Moja piskaranja

недеља, 24. новембар 2019.

TV Abeceda



Konačno pišem post koji će i meni samoj da bude interesantan za pisanje tim pre jer ne znam šta me očekuje. Naime na YouTube-u sam naišla na abecede određenih stvari i pojmova i mislim da su ovo JAKO zanimljivi postovi. To danas radim! Pozdrav dragi ljudi. What's up? Danas za vas imam abecedu TV pojmova. Ovo je prvi post u serijalu abeceda i (ako vam se dopadne) biće ih još. dakle radi se za sinonimima vezanim za TV za svako slovo. Mislim da će biti zanimljivo.

недеља, 17. новембар 2019.

Movie List: October 2019




Smilovala se Sara. Ovaj ne, šalim se zapravo već dugo imam u planu ovaj post ali sve nekako odlažem evo ga tu konačno! Upravo je nestala struja random činjenica. Pozdrav dragi ljudi. What's up? Danas sa vas pišem filmsku listu oktobarski filmova. Ukratko ovo je lista filmova iz '90ih plus jedna mini serija. Svi filmovi su na tematici noći veštica tako da takvu atmosferu možete da očekujete. 

недеља, 10. новембар 2019.

Happy Birthday Mademoiselle S.



Nemam "scenario" za ovaj post. Nemam blage veze o čemu ću da pišem niti ideju kako će da izgleda. Pretpostavljam da je najbolje što mogu da uradim da sledim svoj um kuda god da me odvede. Pozdrav dragi ljudi. What's up? Danas je mom blogu peti rođendan! Yey 5 godine radim nešto aktivno i jako sam ponosna na to. Ponosna sam na ovu malu zajednicu koju sam stvorila sa vama i na sve što smo zajedno postigli. Pretpostavljam da danas želim da pričam o tome kako je protekla moja prethodna godina bogovanja i šta su mi potencijalni planovi za budućnost sa blogom. Kako što sam rekla, nemam scenario nikakav idem kuda me vetar odnese.

недеља, 3. новембар 2019.

7 popularnih likova koje ne volm




November je dobara prilika da počnem sve kako treba. Osim toga sledeće nedelje slavim blogorođendan i čeka vas jedan post malo ličniji u kome ću pričati o svemu. Konačno se osećam odmorno. Mada je ovo post koji ide prvi napisala sam vam dva butite tu i u četvrtak za novi. Pozdrav dragi ljudi. What's up? Znate i sami da izbegavam da pišem mnogo o knjigama (ako volite postove o knjigama uvek preporučujem Isidorin blog fantastične recenzije) ali danas eto imam želju. Postoje popularni likovi u literaturi koje svi mi manje ili više ne volimo. Ja sam odabrala sedam (nasumice redosled) koje ljudi inače vole ali ne i ja.