Moja piskaranja

субота, 23. јун 2018.

Mesečna šolja kakaoa sa Mademoiselle S. #26 ☕💖



Pozdrav dragi ljudi. What's up? Najavljujem  ovaj post već nedelju-dve i uvek se nešto ispreči između nas, e sada je konačno tu. Nisam psiala dugo ovu rubriku tim pre što sam bila na pauzi, međutim sada se vraćam sa 5 tema koje su me zadnjih mesec-dva jako interesovale i naravno komentarišem to sa vama. Moram  da kažem par informacija u slučaju da ima onih koji prvi put čitaju:

субота, 16. јун 2018.

15 šašavih sitnica koje me čine srećnom




Pozdrav dragi ljudi. What's up? Dok vi ovo čitate ja sam verovatno na putu, treba da završavam neke stvari oko faksa pa su me neplanirano zvali. Zbog toga danas nemam vremena da kucam "mesečnu šolju kakakoa" koja će biti spremna za sledeću subotu, ali sa druge strane ne želim da vas ostavim bez posta tako da sam vam spremila post koji verujem  da nosi naziv "15 šašavih sitnica koje me čine srećnom". Ideju sam dobila nakon što sam pročitala BTS listu sitnica koje njih čine srećnim pa je na tviteru bilo da i mi napravimo takve liste, što se meni jako dopalo jer mislim da vredi podeliti male stvari koje čine život boljim i odlučila sam da prenesem na blog. Ovo je jedan opušten post i nadam se da će te uživati. Redosled je nasumice određen kako sam se setila stavki tako su pisane, dakle nisu rangirane.

субота, 9. јун 2018.

Movie List: April & May



Pozdrav dragi ljudi. What's Up? Dugo sam razmišljala koji dan će biti dan za posotovanje i rešila sam da to bude subota jer je nekako subota njbolja opscija, neradni dan kad svi imaju slobodnog vremena- ako vam ne odgovara subota recite koji dan vam odgovara meni je svejedno (samo da nije ponedeljak, ne pitajte zašto ponedeljak ne volim nikako). Danas za vas imam post sa filmovima aprila i maja. Odlučila sam da ih stavim u jedan zajednički post jer ih ima po pet pa nema razloga da ih delim na dva dela. Ima par filmova koje sam već gledala ali ima i nekih novih. Tako da više ne dužim,