Search This Blog

💚Top 10 songs from my winter playlist⛄🎵💚


Iskreno se ponekad pitam da li je pisanje mesečnih top lista dobra ili loša ideja. No kada je već u planeru zašto da ne inače ovog meseca imam dosta dobre muzike samim tim mi i ne pada teško da je napišem.





Pozdrav moje drage gospođice. What’s up? Kao što rekoh današnja top lista su top 10 pesama koje najviše slušam u zadnje vreme. Rangirane su ne nužno po kvalitetu već po tome koliko ih često slušam a ako želite da pogledate (i možda čujete) šta se našlo na mojoj play listi  nastavite sa čitanjem.



🎶10. Alicia Keys - If I Ain't Got You / Carey Mulligan - New York New York🎶

Verujte mi da sam skoro (a pod skoro mislim u proteklih 5-6 meseci) prvi put čula ovu pesmu i čula sam je u takmičenju The Voice (gde je Ališa sudija) pevala je neka devojka onda je Ališa ustala i pevala je refren acapella i naježila sam se od tada je slušam i jako je volim najlepša pesma Ališe Kiz. 


Što se Keri tiče, ja jako volim ovu pesmu. Da Sinatra je klaisk i nezamenljiv ali od kada sam gledala Shame meni je Kerina postala draža iz samo meni znanog razloga. Ona ima divan glas zapravo kada je sinimana ova scena ona je premijerno pevala pred Majklom Fesbenderom pa je njegova reakcija na pesmu poptupno iskrena i ne iz lika. 


🎶9. White Christmas - Frank Sinatra🎶

Ironija je života, imala sam Sinatrinu pesmu u izvođenju Keri Muligan i Bing Krozbijevu u izvođenju Sinatre. Toliko godina slušam Binga Krozbija da mi je prijalo da malo promenim verziju. Prija mi što ima neki mir u njoj mada ume i da me baci u težak bedak.


🎶8. Ed Sheeran - Castle On The Hill🎶

Ed je relativno skoro izbacio pesmu i već je veliki hit čula sam je čim je izbačena na YT i posle dva slušanja sam je skinula. Volim glas Eda Šerana i što se nejgovih pesama tiče ja sam uvek za!


🎶7. Janet Jackson – Nasty🎶

Nije bitno koje je doba godine uvek momam da imam pesmu uz koju mogu da đuskam. Posebno kada ne mogu da idem da šetam po hladnom vremenu kada volim i koliko volim, ja sam strašno energična ne mogu samo da sedim, anti talenat sam za ples ali moram da đuskam! Ovog meseca to je bila Janet. I ako generalno mnogo više volim Rhythm Nation ovog meseca sam samo Nasty pevušila. Sluašlice na uši i disco kraljica u svojoj sobi.



🎶6. Scorpions - Wind Of Change🎶

Bila je najslušanija pesma u novembru ali se zadržala i tokom zime. Zaista postoji poseban osećaj kada se sluša ova  pesma baš je volim.



🎶5. Bruno Mars - 24K Magic 🎶

Ovo se za razliku od Dženet ne sluša na slušalicama. Ovo se pusti na zvučinike i odvali se do daske. Bruno Mars je čudo pojava  (gledala sam ga u Capool Karaoke kod Kordena zvuči IDENTIČNO kao na  CD-u ako ne i bolje, možete gledati OVDE)  jedan momak sa neverovatnom energijom i ova pesam je bila konstantno na repeat-u uključujići i  (smotano) kopiranje Brunovih pokreta.


🎶4. Shakira - Chantaje ft. Maluma🎶

Da budem iskrena volim da čujem Šakiru i na enegleskom ali je ono pravo tek kada peva na maternjem španskom. Ovog puta udružena sa mladim kolumbijskim umetnikom u jednom divnom regeton duetu. Spot ima nešto jako lepo u sebi, ona je jako lepa u spotu. Muzika je latino i očarava.


🎶3. Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman?🎶

E da se razumemo teks mi je čista patetika. Dakle Brajan  je za rock što je Džon Legend za pop. Patetici nikad kraja. Ali muzika je divna i ima nešto u promuklom glasu. Deluje kao da je Santana snimio ima latino, meksičkih ritmova pa onda ignorišem tekst slušam samo muziku i glas kao glas.



🎶2. George Michael, Aretha Franklin - I Knew You Were Waiting🎶

Ovo ste verovatno očekivali ako ste čitali moju mesečnu šolju kakaa. Zaista divna numera jedan svedok jednog vremena kada se pravila dobra muzika. Divan duet divna kombiacija glasova.


🎶1.The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk🎶

Ceo album sam preslušala mali milion puta a ova pesma mi idalje nije doasadila. Volim i spot volim i to što se ošišao. Njegov glas vredi ignorisanje tekstova koji često nisu nabolji na svetu on može i imenik da peva to bi idalje zvučalo hot.


To je to za ovaj post. Šta ste vi slušali ovog meseca? Koje sa moje liste vi volite? Sve što vam je na umu pišite mi dole.😉
Hvala na čitanju,
With love, S.

12 коментара:

  1. Zanimljiva lista, ovu Ališinu nisam znala, a inače volim njenu muziku. Bruno Mars me isprva nervirao, posle sam ga zagotovila, definitivno je vrlo talentovan i poseban. Šakira mi kako kad prija, Brajana Adamsa obožavam, ali ovu pesmu ne mogu da smislim - slažem se, patetika na kvadrat, iako je film "Don Juan de Marco" jedan od meni dražih. Ostalo mi se sviđa.:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Isidora :)
      Iskreno i ja nisam znala do relativno skoro ovu pesmu a zaista je prelepa :)
      Ja volim Šakiru jer volim latino ritmove :)
      Jao pa znala sam da sam je negde pre čula, hvala na podsećanju, ja tekst prezirem mnogo je brate patatičan skoro isto kao "(Everything I Do) I Do It For You" :)

      Избриши
    2. Meni je Šakira ovako, kao pojava, oduvek gotivna, dopada mi se njen imidž, to što je baš jedinstvena i deluje kao veoma prijatna, inteligentna i fina osoba.:) E, sad, njen glas mi nekad stvarno zasmeta, iako joj pesme neosporno imaju odličan ritam, tako da ne mogu uvek da je slušam, haha, ali, super mi je uglavnom.
      Od Brajana nekako mnogo više volim brze pesme, "Run to you", "Summer of 69", kompletne albume "Reckless" i "Cuts like a knife", dobar mu je i onaj duet sa bivšom Spajsicom Mel C, ne mogu sad da se setim kako se zove ta pesma, ali laganice su mu nekako baš sladunjave i na isti kalup, a i sve iz filmova. :) Inače mi prija njegova boja glasa i pop-rock fazon.
      P.S. Prosto ne mogu da verujem da mlađi (sudeći po komentarima) nikad nisu čuli ove pesme od Dženet, Scorpionsa i Džordža/Arete, to me nekako žalosti.:(
      A opet, ni ja nisam čula 95 % ovih modernih hitova...

      Избриши
    3. Za Šakiru te razumem skroz ja ne mogu svaku njenu pesmu da slušam jer ima dosta jodlovanja u glasu i to baš jako :)
      Summer of 69 je inače moja omiljena Brajanova pesma to je neki pravi rock ja isto volim promuklu boju glasa koju on ima :)
      Moje sestre npr. često dođu i kažu mi kako su smo one znale neki legendarni bend (Queen i slično) i to samo zato što ja to slušam :) Ja znam po pitanju strane muzike obe vrste i stare i nove, čak i teen hitove znam (zbog uticaja mlađih sestara sa kojima živim) ali nekako legendarne pesme ipak treba prvenstveno znati jer su ne samo deo muzičkog nasleđa već i deo kulture par puta sam srela osobe koje ne znaju niti su čuli i jendu pesmu od Abe a to je strašno :)

      Избриши
  2. Zanimljiva playlista,ove pesme nikad niasm čula. xd Što se mene tiče,ja kada slušam strane pesme,uglavnom su to pesme od Selene Gomez,a od naših pesama slušam samo neke. :)
    Verovatno ću poslušati neku od ovih pesama u skorije vreme. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. mnogo ti hvala :)
      Ja sam čula pa pesama Selene Gomez, a naše gotvo uopšte ne slušam :)

      Избриши
  3. Jako zanimljiva plejlista, ovo nije muzika koju ja slušam ali mi se ipak dopada tvoj izbor.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Evo me :)
    Idemo redom:
    10. Od Ališe znam tek poneku, svaka nova je dobrodošla. Kerinu verziju Lajze/Frenka voliim, mada mi je najdraža obrada ipak Frenkova. Niko kao on nema moć da me glasom izvuče iz bedaka.
    9.Svi su pevali svačije pesme, čula sam ovu verziju jer sam davnih dana naletela na jednu od Frenkovih božićnih kompilacija. Dobar mi je bio Krozbi u božićnom vajbu s Bouvijem. :)
    8.Nije mi se dopala ta nova Edova, ali mi je se za razliku od nje dopao ritam pesme "Shape Of You".
    7.Verovala ti meni ili ne ovu pesmu sam prvi put čula u Lip Sinc Battle emisiji, pevao je Džozef Godon Levit.
    6.Setih je se neki dan.. Večna pesma. Od nje mi je draža balada "Still Lovin You"
    5.Bruna slušam ponekad i to kad u prolazu čujem "Uptown Funk". Veliku većinu njegovih pesama ne mogu da smislim samo zato što su puštane do besvesti, 24/7.
    4.Volim je kad je na svom terenu, nedavno sam po prvi put čula pesmu.
    3.Meni je Adamsova od koje mi je muka ipak uvek bila "Everything I Do", ostale hitove, uključujući ovu, volim. Kriminalan je bio u duetu s Pavarotijem, namučio se oko "O Sole Mio". :)
    2."Carless Whisper" je meni njegova no. 1, duet s Eltonom no. 2, a "Last Christmas" trenutno ne mogu da slušam.
    1.Zarazila si i mene sa ovom.. Melodija je zaraza teška ma koliko tekst bio glup.

    Hvala ti a tekstu. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Darling :)
      Ališu slušaj obavezno meni je ona najkvaliteniji izvođač po pitanju vokala u modernom dobu, žena koja peva nenašminkana žena sa muzičkom akademjom :) Ja volim da menjam malo slušam jedno malo drugo :)
      Krozbi je kalsika ali kažem malo valja da se promeni nekak kod ovih epsama uvek je drugačije koliko god da je tekst isti :)
      Meni se ova više dopada os "Shape of your heart"
      Hahaha nsiam gledala Lip Sinc sa Džoom ali moraću da gledam :)
      Divna je magična baš vanvremenska pesma :)
      Ja volim Bruna ali umeju brate da preteruju ja Uptown Funk" više ne mogu da smislim :)
      Ja sam je čula još krajem januara i od tad je konstant sluašm :)
      Jao moram to da gledam Braja o sole :)))
      Ja najviše volim Feith tu gitaru i slatko pevanje ima i jedan čiji naziv ne mogu da napišem a jako volim :)
      Tekst he shit realno ali njegov glas plus melodija hahahah morala sam da te zarazim :)
      Hvala na divnom komentaru

      Избриши
  5. Odličan izbor pjesama, ja dok sam bila mlađa, bila sam opsjednuta stranom muzikom i dugo vremena sam slušala ex-yu i općenito domaću i sada, već mjesec dana ponovo slušam strane pjesme, posebno sam opsjednuta pjesmama od pink i sie :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      ja slabo slušam domaću ali rock Ex-Yu ja ponekad slušam isto međutim strano je nekako uvek bila moja muzika :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor