Search This Blog

👑Stormborn recap👑


OK sada  je ovo situacija -rekla pa porekla, ali šta da radim, mora ovako. Tokom prethodne nedelje kada sam pisala najbolje momente prve epizode sam se baš pošteno zabavila, pa sam rešila da napišem i danas jedan takav  post, dakle znate već kako idu stvari -ukoliko  niste gledali, preskačete ovaj post pa kad odgledate vratite se slobodno, sve na dalje su spoileri to je valjda jasno. 



E sad epizoda kao epizoda moram da priznam da mi se nije svidela koliko i prva ali mi se jako svidela, manje sam stavki zamerila u negativnom delu ali su sa druge strane te dve zamerke meni gore od 3-4 koliko sam im imala u prvom postu, ovo su 20 momenata koji su meni obeležili drugu epizodu, sedme sezone. Dakle to  što znači nužno da se slažem sa likovima dok vas kasnije čekaju dve zamerke a kada kažem zamerke mislim konkretno na stvari  koje su tehinički loše odrađene a ne na neslaganje sa likovima. Sve slike su moji Screen shot-ovi ako vam trebaju, za post ili bilo šta  nemam  ništa protiv da ih koristite ne morate da me spominjete kao nekog od koga ste preuzeli, ako vam trebaju slike -vaše su, koristie ih. Redosled je po toku epizode.

Let's go😉


👑1. Deneris ne možeš da zavaraš👑

Da budem iskrena pozitivno sam iznenađena ovom scenom. Dopada mi se što je neko konačno rekao Varisu ono što je davno neko trebao da kaže na glas i u tom trenutku ona je razmišljala čak i pametnije nego Tirion -ti ne igraš za mene, ni za narod ti igraš ovde samo za sebe i da imaš korist od mog neprijatelja odmah bi me prodao. Jako dobro, i jako intaligentno. Plus dopada mi se pralela što se tetka i bratanac otvoreno sukobljavaju sa "najvećim igračima" u toku ove epizode.



👑2.Prelepa crvena žena👑

Melisandre. Kako ja volim Melisandre. Konačno je Deneris saznala za Džona ali mene je posebno dirnulo kako ga se Tirion seća i kako mu je ostao u dobrom sećanju, Deni i Džon se ne znaju tako da je ovo više bilo o Tirionu. moram da odam prznanje Karis kakva gluma, i koliko je ta žena lepa  (Emilija u stilu "moram da beležim kao se to radi" -samo se šalim ali realno), njeni pogledi, nesigurnost, odlična odlična.



👑3. Ali Dneris nije de Deneris da...👑

... ne uprska stvari. Kapiram ona je kraljica želi da osvoji sve međutim ne ostavlja lep utisak. Pisaću posle koja je osnovna razlika između nje i Džona i zašto je njegov stav ispravniji ali me je strašno iznerviralo što je morala da doda to da "klekne pred njom" (dve žene obe tripuju da su veće od njega, prošla epizoda Sersi sad Deneris) ma daj čoveče sačekaj prvo da vidiš ko je čovek, kako možete da se dogovorite, ono možda ti imaš isto koristi od njega (ja mislim da je bark moguć da će tako pravit kompromis), pa onda odluči šta ćeš dalje.



👑4. Taj divan trenutak👑

Strele i Zimovrel i to podećanje ne prvu epizodu prve sezone baš mi je bilo dirljivo.



👑5.Sansa👑

I opet Sansa, i opet stav "ja sam pametnija od svih" posebno ovakvo odgovaranje Davosu me mnogo nervira, kapiram voli Džona i verujem iskreno da je to idalje "dečiji rivalitet"  ali uporedi Sansu sa Ajrom i načinom na koji ona vidi biće ti jasno koliko je mlađa Stark kćerka kvalitetnije i zrelija ličnost.



👑6.Lavovska lepota👑

Ne znam šta rade blizancima, ali njih dvoje su iz epizode u epizodu sve lepši i lepši posebno Sersi.


👑7.Kakv otac, takav sin 👑

Džejmi počinje da liči na miks svog brata/oca (jer Tajvin i Tiron su u principu jedan um dve duše) i sestre. Kakva igra i kakvo "ulizivanje" genijalan je, priča Semovom ocu o moći a gleda ga u stilu "da kako da ne", odlično me je zabavio.



👑8.Bol👑

Džora mi je bio baš težak za gledanje, drago mi je da ga Sem leči ali mi ga je jako žao. 
I p.s Semov učitelj u Citadreli je Džim Brodbent, dve epizdoe ja sam tek sad provalila!


👑9.Moć 👑

Scena sa Kjuburnom i Sersi je bila toliko moćna. Lena je odrala sa glumom, ovoje prvi put da vidimo Sersi da koristi ono što je toliko dugo hela -moć. A Lena velemajstor -koliko u njenom pogledu možeš da vidiš ludilo, bol, strah ali i zadovoljstvo i pasiju prema vladanju koju ona neminovno ima, fenomenalna tako dobra i moćna scena u svakom pogledu.


👑10. Dominacija Tiriona👑

E neka je Tirion spustio prokletu Elariju. Stvar je u tome koliko god on mrzeo Sersi, njeno dete nije ništa krivo i način na koji ju je ubila je očajan plus ako pričamo realno nisu Lanisteri ubili Oberina -sam je tražio đavola.




👑11.U jednoj stvari  se svi slažu 👑

Elariju niko ne voli. Realno nervira i Deneris, i Tirona (i od prilike svaku osobu njenoj blizini). Kada ju je Deni spustila je bio to divan momenat, ako do sada niste shvatili -ja nju i Zmije baš ne volim.




👑12.Olena preteruje👑

Ja sam jako volela Mardžori, čak daleko više nego što ću Deneris ikada. Međutim Olena na neki način je degradira "moja unuka je bila najvoljenija kraljica" OK svi smo je voleli ali preteruje malo, tvoja unuka se borila udajama dok se Deneris bori kao pravi vladar ipak ima razlike u tome. Sa druge strane lepo ju je posavetovala, tu se vratila stara dobra moćna Olena.



👑13.Arja👑

Arja je, barem za sada apsolutna zvezda ove sezone, po pitanju ženskih likova trenutno predvodi moje omiljene ove sezone (Sersi i Brien su odmah tu uz nju). Mejzi je uradila nešto sa njom toliko dobro  da ja kad je vidim u kadru i kad vidim njen stav osećam ogromno poštovanje i prema liku i prema Mejzi. Njena reakcija kada sazna da joj je brat kralj na severu me je naježila, pvro to odbijanje da veruje a onda shvatanje da nema potrebe svetiti se jer ima gde da se vrati. Uz to sjajna stvar u vezi ove scene je što imamo uvid kako običan narod i lokalno stanovništvo priča o bitkama i događajima što nismo dugo imali jer uglavnom vidimo sa gledišta plemića.



👑14.Prijateljstvo👑

A moram i jedan trenutak Pituljici da posvetim, njihovo drugarstvo je baš slatko kada joj kaže da ne mora da plati hranu i da je baš lepa, pa preslatko. I kada je pita da li je pravila pita "jednu ili dve" legendarna Arja.



👑15.Pravi kralj👑

Kada sam pominjala osnovnu razliku između Deneris i Džona evo ovde je ona -Džon Snežni je pravi kralj jer on tretira nju kao kraljicu i sebe jednako. On ne ide da traži ikom da se pokori on ide da traži saveznika u pravoj brobi  (jer borba za tron je više nebitna kada se poredi sa armijom mrtvih), izvni tetka ali njemu titula bolje stoji, bolje je nosi kako kaže Tajvin -pravi kralj ne mora da kaže da je kralj, to je Džon o razmišlja kao kralj to je činjenica.  Plus dragonglass kao način borbe je odličan uvod u način za borbu protiv Belih Hodača.
p.s još jedna paralela sa njim i Deni je to što oboje rade kako je najbolje bez obzira što se većina ne slaže.



👑16.Pogled Maloprstića part 2👑

Ovo je toliko interesantno da ću uvesti kao obavezan deo svakog posta, čovek je legenda samo gledaš kao on reaguje i doza smeha za dan je tu.😂


👑17.Međutim👑

Maloprstić priznaje da je voli Sansu kao što je voleo Ketlin, čovek traži đavola a Džonu je dozlogrdilo (gledaj Džona i vidiš Neda tačno znaš da bi i on tako reagovao). Inače Ejdan i Kit su odlični partneri za scenu super funkcionišu zajedno.


👑18. Momenat koji topi moje ledeno srce👑

Najmeria i Arja su me ozbiljno naježile. Cela scena sa čoporom i ona i Arja koje se ponovo sreću je pelepa. Ona će odigrati veliku ulogu uskoro  rekla bih, srešće se opet.  P..s kolika je Najemrija?  Dva Duha = jedna ona!



👑19.Hvala ti Jurone 👑

Svi znate koliko ne volim Zmije, konačno je došao read da se eliminišu/ zarobe i to me čini jako srećnom (mada bi mi bilo draže da su Elarija i Tajen ubijene a Najmerija i Obara zarobljene, moram da dodam da nsiam prepoznala Tajen sa dužom kosom lepša je ovako).  I da taj gej momenat između Elarije i Jare (zaboravih u "šta mi se nije dopalo" delu da ga stavim) ne kapiram zašto ?




👑20.Razočarenje veka👑

Teon. Znači htela sam ovu stavku da nazovem onom odvratnom rečju na slovo p. ali ne želim da psujem na blogu, vam bloga bih tu reč upotrebila na blogu mora postojati neki bonton. Teon je najveća ta reč, ne nije mi ga bilo žao jer da je Juron uhvatio njega Jara bi rizikovala da ga spasi (kao što je rizikovala sa Remzijem) ali ne on je uradio šta...bacio se u more. Taj izraz razočarenja kada ga on gleda govori sve. Zašto ne krivim Juroan nego Teona? Juron se bori protiv nje, tu možeš da budeš protiv njega ali ne možeš da ga kriviš što je zarobio  (u njegovim očima) neprijatelja, ali Teon? To mu je sestra i on je reagovao tako kukavički, tako jadno isto kao i Elarija koja pušta da joj se dete bije dok ona uplašeno gleda i stoji po strani ne volim Tajen ali nije mi bilo fer da gledam kako joj rošena majka stoji sa strane dok ona napada par tri puta jačih muškaraca, kukavice brate mili posebno Teon.



Šta mi se nije dopalo:

1.Emilija ne priča, ona histeriše

Emilija može da se popravi na treutak, ali već u sledećem sve uništi. Dakle ona kad govori nešto iznervirano (oi to tako par sezona unazad) zvuči kao da histeriše umesto da je nervozna, to mi jako ali jako ide na živce. Piter se vrašća u formu, Mejzi je neuporedivo bolja,  ali ona..ona idalje nije blizu toga -odmakla se sa "mrtve tačke" jeste ali idalje ima izgubljen pogled i idalje il zvuči ili kao da je boli uvo za sve ili kao histerična osoba.


2. "Romansa"

Obajsnite vi meni zašto je ova scena bila potrebna? Jer ono ja ne kapiram niti vidim razlog bolje da su prikazali Sema kako priča Gili o Citadreli iskreno.



To je sve za danas. kako vam se dopalo? Šta se vama svidelo i šta vam se nije svidelo u epizodi? Sve što vam je na pameti pišite mi dole. 😉

Recap prve epizode 

Hvala na čitanju,
With love, S.

6 коментара:

  1. Osećam se pomalo odgovornom što si zbog moje sugestije "prekršila obećanje", ali drago mi je što se nisam prevarila, ti zaista ove preglede epizoda praviš odlično, zabavno i zanimljivo, pa ako ti nije teško ili ti ne oduzima previše vremena, ponoviću kako bih rado pratila do kraja sezone, ionako je epizoda manje nego obično.:)

    Moj odgovor kasni jer sam uobičajila da gledam novu epizodu petkom ili subotom uveče, tako mi ovih dana najviše odgovara - i uopšte, bavljenje Internetom, blogom i ostalim slobodnim vremenom uoči ili tokom vikenda, tako da tek sada mogu da sve natenane iščitam i prokomentarišem.:)

    Najpre moji sveži (sinoćni) utisci: epizoda mi se svidela, ali mnogo manje od prve. Neću gnjaviti mnogo, evo takstativno šta jeste, a šta nije, po mom mišljenju, bilo potrebno i dobro u njoj.
    1. Najbolje od epizode:
    -Definitivno pomorska bitka na kraju, posebno samo predstavljanje Juronove flote, onako u mraku, jezivo i veličanstveno, nije ni čudo što volim pirate, ono je bilo MOĆNO sa velikim slovima.
    -Zatim, paralele između tri kraljevska ratna veća: i to paralele po sličnosti (kod Džona i Deneris, oboje dobrih vladara sa velikim potencijalom, spremnošću da saslušaju glas naroda, ali i na kraju samostalno donesu odluku, bez obzira na pritisak sa strane, sledeći viši interes. Tirion se, takođe, napokon, pokazao u pravom svetlu i bio onaj stari) i kontrastu (ona "šaka jada" ispred Sersei, a pet, ne bih je potcenila, iako je očito skrenula pameću, nije baš toliko glupa i Kiburnov tajni adut u odbrani grada je nešto što bi moglo da iznenadi sve, slično paljenju obredišta u finalu pethodne sezone).
    -Susret Arje sa Nimerijinim čoporom, napeto i na kraju tužno. Da li to što je vučica nije prepoznala/prihvatila baš u trenutku kada je Arja rešila da promeni pravac i ode na Sever, birajući susret sa porodicom umesto osvete, znači da je na Bravosu ipak bespovratno izgubila identitet ili nagoveštava da će njen kraj svakako, neminovno biti smrt: jer, znamo šta se desi sa decom Stark kada ih odvoje od vukova - istina, Sansa i Bren su živi, ali, kroz šta su samo sve prošli...I kad smo kod toga, zašto nigde nema Duha, već izvesno vreme?
    -Susreti koje smo dugo, duuuuuuuuuuuuuugo čekali i izuzetno me raduju, čak mi je pomalo i neverovatno što se ljudi koje smo do sada pratili na različitim stranama sveta napokon upoznaju, čuju jedni za druge, govore jedni od drugima!:) Pre svega, pojava prelepe Melisandre i to što će ona i Trioin povezati Deneris sa Džonom. Ta obostrana korist, mada trenutno deluje da svako u susretu vidi jedino pregovore u vezi sa sopstvenim potrebama (što je i normalno), izmeniće se čim Džon, ali i Sem, iznesu argumente za veću pretnju nego što je Sersei.
    -Sem i Džora! Duhovito, pomalo dirljivo, ima nade.
    -Džonovo poverenje u Sansu, meni lično pomalo neočekivano i preveliko, ali lepo; takođe, konfrontiranje sa Maloprstićem, čija slatkorečivost i lukavstvo ne prolaze kod Džona, baš kao što je i Varis kod Deni stavljen na probu i to ozbiljnu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne kasniš, naprotiv čak samtram da je super što gledaš ovako epizodu jer se i ja lepo prisetim pred novu epizodu. Neakd sam strimovala HBO sad nešto više nemam praksu, ujutru kad se probudim gledam ne silujem sebe da gledam noću tako da je ovo ekstra taman me pdosetiš šta sam gledala lepo prođem još jednom kroz epizodu :)
      Juron dominira ove sezone izgleda "Give your uncle a kiss" pa umrla sam, i to pojavljivanje brodova sa velikim simbolima kuće Grjdžoj moćno sa velikim M.
      Da susret je baš tužan nagoveštava na žalost verovatno tragičnu Ajrinu sudbinu sjajna anliza o tome nisam razmišljala bravo :)
      Deneris verovatno nije svesna šta je čeka (ima enki meme na netu kad pita Sansa Džona zašto mora on a on je u stilu "zato što niko nije lep kao ja" umroh do smeha).
      Džon je kao Ned veruje i akd treba i akd ne treba a Prstić (barem ako je suditi po slikama) nije mogao da dočeka leđa da mu vidi.

      Избриши
  2. 2. Zanimljivo u epizodi:
    -Novi kasting za Dikona Tarlija. Pošto nisi gledala serije "Black sails" i "Merlin", ništa ti ne znači da ti sad kažem kako je Tom Hoper tamo igrao, ali kad budeš gledala, biće ti sigurno zanimljivo.:) Prethodni glumac je bio sladak, ali ovaj je, bogami, prilično zgodan. Evo kako je izgledao kao gusar Bili:
    http://whennerdsattack.com/wp-content/uploads/2017/01/tumblr_inline_oet5xifjkn1qjew0w_500.jpg
    -Opet "cross-scenes", da ih tako nazovem, gadosti iz Citadele i hrane u krčmi. U svakom slučaju, ne bih preporučila bilo kome da jede dok gleda "Igru prestola" u ovoj sezoni!:)
    -Nedova statua.

    Loše:
    -Elarija i Zmijice. Bože, kako užasno napisani likovi, mislim da od njih pametnu repliku nikad nisam još čula, dijalozi su tako idiotski. Tijena mi je baš lepa sa dužom kosom, to je sve.
    -Džejmi, koji je i dalje potpuno izvan karaktera i kao što si prošli put primetila, nikako mu ne stoji ova retorika stratega, savetnika, desnice, šta god.
    -Olena, koja je i mene po prvi put razočarala, zaslepljenošću pojedinačkim osvetničkim porivima.
    -Teon: reći ću samo, jednom Reek, uvek Reek. I baš me zanima kako će u knjizi ova zavrzlama biti raspetljana, jer je priča očigledno sada već otišla u potpuno, potpuno različitom smeru. Da ne nabrajam, pored činjenice da je Stanis živ, Aša i Teon njegovi taoci, Arijana ima bitnu misiju, tu je uzurpator Grif, Juron šalje brata da mu donese zmajski rog i "najlepšu ženu na svetu" - koja nije Sersei nego Deneris....meni lično, sve ovo se mnogo više dopada, ali znam da u seriji mora biti sažeto, pa su birali prečice.

    Pohvala: Serseina haljina, stav, način na koji se ona kreće, ove sezone su fenomenalni.

    Tu i tamo: Arja i Debela Pita, Masna Pita, kako mu je već ime. Simpatičan susret starih drugara, ali i glupavi momenti dijaloga, npr:"Ari, kako sam uopšte mogao da pomislim da si muško? Lepa si!"

    Apsolutni promašaj: Bespotrebni Sivi Crv i Misandei, sa njihovom emotivnom "dramicom" i kvazi-erotskom scenom. Uopšte mi nije jasno zašto je ovim likovima dat tako veliki prostor i kome su, realno, zanimljivi?
    Elarija i Jara, neukusno i bezveze. Srećom, čini se da će ovakvih rasplinjavanja biti sve manje, kako serija hita prema završetku i ima znatno bitnijih problema za rešvanje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao dobar je novi Dikon, Black Sails počinjem uskoro tako da ti javljam utiske :)
      Zmije su ko nadrndane samo da ubijaju ali da se ne zamuče -drugim rečima nemaju nikakvu poentu :)
      Olena je baš razočarala mene, ćena koja je znala kako stvari idu sada ne znaš ko jje.
      Teona su upropastili ovim, ali upropastili to je tako kukavički bilo. A da se razdvojilo od knjiga definitivno se razdvojilo :)
      Stilisti stilzuju Kraljevu Luku generalno sjajno i ona i Džejmi i Juron su sjajno odbučeni ali ona je fantastična :)
      Misandei i Crv su ubačeni u stilu "dugo nisamo videli "te" scene daj da uzmemo njih dvoje glupost neviđena.

      Избриши
  3. Tvoj tekst je, kao što rekoh, odličan, izdvojila si najbolje momente, ono najvažnije, pa sam baš uživala prolazeći opet kroz epizodu na ovaj način.:)
    Prokomentarisaću samo sledeće: i mene je Deneris iznervirala kad je rekla "bend his knee" i sa tom arogancijom, generalno, plus se videlo da Tirionu nije po volji, međutim, to je dosledno kada gledamo njen lik i ništa drugo nije ni bilo očekivano. Svakako će, kada upozna Džona i sa njim porazgovara, promeniti mišljenje, uostalom, vidiš da njemu ni na Severu isprva ne veruju mnogo, jer to iskustvo jasne opasnosti od WW niko sem njega i Sema tu ne poznaje, neposredno.
    Svidela mi se, zaboravih, Tirionova strategija osvajanja, njegovi rezoni. Mali velki čovek, pametna glava, Tajvinov sin po pitanju "desničarenja", nema šta.:)
    Sansa mi izgleda kao dete kome su dali sladoled, u trenutku kada joj Džon saopšti "dok se ne vratim, Sever je tvoj", sad samo da ne bude baš toliko glupa i potpadne pod Maloprstićev uticaj iznova, sve će biti u redu. Iskreno se nadam da će Bren brže stići do Zimovrela.
    A vidim i ja da mi je Semov učitelj nešto poznat!:)))))
    Olena ne zna da je i Deneris voljena, ona je ipak "Myssa", nema razloga da je narod i u Vesterosu ne prihvati.:)
    Mejzi je fenomenalna, ove sezone imamo izgleda onu staru Arju koju smo obožavali.
    Ejdan ne mora ništa da kaže, nikad. Ti pogledi su nenadmašivi!:)
    I Juronove oči su....strava!:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Denerisin nadmen stav...ja sam pokušala da sagledam okvirno ali me stvarno nervira tu ništa ne mogu. Ali mislim da će način na koji ga gleda da se promeni uskoro :)
      Jao ima meme na netu i za Sansu kao "No no Jon don't go" i akd joj on kaže da joj ostavlja sever ona je u stilu "OK. Go and have fun" ne znam šta smera ali me sve više nervira :)
      Zaboravih gore da napišem za Sersi ja msilim da oni idu u tom smeru da je ona neko ko neće nikave šđanse da ima a zapravo verujem da neće ići lako, posebno kao što si napomenula Kjuburn ima keca u rukavu plsu Kjuburn je neko koga ne treba potcenjivati.
      I da i mene Džejmijeva uloga ove sezone nervira on je vojskovođa, vitez (plus ljubomorisanje na Jurona (inače Lena kaže da je velika čast raditi sa dva Danca, i da su joj obojica dragi i dobri prijatelji) kao da ima 15 godina je katastrof, a zna da ako joj treba za saveznika moraće da se uda kao što se udala i za Roberta) ne neki savetnik, on nikada nije bio Tajvinov naslednik baš zato što nije posebno bistar.

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor