Moja piskaranja

субота, 14. април 2018.

Spring Playlist


Pozdrav dragi ljudi. What's up? Konačno imam više vremena i mogu da se vratim "normalnom" blogovanju kao pre. Kako je došlo proleće mislila sam da bi bilo interesantno da napravim playlist-u sa pesmama koje me usrećuju i koje trenutno najviše slušam. Dakle bez obzira što se sam post zove "Prolećna playlist-a" zapravo se ne radi o striktno prolećenim pesmama već o pesmama koje trenutno najviše slušam.

Da više ne dužim,

недеља, 8. април 2018.

Chit-chat with S. (Birthday Edition)


Kada sam trebala da spremim svoj rođendanski post, iskreno govoreći nisam imala pojma šta da napišem, ono "24 stvari koje sam naučila za 24 godine" sam radila prethodne godine (mada samo sa brojem 23) a i otrcano je, pa sam zaključila da je najbolje samo da razgovaram sa vama. 

субота, 7. април 2018.

Movie List: March



Pozdrav dragi ljudi. What's up? Ovaj post kasni par dana ali rentovaću već u "mesečnoj šolji" će vam biti jasno zašto me nije bilo. Long story short, išla sam da vadim lekarsko za vožnju, test sam položia međutim moje lekarsko od pre par godina je isteklo,i sad moram da vadim novo. Sačekajte minut da li sam napisala išla sam da vadim lekarsko? Ispravnije je pokušavala sam da izvadim lekarsko i moram opet sledeće nedelje jer sistem u ovoj zemlji gde sve puštaju preko veze je toliko "kvalitetan" da mi dođe da vrištim.