Moja piskaranja

четвртак, 25. јун 2015.

Let's get real ❤




U jeku toga šta bi trebala danas da plasiram rešila sam da obradim jednu temu koja uneiverzalono od kada je ženskog roda muči sve devojke. Dakle kilaža. Čini mi se da je već postao "trend" da devojke pričaju koliko vole da jedu, ali da te iste devojke koje toliko pričaju o tome pričaju i kako moraju da smršaju. Reč "moram  da smršam" je nešto što čujete iznova i iznova. Ovaj post je moj lični stvar o poremećenim vrednostima našeg društva.

четвртак, 18. јун 2015.

7 arts of 7th art #3 ❤ ✨ ❤




Pa moji siroti đavoli, novi post je tu. Dakel ovog meseca sam odgledala 7 fenomenalnih filmova od kojih apsolutn svaki proporučujem da pogledate, više o moroj rubrici videćete u prvom postu (OVDE) ukoliko me prvi put čitate i prošlomesečnom postu (OVDE)  dakle da počenmo.

четвртак, 11. јун 2015.

May favorites ❤ ❤ ❤



Hej vi siroti đavoli, dakle konačno prezentujem vam favorite. Isprva žao mi je jer nisam postovala u četvrtak ali zaista nisam imala vremena, no bez brige sada su favoriti tu.  Krećem i uživajte i naravno ako o bilo ojem od favorita imate neko mišljenje i voljni ste da ga podelite pišite dole.