Search This Blog

💟Top 20 most beautiful movie actresses💟


Pozdrav moje drage gospođice. What’s up? Nekako slovi da je mart mesec žena. Za mene on zaista  jeste ali ne zbog 8.marta već zato što je za mene u ovom mesecu rođena žena koja mi najviše znači –moja baka. No to je tema za neki drugi post. Ove nedelje konačno kucam post koji sam već dugo htela da napišem jer  sam gledala i čitala dosta lista a smatram da uprkos tome što ne slavim 8.mart (sebe smatram devojkom ne ženom) nije loše da napišem jedan ovakav u slavu žena –top 20 najlepših filmskih glumica. Tokom sledeće (ili one tamo) nedelje ičiće isti ovakav samo muška verzija. Napominjem da je lepota u oku posmatrača i da je svaka žena na svoj način lepa, te da je ovo samo moj izbor. Za kraj sam vam ostavila i top 5 glumica zlatnog doba Holivuda. Napominjem, takođe, da je izbor svih glumica takav da nema onih koje su sada već stare  te njihova lepota više nije ono što je nekada bila –dakle savremene glumice. Bez većeg odugovlačenja,



Let’s go😉

💜20. Ruth Negga💜

Prvi put sam je gledala ove godine u filmu „Loving“ i nakon završenog filma otišla sam da gledam  intervijue, čisto da imam uvid koliko je velika transformacija napravljena. Nisam mogla da se nagledam njene lepote, ozbiljno lepa žena.


💜19. Jessica Chastain💜

Često kažu sa Džesika jako liči na Ejmi Adams. I to je zaista tako ali nekako i ako glumački više volim Ejmi, Džesika ima više života i energije u sebi.


💜18. Nicole Kidman💜

Da je Nikol ono što je nekada bila, definitivno bi je stavila u top 5 ove liste. Međutim plastične operacije joj nisu pomogle te sada ne izgleda onako lepo kao što je nekada izgledala. Idalje ima tu neku čar, ali više nije isto.



💜17. Cate Blanchett💜

Mnogi će se iznenaditi što sam Blanšet rangirala više od Kidman, međutim ja volim prirodnost kojom ona zrači. Sve to kombinovano sa harizmom joj daje posebnu lepotu.


💜16. Isla Fisher💜

Zamalo sam zaboravila ovu glumicu. Jako mi je drago što sam se setila nje, mada u poslednjem trenutku. Ajla izgleda kao neko ko bi mogao da utiša  tugu bilo kom čoveku. Ima nešto jako srećno u njoj i zato mi je prelepa.



💜15. Angelina Jolie💜

Ange je femme fatale i zaista nema mnogo priče o tome koliko je ona lepa. Jedino mi se to što je previše mršava ne dopada.


💜14. Kate Winslet💜

Kejt Vinslet je primer kako lepa žena ne mora da ima ništa posebno da bi se izdvojila. Ona je prosto prirodno lepa. I ako ona ima višak kilograma, i ima malo „jače“ obraze sve to nekako ide uz nju a njena ličnost doprinosi njenoj lepoti.


💜13. Michelle Williams 💜

Ne treba da čudi što su baš ovu ženu izabrali da igra Merlin Monro. Ona je neko ko ima svoj fazon i mada možeš da vidiš nedostatke idalje je prelepa.


💜12. Emma Stone💜

Ema nije nužno fatalana ali ima nešto jako lepo u njoj. Nekako daje osećaj onih glumica zlatnog Holivuda. Gledam je celu sezonu nagrada i zaista ima nešto magično u vezi nje.


💜11. Carey Mulligan💜

Keri Muligan je primer kako izgleda žena britanske visoke klase. Ona izgleda-govori-ponaša se kao prava dama. Bilo da nosi dugu ili kratku kosu, plavu ili crnu možeš brzo da se navikneš na nju jer ima tako pravilno lice da joj sve stoji.


💜10. Catherine Zeta-Jones💜

Ketrin je jedna od onih žena koje su toliko lepe da ne znam osobu koja je videla nju i rekla da nije prelepa. Fatalna žena, prelepa žena.



💜9. Helena Bonham Carter💜

Mnogima će ona biti čudan izbor, ali  ja sam uvek nalazila Helenu kao najlepšu među čudakinjama. Osim što je lepa ima svoj stil i fazon i ja to obožavam.



💜8. Rachel McAdams💜

Ima nešto jako slično u njoj i Emi Stoun. Valjda jer me obe podsećaju, na glumice „zlatnog Holivuda“. Rejčel mi je pak daleko lepša. Ona ima savršeno lice od punih usana do krupnih očiju a kada je riđa ili crvena još je lepša nego sa nekom drugom bojom kose.



💜7. Alicia Vikander💜

Alisija je takođe čudan izbor, barem za mene. Ona je sve ono što se meni uglavnom ne dopada kada govorim o ženskoj lepoti –izuzetno mršava, tamnoputa, očiju koje nemaju života u sebi...Međutim svaki put kada je vidim ja ne moug da se načudim koliko sve to spojeno čini jednu prelepu ženu.


💜6. Charlize Theron💜

Da li uopšte ima nešto da se kaže? Ona je toliko lepa da kada zamišaljm vile ja zamišljam nju.


💜5. Julianne Moore💜

I ovo je jako čudan izbor, za ovu listu. Međutim meni je ova žena toliko lepa i toliko savršena da sam ja morala da je stavim na svoju listu, ona je baš sve ono što ja smatram lepim kod ženske lepote –riđa, bleda, svetlih očiju...Razumem zašto se nekome ne dopada, ali to nije moj slučaj, meni je ona prelepa.




💜4. Monica Bellucci💜

Ljudi to je Monika, dovoljno rečeno.



💜3. Zoe Saldana💜

Nisam mnogo obraćala pažnju na Zoi, do ove godine kada sam je gledala na dodelama nagrada. Tada sam shvatila koliko je ona lepa, prelepa žena. 



💜2. Scarlett Johansson💜

Dok nisam videla prvi put moje prvo mesto Skarlet je bila moj  za mene najlepša žena. Idalje smatram da je ona žena koju bih ja kao strejt žensko oženila da mi neko da priliku. Fatalna žena.


💜1.Marion Cotillard💜

Svoje prvo mesto šaljem u Francusku jer imam veliki #GirlCrush (moram ovakvav izraz najbolje objašnjava) na Merion Kotiar. Za mene ovako izgleda/ponaša se/ govori savršeno žensko. Magična je i nestvarna.



Za kraj da pređem top 5 glumica „Zlatne ere Holivuda“ neću pisati objašnjenja da vam ne bih oduzimala vremena.😉


💛5. Audrey Hepburn💛


💛4. Elizabeth Taylor💛



💛3. Vivien Leigh💛


💛2. Grace Kelly💛


💛1. Ava Gardner💛



To je sve za ovaj post drage moje gospođice. Koje dame bi se našle na vašoj listi? Sve što vam je na umu pišite mi dole😉

Hvala na čitanju,
With love, S. 



6 коментара:

  1. Odlična lista.:)
    Jedino bih izbacila Emu Stoun, Džesiku Čestejn i Ajlu Fišer, a stavila Mišel Fajfer, Kim Besindžer i recimo Kejt Bekinsejl. Predivne su i Izabel Ađani, Sofi Marso, Nastasja Kinski, one bi isto pre ušle na listu nego pojedine. No, dobro. Za netipičnu lepotu, Vanesa Paradi definitivno. Prelepa je i Megan Foks, ali operacije su tu odradile svoje i već je preterala.

    One su, barem meni, PRELEPE žene. Ima mnogo lepih glumica, ali i ja preferiram neke "davne" estetske ideale, današnji kriterijumi po kojima je nešto "lepo" mi se ne dopadaju, suviše izveštačenosti i kloniranih lica.
    Za mene su najlepše glumice, od aktivnih, Anđelina Džoli (mada je sada senka nekadašnje Endži, previše mršava), Skarlet Johanson, Monika Beluči, pa potom sve ostale. Volim i klasičnu i neobičnu lepotu, bitno je da znaju da je nose.:)
    Iz "zlatnog doba", sve koje si nabrojala i Brižit Bardo, obavezno.
    I ispravi me, molim te, ako grešim, ali zar nisi već imala ovakve liste - muške i ženske, prošle godine? :) Prilično sam sigurna da jesi i sećam se da smo komentarisale. Ono, 99 % sam sigurna.:)
    Kako god bilo, lepote zaista nikad dosta.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :)
      Isabel sam i ja htela ali više ne izgleda kao nekada pa nisam znala u koju kategoriju da je stavim :)
      Megan je meni kao kopija Anđeline, samo što se kod Angie vidi da je priroda kod Megan je plastika :)
      Ja se uglavnom ne slažem sa današnjim idealima tako meni npr. Eva Mendes koja je svima prelepa nije nikako lepa, ove manekenke sestre Hadid su mi isto nikakve :)
      Ovakve konkretno gde samo gledam fizički izgleda nisam imala, imala sam omiljene glumce i glumice (fanatik sam pa sve pišem u svesku šta sam pisala) ali konkretno ovakvu nisam imala :)
      Jao Lise Bonet se nisam setila ona je magično lepa žena, ona i ćerka Zoe su bliznakinje :)

      Избриши
    2. Pa, dobro, godine čine svoje - ali, opet, te žene prirodno stare za razliku od onih što se izoperišu, pa unište nekadašnju lepotu.:)
      Jao, meni je Eva Mendez isto ODVRATNA, deluje mi tako prljavo, gadno, pa još onaj mladež...nimalo mi se ne dopada. Za sestre Hadid sam tek nedavno čula, isti nivo kao Kardašijanke, pravi primer današnje precenjene "lepote".
      E, izvini, ja sam se prebacila - bile su liste "golden age of Hoollywood", pa si pisala o glumcima i glumicama, sad proverih. Ja sam pomešala.:) Isto su ti to bile odlične liste.:)
      Meni je Lisa lepša od ćerke, mada je i Zoe lepa - više liči na Lenija. :)

      Nego, ja se uvek raspišem u komentarima (možda bi bilo bolje da i ja stavim:"Super post, prati moj blog! + link, haha), ali šta mogu, kad me svaki tekst inspiriše.:))))

      Избриши
  2. Liv Tajler, Džesika Alba, Lusi Lu, Dajen Lejn, Hale Beri, Lisa Bonet...eto, samo neke koje mi još padaju na pamet kao baš lepe žene. :)
    Sandra Bulok je takođe lepa, Mila Jovović iz mlađih dsna, Penelope Kruz ima neobičnu, neklasičnu lepotu, bitna je zapravo i harizma, ali recimo da su mi definitivno Anđelina, Šarliz, Mišel Fajfer i Monika BOGINJE, imaju taj sklad lepih, apsolutno simetričnih crta, dostojanstvenog držanja i stava, a Skarlet Johanson je baš onaj klasični, staro-holivudski tip lepotice a-la-Grejs Keli.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Plastiku doslovno mrzim, a realno se kod većine vidi. Lepo kaže Džulija Roberts "Tvoje telo treba da priča tvoju životnu priču. To nije priča o putu do plastičnog hirurga" :)
      E baš kako i opisala Evu tako je i meni od slova do slova. A Kardašijake su plastika, samo su prirodno glupe sve sotalo je veštačko :)
      Jeste lepša Lisa od Zoi, eh znaju Drogoi Leni Kravic šta valja, mada i Zoi je lepa ne može drugačije kad su oba roditelja prelepa :)
      Jao te kad vidim, mene blam pojede tačno bih se ubila da negde ostavim link svog bloga ne umem ja da se promovišem :) Uvek se raspiši sama volim da opletem dug komentar (jedino kada ne znam temu na koju je post) a OBOŽAVAM da čitam iste :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor