gledala film Luka Evansa o profesoru Marstonu, tvorcu Dajane Prins. Film se bavi njegovim interesantnim (tabu) životom i nastanku, inspiraciji za lik Dajane.

    P.S. Kod Iron Man-a Gvinet samo tolerišem, ionako gledam/slušam Roberta. Uloga Peper Pots je prvobitno ponuđena Rejčel Mekadams koja je ulogu odbila, kasnije glumila sa Daunijem u Šerloku, da bi u Marvel univerzum ušla u filmu Doktor Strejndž.

    ОдговориИзбриши
  3. Baš ti je super lista. Moram da priznam da sam gledala većinu Marvelovih filmova iako ih ne volim mnogo volim samo nekolicinu, ali novom Spajdermenu se zaista iskreno radujem i slazem se sa tim da je Tom Holand preharizmatičan. Ja najviše volim Lokija i uvek navijam za njega da pobedi , jer ne volim ove druge likove vrlo su dosadni. :) Krenula sam baš zbog Lokija da guglam Nordijsku mitologiju , ali Loki je u njoj skroz drugačiji i zapravo ga u mitologiji nekako zamrziš, jer je on prouzrokovao kraj sveta ubivši boga lepote. Ovaj Marvelov Loki je lep i kul. Piter Kvil mi je najdraži i obožavam muziku koju sluša.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam baš veliki MCU fan. Volim ih manje-više sve. Nađi "Nordijsku Mitologiju" nila Gejemna. Sjajna knjiga o bogovima. Loki je baš smešan i genijalno napisan lik meni posebno omiljena priča kad ošiša Torovu ženu na ćelavo! Piter ima najbolji ukus za muziku i strašno je smešan i ja ga volim!
      hvala na čitanju i na komentaru :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor