Search This Blog

💗The sound of my heart (top 10 band songs i love) 🎶 💗


Pozdrav dragi moji i subota je dan za top 10 listu, rešila sam da bih mogla više ovakvih lista da pravim da se baziram na samo 10 (jedna-dve gore dole)“stvari“ jer mislim da je mnogo kvalitetnije napraviti tri svedene no jednu natrpanu.



Elem znate da ne volim temu za temom pa kako su filmovi bili prošle nedelje ovde nedelje je muzika. O svim bendovima koje volim pisala sam OVDE  a danas imam top 10 mojih omiljenih pesama bendova. Naravno da bih bila fer kao i u prošlonedeljnom filmskom postu (jer mi se ta podela učinila fer) i ovde ću  se bazirati na top 5 pesama sada već legendarnih bendova dok drugi deo liste su top 5 modernih bendova (što znači da su pesme izašle od 2000 pa na dalje).
Na kraju ipak imam jedan specijal koji do sada nisam pisala i verovatno se ne očekuje od mene, tako da ostanite do kraja.
p.s znate koliko volim GNR ali kako imaju ceo svoj post OVDE njih nisam uključila

Krećem sa legendarnim 
5. „Angie“ Rolling Stones
Generalno moja omiljena pesma Stonsa je „Wild horses“ mislim da je to njihova najlepša pesma međutim Angie je posebna za mene. Nikada neću zaboraviti taj osećaj kada sam je prvi put čula, u vreme kada sam išla u teretanu pratila me je svaki put.  Mik Džeger je toliko sjajno peva da može da ima dvosmisleno značenje-kao ljubavna pesma  i kao ono što ona zapravo jeste a to je Kit Ričardsova borba sa zavišnošću. Ričards prati na gitari i njegove donice su apsolutno magične. Inače ko me prvi put čita treba da bude svestan da su barem u ovom delu većina rock balade jer je to muzika koja mene definiše.



4. “Cryin'“ Aerosmith
Moram da priznam da mi se Cryin i Amazing od Aerosmitha često menjaju koju više volim sada je ova biće šanse i za drugu. Za mene niko (osim možda Džoija Kokera i Erika Kleptona) nema tako zavodljiv glas kao Stiven Tajler, obožavam da ga slušam. Zanimljivo je da kada sam prvi put čula njega zamislila sam prelepog čoveka jer njegov glas je takav da zamisliš prelepu osobu. Ova pesma je suština onog što ja volim mešavina bluz roka i hard roka, a ja obožavam oba.



3. „House of the Rising Sun“ Animals
Primetićete već da ja jako volim pesme koje pričaju priču a House of Rising Sun ima baš to. Erik Burdon mi je otpevao priču o kući u Njuorliansu i vizualizacija je sjajna možeš da vizualizuješ svaki sekund priče a gitare i folk-rock stil koji prati  donosi sa sobom nostalgiju, svaki put kada je čujem pošteno me naježi.

2. „ The Show Must Go On“ Queen
Možda čak i moja najomiljenija pesma Queen-a, ova pesma gotovo je tribute Brajana Meja Frediju Merkjuriju kada je saznao da neće dugo živeti. Reči toliko opisuju ko je Fredi bio a meni kao velikom fanu Queen-a to izuzetno znači. Jenda legendarna, jedna kvalitenta meodlija koju obožavam


1.„Hotel California“ Eagles
Moja možda čak i najomiljenija pesma svih vremena. Ja jako volim nostalgiju a kao što ste primetili do sad volim i kada pesma priča priču a ova je idealan spoj oba. Ima fenomenalan tekst koji  uz svaki stih daje na vizuelizaciji njegove vožnje do Hotela Kalifornija. To se zove umetnost, to je magija. Zvuci gitare nagoveštavaju da je to bilo neko drugo vreme i opijaju sovjim tonovima koji su dovoljno lagani da te uspavaju ali imaju dovoljno jaku poruku da ipak čuješ priču do kraja.



A sad je vreme za „moderne“ izvođače

5. „Makes Me Wonder“ Maroon 5
Ovo je jedna od ranijih pesama Maroon 5-a vreme kada je Adam Levin pevao kvalitetnu muziku sada su M5 isuviše komericjala. Međutim ova pesma je sjajana ima malo fanka i roka u nju, ima sjajne reči i jako volim prelaze na njoj.

4. „Yellow“ Coldplay & „Radioactive“ Imagine Dragons
Ovo sam morala da podelim.
Volim ja da slušam sve što Kris napravi. Ja sam neko kome Coldplay generlano prija  volim tu alternativu neku njihovu i volim što Kris ima opuštajući glas drago mi je što ga ne ispravlja nije savršen i nije najjajči na svetu ali meni on baš takv odgovara. Ovo je jedna od njihovih najlepših ako ne i najihova najelpša pesma.

Što se Imagine Dragons tiče, pesma je gotovo klasik alternativnog roka, ima jak ritam jake bubnjeve i pravi fanovi starog roka će voleti ID jer Den Rejndols u osnovi je pravi rock pevač. Pesma ima najmoćniji refren ikada i još fascinantnije je da on zaista tako zvuči i uživo.

3. „Miracle“  Hurts
Mnogi više vole „Stay“ i „Wonderful life“ ali ova pesma je nešto što mene lično ježi i što ja volim da čujem. Ja volim new wave i oni zvuče gotovo kao urbanija verzija The Police a ova pesma je vokalno jedan veliki respect, fantastična je.

2.„Some Nights“ Fun
Jako volim indie, volim sve što je drugčaije i ne tipično ovo je jedna jako vesela pesma sa jako mračnim tekstom to je ono zbog čega je Nejt Rues brilijantan kantautor. Njegov glas porede često sa Fredijem Merkjurijem i iskreno da vam kažem kada se samo na njega fokusiraš zvuče gotovo identično. Dopada mi se horski deo u refrenu koji je urađen tako da sve ukrase koje Rues ima kao muzičar možemo da čujemo. Sjajan indie track ukoliko nikada niste čuli kliknite i poslušajte.


1.  „Secrets“ OneRepublic 
Secrets su pesma koju sam ja bukvalno prvi put čula dva minuta pred kraj mislim da je bilo na ulasku u taksi otvorila sam notes i zapisala što sam više reči mogla da zapamtim. Ovo je jedna od najmagičnijih pesama, čelo rok po žanru, Rajan Teder koji peva solo svo vreme dok mu se back vokali pridružuju u poslednjoj  storfi refrena i jedna od pesama koja me ježi svaki put kada je čujem, obavezno pustite ovu bar do kraja prvog refrena magija u tri minuta kunem se. 💗


E sad specijal koji sam obećala. Znate i sami da ja domaću muziku ne volim posebno i da je nikada nisam mnogo pominjala, ali sam  rešila da ovog puta odvojim malo prostora i napišem vam top 5 omiljenih domaćih pesama. E sad nemam ni jednog ženskog izvođača, generalno ja jako slabo slušam našu muziku pa zato i verovanto nemam omiljenu pesmu nekog ženskog izvođača ali od žena volim Kaliopi da čujem npr. Ona mi ne smeta i prija mi. Ja kada slušam volim uglavnom star rock i to ne sve naše da slušam, moj ujak razdvaja pravi rock od wanna be rocka tako da sam to usovjila od njega. Za mene je Dugme samo ono sa Bebekom posle toga to više nije pravi rock. Ali volim i pravi pop volim Olivera Mandića, Olivera Dragojevića, Mišu Kovača po nekad da čujem. Od modernih generalno slabo volim npr. Sergeja Ćetkovića da čujem on mi ne smeta i prija mi samo ponekad. Ja sam neko ko i jezike koje slabo razume (poput Islandskog, Švedskog...) bolje oseća od svog posebno engleski samim tim slabu emocionalnost imam ka našoj muzici, ali postoje pesme koje jako vlim.Odvojila sam 5 pesama naše muzike koje najviše volim, da ne post ne traje 100 godina klikom na naziv pesme možete poslušati ako nikada niste čuli.
Da se odmah ograničim nisam od onih koji citiraju i „pale“ se na Đoletove pesme ne volim sve ali ovu obožavam.  Ovo je pesma koja ima priču i verovatno ključ leži u tome ali svaki put kada je čujem ja se naježim. Zapravo samo dve pesme meni mogu da izazovu emociju koja je gotovo ravna suzama u našoj muzici, ova i „Žute Dunje“ (koje mi idalje nisu jasne zašto) ali samo u verziji Davorina Popovića
Ova pesma mi je u tom draža jer je jedna od onih koje meni moj ujak svirao na gitari i pamtim je još od najranijeg detinjstva. Svaki put kada je čujem vratim se u taj period, i to što imam sa njom je neprocenjivo.
Volim neke starije Čoline pesme, ovo novo ne priznajem nije to pop, međutim mogu ruku u vatru da stavim da je ovo njegova najlepša pesma, pesma koju mogu da slušam u bilo koje doba a da me nikada ne nervira ili da mi smeta.
Volim Pilote, manje- više, ponekad mi zvuče isto ali ova pesma je ne tipičan izbor za mene međutim svaki put je slušam kao hipnotisana, definitivno jedna od naših najlepših rock balada.
Rekla sam da Dugme priznajem samo sa Bebekom, što je slučaj i ovde. Međtuim ovo je više od toga, ovo je pesma koja je verovatno najlepša pesma napisana na jeziku naših naroda i u to mogu da se zakunem. Bebekov glas me ježi svaki put, obožavam je.💗


To je to za ovaj post, koje pesme vi volite? Da li volite neku koju i ja volim? Pišite dole Sutra pijemo mesečnu šolju kaka 💗

Hvala na čitanju,
With love, S.



21 коментара:

  1. Prvo što sam pre kucanja komentara uradila bilo je klik na plej dugme kod Stonsa.
    Obožavam sve ove stare koje si navela, "House of the rising sun" ima i jednu obradu koju mnogo volim.
    Od Aerosmitha novija "What Could Have Been Love" je sjajna, a i duet Stivena i Santane "Just Feel Better" je odličan.
    Ispada da sam i ja naklonjenija baladama, mada to na prvu loptu nikad ne bih pomislila..
    Od Fredija i grupe obožavam mnoge, ova "Bohemian Rhapsody" i "I Want It All" mi nekako uvek iskaču + "One Year Of Love", "Who Wants To Live Forever", "Too Much Love Will Kill You", "These Are The Days Of Our Lives".. Ima ih..

    Maroon 5 su pre stvarno bili sjajni. Sada je sve too much. Nisu ostali dosledni sebi već vijaju komercijalu.
    Coldplay slušam, ali samo stare stvari, od novih bežim kao đavo od krsta..
    "Yellow" mi je jedna od omiljenih.
    Dragonse volim, "Nothing Left To Say" "Drive" i "Monster" naročito.
    Nekako mi se čini da jedini One Republic ne menja puno sebe, još uvek idu po svome. :)
    Domaće.. Ovu Dugmetovu obožavam, mada sam ja što se njih tiče u Tifinom taboru, obožavam njegovu Dugme epizodu.
    Đole ima sjajnih "pevalica", što duhovitih što pravih ljubavnih. Sjajan tekstopisac.
    Čola ima dobrih, od Indexa nekoliko pesama baš volim.
    Pilote ne mogu da smislim. :D

    Čekamo Šolju! <3



    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Kaćo, nek još neko voli Tifu!:))))

      Избриши
    2. Hvala puno darling :)
      Od Aerosimta generalno volim sve od Wak this way to novijih stvari ima nešto u Stivenu Tajleru mogla bih i njima poseban post da posvetim :D
      Maroon 5 sam nekad obožavala sada ovo što rade više nema neki pravac mada volim jako glas Adama Levina, radije slušam stare stvari poput ove i She will be loved... :)
      Ja Coldplay volim, volim čak i novije pesme energija Krisa Martina meni mnogo prija obožavam da lgedam live nastupe :)
      E ja nikada nisam poricala da Tifa možda ima čak i najjači glas ali kada pomislim na "Lipe cvetu" i taj "etno" zvuk jeza me uhvati ali ne pozitivna, ja volim samo Bebeka on je imao nešto što ni jedan drugi :)
      Đole u osnovi je recitator, da se ne lažemo ali meni prijaju te recitecije :)
      Sutra u podne ide šolja napisana je :)
      Hvala ti na čitanju 💝

      Избриши
    3. Đole je kantautor, meni je Bajaga više recitator. :)
      "Lipe cvatu" imaju sjajan tekst, instrumental je odsvirao tada najbolji evropski gajdaš Pece Atanasovski, a pratile su ih "Ladarice", čuvena etno vokalna grupa. :) E, sad, što su seljačine kasnije bile "naložene" na tu pesmu, pa je izašla na loš glas, druga je stvar...ali, album sa Tifom je veoma dobro i profesionalno urađen.

      "Jer kad ostariš", njihova druga najbolja balada.

      Избриши
    4. Ah ja Bajagu ne volim, ja sam jedna od retkih koja ga iskreno nikada nije volela :)
      Sad ja nikada nisam volela "Lipe" valjda zbog toga što jesu na lošem glasu i što je gotovo postala "kafansak" pesma :)

      Избриши
    5. Meni je Bajaga OK sa prvih albuma, ali je uglavnom uvek snimao nebuloze. :)
      Baš tako, čim se masa dohvati neke pesme, koliko god bila dobra, upropaste je...

      Избриши
    6. Znam na šta misliš ono "moji su drugovi" (ne znam kako je pravi naziv pesme) redono okrećem oči kada čujem jer je toliko pevana da mi se smučila a i tišinu koju sam volela su mi upropastili :)

      Избриши
  2. I ja volim Angie, ali su mi definitivno njihove omiljene Paint it Black and Sympathy for the Devil, ako se tako beše zove.
    House of the Rising Sun i Hotel California ❤
    Ja obožavam Aerosmith slušala sam ih kao klinka neprestano, Cryin mi je jedna od omiljenih, a definitivno su to i Angels i Living on the Edge.
    Ah Queen, o njima bih mogla feljton da ispišem, da biram omiljenu pesmu bi mi bilo kao da kažem koje dete više volim.😆
    I ja isto, Bijelo Dugme samo sa Bebekom priznajem, imala sam sreće da smo imali istog učitelja gitare, koje je preminuo pre više godina, kod koga sam išla kao klinka. Baš nam je pričao dosta o Bebeku. Duško Trifunović tekstovi i Bebek kao pevač magija bukvalno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hej, hej, a zašto niko ne voli Tifu? :(
      Jeste, "Dugme" je sa Bebekom bilo pravi rock i napravilo najbolje albume u karijeri, ali, meni je ploča iz 1984. izvrsna, u svakom smislu, a Tifin vokal možda i najkvalitetniji od domaćih rokera. Onako, snažan i pun - Bebek je kralj, nema šta, ali, Tifa je snimio po jednu ploču sa "Dugmetom", "Vatrenim poljupcem" i "Divljim jagodama" i sve tri najbolje u karijerama, barem ova poslednja dva benda. :)
      Sa Alenom je već bila ljakse-faza, iako sam ja uz nju prevashodno odrastala i još uvek mnogo volim neke pesme. Eto, mogu feljton o "Dugmićima". A biće na zimu poseban tekst o toj ploči "Kosovka devojka".

      Da ne trošim reči:

      http://alittlerunaway.blogspot.rs/2015/07/da-te-mrze-da-ti-se-dive-jedna-rock.html

      Избриши
    2. Hvala Ivana 💛
      Ma imaju Stnosi mnogo pesama ja posebno volim njihove live nastupe da slušam jer Mik Džeger je neko koga treba gledati :)
      Jaoj Angels koliko je to magična pesma :) I ja obožavam Aerosmith sa izuzetkom "I don't wanna miss a thing" to je jedina njihova koju ne volim :)
      Za mene je Fredi Merkjuri najbolji izvođač svih vremena, zvezda u pravom smilu te reči :)
      Ja sam od ujaka nasledila ljubav prema Bebeku, moj ujak je zakleti roker priznaje samo čist rok zvuk onaj koji ima pravu ritam sekciju ni jedne pesme od dugmeta ne zvuče kao one koje je on otpevao :)
      Hvala ti puno na čitanju 💛

      Isidora objasnih Kaći moj problem sa Tifom, on možda i jeste najjači vokal koji je Dugme imalo međutim ne dopada mi se što dosta pesama obiluje etno zvukom ja baš volim da je čisto kada je u pitanju rock muzika ali to nije do njega neog do Bregovića :)
      Alenje već ne nikako imao je lep glas i je bio lep (moja mama je bila jako zaljubljena u njega, a moj ujak je bio fizički kopija njega) ali pesme su jako loše :)
      Da odgovorim i na tvoj komentar pa idem da čitam 💛

      Избриши
    3. Jao samo još da napišem, čitam ja inače naslov posta i totalno oćoravela od bingovanja Sense8 valjda, vidim piše 10 bad songs umesto band song. Da si samo videla kakva mi je faca bila rekoh šta je sa Sarom haha. :D

      Избриши
    4. Jaoj dobra si 😂
      Ma nemas brige ja sa dioptrijom -2 kad stavim coroskope pa ne vidim sve je to normalno 😊

      Избриши
    5. Alen je bio rođen za "Divlje jagode" i najveća greška mu je bila što ih je napustio i prešao u "Bijelo dugme", ali, kad je seljačina u duši, povukle ga pare....:( Inače, jeste bio prelep i ja sam se kao tinejdžerka ložila na njegov izgled iz mladosti. I ima super glas, slušala sam ih na Hipodromu 2005, isto zvuči kao na ploči, najmanje je propao.
      Ali, Tifa se najmanje prodao od njih trojice, jedini je bio i ostao dosledan rock zvuku.
      Sem toga, od prvog albuma su koketirali sa etnom, ma, od prve singlice, ali je Brega to znao da fino "upakuje" i nije bilo strašno (etno su u rock unosili i "YU grupa", "Leb i sol", "S vremena na vreme"....), do albuma sa Alenom kada više nisu bili rock nego čista komercijala i bolje je što su se rasturili.

      Inače, Bebek = "Dugme", naravno, obožavam ga.
      Alen = "Divlje jagode", pravi heavy metal vokal, prvi takav bend kod nas.

      Избриши
    6. Ja ne umem da raspoznam koje je on pesme pevao u Divljim jagodama (nikad aih mnogo nisam slušala) ja sam volela Kazalište i Parni valjak više verovatno zato ne znam, Tifa je pevao "kap po kap" koliko se sećam čiji uvdoni deo kad čujem zažalim što sam kliknula play :)

      Избриши
    7. Super su "Jagode", al su promenili previše pevača. :) Zato mnogi ne raspoznaju ko je šta otpevao. Alen se još i najdiže zadržao ("Motori" faza). Pisaću od jeseni opet o muzici, pa će biti i o njima. U srednjoj sam baš krenula ka heavy zvuku i od domaćih bendova i dalje najviše volim njih, Osmi putnik (kad je Džiboni pevao), Osvajače, Kerber...

      "Kap i kap" je katastrofa u Tifinoj verziji, sa tom harmonikom, ali kasnija obrada "Divljih jagoda" je GENIJALNA, pravi rock - album iz 2003, sećam se kako sam štedela od užine da kupim disk. :) Pevač je bio Petar Galić tada, sa njim su nastupali u Zaječaru kada sam ih gledala uživo. Super verzija:

      https://www.youtube.com/watch?v=3krci1nfx-w

      Избриши
    8. Pardon, "Kap PO kap" (spava mi se, zato brzo kucam).

      Evo Tife u "Jagodama": (rastura!)

      https://www.youtube.com/watch?v=m1vgyi_Y9fI


      I Alena:

      https://www.youtube.com/watch?v=5oVJsYN2ubg

      Избриши
    9. A Motore znam :)
      To jeste odlična pesma a Alen ej imao taj glas na ganici promuklog koji je odlično prijanjao uz zvuk :) Ne znam ko je pevao "krivo je more" ali i ta pesma njihova je lepa ja sam volela Time da slušam, volela sam glas Dada Topića i taj ceo rock n roll stil ma zapravo ima ih dosta kada se sagleda ali problem je što znam samo pojedine pesme a zaboravila sam među omiljene da navedem i "Ti samo budi dovljno daleko" što mi je jedna od moljenih pesama svih vremena.
      Jao harmnika jezica me prođe generlano je ne volim nigde osim u francuskoj muzici :)
      Ta je već daleko daleko bolja verzija ona sa Tifom je katastrofa :)

      Избриши
  3. Baš kao i filmska, veoma lepa i svedena lista.:)
    Za mene bi ovako nešto bilo nemoguće, volim toliko rock bendova i numera, da se zaista ne mogu odlučeiti, vrlo bi mi teško bilo da išta izostavim.:)
    Ali, sa klasicima nema greške.
    Od Aerosmith najviše volim "Dream on". To im je, po mom skromnom mišljenju, najbolja balada.
    Stiven Tajler je meni mnogo privlačan čovek, ružno-lep. Al geni su mu čudo, prelepu decu ima. :)
    Piše se Nju Orleans, moram da te ispravim. :) Ja sam vaša Milka Canić!
    Isto obožavam "The show must go on", ali uz "Bohemian rhapsody" i moju ličnu himnu "I want it all" u konkurenciji, ne može mi biti u vrhu, šta da se radi.
    "Hotel" sam ti već komentarisala na nekom ranijem postu. :) Izlizala sam traku kasete premotavajući tu pesmu kao klinka, posebno onaj instrumental me očarao.
    Ništa od ovih modernih sem "Hurts" ne volim. "Miracle" sam slušala kao nenormalna kad je tek izašla :), savršenstvo.
    Ovaj "Fun" mi je previše "Queen-wannabe".

    Domaća scena je bila, u vreme Jugoslavije, izuzetno jaka, raznovrsna i kvalitetna. :) Sada je većina tih ploča prebačena na Youtube i lako se nalazi. Daj im šansu. Imali smo vrhunske bendove i soliste. Pišem često o njima, u poslednje vreme ne toliko, ali ranije jesam i tek imam u planu.
    Đole mi je genijalan, volim sve njegove pesme, a PESNIK jeste.
    Praviću listu naj ex-YU balada i Indexi i Dugme koje si navela tu idu, pošto su najgenijalnije pesme ikada kod nas.
    Uz Čolu sam odrasla, pisala sam o tome. Ovu kasetu imam, pisala sam u januaru ("Zvuci zime" je post), poslednji njegov normalan album. Sve pesme sam znala napamet, imala sam tri godine. :)
    Dobri su "Piloti", nego Kiki je smor.

    Super lista!:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno 💖
      Vala i meni je bilo jako teško tri dana sam menjala u svom notesku koju pesmu koji bend prvo sam msilila i GNR ali kao već sam ceo post o njima ne mora, onda sam imala još 5000 alternativa pa svedoh ovako kao je tako je :)
      Dream on mi je u top 3 omiljenih sa Amazing i Cryn ali Cryn ima nešto što me ježi na čudan način :)
      Ma ispravi kako bih inače naučila ja imam problem sa tim gradovima jer npr. Njujork je spojen i ako je na engleskom odvojem za ovo sam mislila "isto" pravilo ali eto naučih da nije 💖
      "I want it all" je uz "Livin on my own" su moja lična himna takođe :D
      Ja volim FUN zapravo Nejt je indie verija Fredija Merkjurija ali kapiram da ne prija svima :Ž)
      Priznajem pesme Ex Yu doba naše moderne i ne baš ali istražiću malo možda nađem nešto dobro :)
      Rekoh već Đole ima tekstove koji imaju poruku što mi se dopada mada u osnovi on jeste više recitetor nego pevač :)
      Jedva čekam tu listu taman možda ćujem nešto novo 💖
      Inače volim taj album od Čole (zapravo ga nikd full nisam slušala već sam skontala da znam mnoge pesme sa njega) a novo ne slušam niti me zanima što mu je Kovač radio to je bilo kvalitetno posle toga više nema tu čar :)
      Ja samo ovu i možda još "Te noći kad smo se potukli zbog nje" i "Zaboravljeni" od Pilota volim on mi je nekako jednoličan sve ih peva na isti način 💖
      Hvala i tebi puno na čitanju jedva čekam da vidim listu domađih ex Yu balada jer su to najlepše naše pesme 💖

      Избриши
    2. Pa, na ex-YU i mislim, ni ja ne slušam moderno, vrlo malo toga valja. :)
      Balašević nikad sebe nije ni zvao pevačem, realno.
      Čola je "pukao" od onog povratničkog albuma iz 1998, valjda, gde je imao neke gluposti ("Rade crvi u krvi" i slično), pa "Okano" i od tada ne samo što peva nebuloze, već je počeo i da zavija po turski...užas! Inače, moja mama ga je kao devoja obožavala, ima sve njegove ploče i to su odlični pop albumi. Rođena sam istog dana kad i mamin idol iz mladosti. :)

      Избриши
    3. Jao ja sam tada bila mnogo mala ali se i danas sećam da je moja mama pričala kako ne vredi više slušati ga. Koliko se divno poklopilo :) Moja mama je uvek bil srećna što je rođena kada i njen omiljeni glumac Džoni Dep i kod nje se bilo poklopilo tako :)

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Омогућава Blogger.

Wikipedia

Резултати претраге

Translate

Ознаке

007 1 10 10 things i hate about you 100 posta 2 2015 2016 21 gram 21 grams 7 of 7 9/11 a clash of kings a life as we know it A Storm of Swords a streetcar named desire actors actresses all about eve allied american gods american history x american hustle american sniper amy adams angelina jolie april arrow art aura balkan blogger beauty bed bed time before before sunrise before sunset benicio del toro benisio del toro birdman birthday biutiful black swan blistav um blog blog blogorodjendan blogger blogspot blue valentine book books brad pitt bradley cooper bts callenge captain america casino royale cate blanchett challenge chris hemsworth chrismas christian bale Christian Grey christmas christoph waltz cinderella clive owen closer coffee coldplay column common girl conversation crazy heart crime critic dancing with the stars daniel craig david o russell dead poet society disney divergent diy dog downton abbey dracula the silence of the horror picture show emma stone essence f.f facts fantazija fashion favorites february fifty shades of grey film filmovi food from filmography fun game of thornes danncing with the stars game of thrones george r r martin girly gladiator glista glumci golden age golden rose gordost i predrasuda got hair halloween hannibal hero holiday horror hot house of cards hulk hunger igra prestola igre prestola inglorious bastards inside llewyn davis iron man jaime lannister james bond jane eyre january javier bardem Jennifer Lawrence jeremy renner johnny depp jon snow Josh Hutcherson julia roberts july june kate winslet katniss keanu reevs kritika la la land ladies Lady Chatterley's lover leonardo dicaprio leto letters to juliette life limitless lipsck loreal lost in translation lotion lipstick rimmel love love actually love rosie ludo srce m.l madn men magic mike make up malta maltese march mariah carey marley marlon brando maroon 5 marvel may maybelline me me movieis me time memories meryl streep michael buble michale fasbender mlata models mona lisa smile monica belucc movie movie blog movie blogger movie review movies music muzika my own private idaho nails naomi vatts never forget new year new york Nicholas Sparks nivea no north country once upon a time oscars outlander peeta pet play list post priča pride and prejudice prohujalo sa vihorom ps i love you queen questions ramsay bloton random real red review revolutionary road rimmel rip river phoenix robert de niro rock romance ryan gossling s. chat san francisko scandal school sean penn september serbia serbian blogger serije Shailene Woodley shelock holmes single sister snow soaf son pen song of ice and fire songs spectre story story time stuff summer summer book tag summer tag superhero tag team lannister the walking dead the age of adaline the avengers the best of me the borgias the crown the danish girl the hunger games the incredible hulk the ring the shining the walking dead the walkking dead Theo James this is us thor time titanic tom hansk tom hardy top lista top10 travel tv tv show uk valentine's day vanity case victoria vikings vrad pitt vrati se zone vs warrior wham winter world x men young victoria zona zamfirova 2

Sponsor